❤: 10/2

Ik heb afgelopen weken redelijk wat geklaagd over de abominabele weersomstandigheden. Ik mis dat gelukkige gevoel dat de zon aan een strakblauwe hemel me geeft. Ik vind een stuk makkelijker om te zwelgen in ‘mijn ellende’ met deze grauwe luchten. Daarom is het extra belangrijk om lijstjes te maken met daarop dingen die je wel geluksmomentjes bezorgen. Het kostte me deze maand net iets meer moeite (tijd) dan andere maanden, maar het is me wel gelukt. En vanaf hier kan het echt alleen maar beter worden (met het weer) toch?

❤ Dat Tuurs huis steeds meer ook ‘mijn’ paleisje wordt ❤ Koffie ❤ Dat ik mijn lievelingsbroek van Levi’s op de laatste dag van de Bijenkorf sale met 50% korting in mijn ‘nieuwe’ maat zag hangen. Mijn lievelingsbroek was namelijk veel te groot geworden door al dat ’trainen als een topatleet’ en nu heb ik hem gewoon weer, met 50% korting (het eerste niet-hardloop-kledingstuk dat ik in meer dan een half jaar gekocht heb) ❤ When Calls The Heart seizoen 5 staat op Netflix (thanks Maaike voor de tip!) ❤ Homeland seizoen 7 vanaf komende week op Netflix (we hebben net seizoen 6 gezien en kunnen dus meteen door!) ❤ Dat mijn heup minder irriteert tijdens het hardlopen. Het was geen echte blessure, maar het was wel elke training ‘daar’ en er zat geen verbetering in. Yoga saved me. Zoals het wel vaker gedaan heeft ❤ Onze donkerblauwe muur ❤ Een stapel spiksplinternieuwe grote, witte handdoeken, je weet wel, van die ‘hotelhanddoeken’. ❤ Na bijna een maand van afwezigheid worden mijn nieuwe vlogs op YouTube gewoon goed bekeken. Ik word weleens bang gemaakt met het feit dat YouTube je video’s niet meer aan je abonnees gaat laten zien op het moment dat je minder post, maar dat lijkt dit keer niet het geval te zijn. Gelukkig. ❤ Op 8 maart het nieuwe album van Dido, dat is nog maar 26 dagen! ❤ Nog maar een kleine zes weken tot het lente is… ❤ De nieuwe functie van Gmail die je een melding geeft wanneer je een mailtje zonder bijlage verstuurt terwijl je in de tekst ‘zie bijlage!’ hebt geschreven. Dit scheelt heel veel ‘sorry, bijlage vergeten’ mailtjes per week. ❤ Nog maar vier weken tot de CPC, mijn favoriete hardloopevenement van het jaar, wel jammer dat ik voor het eerst in ‘mijn CPC-geschiedenis’ geen inwoner meer ben van Den Haag tijdens de CPC ❤ Warme chocolademelk na een koude regenachtige training ❤ Dat klussen eigenlijk veel minder erg is dan ik aanvankelijk dacht ❤ Leuke plannen voor mijn dertigste verjaardag (nog 91 dagen als 20-something door het leven) ❤ Deze akoestische versie van ‘Give You Up’ van Dido ❤ De ‘Link’ citroenijsjes van Ola met het dropstaafje. Ik eet ze sinds een paar weken dagelijks. Zo ontiegelijk lekker ❤ Dat we deze week de 87ste verjaardag van mijn oma hebben mogen vieren en de 62ste verjaardag van mijn vader (die laatste had deze week trouwens ook nog goed nieuws voor me, zijn sporthorloge gaf aan dat hij het fit-niveau van een gemiddelde 31-jarige man had, netjes pap, netjes!!!) ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Wat maakt jou gelukkig?

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. Ingrid
  februari 10, 2019 / 13:12

  Ik dacht altijd dat die ijsjes liuk heten! Dat klinkt ook eigenlijk nergens naar. Maar heerlijk zijn ze, ik eet ze veel elke zomer.

  • Annemerel
   Auteur
   februari 11, 2019 / 07:53

   Je hebt gelijk!!! Zo suf!

 2. Cees
  februari 10, 2019 / 19:52

  Ah die ijsjes, heerlijk. Hier ook vaste prik. Ze heten Liuk trouwens!

  • Annemerel
   Auteur
   februari 11, 2019 / 07:53

   Hahaha echt? Ik heb die doos al zo vaak in mijn handen gehad en heb ooit bedacht dat er ‘Link’ staat en nu zie ik dat dus altijd staan. Wat suf!

 3. februari 10, 2019 / 22:26

  Ik herken me helemaal in je grauwe-lucht-ellende haha! Mis het zonnetje ook wel flink telkens als ik de deur uitloop en de kou voel. Gefeliciteerd nog met je vader en je oma! :)

 4. Inge
  februari 11, 2019 / 17:07

  Wat een gezeur weer. Ja we weten inmiddels dat je depressief wordt van dat koude weer, dat herhaal je namelijk in iedere blog. Maar hee: het is nou eenmaal winter. Leg je erbij neer zou ik zeggen.

  • Fab
   februari 12, 2019 / 11:28

   He Inge!

   Ik vroeg me oprecht af waarom jij deze blog leest?

   Wat zijn volgens jou 3 leukste dingen?

   Fijne dag!

 5. Naomi
  februari 11, 2019 / 23:50

  Die optie in Gmail bestaat al bijna een jaar! Wel handig hè? Nu nog voor de email-services van microsoft :p