VLOG: Getting back on track

De afgelopen dagen waren er genoeg momenten waarop ik keihard heb kunnen lachen. We vierden mijn vaders verjaardag, Tuur was weer Tuur. Er was ook een moment waarop ik even héél erg boos en verdrietig was, vooral omdat ik vond dat ik hier eigenlijk weinig aan kon doen…

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. H
  februari 9, 2019 / 15:06

  Tip? Bezwaar maken tegen een verkeersboete! Meestal hebben ze geen tijd om je bezwaar te checken en wordt die kwijt gescholden. #spreekuitervaring helaas! ?

 2. Willeke
  februari 9, 2019 / 15:47

  Oh wat zuuur van die bekeuring!! :(
  Verder echt zo hard moeten lachen om deze vlog. Hilarisch moment met je vader en z’n sterretjes en die vrouw (bediende) haha. Overigens gefeliciteerd met je papa (op die leeftijd nog zo kunnen hardlopen zijn echt goals hoor) & oma. En lekker duimpjes omhoog blijven doen en yeah zeggen, love de positieve vibe! :)

 3. Maaike
  februari 9, 2019 / 18:51

  Hele mooie vlog!

 4. An
  februari 9, 2019 / 21:33

  Jaaa daar was roos weer leuk!? miste haar al in de vlogs!
  Yes na het huilen hoofdpijn ??‍♀️
  Suc6 met verhuizen.

 5. Yfke
  februari 9, 2019 / 22:59

  Raar hoor, dat je je kijkers zo te kakken zet. Iemand mag die duimpjes toch gewoon irritant vinden? Als ik het me goed herinner zat je een tijdje terug regelmatig te huilebalken vanwege de vele negatieve reacties. Gaat dat nu weer gebeuren?

  • Annemerel
   Auteur
   februari 11, 2019 / 07:56

   Ik heb toch nooit gezegd dat Frank al deze dingen niet mag zeggen. Ik heb alleen gezegd dat ik het jammer vind ;-). En dat is ook gewoon zo. En ik heb nog nooit ‘gehuild’ in een vlog of blog over negatief commentaar en ik ben ook niet van plan dat in de nabije toekomst wel te gaan doen. Maar zeg nooit nooit natuurlijk!

 6. marion
  februari 12, 2019 / 13:12

  Lekkere vlog! BAAAAALEN is dat he zo’n bekeuring. Bizar hoog ook. Echt niet tof, want verhuizen is ook altijd een kostenpost erbij en het is alweer bijna tijd voor de voorjaars/zomer collecties hardloopspullen.

  Ben heel benieuwd naar je review over die GEWELDIGE nieuwe nikes, want ik moet ze misschien heel erg op mijn verjaardag krijgen/kopen…

  Wat fijn dat je het zo leuk hebt met Tuur!!