♥️: 19/2

Op het moment van schrijven regent het pijpenstelen en zit ik in een huis zonder keuken maar mét heel vol stof (hallo allergie!), maar ik heb genoeg om vrolijk van te worden dus ik laat mijn stemming er absoluut niet door bederven. Sterker nog… ik ben in geen tijden zo vrolijk geweest. En dat heeft alles te maken met…

♥️ De warme chocolademelk met slagroom van de Boerderij in Meijendel, echt de beste slagroom van Den Haag en omstreken ♥️ Over twee weken gewoon een compleet nieuwe keuken. Ik kijk het meest uit naar de 5(!) vriezer lades en de enorme koelkast. Ik zie nu dus helemaal voor me hoe die helemaal vol ligt met gezonde maaltijden en groenten, haha ♥️ Crackers met Hüttenkäse, all day, every day ♥️ De nieuwe versie van Taylor Swift’s Love Story ♥️ Het moment dat ik er achter kwam dat Tuur Love Story van Taylor Swift van voor naar achter kende en luidkeels meezong in de auto, ik dacht dat ik hem een ‘nieuw’ nummer liet horen, maar voordat ik hem introduceerde met Taylor Swift (met de CD Lover) was ‘ie dus stiekem al fan, hahaha, betrapt! ♥️ Het weekje wintersport van vorige week, zulke mooie herinneringen aan de sneeuw en de strakblauwe wintersportluchten. In de duinen kon ik met een beetje creativiteit net doen alsof ik echt in Oostenrijk of Italië was ♥️ 24 weken zwanger en still going strong! Vanaf nu wordt Ollie als levensvatbaar gezien en mocht ik nu dus onverhoopt bevallen (liever niet Ollie!) dan zullen ze er in het ziekenhuis alles aan doen om haar te redden. Mooie gedachte toch? Maar nogmaals… blijf nog maar even zitten kind ♥️ De avocado, mozzarella en tomaat sandwiches van Joe & The Juice ♥️ De film ‘The Dig’ op Netflix, echt een aanrader als je van historische films houdt, het speelt zich af vlak voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog in een klein dorpje in Groot Brittanië. Wat ik wel opvallend vond… Carey Mulligan (halverwege de dertig) speelt een vrouw van halverwege de vijftig. Ze doet het prima, maar was er geen oudere actrice voor de rol te vinden? (ja ik zat weer op IMDB en op Wikipedia tijdens de film, ik kon het wederom niet laten) ♥️ De mooie Sandro sneakers die Tuur me voor Valentijnsdag gegeven heeft (en zijn super gave zwarte Nike Pegasus Trail schoenen die ik hem gegeven heb, toevallig hebben we dezelfde maat, haha) ♥️ Het boek Mama’en en de bijbehorende podcast. Voel me steeds zekerder over het hele zwanger en bevallen proces en dat heeft voor een groot gedeelte te maken met de kennis die ik afgelopen weken heb opgedaan dankzij het boek en de podcasts ♥️ Ollie die de hele dag in mijn buik aan het trappelen is, zo’n bijzonder gevoel ♥️ Ollie’s kleine roze kamertje, ook al is het op dit moment een grote bende omdat we heel veel rommel uit de keuken tijdelijk in haar kamer hebben opgeslagen (nogmaals Ollie, blijf nog maar even zitten… al zou ze sowieso niet mee naar huis mogen als ze nu zou worden geboren) ♥️ Nachos met homemade guacamole en een (of twee) crodino ♥️ Het idee aan wandelen met de kinderwagen, daar kan ik nu echt al zo naar uitkijken ♥️ De serie Lupin op Netflix, helaas maar vijf afleveringen, maar hilarisch en spannend tegelijk. Speelt zich af in Parijs, wat je dan ook weer een beetje een vakantiegevoel geeft ♥️ Over Parijs en vakantiegevoel gesproken, de serie Dix Pour Cent speelt zich ook af in Parijs en geeft ook dat heerlijke vakantiegevoel. Het gaat over een bedrijf dat filmsterren vertegenwoordigt en de mensen die daar werken. Dikke vette aanrader! ♥️ Zwangerschapspilates! Sinds ik dit geregeld doe (lees, vier-vijf keer in de week 30-50 minuten) heb ik veel minder last van hoofd- nek en rugpijn. Daarnaast voelt het ook gewoon goed om goed voor mijn lichaam te zorgen ♥️ Zondag een half jaar getrouwd (goed excuus voor taart!) ♥️ Mijn oma die haar eerste corona-vaccinatie gekregen heeft ♥️ De website van de consumentenbond (waar ik sinds kort lid van ben) ♥️ Komende week heel vaak eten bestellen omdat we geen keuken hebben (sushi, sla, pizza, alllesssssss) ♥️ Dat het weer super makkelijk was om dit lijstje te maken ♥️ Dat mijn leven dus eigenlijk best wel heel erg mooi is ♥️ Nog 30 dagen tot het officieel lente is ♥️ ♥️ ♥️

Wat maakt jouw leven mooi op dit moment?

Liefs,

Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. Hanneke
  februari 19, 2021 / 12:28

  Nog maar 30 dagen tot de Lente!!! je maakt mij helemaal blij : )

 2. Lana
  februari 19, 2021 / 14:27

  Ik sinds drie weken begonnen met een stage bij een groot pensioenfonds, ik vind het zo leuk om te doen! En ik heb met twee hardloop vriendinnen een schema van onze trainer gekregen, elke dag geniet ik weer van de trainingen. Extra fijn omdat ik merk dat ik stukken vooruit ga, m’n kilometers in de week lekker omhoog gaan (hallo honger!!) en m’n heupblessure nu ook eindelijk helemaal weg is.

 3. Maaike
  februari 20, 2021 / 11:06

  Mijn tweede zoontje, vandaag 4 maanden oud, die net in slaap valt aan de borst terwijl onze peuter een serietje kijkt op Netflix. Na onze spannende tijd (geboren in het AMC ivm opname op de IC-neonatologie, een paar weken later weer een opname van bijna 2 weken, lijkt de rust nu eindelijk een beetje te komen, ondanks alle ziekenhuisbezoekjes. Oh en zo het park in met m’n knullen, lekker genieten van het mooie weer. ❤️