♥️: 3/7

Terwijl ik in de wachtkamer zit om bloed te prikken (met 15 wachtenden voor me) lijkt het me een mooi moment om mijn maandelijkse dankbaarheidslijstje te maken. Want ik heb genoeg om dankbaar voor te zijn.

♥️ 4 minuten van mijn 10 kilometer PR afgelopen vorige week. Een tijd van 40.40 op de 10K klinkt best serieus… ♥️ dat de zon al zo lang schijnt en dat het weerbericht voor de komende dagen/weken ook nog zo goed is ♥️ voor het eerst in mijn leven regelmatig ongesteld ♥️ poké bowls ♥️ mijn trainingsgroep en trainer waar ik drie, vier, soms wel vijf keer in de week mee train waardoor ik niet het idee heb dat ik dit alleen doe ♥️ dat ik dit seizoen vrijwel geen last van hooikoorts gehad heb ♥️ krachttraining, hahaha dat ik dat ooit zou zeggen ♥️ bananenpancakes met naast bananen ei, amandelmelk, havermout, speltbloem, bakpoeder en vanillesuiker ♥️ dat ik een stuk meer energie heb dan de eerste twee weken van mijn topsportplan en dat ik nu wel harder train ♥️ OneRepublic – Connection ♥️ Het tweede seizoen van 13 Reasons Why, ik had best wel negatieve dingen gelezen maar vond het uiteindelijk toch lekkere afleiding (voor wedstrijd zenuwen) ♥️ Dat ik deze blog nu kan schrijven in de wachtkamer voor het bloedprikken als afleiding voor wat er straks komen gaat ♥️ Martin Garrix & Khalid – Ocean ♥️ Het ochtendzonnetje op mijn balkon (het liefst in combinatie met een kop koffie ♥️ Voor zes uur opstaan en uitgeslapen zijn ♥️ Mijn Nike VaporFly 4%, voor iedereen die vraagt of ze echt zoveel beter zijn dan de (100 euro goedkopere) Zoom Fly’s, JA! Hardlopen lijkt gewoon vanzelf te gaan op die schoenen, ze zijn lichter en ik heb bij iedere stap het idee dat ik gelanceerd word ♥️ Volgende week de fotoshoot voor mijn boek, dan is er straks ook eindelijk een cover en als er een cover is dan kunnen jullie het boek op Bol.com gaan reserveren. Keep you posted. ♥️ Het nieuwe album van Snow Patrol ♥️ De aardbeienkwark van Zaanse Hoeve, er gaan hier vier bakken per week van doorheen. Kreeg deze tip van meerdere mensen op mijn budget blog en ben jullie mega dankbaar! ♥️ Voor het eerst in mijn leven op een podium staan bij een hardloopwedstrijd. Had ik dus echt nooit verwacht ♥️ Dat we inmiddels een uur verder zijn en ik het bloedprikken overleeft heb en zelfs kon lachen tijdens het prikken en foto’s en video’s kon maken. Er komt een dag dat ik niet meer bang ben voor het bloedprikken ♥️ Dat ik mijn fysio de afgelopen drie maanden maar twee keer gezien heb, dat is een goed teken ♥️ Over vier maanden naar New York ! ♥️ Dat ik tot nu toe iedere ochtend wakker word en zin heb in de dag ♥️ Dat ik bloed moest laten prikken omdat ik mijn bloedwaarden in de gaten wil houden in verband met mijn topsportplan, niet omdat ik – voor zover ik weet – iets ernstigs onder de leden heb ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️

Wat maakte jou de afgelopen maand gelukkig?

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

 1. Marion
  juli 3, 2018 / 14:19

  Wat fijn dat het zo goed met je gaat!!!

 2. Valerie
  juli 3, 2018 / 14:49

  Hi Annemerel!

  Ik weet niet of je er al eerder over hebt gehoord, maar kijk eens naar de Natural Flavouring druppels van Body en Fit! Vooral de Vanille smaak is bij mij favoriet. Je koopt dan gewone kwark (scheelt ook gelijk de helft van de prijs, in het thema van besparen :) ) en je kan het het smaakje geven die je wil! Plus, bijkomend voordeel: geen extra suikers.

  Ik ben groot fan!