♥️: 23/1

De donkerste periode is achter de rug (21 november – 21 januari), maar het voorjaar lijkt toch nog wel redelijk ver weg. Toch is er genoeg waar ik enthousiast over kan raken (niet in de laatste plaats omdat voor mij ‘voorjaar’ wellicht net iets dichterbij is).

♥️ Over twaalf weken en twee dagen naar Boston ♥️ Dat ik voor kerst weer een nieuwe Malin + Goetz geurkaars gekregen heb en nu dus weer iedere ochtend mijn werkdag kan beginnen met mijn favoriete geurkaars ♥️ Dat ik eindelijk doorheb hoe je tempé echt lekker zelf kunt marineren (een glas water, 30ml sojasaus, een stukje gember, twee teentjes knoflook en dat dan een half uurtje laten koken) ♥️ Crodino! Eigenlijk net zo lekker als Aperol Spritz, maar dan alcoholvrij ♥️ Grace & Frankie seizoen 6 ♥️ Nog maar twee maanden van het voorjaar ♥️ Dat ik van die twee maanden 24 dagen iets zuidelijker in Europa zal spenderen ♥️ 3,5 week naar Valencia met Tuur ♥️ De (lease)auto die ik besteld heb en de dag na Valencia geleverd wordt ♥️ Dat ik ondanks lichamelijk ongemak toch heb kunnen genieten van een semi-snelle 10 kilometer wedstrijd (niet snel als je naar mijn oude PR’s kijkt, wel snel als je mijn huidige status bekijkt) ♥️ Dat ik – mede doordat ik zeer zelden in het centrum van Amsterdam ben – echt een New York gevoel kan krijgen in Amsterdam dankzij winkels als Lululemon en Anthropologie en juicebars als Joe & The Juice. Voor iemand met heimwee naar New York is dit best een goedkope en milieuvriendelijke optie ♥️ Ons mooie huis waar we nu alweer bijna vijf maanden wonen en waar ik de eerste komende tijd echt niet uit wil ♥️ Martin Garrix – Hold On ♥️ Het karamel zeezout ijs van Albert Heijn ♥️ Mijn Boston Marathon aftelkalender waar ik iedere avond een stickertje op mag plakken. Goud als ik mijn best gedaan heb, zwart als ik een dag niet mijn best gedaan heb. Op dit moment is er pas een zwarte sticker, dus dat gaat de goede kant op ♥️ Dat Tuur zo enthousiast bezig is met zijn marathon Rotterdam doel ♥️ Hüttenkäse, ik ontdekte het omdat ik een samenwerking heb maar geloof me… ik heb iedere pot zelf gekocht en de afgelopen maand zijn er al een stuk of vijftien doorheen gegaan. Ik eet het het liefst bij iedere maaltijd. Ik kijk nu al uit naar mijn toast met Hüttenkäse en ik heb mijn ontbijt net een half uur geleden op… ♥️ De hardloopoutfit die nu al klaar ligt voor de Boston Marathon ♥️ over zeven maanden onze bruiloft, wat gaat de tijd ineens hard! ♥️ Nieuwe recepten proberen en dat het dan lukt en dat je dan iets nieuws hebt dat je aan je ‘repetoire’ kan toevoegen ♥️ Voor acht uur al achter mijn bureau zitten en aan het werk zijn, alle lichten uit, geurkaars aan, theetje onder mijn neus waar ik dan af en toe mijn handen aan warm ♥️ Dat ik een nieuwe kies heb! Hoera! We kunnen weer lachen met onze mond wijd open! ♥️ Tuur die iedere ochtend bij het ontbijt netjes in zijn trainingsdagboek schrijft. Toen ik hem het boekje voor zijn verjaardag gaf had ik er een hard hoofd in dat hij het zou gaan gebruiken, maar inmiddels is ‘ie zo gefocust op de marathon dat ‘ie zelfs dat doet ♥️ De Flat White van Anne & Max ♥️ Spontaan met mijn moeder afspreken voor een koffietje bij Anne & Max ♥️ Had ik al gezegd dat we in februari naar Valencia gaan ♥️ Dat ik nog maar een maand of zeven mijn trouwjurk voor mezelf hoef te houden ♥️ Over jurkjes gesproken, afgelopen zaterdag kocht ik zo’n mooi jurkje bij Scotch & Soda ♥️ De serie This is Us, kan niet wachten totdat seizoen 3 (en 4!) in Nederland te zien zijn, als iemand de gouden tip heeft, let me know ♥️ Twintig euro in mijn jaszak vinden ♥️ Betalen met je iPhone, vaak neem ik niet eens meer een pinpas mee als ik boodschappen ga doen (dat is natuurlijk een beetje een risico, want stel nu dat mijn iPhone het ineens niet meer doet… maar dan heb ik nog wel een back-up, want ook op mijn horloge heb ik mijn pinpas geïnstalleerd) ♥️ Krachttraining met echt lage gewichten in het krachthonk, net genoeg om spierkracht te verbeteren, net niet genoeg om vier dagen lang krom te lopen van de spierpijn, benieuwd hoe lang het goed blijft gaan ♥️ In mei de prequel van The Hunger Games serie, toen het werd aangekondigd dacht ik.. mehhh, nog zo lang, maar nu komt het toch wel steeds dichterbij (goh) ♥️ In mijn box met gekregen beautyproducten een ongebruikte foundation vinden die precies mijn huidskleur is (ik ben zelden zo bleek geweest als op dit moment, dus ‘moest’ eigenlijk een nieuwe kopen) ♥️ Bladeren door mijn trainingsdagboek en tot de conclusie komen dat ik daadwerkelijk progressie maak. Het voelt misschien niet altijd zo (omdat niet iedere training even lekker gaat), maar als je dan terugbladert dan zie je toch wel dat er daadwerkelijk een stijgende lijn te ontdekken valt ♥️ Iedere avond naar bed met Tuur en ’s ochtends samen wakker worden en ook al vervloek ik die wekker binnensmonds, dat ‘goedemorgen’ dat twee minuten later volgt maakt een heleboel goed ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️

Wat maakt jou gelukkig op deze grauwe, mistige, donkere januaridagen?

Liefs,

Annemerel

 

Delen:

11 Reacties

 1. N
  januari 23, 2020 / 12:02

  Oooh Valencia, wat SUPER leuk.

 2. Inge
  januari 23, 2020 / 13:21

  Ooh wauw, lekker lang naar Valencia, lijkt me heerlijk!

 3. januari 23, 2020 / 13:59

  jaa een nieuwe Hunger Games, ik kan niet wachten! En inderdaad progressie van het lopen die je niet ziet maar als je je trainingen terugkijkt het wel ziet!

 4. Maaike
  januari 23, 2020 / 14:19

  3,5 week Valencia?! Tof!! Maar hoe doet Tuur dat met zijn werk? ?

  • Annemerel
   Auteur
   januari 24, 2020 / 07:49

   Jaaa super tof! Onbetaald verlof!

 5. Elyse
  januari 23, 2020 / 15:19

  Wat leuk om te lezen, ik word er helemaal vrolijk van :)

 6. Lieve
  januari 23, 2020 / 19:37

  Aaah mooi! ❤️ Ik ben je dankbaar voor je artikeltjes, vlogs en leuke content!

  • Annemerel
   Auteur
   januari 24, 2020 / 07:49

   Super leuk om te lezen, dankjewel :)

 7. Inge
  januari 23, 2020 / 20:14

  ♥️ Dat ik van die twee maanden 24 dagen iets zuidelijker in Europa zal spenderen ♥️ 3,5 week naar Valencia met Tuur

  Heb ik iets gemist? ?

  • Annemerel
   Auteur
   januari 24, 2020 / 07:49

   Hahaha nee, we hebben nog niet zo lang geleden geboekt :)