♥️: 15/12

2022 was niet helemaal mijn jaar en afgelopen maanden waren ook niet helemaal 100% wat ik er van verwacht had. Toch kan ik genoeg dingen opnoemen waar ik heel gelukkig van word op dit moment. En oh ja, liefde gaat sowieso door de maag.

♥️ Liters verse gemberthee ♥️ Mijn nieuwe Lululemon legging met flared pijpen die zo lekker zit en – al zeg ik het zelf – mooi staat. Ik ben zo’n fan van de Align leggings dat het dragen van een broek niet heel comfortabel meer zit ♥️ De mandarijnen die nu zo lekker zijn ♥️ Vietnamese loempia’s van de markt ♥️ warme chocolademelk met slagroom ♥️ Pippa’s nieuwe sweater van ZARA en haar berensloffen, staat zo enorm schattig. ♥️ Eindelijk het nieuwe winterprogramma van Have a Good Run in de webshop gezet, zo blij dat we weer gaan beginnen en dat ik weer iets nieuws heb kunnen bedenken (WhatsApp groepen waarin vragen over het schema kunnen worden gesteld) ♥️ De finale van The White Lotus. Ik hoopte zo dat dit personage het zou overleven, maar uiteindelijk ben ik blij met de manier waarop het gedaan is ♥️ Volgende week het nieuwe seizoen van Emily in Paris ♥️ De kerstboom die weer zo gezellig in de woonkamer staat. Normaal halen die we vaak al veel eerder, maar nu kwam het er maar niet van. Hopelijk blijft Pip er vanaf, want ondanks dat ik zei dat ik echt geen glazen ballen in de boom zou hangen, heb ik dat toch gedaan ♥️ Wraps met ei en avocado, iedere ochtend als ontbijt. Tijdje niet gegeten, maar nu weer iedere ochtend en geniet er zo van ♥️ Dimsums! Ook die heel lang niet gegeten, maar van de week weer een lading bij de Aziatische supermarkt gehaald en nu wil ik dat het liefst iedere avond eten ♥️ Ik besef dat deze blog vol eet-liefdes staat, maar de erwtensoep die ik gisteren maakte mag ook echt niet ontbreken. Ik maakte het voor het eerst zelf, in plaats van dat ik een kant-en-klare zak in een pannetje opwarmde. Zo lekker! En zo machtig ook. Of zat ik vol omdat ik daarvoor stiekem al een paar dimsums had gegeten? ♥️ Vannacht 9 uur en 46 minuten geslapen. Dat is bijna 10 uur! Wauw, dat was echt heel erg welkom en zo fijn ♥️ Pip die hier al de hele ochtend in huis ‘klusjes’ aan het doen is. Keukenkastjes schoonmaken, stofzuigen, afwassen… en dan voornamelijk haar serieuze hoofd als ze bezig is en blije hoofd als ze ‘klaar’ is ♥️ De resultaten van mijn Skinbooster behandeling die ik bij de Velthuiskliniek gedaan heb (gekregen). Gisteren foto’s gemaakt zodat we nu voor en na foto’s hebben van de behandeling. Ga er binnenkort een blog over schrijven ♥️ Wat zegt het over mij dat ik het nu eigenlijk weer over eten wil hebben? Over de amandelcroissant van Philippe die ik komende zaterdag weer ga eten bijvoorbeeld. Of over de Nasi Goreng Damai van Keraton Damai die vorige week zo lekker was en die we binnenkort sowieso nog een keer gaan bestellen. It’s the season to be eternally hungry 🤣 ♥️ De zon die we de afgelopen paar dagen veel gezien hebben (en dat terwijl hij pas om kwart voor negen op komt en om half vijf alweer onder gaat) ♥️ De slaapzak (jas) die ik twee jaar geleden kocht en me zelfs met -5 prima warm houdt ♥️ Dat mijn haar niet zo vreselijk is als ik dacht. Ik baal al maanden van mijn haar, zelfs een kappersbezoek kon daar weinig aan veranderen. Afgelopen maandag besloot ik mijn haar weer eens te föhnen, dat heb ik sinds de geboorte van Philippa amper meer gedaan (als ik het überhaupt ooit gedaan heb want ik kan het me niet herinneren). Niets bijzonders, gewoon hoofd naar beneden en droogblazen. Maar jeetje wat een wereld van verschil 😅, wellicht toch wat meer tijd voor maken ♥️ Pip die nog steeds denkt dat er Pieten in de schoorsteen zitten ♥️ Een warme kruik op schoot ♥️ Het kerstcadeau dat ik voor Tuur heb dat ‘ie totaal niet verwacht, hopelijk wordt het geleverd als hij niet thuis is anders blijft er denk ik weinig van de verrassing over ♥️ Chio’s Heartbreakers (chips) en een glas gemberbier op vrijdagavond op de bank, terwijl Pip in haar badje in de woonkamer zit te spelen (we zetten haar badje nu steeds in de woonkamer omdat onze badkamer een vrieskist is waar zowel Philippa als wij niet graag zijn en op die manier kunnen wij lekker borrelen en zit zij lekker in bad) ♥️ Straks twee weken kerstvakantie met Tuur thuis. Natuurlijk veel te doen voor Have a Good Run, maar het leven is zoveel relaxter als Tuur lekker thuis is, samenwerken voelt ook echt als vakantie ♥️ Zin in kerstavond met de hele familie ♥️♥️♥️

Wat maakt jou gelukkig op deze koude decemberdagen?

Liefs,

Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. Benthe
  december 15, 2022 / 11:20

  Wat een fijne puntjes toch, ondanks dat het niet helemaal je jaar is. Ongevraagd advies, maar pas op met teveel gember. Ik heb daar wel eens semi hartkloppingen van gehad.

  • Annemerel
   Auteur
   december 15, 2022 / 12:07

   Aaah thanks voor de tip! Gelukkig tot nu toe geen last van gehad (misschien omdat ik steeds thee trek van dezelfde stukjes gember).

 2. R
  december 17, 2022 / 10:32

  Oeh die Align leggings, blijven die lang goed en kon je ze naar je zwangerschap nog gebruiken of was de stof te ver uitgerekt?

  • Annemerel
   Auteur
   december 18, 2022 / 15:10

   Ik heb sommige leggings al drie jaar, de elasticiteit is nog super. Met dat ontpil apparaatje dat ik in mijn diary deelde afgelopen maandag kun je de pillen er af halen. Die komen er na een tijdje wel op als je ze zo intensief draagt als ik.

 3. R
  december 17, 2022 / 10:45

  Ben trouwens voor een blog over de Align leggings. Je maakt me echt enthousiast, maar ben dus al meer dan twee jaar aan het twijfelen over de aankoop :)

  • Annemerel
   Auteur
   december 18, 2022 / 15:09

   Aaaaah goed idee, ga een keer een ode aan mijn favoriete legging schrijven (en tips waarop je moet letten als je er eentje koopt)

 4. Tes
  december 18, 2022 / 09:51

  Leuke lijst. En het badje in de woonkamer vind ik een top idee!