♥️: 19/11

Na een half jaar van afwezigheid is het tijd voor een fijn lijstje met dingen waar ik op dit moment heel gelukkig van word. Kun je raden wie er meerdere keren op dit lijstje terugkomt?

♥️ Philippa die op de achtergrond (nu nog) vrolijk ligt te spelen met haar rammelaar en knuffelkonijn ♥️ De zon die zo lekker naar binnen schijnt ♥️ Taylor’s versie van haar Red album. Oh mijn god al de hele week op repeat. Favoriet is natuurlijk de 10 minuten versie van ‘All Too Well’ ♥️ De pasta met rivierkreeftjes van L’Osteria oh en als je daar dan toch bent, neem dan ook de tonic met Limoncello ♥️ Met zijn drieën hardlopen. Philippa in de hardloopkinderwagen van Thule (de Glide 2), Tuur duwt de kinderwagen, ik loop er naast (of er voor), echt zo leuk om als gezin te doen, alles waar ik vroeger van droomde ♥️ Amandelcroissants van de Franse bakker! Morgen is het weer weekend, dan zijn ze er weer! ♥️ De Gingerbread Latte van Starbucks uit een Red Cup. Call me basic en heel eerlijk: het heeft weinig weg van echte koffie, maar het gevoel van zo’n rode beker met zoete koffie brengt mij terug naar New York ♥️ In juli naar Coldplay in Berlijn! Ik heb gisteren toevallig hotelkamers geboekt. Meervoud inderdaad, we nemen mijn ouders mee zodat we oppas voor Philippa hebben. We hadden haar natuurlijk ook het weekend thuis kunnen laten bij mijn ouders, maar ik kreeg al een beetje buikpijn bij het idee en dat had toch wel zijn weerslag op mijn voorpret ♥️ Philippa gewoon alweer vijf maanden ♥️ Niet iedere looptraining gaat lekker, maar als er eentje lekker gaat dan ben ik zo blij en geeft me dat zo’n goed gevoel! Afgelopen woensdag liep ik 5x 5 minuten met 1 minuutje wandelpauze en dat voelde weer als vanouds lekker. Taylor Swift in mijn oren en helemaal opgaan in het lopen en de muziek, ik geniet daar van ♥️ Mijn nieuwe bodywarmer van Lululemon die ik mezelf deze week cadeau gaf. Het is de ‘Down For It All Vest’ en het is echt een megadikke aanrader! ♥️ Dit weekend alweer het vijfde Have a Good Run programma afsluiten met leuke deelnemers in Den Haag en dan vanaf 3 januari weer van start met een nieuw programma! Houd blog, Instagram, vlog in de gaten voor meer informatie! ♥️ Als ik ’s ochtends het licht aan doe in de slaapkamer en Philippa me aankijkt met zo’n blik van ‘oooooh ja mama is er’ dat is echt mijn lievelingsmoment van de dag ♥️ Amandelkruidnoten van de bakkersafdeling van Albert Heijn ♥️ Dat we een zalfje gekregen hebben voor Philippa’s eczeem dat gewoon binnen 24 uur helpt! Vond het zo zielig om haar hele lijfje onder de eczeem te zien zitten en hoe ze zichzelf aan het krabben was… ze sliep er ook niet bepaald beter door (en wij dus ook niet) dus dit zalfje komt als een groot geschenk ♥️ Nog maar vijf weken tot Kerst ♥️ The Morning Show op Apple TV! Echt een van mijn favoriete shows ooit. Vandaag staat de laatste aflevering van seizoen 2 online, kan niet wachten om samen met Tuur te kijken vanavond. Maar ook wel weer een beetje verdrietig: wanneer komt het derde seizoen? En komt dat überhaupt? ♥️ Weer tijd voor foute kerstfilms op Netflix! Ik heb ‘Love Hard’ met Nina Dobrev al gezien (leuk wegkijkertje, als de hoofdrolspeelster niet Nina Dobrev of een andere actrice van dat kaliber geweest was dan had ik het waarschijnlijk minder gevonden), dit weekend wil ik ‘Father Christmas is Back’ kijken ♥️ Zelfgemaakte warme appelmoes ♥️ De ontbijtrecepten uit ‘Rise and Run’, het ontbijtkookboek van Shalane Flanagan en Elyse Kopecky ♥️ Het leven als gezin van drie en alle dingen (van uit eten gaan tot op vakantie tot een doodnormale vrijdagavond) ineens een andere dimensie krijgen ♥️ ♥️ ♥️

Liefs,

Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. november 20, 2021 / 09:03

  Ooh, ik snap je geluk over de eczeemzalf helemaal. Zo ellendig om een baby met jeuk te hebben. Als de eczeem minder is, maar je wilt wel lekker blijven smeren is La Roche Posay LIPIKAR BALSEM AP+M heeeeeel fijn. Daarmee kunnen we hier de eczeem redelijk voor blijven.

  • Annemerel
   Auteur
   november 21, 2021 / 16:37

   Jaa echt zo sneu voor je kindje, je voelt je echt machteloos en weet zelf ook hoe irritant jeuk is. Die LRP balsem heb ik inderdaad ook, toen wij begonnen met smeren was het eigenlijk al te laat. Morgen afspraak in het kinderziekenhuis, kijken wat die zeggen.

 2. november 21, 2021 / 14:40

  Heerlijk deze lijstjes! :)

 3. Judith
  december 5, 2021 / 20:34

  Hoi,

  Ik heb zelf (of eigenlijk mijn zoontje) erg baat gehad bij de Tiny Todd zodat lotion (de crème vorm vonden wij iets minder goed werken). Zijn eczeem is nu nagenoeg helemaal weg en dat hadden we nooit durven dromen. Eerst hebben we een tijd hormoonzalf erbij gesmeerd en dat hebben we vervolgens heel erg langzaam afgebouwd, we hebben het nu helemaal niet meer nodig en smeren alleen nog de Tiny todd. Het is een dure lotion maar werkt zo ontzettend goed. Sterkte ermee!

  Groeten

  • Annemerel
   Auteur
   december 12, 2021 / 12:55

   Thanks voor de tip! En wat fijn dat het zo goed werkt voor jouw zoontje.