❤: 14/6

 photo IMG_8984.jpg

Soms heb ik het gevoel dat alles kut is. Ik denk dat iedereen dat gevoel wel kent. Maar dat is natuurlijk helemaal niet zo er zijn genoeg kleine dingen die gelukkig kunnen maken. Misschien niet vandaag, maar ik geloof er heilig in dat hoe meer je je omringt met positieve gedachten en energie, hoe makkelijker het is om je gelukkig te voelen. Vandaar dat ik net als iedere maand weer eventjes al mijn kleine geluksmomentjes op een rijtje zet.

❤ Hardlopen om zes uur ’s ochtends door de stromende regen ❤ Açaí Bowls met kokos en pecan-granola, blauwe bessen en aardbeien ❤ Het hondenfilter op Snapchat. Ik denk niet dat ze ooit een betere kunnen maken ❤ Een lunchbreak op het strand, gewoon omdat het strand maar drie kilometer van mijn huis verwijderd is ❤Geurkaarsen in juni, gewoon omdat het buiten grijs en donker is en geurkaarsen altijd voor een knus en warm gevoel zorgen ❤ 10 kilometer hardlopen met de Ultra 2016 set van Martin Garrix, die duurt precies 55 minuten en is dus voor mij precies lang genoeg voor een rondje van 10 kilometer + een paar minuten uitlopen, ideaal ❤ Lieve behulpzame reacties van jullie op mijn blog ❤ Jezelf compleet verliezen in een boek, met af en toe wat tranen en af en toe hardop lachen ❤ Het vooruitzicht op minstens twee weken Italië over tweeënhalve week ❤ Spotify, ik kan me geen leven zonder meer voorstellen ❤ The Chainsmokers – Don’t Let Me Down ❤ Volgende week het nieuwe seizoen van Pretty Little Liars! ❤ De Nakdreep Bakewell Tart, verantwoorde marsepein, kom maar door! ❤ Dat mooie merken zoals IBM met mij samen willen werken ❤ Spelen in een ballenbak zonder kinderen ❤ Het ontbijt van het Amstel Hotel. Als je een keer lekker luxe en uitgebreid wil ontbijten in Amsterdam, ga daar naartoe! Het is geen Plaza Athenée maar het komt in de buurt ❤ Wanneer ik een goed idee heb voor een Metropagina ❤ Mijn huid die er op dit moment goed uitziet ❤ Het maken van deze lijstjes ❤ Heel lang eten en drinken en aan tafel zitten, of het nu met vriendinnen, vrienden of mijn ouders is, lekker eten en drinken met lieve mensen maakt altijd gelukkig ❤ Pioenrozen ❤ Het editten van mijn vlogs, de perfecte manier om op mijn week terug te kijken ❤ Meer dan duizend kilometer achter elkaar autorijden in mijn eentje, de beste therapie ❤ De luxe van twee MacBooks waardoor ik efficiënter kan werken ❤ Een schrijfflow ❤ Mijn to-do-list af voor het einde van de dag ❤ James Corden en zijn Late Late Show video’s op YouTube ❤ De mensen in mijn leven. Eerst moet je houden van jezelf en blablabla, maar zonder mensen in je leven – in mijn geval mijn familie en vrienden – is het leven toch ook best wel saai hoor. Zij helpen mij om van mezelf te houden, niet bewust denk ik, maar ik ben een leuker persoon als ik regelmatig met hen ben.

Wat maakt jou gelukkig?

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. Janey
  juni 14, 2016 / 17:38

  Dankzij jou ben ik ook verliefd geworden op de Nakd-repen, ik begon met de Bakewell Tart (zo lekker) en vandaag heb ik voor het eerst de Banana Crunch geproefd en ondanks dat die heel zoet is vind ik hem denk ik nog lekkerder dan de Bakewell Tart door de crunch :) En verder word ik ook best gelukkig van het feit dat ik bijna vakantie heb, daar ben ik zó aan toe!

 2. juni 14, 2016 / 17:40

  Ik word altijd zo leuk van deze artikelen! En don’t let me down is inderdaad zo gaaf! :)

  • juni 14, 2016 / 17:41

   Ik word altijd zo blij* :p

 3. juni 14, 2016 / 17:48

  Fijn lijstje!

 4. juni 14, 2016 / 20:24

  Heb net een blogje geschreven over wat mij gelukkig maakt: vogeltjes. Vloog hier vandaag zelfs een specht in de tuin, wow! :-) En hier ook de pioenrozen waar de vogeltjes overheen vliegen ;-)

 5. Ilse
  juni 14, 2016 / 21:45

  Mooi lijstje, ik krijg er een glimlach van!

 6. juni 15, 2016 / 16:26

  Fijne lijst! Wat mij blij maakt: mijn fijne huisje, het lezen van boeken, hardlopen, en eten!