♥️: 15/5

Geen Boston Marathon, geen zomervakantie, geen knuffels van iemand anders dan Tuur, geen onbezorgde dagen slenteren door de stad en lekker relaxt uiteten, maar wel… ♥️ ♥️ ♥️

♥️ Knuffels van Tuur ♥️ Bezig zijn met Have a Good Summer Run, het gevoel dat ik weer echt wat nieuws aan het doen ben ♥️ Vijf keer in de week Hello Fresh en dus niet echt hard nadenken over wat we nu weer bij de supermarkt moeten halen ♥️ Martin Garrix – Higher Ground ♥️ Dead To Me seizoen 2 op Netflix ♥️ En dan morgen seizoen 3 van Dynasty ein-de-lijk op Netflix ♥️ ’s ochtends yoga doen samen met Tuur ♥️ Verse gemberthee en dan vooral die laatste slokjes waar de gember extra goed in is getrokken waar je keel van gaat branden ♥️ Virtuele soloruns, van te voren net zo zenuwslopend als een echte wedstrijd en een super leuke manier om jezelf te motiveren en steeds ietsje te verbeteren (al zal er binnenkort ook heus wel een run komen waarbij ik geen corona-PR kan lopen) ♥️ Workouts in de zon op het dakterras, ik heb geen krachthonk nodig om mezelf te vermaken ♥️ Indisch van Keraton Damai ♥️ Dagen waarop de zon meer dan 12 uur aan de hemel staat ♥️ Fietsen op mijn nieuwe wielrenfiets ♥️ Marshmellow & Halsey – Be Kind ♥️ De hardloopkleding van Tracksmith, jammer dat het zo verrekte duur is! ♥️ De eerste 100 kilometer op nieuwe hardloopschoenen, ik ben inmiddels aan mijn vierde paar van de Zoom Fly 3 toe ♥️ Zalm van de barbecue bij mijn ouders ♥️ Leven op het dakterras (als het lekker weer is natuurlijk) ♥️ Eigenlijk een soort van besloten hebben dat – als de maatregelen niet worden teruggedraaid – we deze zomer gewoon gaan trouwen ♥️ Over twee weken mijn jurk weer aan bij de bruidswinkel om hem op maat te laten maken, het is gewoon alweer ruim een half jaar geleden dat ik hem kocht… hoop dat ik hem nog pas want eh… ja… wat zal ik zeggen… ik maakte de afgelopen maanden ongeveer 50% minder kilometer en at minstens zoveel ♥️ De geur van de bomen ♥️ Wakker worden met een Body Battery (functie op mijn horloge) van 100% ♥️ De Have a Good Run podcast die we iedere week maken, het kost best veel tijd en energie, maar het levert ook zoveel energie op ♥️ Little Fires Everywhere, een serie van Reese Witherspoon en Kerry Washington vanaf 22 mei op Prime Video ♥️ Mijn lieve familie en vrienden die me op mijn verjaardag echt jarig lieten voelen ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️

Wat maakt jou gelukkig?

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. Fon
  mei 15, 2020 / 12:18

  ❤ Bijna jarig zijn ❤ Voor vrienden koken en ze het dan brengen ❤ Mensen verrassen met kleinigheidje/kaartjes/grappige filmpjes 😜 ❤ Dat iedereen in mijn naaste omgeving gezond en blij is ❤ Dat ik vanaf maandag weer echte danslessen (buiten) kan volgen ❤ Hardlopen met manlief ❤

  En kan eigenlijk nog wel even doorgaan 😊

  Jep zeer tevreden mens hier 😊

 2. Linda
  mei 15, 2020 / 12:20

  Hebben jullie al eens op het dakterras geslapen? Omdat het in ons huis in de zomer zo heet wordt, slapen we dan wel eens buiten (wel in een binnentent, dus met een soort muggengaas om je heen). Heeft wel wat!

 3. Harma
  mei 15, 2020 / 16:50

  Ik vind dit altijd hele leuke blogs om te lezen!

 4. Maaike
  mei 16, 2020 / 11:19

  Wat leuk deze blog altijd, zoveel om blij en dankbaar voor te zijn!! 🙌 En ik merk dat nu juist dingen die ik altijd zo voor lief nam in een ander licht komen te staan en daar dan extra extra dankbaar om kan zijn.

  Ennn stel hier ook maar even mijn hardloop gerelateerde vraag.. hoe kies je nu een goed paar schoenen? Heb het idee dat jij zweert bij de Zoom Fly 3? Ik heb laatst nieuwe Asics gekocht, maar twijfel enorm of dit schoen type wel goed is voor mij of dat het meer te maken heeft met het neerzetten van mijn voeten (voel namelijk pijntjes in de knieën) met hardloopschoenen is het lastig om verschillende soorten te proberen en daarom ben ik maar weer voor Asics gegaan, maar dus nu twijfel!! Wie weet heb jij dé tip :) Groetjes en een heel fijn weekend!