❤: 14/4

Op slechte momenten heb ik een wensenlijst van hier tot Tokyo, op goede momenten heb ik het idee dat ik de wereld in handen heb. Het is goed om eens in de zoveel tijd voor jezelf op een rijtje te zetten waar je blij van wordt.

❤ Spinazie smoothies in de ochtend (naast mijn twee kopjes koffie en wraps met avocado en roerei) ❤ roze bloesem en een strakblauwe lucht ❤ Mijn BTW-aangifte al in de eerste week van april afgerond en betaald ❤ Drie weekenden met hardloopwedstrijden achter elkaar en hoewel ik geen enkele keer een persoonlijk record gelopen heb, toch heel tevreden over mijn prestaties en dat zonder al te goede trainingsperiode ❤ Gewoon even af en toe met mijn neus in een geurkaars, mijn lieveling op dit moment is de Baltic Amber kaars van Voluspa die ik van Roos kreeg tijdens mijn boekpresentatie ❤ Martin Garrix – Mistaken ❤ Mijn nieuwe Nike Zoom Fly’s in knalroze, ik heb nu dan misschien een blaar op mijn hiel omdat ik ze nog een beetje in moet lopen, maar ik word zo vrolijk van het kleurtje ❤ Dat de dagen zoveel langer worden ❤ Iedere avond een ijsje. Of het nu een Liuk ijsje uit de vriezer is of een schepijsje van de ijssalon om de hoek, iedere dag ijs, dat zouden meer mensen moeten doen ;-) ❤ De blik op Tuur’s gezicht toen hij thuis kwam na een lange dag werken en dat ik (als verrassing) sushi had gemaakt, alleen dat al was dat uur in de keuken meer dan waard. De smaak zelf ook wel trouwens ❤ Dat ik na een redelijk inspiratieloze winter weer bruis van de nieuwe ideeën, nu alleen nog even mijn gedachten goed focussen en op papier zetten ❤ Het stapeltje boeken dat altijd naast me ligt op mijn bureau… Live Love Run, Ik heb geen zin & Trainen als een Topatleet. Mooie trilogie. ❤ Avicii – SOS (en het feit dat er over twee maanden nog een heel nieuw album uitkomt van Avicii ook al moeten we het al bijna een jaar zonder hem doen). ❤ De biografie van Abdi Nageeye, in geen tijden zo gegrepen door een boek ❤ De podcasts Runner’s World met Susan Krumins en Olivier Heimel, Susy Q&A ❤ Vanaf 22 april The Notebook op Netflix, al zeker een jaar deze film niet gezien, dus het wordt hoogtijd! ❤ Nog 4 weken tot mijn 30ste verjaardag en leuke plannen voor de dag gemaakt, iemand enig idee wat er zoal op het programma staat? ❤ Vlogs editen ❤ Samen de was ophangen (gaat zoveel sneller en is zoveel gezelliger dan alleen) ❤ De Caramellito koffie van Nespresso ❤ Vage plannen voor Parijs ❤ Dat het strandseizoen langzaamaan weer gaat beginnen. Het is nog veel te koud om daadwerkelijk op het strand te gaan liggen, maar de eerste lunch op het strand was maandag alweer een feit ❤ Mijn Oakley zonnebril. Ik kocht hem een beetje in een opwelling (zoals dat wel vaker gaat bij mij), maar heb er nog geen moment spijt van gehad. Sinds vorige zomer loop ik ook hard met mijn zonnebril als het zonnig is en dat loopt zo fijn. Veel rustiger aan je ogen en als je hem zat bent zet je hem zo in je haar. Hij is mega licht waardoor ik er tijdens het lopen geen last van heb ❤ Iedere ochtend wakker worden naast Tuur en dan heel erg blij zijn (ook al baal ik van de wekker) ❤ The Veronica’s – Think of Me ❤ De giftvoucher van Sushi Samba die naast me ligt, zoveel trek in goede sushi ❤ Aangemoedigd worden tijdens een hardloopwedstrijd. Afgelopen zondag liep ik voor het eerst een wedstrijd zonder muziek en hoorde ik mijn naam minstens 15x (in 13 kilometer) vanaf de kant. Zo leuk! Tuur wordt ook vaak aangemoedigd door jullie ‘Hé dat is Tuurtje van Annemerel’ en hij vindt het ook heel leuk. Dus ga daar VOORAL mee door. Het motiveert mij in ieder geval om van het najaar (waarschijnlijk) voor een Nederlandse marathon te kiezen. In de hoop dat jullie er dan ook staan ❤ Afgelopen dinsdag een duizendje in 3’40 op de baan, dat voelde echt lekker snel ❤ Love ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. Mirjam
  april 14, 2019 / 13:02

  Ik word zo vrolijk van dit soort blije lijstjes ❤️

 2. Teha
  april 14, 2019 / 16:58

  Ik word blij van jouw blogs! Vind het vloggen ook leuk , maar dit nog leuker!

 3. Marieke
  april 14, 2019 / 19:09

  Ja, jouw blogs en dan ook vooral deze blogs zijn de best!

  Op je verjaardag 30 km rennen in Parijs?

 4. april 17, 2019 / 10:33

  Jammer dat alles (bijna) al verkocht is!