♥️: 26/3

Het zijn de kleine dingen die het leven kleuren. En ik heb wat dat betreft echt helemaal niets te klagen.

♥️ 29 weken zwanger ♥️ Lululemon Align leggings ♥️ shoppen bij de Bijenkorf met meer personeel dan winkelend publiek. Niet leuk natuurlijk voor de Bijenkorf, maar ik vind het stiekem echt heel erg fijn om zo rustig te kunnen snuffelen ♥️ Zelfgemaakte Açai Bowls met homemade granola ♥️ De pure chocolade ballen van Lindt, ik eet het liefst een doosje per dag, maar ik houd me in ♥️ Mooie kleding vinden met heel veel korting voor Ollie. Zo kocht ik dit weekend een super schattige winterjas van Mini Rodini. De originele prijs, daar ga ik het niet eens over hebben, nu was ‘ie enigszins betaalbaar ♥️ Podcasts luisteren over zwanger zijn en bevallen. Ik weet nog dat ik de eerste weken van mijn zwangerschap het echt verschrikkelijk vond, ik was toen totaal nog niet klaar voor podcasts over het moederschap. Nu luister ik ze met plezier en leer ik er ook nog wat van tijdens mijn wandelingen (Mama’en en To Due Date zijn op dit moment favoriet, hebben jullie nog aanraders) ♥️ Onze nieuwe keuken die nu echt helemaal af is. Hij kookt zo fijn en hij maakt ons huis echt helemaal af. Oh en die Quooker, echt geen spijt van ♥️ Gemberbier van Fentimans met een ijsklontje. Ik kan niet wachten op mijn eerste Aperol Spritz, maar in de tussentijd vermaak ik me wel met mijn gemberbiertjes ♥️ Olijven gemarineerd met pesto, zo’n lekker tussendoortje. Of het nu negen uur ’s ochtends of vier uur ’s middags is, ik kan het altijd eten. Volgens mij ook niet verkeerd voor de stoelgang ♥️ Zwangerschapspilates (ik doe een programma van Fit Body Fresh Mind), hoewel ik de minuten soms wegkijk tijdens de oefeningen, ik voel me na afloop altijd zoveel beter. Als ik moe ben en het liefst mijn bed in duik, dan probeer ik vaak eerst nog even Pilates te doen, omdat de vermoeidheid daarna vaak minder is ♥️ De strandtenten die weer open zijn en die een wandeling extra aantrekkelijk maken. Voor de Hagenaars onder ons, de haverkoekjes bij de Fuut zijn echt god-de-lijk (en hopelijk gezonder dan die warme chocolademelk met slagroom) ♥️ Cappuccino gemaakt met havermelk en een caramel flavoured espresso ♥️ Poké Bowls van Ohana ♥️ De kinderwagen en het wiegje die nu pontificaal in de woonkamer staan maar waar ik graag gedurende de dag af en toe een blik op werp, kan niet wachten totdat Ollie er straks in ligt ♥️ Dat ik eindelijk de moed heb gevonden om aan mijn dagboek over het tweede trimester te werken. Het eerste trimester schreef ik iedere dag een stukje, dat wilde ik in het tweede trimester ook doen, maar het kwam er maar niet van. Nu schrijf ik alles met terugwerkende kracht. Gelukkig heb ik genoeg vlogs, blogs en foto’s als archiefmateriaal om mijn verhalen op te baseren ♥️ De Taylor Swift albums Folklore en Evermore, ik word er zo lekker rustig van. Perfecte achtergrondmuziek. Mijn favorieten zijn Mirrorball en August. Oh en Betty! En Gold Rush! ♥️ Het kamertje van Ollie dat steeds een beetje meer gevuld wordt ♥️ De zwarte kartonnen dozen van Ikea in mijn nieuwe open kast, de kast ziet er nu super opgeruimd uit maar hij ligt in werkelijkheid vol met spulletjes waar ik geen andere plek voor heb. Dankzij de zwarte dozen dus ♥️ Om 21.00u naar bed. Sorry. Ga het niet spannender maken, geniet er echt enorm van en Tuur gelukkig ook ♥️ Nachos met guacamole ♥️ Speltcrackers met zonnebloempitten en Hüttenkäse ♥️ Dat mijn oma is gevaccineerd tegen corona, nu mijn ouders nog. En Tuur. En dan als de baby geboren is wil ik zelf ook wel graag ♥️ Dat het langer licht is. De zomertijd ga ik zondag niet meteen waarderen (een dag met slechts 23 uur?! wie verzint zoiets!) en maandagochtend zal ik ook wel balen (ook al ga je een uur vroeger naar bed, het zal maandag toch nog voelen als opstaan om 5.45u… YUK!), maar dat extra licht kan ik zeker waarderen ♥️ Binnenkort mama en papa worden ♥️ Tuur die me enorm goed helpt. Dat deed ‘ie al voordat ik zwanger was, maar nu zo mogelijk nog meer. Van veters strikken tot midden in de nacht kramp uit mijn onderbeen krijgen en van de wekelijkse boodschappen tot helpen met beslissingen over maxi-cost’s en wiegjes. Nu al de beste papa die ik me kan wensen. ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️

Welke kleine (en grote) dingen brengen jou groot geluk?

Liefs,

Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. Ingrid
  maart 26, 2021 / 13:04

  Deze blogs maken me happy!
  Klein puntje: het is inmiddels 26/3 😉

  • Annemerel
   Auteur
   maart 26, 2021 / 15:12

   HAHAHA time flies! Dankjewel!

 2. B
  maart 26, 2021 / 14:37

  Podcasttip over bevallen: podnataal. Leuk om te lezen dat je zo geniet van je zwangerschap, na het zware eerste trimester!

  • Annemerel
   Auteur
   maart 26, 2021 / 15:12

   Dankjewel! Heb daar over gehoord inderdaad! Klinkt als de ideale podcast voor het laatste trimester.

 3. Stephanie
  maart 26, 2021 / 15:41

  -dat mijn dochtertje iedere keer glundert als ze me ziet
  -dat ik m’n eerste covid-vaccin heb gehad vanmorgen
  -dat ik straks een homemade poké-bowl ga maken
  -een warm bad na een lange wandeling met man en baby
  -de zon op mn gezicht en de wind door m’n haren
  – de eerste lammetjes in de wei
  – de eerste bollenvelden in bloei
  – vrijdagmiddagborrel (NU dus): nacho’s met gesmolten kaas en een non-alcoholische san pellegrino arranciata
  rosso (ik verheug me op wijn!!!)
  – mijn nieuwe baan op tien minuten rijden van huis ipv anderhalf uur per enkele reis

  Podcasts niet geluisterd, wel veel gelezen!

 4. Maaike
  maart 27, 2021 / 13:01

  Wandelingen met onze baby (5 maanden) in de draagzak (Marsupi) en onze peuter op zijn loopfiets. En koffie, heel veel koffie (en een baby die er gelukkig niks van merkt via de borstvoeding).