♥️: 19/12

Het is vandaag de kortste dag van het jaar, na vandaag wordt ‘alles’ beter. Een lijstje met dingen waar ik op deze donkere dagen heel vrolijk van kan worden.

♥️ Pijnvrij de halve marathon in Málaga kunnen lopen op een tempo dat ik twee maanden met heel veel pijn en moeite 2000 meter op een training kon volhouden ♥️ Tuur heeft bijna kerstvakantie wat betekent dat de wekker twee weken lang niet om 6.30u gaat ♥️ Mijn nieuwe eierdopjes van Friends met ‘Chick’ en ‘Duck’ (Friends-kijkers weten waar ik het over heb) en een lunchbox met ‘Joey doesn’t share food’. Geniaal! Zo leuk om zo’n pakketje opgestuurd te krijgen ♥️ Onze prachtige kerstboom ♥️ De kerstverlichting op ons dakterras, iedere ochtend word ik tegenwoordig een kwartier voor mijn wekker wakker omdat dan de kerstverlichting aan gaat (note to self: volgende week even de automatische timer aanpassen anders word ik alsnog iedere ochtend mega vroeg wakker) ♥️ Iedere ochtend wakker worden naast Tuur ♥️ Dat de dagen vanaf maandag weer langer worden, vrijdag, zaterdag en zondag zijn de dagen 7 uur en 40 minuten, maandag is het ‘alweer’ 7 uur en 41 minuten. ♥️ De zon die ik afgelopen weekend in Malaga op mijn gezicht voelde ♥️ Dat mijn ouders het een week lang zo naar hun zin hebben gehad in Málaga. Ik kreeg de hele week vrolijke foto’s en berichten binnen. Ik gun het ze zo. ♥️ Een heerlijk fout kerstboek, Christmas Shopaholic. Ik lees/luister het op Storytel (abonnement gekregen), de ene keer lees ik het boek en als ik klusjes aan het doen ben, dan luister ik. Heerlijk. ♥️ Mijn eerste kerstcadeautjes zijn besteld, nog maar vijf te gaan… en dan heb ik Tuur nog niet eens meegerekend. Maar hé, ik ben goed met deadlines, dan presteer ik het beste ♥️ Nog maar 17,5 week tot Boston ♥️ Kerstfilms ♥️ Mijn VaporFly Next%, ze lopen heerlijk. Maar nu gaan ze weer in de doos tot Boston (of heel misschien een andere wedstrijd in de tussentijd, maar daar heb ik me nu in ieder geval nog niet voor ingeschreven) ♥️ Ginger Nut Cookies, net speculaas maar dan met meer een gembersmaakje ♥️ Dat ik op de valreep van dit jaar nog even te gast mocht zijn in mijn favoriete podcast, de Susy Q&A. Was echt wel een hoogtepuntje van mijn jaar hoor. Ik ben gewoon fan. Stel je voor… jij kijkt iedere avond naar een bepaald programma en daar geniet je enorm van en dan word je ineens uitgenodigd om zelf in dat programma langs te komen. Dat is een beetje wat ik voelde toen ik de uitnodiging kreeg ♥️ Het boek Roar van Dr. Tracy Sims. Het gaat over hormonen en de beïnvloeding van hormonen op je sportprestaties. Ik heb er al zoveel over mijn eigen lichaam van geleerd. Ik deel heel snel een review, maar vindt dat ik dat goed moet aanpakken dus het laat nog heel even op zich wachten ♥️ Zonnige dagen in Meijendel ♥️ Speltcrackers van de bakker om de hoek ♥️ Dat de zon gisteren de hele dag scheen, ik dacht afgelopen zondag even dat ik de zon voor 2019 vaarwel gezegd had in Málaga, maar hier kan de zon dus ook nog schijnen… op zijn tijd ♥️ Trainen als een Topatleet ligt vandaag precies een jaar in de winkel! ♥️ Bladeren door mijn notebook met trainingen en zien dat ik – ook al lijkt het soms van niet – ik progressie maak ♥️ Hardlopen ♥️ Nog maar drie maanden en twee dagen tot het lente is ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️

Wat maakt jou op deze grauwe decemberdagen vrolijk?

Liefs,

Annemerel

 

Delen:

5 Reacties

 1. Heidi
  december 19, 2019 / 16:41

  Ik word altijd zo vrolijk van deze blogs. Al is t maar door alle hartjes die je eerst ziet. Daarbij heeft t mij geleerd ook veel meer naar de positieve dingen in t leven te kijken.

  • Annemerel
   Auteur
   december 19, 2019 / 17:13

   Dit vind ik echt super leuk om te lezen, dankjewel!

 2. Fenne
  december 19, 2019 / 16:49

  Zo’n blog maakt me oprecht blij! Al is het weer bijna donker buiten, je laat me terugdenken aan een fijne dag waar ik zeker wel dankbaar voor mag zijn! Dankjewel voor wat je deelt Annemerel!

  • Annemerel
   Auteur
   december 19, 2019 / 17:14

   Jaaaa nog maar een paar dagen, dan wordt het beter! Leuk om je blije reactie te lezen, dankjewel :)

 3. december 19, 2019 / 17:02

  I really love the blue winter sky in Bavaria with the snowy Alps in the background!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com