♥️: 26/5

Die buik wordt met de minuut zwaarder en zelfs rustig zitten achter mijn bureau zorgt tegenwoordig al voor harde buiken. Daarnaast…. Het voorjaar wil nog niet echt doorbreken, ik had toch wel wat warmere temperaturen en wat meer zon verwacht van deze periode van het jaar. Maar hoe lang ik ook over het weer zou kunnen klagen. Hoe oncomfortabel ik me soms ook voel. Er zijn veel meer redenen waarom ik wel van iedere dag geniet. Misschien niet van iedere minuut even veel, maar over het algemeen heb ik zeker niets te klagen…

♥️ Ollie al 37 weken en 6 dagen in mijn buik. Voldragen dus. Ik had dat in oktober/november eigenlijk bijna niet verwacht. Ik was zo bang voor een teleurstelling dat ik er al bijna vanuit ging dat het vroegtijdig fout zou gaan. Het noodlot kan altijd nog toeslaan, maar dat ik haar nu al bijna 38 weken bij me draag, daar ben ik heel dankbaar voor ♥️ Mijn mooie huid. Ja, niet pigmentvlekvrij, maar geen acné is echt een van de beste dingen die me deze zwangerschap is overkomen. Anderhalve week geleden had ik een ontsteking op mijn wang, ik dacht heel even dat dit het begin van het einde is, maar het is tot nu toe alleen bij deze ontsteking gebleven. Voelde meteen ook weer hoe irritant het is om zo’n puist te hebben. Hopelijk blijft het nog een tijdje zoals nu ♥️ Mijn to-do-lijst voor de bevalling zo goed als afgerond. Op wat blog-samenwerkingen na dan. Maar de partijen waarmee ik samenwerk weten van mijn zwangerschap en die weten ook dat mocht ik nu al komen te bevallen, ik eerst even een momentje voor mezelf nodig heb voordat ik verder kan met de opdracht. Gelukkig is hier heel veel begrip voor. ♥️ De lunchdates met vriendinnen die ik gehad heb en gepland heb. Ik heb in februari al expliciet tegen mijn vriendinnen en familie gezegd dat ik liever geen babyshower heb. Een digitale babyshower leek me niks en fysiek vind ik in deze tijd gewoon niet prettig. In plaats daarvan lunch ik met al mijn vriendinnen 1 op 1 en dat is misschien nog wel veel leuker want zo heb ik heel veel leuke middagen in het verschiet. Het enige jammere is het weer dat tot nu toe nog niet echt meewerkt. Ik heb op dit moment pas met een vriendin daadwerkelijk een lunchdate gehad. Oh en met mijn moeder. Maar ik heb nog vier wachtenden en ondertussen wacht ik op zonnestralen ♥️ Middagdutjes zonder telefoon (middagdutjes met telefoon zijn gewoon uurtjes dat ik met mijn telefoon in bed lig en die vind ik niet echt rustgevend) ♥️ De geur van verse granola ♥️ Ollie’s kamertje ♥️ Ze kan er morgen zijn, of het kan nog vier weken duren. Maar hoe je het ook wendt of keert; binnen een maand zijn wij gewoon een gezin van drie ♥️ Lekkere alcoholvrije drankjes zoals Tonic met Seedlip en Crodino met verse jus d’orange ♥️ Coldplay – Higher Power, hoop zo op een album (en een beetje snel graag)♥️  Martin Garrix + U2 – We Are The People, heb een lijstje met alleen het nieuwe nummer van Coldplay en het nieuwe nummer van Martin Garrix, hopelijk vindt Ollie het ook mooi want het staat al een tijdje op repeat ♥️ Slapen op dezelfde verdieping als het toilet, wat een verademing iedere nacht, nu kan ik gewoon slaapwandelend naar de WC als ik moet… en ik moet nogal vaak ♥️ De video’s van Bridget Teyler in voorbereiding op mijn bevalling. Heb er trouwens ook een aantal van de Verlosmoeder gezien en dat kan ik je ook echt aanraden ♥️ Slapen ♥️ Ja er is geen nacht meer waarin ik van begin tot eind doorslaap, maar het gaat nog verrassend goed als ik het vergelijk met verhalen van andere zwangere vrouwen. Helpt wellicht ook dat ik die waterdichte molton verwijderd heb ♥️ Mijn moeder die alle kleertjes gewassen en gestreken heeft voor Ollie ♥️ Mijn UGGS fluffy slippers die ik voor mijn verjaardag gekregen heb, ze zitten zo lekker ♥️ Mijn beste vriendin uitgerekend in dezelfde week als ik, twee andere hele goede vriendinnen later dit jaar uitgerekend… zo bijzonder en zo fijn dat ik nooit het gevoel heb dat ik te veel over baby’s praat, omdat het bij hen ook gespreksonderwerp van de dag is ♥️ Het jurkje en het vestje van Francis + Henry dat Tuur me voor mijn verjaardag gaf, ik heb sindsdien niets anders aangehad ♥️ Weer een leuke gezellige groep mensen voor het zomerprogramma van Have a Good Run ♥️ Ollie’s getrappel, oh wat ga ik dat missen, ook al is het soms best oncomfortabel ♥️ Mijn huis, nesteldrang ten top ♥️ Tuur die nu al de beste vader is die ik me kan wensen. Mede dankzij hem kijk ik niet op tegen de bevalling en heb ik er vertrouwen in dat het ook na de bevalling goed gaat komen. Ik heb er zin in! ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️

Liefs,

Annemerel

Delen:

2 Reacties

  1. mei 26, 2021 / 13:49

    Zwanger mogen zijn is een groot wonder en dat wonder wordt alleen maar groter als je straks je meisje in je armen hebt, heerlijk! Mijn kindje is inmiddels 3 maanden oud en het wordt alleen maar leuker, geniet er maar lekker van en heel veel succes met de laatste loodjes!

  2. mei 27, 2021 / 19:44

    Ooohh, dat weer ja. Had het ook wel een stuk beter verwacht nu! Gelukkig wordt het als het goed is vanaf komende dagen beter. En jammer van deze periode dat je babyshower niet door kon gaan. C zorgt wel voor wat uitdagingen wat dat betreft. Zag het bij m’n zus ook, die 3 weken terug bevallen is. Heel veel succes met de laatste loodjes en geniet van de zonnestralen komende dagen! <3