VLOG: Ik stop hier nu mee!

Nee, niet met vloggen, maar met proberen een bepaald STRAVA-segment te winnen. Ik loop me iedere keer de longen uit mijn lijf en hij herkent het segment na afloop gewoon niet. Zo jammer ;-). Ik was eigenlijk nooit met segmenten op STRAVA bezig, totdat ik vijf keer per week een mailtje kreeg dat een segment was ‘afgepakt’. Ik wist niet eens dat ik segmenten had, maar nu denk ik… het zou toch leuk zijn als ik er weer eens eentje terug kon pakken. Maar daar STOP ik nu dus mee, want STRAVA bepaalt blijkbaar zelf wanneer hij een bepaald segment als segment ziet en wanneer niet.

Valt er nog iets zinnigs te melden over mijn dag gisteren? Ik was het grootste gedeelte van de dag bezig met administratie en kreeg met de minuut meer respect voor mensen die dagelijks met Excel bezig zijn. Een kwartier leek wel een uur te duren en aan het eind van de middag prikte mijn ogen. Urenlang schrijven, daar heb ik geen probleem mee, video’s editen ook niet, maar urenlang administratie? Heftig. Het zal vast ook wel wat met gewenning te maken hebben.

Goed en dan ga ik nu weer verder, haha.

Fijn weekend!

Liefs,

Annemerel

Share:

4 Comments

 1. Sylvia
  mei 16, 2020 / 12:50

  Ik heb dat ook een keer gehad met zo’n segment en toen bleek dat hij 1 richting op is…andersom pakt hij hem gewoon niet. Dan heb je voor je gevoel voor niks de longen uit je lijf gelopen. Slaat natuurlijk nergens op want uiteindelijk doe je het voor jezelf 😉

  • Annemerel
   Auteur
   mei 16, 2020 / 13:03

   Ik loop het segment wel de goede kant op. De eerste twee keer liep ook deze kant op en toen pakte hij hem wel. Daarnaast begint hij bij een groen bolletje en eindigt hij bij een zwart/wit geblokt bolletje. Het moet denk ik toch iets anders zijn. Maar wat?! Ik geef het gewoon op :’)

   • Sylvia
    mei 16, 2020 / 15:37

    Haha snap ik, ik zou er dan ook klaar mee zijn!

 2. Johan
  mei 16, 2020 / 13:50

  Als jou privacy instellingen op alleen jij en je volgers staat dan komt je tijd niet in het klassement voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.