❤: 12/4

 photo IMG_1834.jpg

Enjoy the little things in life, because someday you’ll look back and realise they were the big things (The Vow)

❤ De zon die zichzelf steeds vaker even laat zien ❤ De zon die (of er nu wolken zijn of niet) al voor zeven uur ’s ochtends opkomt en pas na achten weer onder gaat, ik hou van deze lange dagen ❤ Een skinny jeans die ik kocht toen ik achttien was terugvinden en er in één keer inpassen zonder moeilijk gedoe met op de grond liggen om hem dicht te krijgen ❤ Sowieso heel veel kleding van zes/zeven jaar oud die nog steeds heel erg leuk en mooi is, investeren noem ik dat! ❤ Homemade avocado toast ❤ Boodschappen doen op maandagochtend, wat een rust, en wat fijn dat je dan voor de rest van de week eten in huis hebt ❤ De service in de Apple winkel nadat ik vlekken op het scherm van mijn MacBook Pro had, binnen een uur een nieuw scherm, zonder dat ik daar iets extra’s voor hoefde te betalen ❤ Espresso Frappuccino’s van Starbucks ❤ Dat ik over 2,5 week samen met Roos een roadtrip ga maken ❤ Dat ik overal kan werken, van een café in Oostenrijk tot in de wachtruimte van Euromaster, ik hoef me nooit te vervelen als ik mijn MacBook bij me heb ❤ De nieuwe Nike Free Flyknit RN ❤ Een nieuw SD-kaartje voor het filmen, die niet iedere vijf minuten een error geeft, is toch best wel een stuk makkelijker ❤ Een vers bosje bloemen naast mijn MacBook op de keukentafel ❤ De set van Martin Garrix op Ultra Miami, die al een paar dagen op repeat staat ❤ Ellie Goulding – Here’s To Us ❤ Dat Hayden Pannetierre weer terug is in Nashville, jammer dat het seizoen bijna is afgelopen, oh nee in dit lijstje deel ik alleen positieve dingen, sorry ❤ Mijn boek waar ik nog dagelijks lieve berichtjes over ontvang via social media ❤ Dat het voorjaar is en alle bloemetjes in bloei zijn ❤ Een opgeruimd huis ❤ Dat die update van Instagram waarin de tijdlijn niet meer op tijd is gesorteerd eigenlijk best wel meevalt, je ziet nog steeds alles als je gewoon doorgaat tot de laatste foto die je gezien hebt, de hele Instagram-wereld had stress om niets ❤ De #coughofdeath die bijna zijn uitweg gevonden heeft ❤ Weer een klein beetje kunnen hardlopen ❤ De halve marathon in Salzburg over 19 dagen ❤ Wings for Life in Milaan over 26 dagen ❤ Sushi op maandag ❤ De zilte zeelucht die ik regelmatig ruik als ik mijn voordeur open, zo lekker ❤ Een buurman en buurvrouw die kunnen koken en je spontaan eten komen brengen, hoe gaat het spreekwoord ook alweer, beter een goede buur dan een verre vriend.. ❤ De akoestische set van Sia die nu op Spotify staat, vooral Broken Glass is kippenvel ❤ Al tien weken wekelijks vloggen en dat echt heel erg leuk vinden ❤ Zelf iets fabriceren in de keuken en dat het dan ook nog lekker is ❤ Als alle was gedaan is en alles netjes schoon in de kast ligt, trots huisvrouw momentje ❤ Wakker worden van fluitende vogeltjes ❤ Dat ik mijn beste vriendinnetjes maanden niet kan zien en dat het altijd voelt alsof we elkaar dagelijks spreken ❤ Een familie zoals die van mij die je altijd en voor wat dan ook kunt bellen ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Wat maakt jou gelukkig?

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. april 12, 2016 / 17:02

  Jippie, mijn favoriete artikel! Wat zijn er weer een hoop mooie momenten bijgekomen <3

 2. marly
  april 12, 2016 / 18:48

  wat een fijn artikel!!

 3. Jennifer
  april 12, 2016 / 19:29

  Ik word altijd zo vrolijk van deze artikelen! :)

 4. Ilse
  april 12, 2016 / 20:13

  Wat een fijn lijstje, word ik vrolijk van!

 5. april 12, 2016 / 21:11

  Zo’n mooie lijst! In veel van de zaken die je hier oplijst, kan ik mezelf ook vinden. Zo leuk dat je mee gaat doen aan Wings for Life in Milaan. Ben een tikkeltje jaloers, hihi.

 6. Marieke
  april 12, 2016 / 21:24

  Wat vind ik jouw positieve en relativerende kijk op het leven toch heerlijk te lezen! Juist in een “digitale” wereld waar alles om perfectie en beter en meer draait durf jij zo eerlijk en nuchter te zijn. In plaats van hoog van de toren te blazen doe jij alles wat mogelijk is binnen jouw kunnen om te bereiken wat je wilt.

  Ik ben heel benieuwd welke roadtrip je met Roosmarijn gaat maken :-)?
  Ps. Jij bent de enige blog die ik nog volg van de 6! Je blijft goed, scherp en verrassend!

 7. april 12, 2016 / 22:01

  Dit lijstje maakt me gelukkig! Ik hou van mensen die de kleine dingetjes in het leven op prijs kunnen stellen <3. Maar als ik dan toch een dingetje moet noemen dat me vandaag blij maakte, was het de positieve feedback die ik kreeg over mijn artikel over make-up vs geen make-up. Vind het doodeng om make-uploze foto's van mezelf online te plaatsen (en zie jou echt als een voorbeeld met je prachtige hardloopselfies!), maar het pakte gelukkig goed uit. Happy me!

 8. april 12, 2016 / 22:03

  Espresso, Frappucino en Starbucks / Sd-kaartje zonder errors & Makebook zonder vlekken. Komen zeker op mijn lichtpuntjes lijst terug. Wat een heerlijke lijst. Goed om te zien dat je de mooie dingen van het leven niet aan je voorbij laat schieten.

 9. april 13, 2016 / 08:09

  Oh wat een heerlijke lichtpuntjes lijst op de vroege morgen! En de roadtrip, ik zou er ook zo naar uitkijken, haha! Spannend!

 10. april 13, 2016 / 10:05

  Ooh dit is echt heerlijk om te lezen ’s ochtends vroeg terwijl het een heel aangenaam temperatuurtje is buiten! Fijne dag vandaag!

 11. april 13, 2016 / 10:52

  Nice dat je zo vlotjes in die skinny jeans raakte, woot!

 12. april 14, 2016 / 14:17

  Echt alles met de zon is zo fijn, zeker de laatste tijd weer :)