♥️: 19/9

Het wordt zaterdag dan misschien herfst (iets waar ik iets minder naar uitkijk dan lente en zomer), er zijn genoeg mooie dingen in mijn leven waar ik uitermate gelukkig van word ♥️

♥️ Den Haag is waar mijn huis – na acht maanden van afwezigheid – weer staat en dat huis is ontzettend fijn ♥️ De flat white van Anne & Max en het feit dat ik twee locaties van Anne & Max op loopafstand van mijn nieuwe huis heb ♥️ Zonnige dagen in september ♥️ Het schepsnoep van Ikea ♥️ Het hele nieuwe album van Taylor Swift, kan niet stoppen met luisteren ♥️ De serie New Amsterdam op Videoland ♥️ Onze nieuwe 43 inch TV van Philips met Ambilight. Tuur en ik hebben allebei nog nooit echt een mooie TV gekocht en dit voelt echt iedere keer alsof we naar een bioscoopscherm kijken ♥️ De nieuwe mega grote bank die we in de woonkamer hebben staan. We hebben hem besteld bij Made.com en het liefst zou ik daar nog veel meer nieuwe meubels kopen, helaas kun je je geld maar een keer uitgeven… ♥️ BOSTON 2020! ♥️ Zoute crackertjes met zalm ♥️ Dat ik eindelijk na ruim vijfenhalf jaar zonder weer een keuken heb met een oven. Geroosterde groenten, een kant-en-klare quiche in de oven, koekjes bakken… het kan nu gewoon allemaal thuis in mijn eigen keuken. Zo fijn! ♥️ Iedere avond (mits het niet mega bewolkt is) in slaap vallen met zicht op een sterrenhemel. Misschien moeten we geen gordijnen ophangen? ♥️ Dat ik al mijn (achterstallige) belasting betaald heb en er zelfs nog geld op mijn spaarrekening staat, uit voorzorg had ik een (veel) groter bedrag apart gezet ♥️ De schelpenpaden van Ganzenhoek en Meijendel. Ik liep er deze week na acht maanden afwezigheid weer eens en dat was zo fijn ♥️ Dat ik vandaag een dagje samenwerk met Marloes en dus wat gezelligheid om me heen heb ♥️ Het feit dat Marloes een pot met snoep heeft meegenomen als housewarming gift (en dat ik nu dus al de hele ochtend spekjes aan het eten ben ♥️ Dat we volgende week naar Texel gaan voor de halve marathon. Ik ben alles behalve halve marathon-fit, maar ik ben nog nooit op een waddeneiland geweest en de halve marathon ga ik dan ook lekker als een sightseeing tour lopen ♥️ Ons dakterras en het uitzicht vanaf ons dakterras ♥️ Dat alle vliegtickets en hotel(s) voor Boston al geboekt zijn, ook al duurt het nog 7 maanden voordat het daadwerkelijk zover is. Ik heb nog nooit zo lang van te voren een reis geregeld. Voorpret! ♥️ Iedere dag vloggen, niet iedere dag is even leuk om te delen (sommige dagen zijn ronduit saai), maar ik vind het zo fijn om gewoon iedere dag iets te publiceren. Het editen van een dagvlog is trouwens ook veel makkelijker dan het editen van een vlog van meerdere dagen, omdat ik op het moment van editen nog precies weet wat ik gefilmd heb en welke (delen) van fragmenten het waard zijn om te delen ♥️ Het kamerparfum dat ik kocht bij Hotel Mama Shelter in Parijs, nu ruikt mijn nieuwe huis naar mijn favoriete hotel ♥️ Een koffieapparaat in de slaapkamer ♥️ De eerste slok koffie ’s ochtends vroeg, die ik dan bereid heb terwijl ik met mijn billen nog in bed zit ♥️ De weersvoorspellingen voor zaterdag, ik kan nog niet zeggen wat ik ga doen, maar het wordt leuk! ♥️ Vanaf 10 oktober weer Riverdale op Netflix! ♥️ Dat ik op het moment van schrijven een mailtje binnen krijg over een eventuele samenwerking met iets waar ik zelf een paar maanden geleden ook al enthousiast over was. Sorry voor het cryptische gedoe, het gaat om een premiere van een bepaalde film, het is niet mega enorm baanbrekend boeiend, maar ik vind het fijn dat bedrijven me weten te vinden voor dit soort dingen en dat ik dit soort dingen mag/kan doen. Het is mijn belangrijkste bron van inkomsten ♥️ Dat ik nu een hypotheek heb en eindelijk iets aan het opbouwen ben voor later ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️

Welke grote/kleine dingen maken jou gelukkig?

Liefs,

Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. Teha
  september 19, 2019 / 15:58

  Dat ik vandaag een MRI had waar ik zo erg tegenop zag en dat het erg meeviel!

  • Annemerel
   Auteur
   september 20, 2019 / 08:33

   Wat fijn!!!

 2. Mimi
  september 19, 2019 / 17:42

  Ik word blij van dit lijstje!

 3. M
  september 20, 2019 / 08:03

  Waarom moet ik bij die film premiere opeens aan ‘Brittany runs a marathon’ denken? :D

  • Annemerel
   Auteur
   september 20, 2019 / 08:33

   Kan het niet ontkennen kan het niet bevestigen … ;-)

 4. Sophie
  september 20, 2019 / 20:47

  Mijn lijstje:
  + helemaal gelukkig dat ik met een deeltijd master begonnen ben en dat mijn werkgever daar helemaal open voor staat en me daarin support :D
  + sporten weer helemaal heb opgenomen in m’n routine. Op weg om weer helemaal fit te worden en hopelijk ook flink wat onnodige kilo’s kwijt te raken.
  + m’n nieuwe fiets is geleverd :D Na 15+ jaren, was het wel eens tijd voor een nieuwe
  + over 25 nachtjes vlieg ik naar San Francisco
  + wintersport 2020 is inmiddels ook alweer geboekt
  + heerlijk dat de herfst eraan komt(en daarmee ook de winter! :D) lekker na het sporten met een glas rode wijn op de bank met netflix of met een goed boek(heb er weer flink wat liggen, dus mag wel weer eens beginnen), maar ook weer de liters thee die erdoorheen zullen gaan de komende maanden

 5. Jolin
  september 21, 2019 / 22:31

  Leuk zo veel vlogs :-) Ik was op vakantie geweest en dacht ‘even’ wat vlogs terug te kijken, wat veel! ?

 6. Lisette
  september 25, 2019 / 09:27

  Nog een mooie wedstrijd op een waddeneiland lopen? 3 november is de Berenloop op Terschelling. Ga zaterdag de 5 km doen en zondag de 21 km. En daarna me zitten opvreten bij de beelden van de NY marathon :)

  • Annemerel
   Auteur
   september 25, 2019 / 10:01

   Leuk! Ik ben nog niet echt op zoek naar een hardloopdoel voor na 6 oktober (wil het even wat rustiger aan doen!) maar ga het zeker onthouden!