♥️: 24/5

Op het moment dat je ’s ochtends wakker schrikt van de wekker en denkt ‘mijn god, geen zin in vandaag, wat moet ik veel dingen doen waar ik geen zin in heb’ kun je natuurlijk in bed blijven liggen simmen. Je kunt ook opstaan, een lekker ontbijtje maken en een lijstje met dingen waar je op dit moment wél gelukkig van wordt. Succes in 90% van de gevallen gegarandeerd.

♥️ De dagen waarop de zon wel schijnt ♥️ Verse gemberthee ♥️ Het Hyalu B5 serum van La Roche-Posay dat mijn huid iedere keer super fris laat voelen ♥️ Nog geen 1000 meter van de zee wonen (en nog geen 500 van de duinen) ♥️ Scrollen door de duizenden foto’s (24.534 om precies te zijn) op mijn iPhone en beseffen dat ik een mooi leven heb ♥️ Dat op 6 juni ein-de-lijk het nummer van Avicii en Chris Martin – Heaven – gereleased wordt. Al jaren luister ik naar live versies en hoop ik dat het een keer wordt uitgebracht en over twee weken is het eindelijk zover (ja, ik kan daar echt mega blij van worden) ♥️ Ook leuk: vanaf half juni weer een nieuw seizoen Younger op Videoland ♥️ Samen de hele dag tuinieren, nooit gedacht dat ik dat leuk zou vinden.. maar eigenlijk is het best wel vergelijkbaar met het bouwen van een zandkasteel op het strand (wat tot zo’n twintig jaar geleden mijn grootste hobby was), of nou ja, een soort van… Je bent de hele dag lekker buiten aan het ‘knutselen’ ♥️ Mooie zomervakantieplannen met de camper, waarschijnlijk gaan we naar drie verschillende bestemmingen en het wordt een combinatie van bergen, strand en – hopelijk – zon. Maar als het op de plekken die we nu op het oog hebben helemaal geen lekker weer is, dan gaan we gewoon ergens anders naartoe. Dat is het fijne van kamperen, je bent super vrij ♥️ Dat ik drie halve dagen per week weer voor een vaste opdrachtgever werk, toch wel fijn om een semi-vast inkomen te hebben iedere maand ♥️ Van zondag tot en met dinsdag werken vanuit Leuven en tussendoor ook nog wel een beetje proberen de stad te ontdekken. Iemand tips? ♥️ Een PR lopen op de halve marathon terwijl je niet echt voor lange afstanden getraind hebt ♥️ Dat ik al vier dagen een puist/ontsteking op mijn wang heb en dat ik er nog geen een keer heb aangezeten. Normaal sneuvelen al mijn goede voornemens over ‘afblijven’ al op dag twee, ik heb de littekens om dit te bewijzen. Om heel eerlijk te zijn, ik heb nog ‘nooit niet’ aan zo’n ontsteking gezeten en ik ben heel benieuwd wat er nu straks eigenlijk mee gebeurt… hoe hij weg gaat en of hij überhaupt nog een keertje besluit te vertrekken… I’ll keep you posted ♥️ Kwark met (verse) blauwe bessen erin, waarom heb ik dit niet eerder ‘ontdekt’ ♥️ Garnalenkroketten ♥️ De eerste keer op een nieuw paar hardloopschoenen. Ik hou van het gevoel van ‘fresh foam’ ♥️ Dertig zijn, ik voel me ineens best volwassen… betaal rekeningen van de belastingdienst twee minuten nadat ik ze uit de brievenbus heb gehaald (OK, dat heb ik toevallig net gisteren een keer gedaan, maar was wel een overwinning), dat soort dingen ♥️

Fijn weekend allemaal, maar nu eerst nog even een dagje knallen!

Liefs,

Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. Sofie
  mei 24, 2019 / 12:12

  Leuk dat je naar Leuven gaat! Mijn studentenstad van de afgelopen 4 jaar waar ik na deze zomer afscheid van moet nemen. Aangezien je een pasta-lover bent zou ik zeker PepeNero aanbevelen, deze ligt in de Muntstraat waar ook veel andere leuke restaurantjes zijn, zoals Burger Folie (aanrader!). Als je even een hardlooppauze wil, is het kasteel van Arenberg een mooie plek. Ook langs de Vaart kan je gaan lopen. Veel plezier!

 2. Stephanie
  mei 24, 2019 / 12:13

  Kwark met blauwe bessen en aardbeien is ook ZO lekker! Ik eet het elke lente/zomer haha

 3. Kim
  mei 24, 2019 / 12:16

  Ahoi, hoi.

  Tips voor Leuven (mijn voormalige studentenstad); Iets gaan eten bij De Werf op het Hogeschoolplein, een ijsje bij ’t Galetje in de Diestsestraat. Maar je vind er even goed, diverse mexicaanse en sushi-restaurantjes. Voor winkeltjes kan je naar de Parijsstraat, grote ketens zitten op de Bondgenotenlaan en de Diestsestraat. Ook kans op cultuur in Museum M en verschillende beelden zoals Fonske (het studentensymbool) en de Fiere Margriet. Je zal voor elk wat wils, zeker vinden in Leuven. Geniet er van!

  Groetjes

 4. J
  mei 24, 2019 / 13:17

  Ivm Leuven tips: BARACCA !
  heerlijk food-sharing concept met de beste burrata in tijden gegeten, you’ll love it :)!!

  Abdij van het Park is de moeite om te wandelen/hardlopen. Evenals een route rond het kasteel in Arenberg.

  Enjoy!

 5. marion
  mei 24, 2019 / 13:49

  Ik kijk elke week uit naar dit lijstje, je bent een inspiratie, ga hier vooral mee door!!

 6. Andrea
  mei 24, 2019 / 15:51

  Ah leuk dat je naar Leuven gaat! Studeer er inmiddels alweer 4 jaar. Hardlopen is leuk in Abdij van Park en bij Arenberg. Voor een mooi uitzicht over de stad: Keizersberg en eventueel de Ladeuzebieb. IJsjes bij het galetje of decadenzia en voor koffie ga ik zelf altijd graag naar koffie Onan. Verder zit de stad vol met leuke eettentjes en terrasjes, dus ik denk dat je je prima gaat vermaken. Verder is het een kleine stad dus alles zit op loopafstand. Veel plezier!

 7. Britta
  mei 25, 2019 / 13:32

  Leuven! Ik heb daar vorig jaar 8 maand gewerkt. Vooral koffie bij MOK moet je zeker eens proberen, ook heel veel (naar het schijnt) goede thee aldaar. En een laptop-werk-vriendelijke omgeving :-)
  Ook bij Noir is de koffie goed.
  En ijs van het Galetje (heeft twee vestigingen super centraal in de stad, kom je sowieso tegen)
  Veel plezier!

 8. mei 25, 2019 / 22:57

  Heerlijk als je al deze dingen naast elkaar zet, hier word je toch inderdaad spontaan vrolijk van!

 9. Lore
  mei 27, 2019 / 15:14

  hihi, ik ontdekte ook deze maand kwark met verse blauwe bessen!! Heerlijk!

 10. mei 30, 2019 / 15:40

  Het Hyalu Serum van La Roche Posay is ook één van mijn favorieten! Maakt mij ook iedere dag weer blij! :)