?: 12/8

 photo Desktop1230.jpg

? Mijn Apple Watch, ik kocht hem als hebbeding, maar inmiddels kan ik echt niet meer zonder. Waarom dat lees je hier ? Mijn nieuwe Mango vest dat echt ontiegelijk lekker zit en waar ik de komende herfst/winter in ga wonen ? Aanstaande vrijdag eindelijk mijn aller eerste inspanningstest, ik ben zo benieuwd hoe ik het er van afbreng ? Mijn nieuwe Eberjey bikini die ik met 70% korting bij de Bijenkorf kocht (Google maar op Eberjey, dan begrijp je waarom ik zo blij was met die 70% korting!) ? Alle Italië vlogs van mij en mijn zusje die me weer even meenemen op vakantie ? Een nieuw hoesje voor mijn iPhone, hetzelfde hoesje dat ik al had, maar dan nieuw.. na een half jaar zijn ze gewoon versleten! ? De nieuwe CD van MS MR ? Berlijn over zeven weken. OMG. Zeven weken? Dat gaat écht heel snel ? Dat mijn zusje mijn beste vriendin is en altijd voor me klaar staat (en andersom natuurlijk) ? Dat mijn boek vorm begint te krijgen ? Volgende week de shoot voor mijn boek ? Mijn MacBook Pro, na een half jaar nog steeds een hele goede beslissing geweest. Once you go Pro, you never go Air again! (denk ik) ? Mijn nieuwe Lululemon broek die ik kocht nadat mijn oude gestolen was in Rome. Ik ga wonen in die legging, gecombineerd met het vest ? Paper Towns! Ga die film zien, alsjeblieft! ? Het nieuwe huis van mijn ouders dat inmiddels ook als mijn huis voelt en dat had ik dus nooit verwacht toen ze het oude huis verkochten ? Dat mijn ouders na 37 jaar nog zo gelukkig zijn met elkaar #relationshipgoals ? Dat Shiseido nieuwe camouflage sticks in de collectie heeft zitten en dat er één in zit die precies matcht met mijn BB cream ? Mijn Céline tas, nog steeds, ik droom stiekem over een zusje voor Célientje, een grijze en dan het kleine formaat… sssshttttt ? I JUST WANNA BE A CRIMINAL WITH YOU …. had ik al gezegd dat ik fan was van het nieuwe MS MR album? Ik kan niet stoppen met luisteren ? Verse sushi van de Albert Heijn ? Ooooh en later dit jaar komt Ellie Goulding met een nieuw album en daar heb ik ook heel veel zin in, muziek kan mijn stemming zo bepalen ? Als onverwachts de zon schijnt, ik weet dat het zomer is en dat de zon zou horen te schijnen, maar dat was eh… deze zomer niet echt vanzelfsprekend ? Pretty Little Liars! Gaan we nu eindelijk weten wie A is? (het eerste dat ik ga doen als ik uit Lapland terugkom vanavond is de aflevering kijken!) ? Het ontiegelijk druk hebben, maar dan vooral beseffen dat het alleen maar heel goed is dat je het druk hebt, want zou je het niet druk hebben, dan zou er meer aan de hand zijn ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

What makes you happy?

Liefs,
Annemerel

Delen:

22 Reacties

 1. augustus 12, 2015 / 12:05

  Ik vind dit een van je leukste artikelen, zo fijn om te lezen waar je blij van wordt op dit moment. Je positiviteit werkt heel aanstekelijk! Het maakt mij blij dat ik ein-de-lijk de stap overwonnen heb om te gaan vloggen. ZO eng!

 2. augustus 12, 2015 / 12:12

  Een van mijn favorieten het artikel met hartjes. Ik wil ook van de Apple Watch houden ;-)

  Ik ben ook heel (Caps LOCK HEEL) benieuwd naar jouw boek.

 3. augustus 12, 2015 / 12:17

  Ik hou echt van dit soort artikelen! Paper Towns staat voor vanavond op de planning, ik ben zooo benieuwd :)

 4. augustus 12, 2015 / 12:18

  Fijn lijstje! :)
  Op mijn lijstje staat onder andere de IKEA catalogus die net binnen is gekomen! :D Zo fijn.

 5. augustus 12, 2015 / 12:19

  Klinkt heel fijn! En ik heb nog nooit van MS MR gehoord dus dat ga ik meteen even beluisteren. En ik ben ontzettend benieuwd naar je boek. Oh en ik heb stiekem wel een idee wie je fotograaf gaat zijn.

 6. augustus 12, 2015 / 12:24

  Wat veel om happy van te worden deze keer, leuk! Word er zelf ook helemaal vrolijk van, haha.

 7. Linda Janssen
  augustus 12, 2015 / 12:25

  Welk mango vest is dat? Hij lijkt me erg fijn!

 8. augustus 12, 2015 / 12:27

  Ellie Goulding met een nieuw album? Te gek!!!! Die gaan we zeker op de iPhone zetten :D Berlijn ga je rocken je bent zo goed getraind!!

 9. augustus 12, 2015 / 12:53

  Wow! Heel veel dingen die jou happy maken, leuk! Ik word in de eerste plaats happy van de zon, vervolgens van de moestuin, en ook wel dat ik mag doen wat ik graag doe. Zowel professioneel als privé! ;-)

 10. augustus 12, 2015 / 13:05

  Ik vind de relatie tussen jou en je zusje zo leuk! Daarom vind ik de filmpjes waarin jullie allebei voorkomen ook het allerleukst om te kijken :-)

 11. augustus 12, 2015 / 13:08

  Ik vind dit zulke fijne artikelen! Het is goed om soms even stil te staan bij de kleine dingen. Ik word ook helemaal vrolijk van je lijstje haha. Plus; ik ben nu heel benieuwd naar dat vest? Een fijn vest van Mango is always a good idea!

 12. Marijn
  augustus 12, 2015 / 13:33

  Ah leuk om te lezen Annemerel, ik word altijd zo blij van jouw artikelen! Welk mango vest is het precies?

 13. augustus 12, 2015 / 13:36

  Ik word helemaal vrolijk van zulke lijstjes, super leuk! En ehm.. Succes met PLL, aan het einde van de aflevering denk je alleen maar ‘what the…?!?!’

 14. Brenda
  augustus 12, 2015 / 14:42

  Echt om vrolijk van te worden, jouw lijstjes. Ik heb vanavond mijn eerste inspanningstest, spannend!

 15. augustus 12, 2015 / 15:12

  Ik hou hier van! Het is altijd goed om even voor jezelf op te schrijven waar je blij van wordt. Wat mij blij maakt is dat ik nog een paar dagen vrij heb.

 16. augustus 12, 2015 / 15:12

  Berlijn schiet al op, spannend! Ik word happy van het feit dat het al meer dan een week blote benen weer is!

 17. augustus 12, 2015 / 16:13

  I love these articles! Ik ben wel heel benieuwd naar je nieuwe vest. I need one too! So tell us! Haha. PLL was ziek trouwens, bereid je maar voor.

 18. augustus 12, 2015 / 16:15

  Leuk, ik ben heel benieuwd naar Paper Towns. Wat vond je van Age of Adeline?

  En wat zusje voor Celientje betreft, ik kan ‘m je uit ervaring van harte aanbevelen :)

 19. augustus 12, 2015 / 16:29

  Waarom je zo’n fan bent van je Apple-horloge, die is niet doorgelinkt naar dat artikel (denk wel dat dit de bedoeling was?!) :-)! En ondanks dat ik erg sceptisch was over of we zouden ontdekken wie ‘A’ is, weten we het nu toch.althans ik wel, jij vast nog niet omdat je in Lapland zit ;-)!!

 20. augustus 12, 2015 / 23:20

  Oh paper towns moet ik zo dringend gaan kijken! En Pretty Little Liars, tja, als ik jou was zou ik niet al te hoge verwachtingen hebben… Ik had meer van de aflevering verwacht, maar ieder zijn mening natuurlijk, sommigen vonden hem geweldig :)

 21. augustus 13, 2015 / 15:39

  70% korting is écht satisfying haha. Lekker lijstje, 37 jaar is trouwens zo enorm lang! Mooi voorbeeld :)

 22. augustus 13, 2015 / 22:48

  Leuke dingen! Waar een mens toch blij van word :D Wat vond je van de aflevering van pll?