?: 25/5

 photo Recently Updated34.jpg

? YouTube ? Mijn nieuwe yogamat van Jogha met prachtige print waar ik zelfs zin van krijg om oefeningen te doen (maar hij is ook uitermate geschikt om sushi op te eten) ? De verse sushi van de Albert Heijn ? De Canon Powershot G7X die prachtige video’s maakt zonder dat je daar zelf erg veel moeite voor hoeft te doen ? Twee van de tien hoofdstukken van mijn boek geschreven 

? Weer zo’n twaalf centimeter van mijn haar af ? Aanstaande donderdag de kleur van mijn haar ook een update geven ? Het feit dat ik zelf bepaal waar en wanneer ik werk, als ik me maar aan mijn deadlines hou ? Een back-up BB cream in mijn auto, voor het geval dat ik mijn make-uptasje ergens vergeet (that totally happened this weekend) ? Het vooruitzicht van de Berlijn Marathon, ik kan niet wachten om volgende week mijn training te beginnen ? Casey Neistat op YouTube ? Mijn zusje die zelfs bereid is om van Leidschendam naar Den Haag te komen om alleen maar een pot Nutella te bezorgen (ik heb haar snel gezegd dat het nou ook weer niet zo erg was hoor, dat ik zelf ook even naar de winkel kon gaan, maar het aanbod was lief) ? De Nike Lunar Tempo, waar ik vorige week mijn PR op de 10K op liep ? Nutella met een lepel ? Dat ik geen spookje meer ben als ik naar mijn spiegelbeeld kijk, wat een klein beetje zon met een mens kan doen ? Werken op het strand, in bikini, met een kokosnoot in de hand (die laatste vond ik eigenlijk helemaal niet lekker, maar het paste wel mooi in het plaatje) ? Den Haag en dan vooral het stukje waar ik woon (Statenkwartier/Duindorp) ? Fietsen in de lente (met lenteweer dan ook natuurlijk) ? Mijn Nike Joggingbroek die ik sinds 20 januari (de dag dat hij in mijn leven kwam) bijna iedere dag wel eventjes gedragen heb. Hij is zo wijd aan de bovenkant dat mijn buik super plat lijkt, ken je dat? ? Een zak snoep in je auto vinden waarvan je niet wist dat je die had ? Nog steeds nagenieten van Italië ? Dat 26 helemaal niet zoveel anders is dan 25 (wat had ik verwacht dan?) ? Me nooit vervelen ? Stapels (figuurlijk dan, ik lees op mijn iPad) goede boeken die op me liggen te wachten ? Een goede cappuccino ? Over zes weken naar Italië ? Volgende week eindelijk mijn interview met de ‘sportman’ in Metro (en dan dus eindelijk mogen zeggen wie het was) ? Video’s maken met mijn zusje (naast haar ben ik veel leuker) ? Het nieuwe album van Brandon Flowers ? Over een paar weken het nieuwe album van Florence + The Machine ? Druk zijn, maar je daar niet druk om maken ? ? ? ? ?

Wat maakt jou gelukkig?

Liefs,
Annemerel

Delen:

23 Reacties

 1. maria
  mei 25, 2015 / 17:13

  Taart bakken, lekker in het zonnetje zitten, een rondje hardlopen met prachtig uitzicht, skypen met familie en vrienden (liever nog langs gaan, maar dat gaat even niet), een aanrecht vol met vers groenten&fruit, de geur van net gemaaid gras, mijn superzachte nieuwe wollen roze sokken van kari traa.

  En ook het schrijven van mijn eigen (en eerste) marathon schema. Volg jij ook een schema/hoe train jij? Ik ben erg benieuwd!

 2. mei 25, 2015 / 17:18

  ik word vrolijk van dit lijstje!

 3. mei 25, 2015 / 17:36

  Wat een heerlijke lange lijst! Ik werd heel erg blij van het weer van gisteren, van het feit dat ik vandaag een dagje vrij was en van mijn nieuwe layout :) (en nog veel meer maar goed, daar zit je vast niet op te wachten ;))

 4. mei 25, 2015 / 17:40

  Ik ben ontzettend benieuwd naar je boek! :-) Kan niet wachten! Nog maar 8 hoofdstukken te gaan, hihi.
  Heel fijn lijstje. Ik werd heel blij van het uitzicht op de tuin vanochtend. Ik had gister wat in de tuin gewerkt en werd vanmorgen wakker met een uitzicht op het resultaat!

 5. mei 25, 2015 / 17:46

  Wat een vrolijk lijstje! :)

 6. mei 25, 2015 / 18:07

  Hahaha ‘naast mijn zusje ben ik veel leuker’, heerlijk <3

 7. mei 25, 2015 / 18:09

  Lovely list! Die yogamat is echt heel leuk. Nutella got her way back ;-)

 8. mei 25, 2015 / 18:21

  Zelfs ik word blij van je lijstje en het zijn niet eens mijn momenten. En die yogamat is echt heel erg tof!

 9. Lana
  mei 25, 2015 / 18:23

  Heerlijk lijstje!

 10. mei 25, 2015 / 18:27

  Super leuk lijstje! Ik wordt blij van deze extra vrije dag :-)

 11. mei 25, 2015 / 18:30

  Haha superleuk! Mij maakt lekker eten en jouw blog lezen gelukkig:)

 12. mei 25, 2015 / 19:00

  Wat een mooi lijstje! Ik ben benieuwd naar de video met je zusje!

 13. mei 25, 2015 / 19:11

  Leuk lijstje! Ik heb zin in je nieuwe vlog :)

 14. Mar
  mei 25, 2015 / 20:05

  bedoel je niet duinoord ivm duindorp?

 15. mei 25, 2015 / 21:14

  Jaaaaaa FLORENCE! Ik tel echt de dagen af tot haar nieuwe album. Wist je dat je op itunes al van ieder nummer een aantal seconden kan horen? Tipje! (Maar jou kennende weet je dat soort dingen natuurlijk allaaaaang). Anyway, zij sleept mij er nu door heen tijdens de laatste loodjes van mijn scriptie, iets wat me nu helemaal niet gelukkig maakt begrijp je. Godzijdank ga ik een week na mijn deadline Florence live bewonderen dus dat maakt het aftellen iets draaglijker.

 16. mei 25, 2015 / 22:04

  Ooo zo fijn :D. Ik word blij van enorm lang in de bossen wandelen/fietsen hier om de hoek, vroeg wakker worden, boekje lezen in de tuin, schilderen, poi… vanalles haha!

 17. mei 25, 2015 / 22:15

  Mooi lijstje! Ga je over 6 weken weer met je zusje naar Italië? Of met je ouders? Heerlijk vooruitzicht in ieder geval!

 18. mei 26, 2015 / 09:41

  Wat een heerlijk lijstje, ik word er helemaal blij van. Ik ga ook over zes weken naar Italië (Piani!) en daar word ik zo blij van!

 19. mei 26, 2015 / 10:50

  Warm zonnig lente weer en terasjes pakken :)

 20. mei 26, 2015 / 12:51

  Heerlijk lijstje, wordt er vrolijk van! Ik ben zo benieuwd naar het interview en met wie het dan is!

 21. Laura
  mei 27, 2015 / 14:51

  Nu ben ik wel heel erg benieuwd geworden naar die broek van Nike!
  Wat is het model? :)

 22. mei 31, 2015 / 01:05

  Haha, dat platte-buik-idee herken ik inderdaad wel bij een broek die iets wijder zit. Heerlijk! Ik word op dit moment vooral gelukkig van de gedachte aan Rome, waar ik afgelopen week was. En van de gedachte aan komende vrijdag: 10 dagen ultiem relaxen in Side! Even helemaal niets, behalve zon, zee, strand en veel boeken!