❤: 29/12

img_4544-jpg

❤ 25 dagen achter elkaar vloggen, ik vond het echt super leuk om te doen! ❤ Vanavond op de bank met de nieuwe Runner’s World ❤ Dat ik voor kerst weer een nieuwe Malin + Goetz geurkaars gekregen heb zodat ik mijn huis het komende jaar weer lekker kan laten ruiken (en jullie kan vervelen met mijn liefde voor deze kaars) ❤ Volgende week samen met Marloes een paar dagen naar Kitzbühel om te skiën ❤ Een week later samen met mijn vader naar Serfaus om te (après)skiën. Vooral mijn vader is enthousiast over dat après gedeelte ❤ Nog maar vier maanden tot Boston ❤ Mijn nieuwe Nespresso apparaat, zo fijn om thuis weer lekker koffie te kunnen maken. Dat heb ik na anderhalf jaar zonder apparaat echt wel gemist ❤ Dat ik dankzij jullie afgelopen zaterdag 1500 euro kon doneren aan Serious Request ❤ Eindelijk iets geregeld hebben wat ik eigenlijk meer dan twee jaar geleden al had moeten doen ❤ Dat ik volgende week eindelijk kan beginnen met mijn trainingsschema voor Boston, ook al moet ik dat schema nog wel even maken… ❤ UITVERKOOP! ❤ Netflix kijken op mijn TV in plaats van op mijn MacBook, zou ik vaker moeten doen ❤ Kerst 2016 met mijn lieve familie ❤ Mooie samenwerkingen die voor 2017 gepland staan ❤ Alle samenwerkingen die ik in 2016 heb mogen doen waardoor ik kan leven zoals ik nu leef, zonder zorgen over de huur (en mijn sushi) iedere maand ❤ Bezig zijn met mijn 98ste (!) pagina voor Metro. Kun je geloven dat ik al 97 metropagina’s heb mogen vullen? ❤ Mijn pot Crème de la Mer, je denkt misschien dat het een placebo-effect geeft, maar dat maakt mij niet uit, mijn huid ziet er beter uit dan dat het er de afgelopen maand uit zag ❤ Volgend jaar met een aantal van jullie naar New York om daar de marathon te lopen, zo vet ❤ De nieuwe Estée Lauder Doublewear Nude Cushion Stick Foundation, zo blij dat ik deze foundation in een opwelling gekocht heb ❤ John Mayer – Love On The Weekend ❤ Dat ik binnen acht minuten met de tram in de stad ben en dat de tram zes keer per uur gaat, ik woon hier al 2,5 jaar maar ik besef steeds meer hoe blij ik met deze plek ben ❤ Mijn familie en liefste vrienden, ik kan ze op twee handen tellen, maar ze zijn er altijd wanneer ze er moeten zijn, dat is voor mij – naast gezondheid – het belangrijkste in mijn leven. Niet die Gucci tas, of dat zoveelste reisje. Begrijp me niet verkeerd ik geniet daar ontzettend van, maar zonder lieve familie, vrienden en een goede gezondheid is die tas een stuk minder mooi en dat reisje een stuk minder leuk.

Op naar een prachtig 2017 met nog veel meer ❤jes.

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. december 29, 2016 / 12:04

  Hele fijne lijst! Ik ben benieuwd naar je samenwerkingen voor 2017, maar die zullen we vast vanzelf voorbij zien komen :) Alvast een hele fijne jaarwisseling Annemerel!

 2. Iris
  december 29, 2016 / 12:14

  Misschien kom ik je nog wel tegen, ik zit volgende week in Kirchberg ?

  • Annemerel
   Auteur
   december 29, 2016 / 20:13

   Leuk veel plezier alvast!

 3. Ilse
  december 29, 2016 / 12:32

  Fijn lijstje! :)

 4. december 29, 2016 / 14:53

  Wat een heerlijk Happiness lijstje weer. Ik ben het zo met je eens. Netflix kijken op de televisie is beter dan op een iPad of Macbook, maar ik ben soms gewoon te lui om op te staan, hehe. En Love on the Weekend is top! <3

 5. Claudia
  december 29, 2016 / 15:03

  Leuk annemerel !!
  Ik heb echt genoten van alle dagen een vlog.
  Bedacht mij tussen de middag dat ik het gewoon mistte ….?En toen kwam de nieuwste online.

  Je bent een super leuke meid!

  • Annemerel
   Auteur
   december 29, 2016 / 20:12

   Dankjewel!!!

 6. Jolien
  december 29, 2016 / 21:40

  Leuke lijst weer, mooie gedachten om het jaar mee af te sluiten!

 7. Daniëlle
  december 30, 2016 / 14:38

  En ik hou van deze lijstjes! :) Precies een jaar geleden zat ik in Kitzbühel, heerlijk! Veel plezier!