?: 21/4

 photo Desktop661.jpg

“Enjoy the little things in life for one day you’ll look back and realize they were the big things” – Kurt Vonnegut

? Op maandag al precies weten waar je pagina in de Metro voor volgende week over moet gaan ? Wakker worden met een strak blauwe lucht ? Een nieuwe artiest ontdekken en dagenlang genieten van nieuwe muziek ? Estée Lauder Clear Difference BB Cream, vorig jaar kreeg ik een tube thuisgestuurd, afgelopen week kocht ik alweer mijn vierde tube, ik smeer hem vaak twee of drie keer per dag, ook in verband met de SPF 35 ? Bloemen ? Mijn Céline tas ? Negen uur achter elkaar slapen ? Mojito’s ? Bananenpannenkoeken, nog steeds ? Mijn BTW-aangifte twee weken van te voren al hebben ingediend ? Hardlopen met mijn zusje ? Ingeschreven zijn voor de Berlijn Marathon ? Werken aan mijn boek, ook al heb ik dat nog niet heel veel gedaan ? Sneller optrekken dan de auto naast me bij het stoplicht ? De hoeveelheid inspirerende mensen in mijn omgeving ? De coopertest, twaalf minuten compleet voluit gaan.. Tien jaar geleden had ik je keihard uitgelachen als je me verteld had dat ik dat ooit leuk zou vinden ? Koken in de nieuwe keuken van papa en mama, de ruimte, de apparatuur, de VAATWASMACHINE! ? Schone lakens ? Roze bloesem ? Italië over tien weken ? We Run Amsterdam over 25 dagen! ? Over drie weken jarig zijn, ook al vind ik 26 echt veel te oud, jarig zijn vind ik leuk ? Mezelf thuis voelen in het nieuwe huis van mijn ouders. Toen ze een paar maanden geleden na bijna dertig jaar uit het huis waarin ik ben opgegroeid vertrokken had ik niet het idee dat ik me ooit nog bij mijn ouders thuis zou voelen, maar niets blijkt minder waar, thuis ben je als je met de mensen bent waarvan je houdt (en als je kunt hardlopen) ? Trainen met Run2Day ? Wortelbrood, naar eigen recept ? Spareribs met patatjes en knoflooksaus ? Mijn knalroze Adidas Superstar’s ? Door mijn oude Instagram-foto’s scrollen en beseffen hoeveel gave dingen ik doe ? Milka Oreo (maar af en toe ook haat, omdat ik gewoon niet kan stoppen) ? Zo goed als genezen van mijn IT-band blessure ? Italiaans sorbetijs op een hoorntje ? Een opgeruimd huis ? Zelf kunnen bepalen hoe ik mijn dag indeel ? Beseffen dat je, ondanks dat je het heel druk hebt, ontzettend in je handjes mag knijpen met hoe de dingen gaan.

Wat maakt jou op dit moment gelukkig?

Liefs,
Annemerel

Delen:

21 Reacties

 1. Melissa
  april 21, 2015 / 12:02

  Leuk!

 2. april 21, 2015 / 12:03

  Wat een prachtig lijstje! Er zijn ook heel veel dingen waar ik erg gelukkig van word:

  Het nieuws dat ik in oktober weer naar Amerika mag voor mijn werk
  Het weer
  Bloemen
  Een opgeruimd en schoon huis
  Nieuwe sportkleren
  Sporten in het algemeen dat super lekker gaat!

  En zo kan ik wel even door gaan :) Blij blij blij!

 3. april 21, 2015 / 12:10

  Leuk lijstje weer! De zon, bloesem en blauwe luchten maken ook van mij een zeer gelukkig mens!

 4. april 21, 2015 / 12:10

  Mooi dat je ook geniet van de kleine dingen! Inspirerend.

 5. Maaike
  april 21, 2015 / 12:33

  Mooie lijst!

  – Vanochtend met mijn opa een rondje wezen wandelen en een ijsje gegeten, hij genoot, ik genoot en het was hartstikke leuk.
  – Enorm aan het genieten op mijn stage, wat ik van te voren niet verwacht had
  – Heel veel leuke muziekdingen in het vooruitzicht
  – Mijn vriendinnen waar ik enorm mee bof
  – De zon schijnt!! en ik kan mijn spijkerjasje aan als jas en het is nog steeds niet koud

 6. april 21, 2015 / 12:36

  Dat contract vind ik nog steeds zo gaaf! Mooi dat je er bij stilstaat. Geniet!

 7. april 21, 2015 / 12:41

  Oeeh heel vrolijk lijstje dit!

 8. april 21, 2015 / 12:57

  Zo fijn om juist stil te staan bij de kleine dingen, die zijn altijd zo belangrijk! <3

  Ik word heel blij van het vooruitzicht op een concert van Frank Boeijen zaterdag, de bruiloft van mijn zwager en schoonzus volgende week vrijdag (ben ceremoniemeester), de verjaardag van mijn man volgende week woensdag, maandag naar Bobbejaanland… Heerlijk weekje in het vooruitzicht!

 9. Esmée
  april 21, 2015 / 13:00

  <3 Speltcrackers die ik door jouw blog ontdekt heb en waar ik echt niet meer vanaf kan blijven!

  Mooi om stil te staan bij de kleine dingen, inspirerend lijstje!

 10. april 21, 2015 / 13:09

  Mooi lijstje weer

 11. april 21, 2015 / 13:16

  Mooie lijst Annemerel! It’s in the big little things!

 12. Ilse
  april 21, 2015 / 13:51

  <3
  Mooi lijstje Annie, geniet ervan! :)

 13. april 21, 2015 / 13:52

  Ik word gewoon blij van jouw blije lijstje, heerlijk! Vind het zo knap hoe ondernemend en druk jij bezig bent! Soms zou ik willen dat ik al zo ver was :’) maar voor ieder zijn tijd. Ik ben momenteel in mijn bikini in de tuin over mijn liefdesverdriet heen proberen te komen ;)

 14. april 21, 2015 / 13:54

  Wat een super leuke happy lijstje! Ik word ook blij van bloemen, van een Céline tas zou ik heel blij van worden! <3

 15. Evera
  april 21, 2015 / 16:32

  Mooie lijst zeg, staan zeker dingen tussen waar ik me ook in kan vinden! Wat ik nog kan toevoegen? Uitzicht hebben op een nieuwe baan, knuffelen met mijn veel te snel groot geworden puppy en tussen alle werkzaamheden door tijd vinden om in het zonnetje te liggen. :-)

 16. april 21, 2015 / 17:10

  Wauw, ik heb zo ontzettend veel respect voor jou en hoe jij de dingen doet. Bedankt voor de inspiratie!

 17. Mannon
  april 21, 2015 / 17:59

  Mooie lijst! Kun je online ook je pagina’s van metro lezen? Ik kom niet (meer) wekelijks op het station maar wil ze toch graag lezen!

 18. april 21, 2015 / 19:08

  Mooie momentjes! Ik word gelukkig van eten met vriendinnen en uren lang kletsen en op zoek zijn naar een ‘eigen’ huisje van mij en mijn lover!

 19. Elvira
  april 22, 2015 / 18:28

  Mooi lijstje! Gister was voor mij ook een goede dag, een tentamen gehaald dus nog maar 2 vakken halen voor afstuderen, mijn stage evaluatie gesprek ging goed, en ik heb mijn record op de 5 km gehaald!!!