❤: 13/1

Buiten is het koud en donker en dat is afgelopen week niet veel anders geweest. Juist op dit soort dagen is het belangrijk om de mooie, kleine dingen des levens op een rijtje te zetten en je te realiseren, zo erg is het allemaal niet …

❤ Een (voor mijn doen) hele rustige duurloop van 19 kilometer in 5’30 samen met mijn vader, zo lekker om met een hartslag van 137 te lopen, ik voelde de spanning mijn lichaam uitstromen ❤ Komende vrijdag het nieuwe seizoen Grace & Frankie!!! op Netflix ❤ Wanneer de zon heel even doorbreekt als ik aan het hardlopen ben ❤ Dat Trainen als een Topatleet in de eerste week in de Bestseller 60 stond op plek 47 ❤ De geurkaars die ik van mijn zusje kreeg als cadeautje voor mijn boek, hij is van Voluspa en de geur is Baltic Amber, super lekker! ❤ Alle mooie (Nederlandse) loopplannen die ik voor de komende tijd heb ❤ Het moment dat Tuur thuis komt ❤ Mark Ronson + Miley Cyrus – Nothing Breaks Like A Heart ❤ Alle positieve berichtjes over mijn nieuwe boek ❤ Zelf dimsums stomen, zo makkelijk en vooral… lekker! ❤ 10.000 volgers op YouTube, yesssssss! ❤ Iedere ochtend wakker worden om kwart voor zeven en mijn dag productief beginnen. Voor een zelfstandig ondernemer is het best wel fijn om met iemand samen te zijn die iedere ochtend op hetzelfde tijdstip op moet staan, een beetje regelmaat in mijn leven doet me goed ❤ Op 8 maart het nieuwe Dido album, nog maar twee maanden! ❤ Dat mijn auto BRANDSCHOON is op dit moment en ik daar niets voor heb hoeven doen. Ik plande mijn APK-keuring en onderhoudsbeurt precies vier dagen na mijn wintersport. Mijn auto was zowel van binnen als van buiten niet om aan te zien, maar… in de garage is hij dus helemaal spik-en-span gemaakt. Was echt een mega verrassing ❤ Wanneer mijn wasmand leeg is ❤ Met vrijwel dagelijkse trainingssessies is dat best nog wel een uitdaging ❤ Scrollen door mijn eigen Instagram ❤ Mijn kerstcadeautje voor Tuur, Chanel Bleu, hier heb ik zelf zeg maar ook nog wat aan want het ruikt ZO lekker ❤ Mijn eigen kerstcadeautje was trouwens ook totaal niet slecht, ik kreeg een heel mooi gouden kettinkje, super blij mee! ❤ Mijn nieuwe pyjama van Love Stories die ik helemaal gratis kocht bij de Bijenkorf. Ik had een gift voucher van 30 euro en toen ik af wilde rekenen met mijn Bijenkorf Creditcard bleek dat ik genoeg punten gespaard had (lees: genoeg geld had uitgegeven) om de pyjama te kunnen kopen ❤ Volgende week ook weer nieuwe afleveringen van Riverdale en Dynasty ❤ Over 9 weken is het lente ❤ Mooie camper-plannen voor van de zomer, ik kan niet wachten om weer lekker in de zon te kunnen zijn ❤ Warme chocolademelk na een koude training ❤ Mijn nieuwe Nike sportbeha ❤ Een date met Laura en Robin in de agenda ❤ Komende zaterdag mijn eerste bruiloft waar ik zelf voor ben uitgenodigd ❤ Voor het eerst in 15 jaar op 1 januari geen goede voornemens die te maken hebben met strakker in mijn vel zitten, dat is namelijk nergens voor nodig ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Wat maakt jou gelukkig op deze regenachtige zondag?

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. Marieke
  januari 13, 2019 / 13:51

  Ik word altijd blij van jouw lijstjes! :-)
  En camper-plannen in het vooruitzicht.. zó cool!

 2. Manon
  januari 13, 2019 / 16:30

  Een heerlijk wandeling van 16 km gemaakt! Dwars door weilanden (letterlijk) en langs molens, kwekerijen. Zelfs de regen was niet erg..

 3. Bella
  januari 14, 2019 / 18:37

  De Halve van Egmond gelopen en nog steeds op maandagavond aan het nagloeien :D.

  • Annemerel
   Auteur
   januari 15, 2019 / 07:52

   Aaaaahhhh heerlijk!!!!

 4. Jessie
  januari 15, 2019 / 21:31

  Nog een aanvulling: volkomen onverwachts en niet gepland mijn halve marathon-PR met 3 minuten laten sneuvelen op het zware maar supermooie parcours in Egmond aan Zee!

  • Annemerel
   Auteur
   januari 16, 2019 / 07:56

   Wauw gefeliciteerd !!!!!