♥️: 14/11

Het is de hele week al grijs en grauw en de dagen zijn mij veel te kort, maar er is ook genoeg licht aan de horizon. Ik sta graag even stil bij deze fijne lichtpuntjes.

♥️ Volgende maand naar Málaga voor de halve marathon en hopelijk een paar zonnestralen ♥️ Een nieuwe planner waar ik al mijn trainingen op kan schrijven ♥️ Het feit dat ik weer echt kan trainen en dus daadwerkelijk iets te schrijven heb in die planner ♥️ Mijn Lululemon Speed Up Tights die ik het liefst 16/7 zou dragen (geen 24, in bed draag ik liever gewoon een pyjamabroek) ♥️ Glossier Boy Brow in de kleur blond, mijn wenkbrauwen fatsoeneren was nog nooit zo makkelijk ♥️ Dat er morgen een Anthropologie winkel opent in Amsterdam, het is een van mijn favoriete winkels in New York en mijn geurkaarsen van vorig jaa zijn allemaal zo goed als op, tijd om nieuwe te kopen ♥️ Twee bakkers in de buurt die ontzettend lekker brood maken en dus heel snel en heel vaak vers brood in huis ♥️ De film- en fotokwaliteit van mijn nieuwe iPhone, zo fijn om tijdens het hardlopen mooie beelden te kunnen maken ♥️ Prachtige herfstdagen zoals zondag, ik heb zo ultiem genoten van het zonnetje en de prachtige herfstbeelden ♥️ Dat ik eindelijk iets gevonden lijk te hebben wat de pijn in mijn bil/heup laat afnemen, een hele goede manueel therapeut. Dat ‘ie ook nog hier gewoon in de buurt zijn praktijk heeft is helemaal mooi meegenomen ♥️ Volgende week zondag naar het Dido concert, eindelijk ♥️ Morgen de film Brittany Runs a Marathon op Prime Video (van Amazon) kijken. Ik kwam er achter dat je een gratis proefabonnement van 30 dagen kunt nemen. Alsof ik nog niet genoeg abonnementen op streaming services heb (Netflix, Videoland, Apple) ♥️ Over series gesproken, The Morning Show op Apple TV is echt goed! ♥️ Uggs in huis ♥️ Mijn (koude) handen om een warme theemok, of geurkaars… bij die laatste moet ik altijd wel een beetje uitkijken, soms ben ik zo met mijn gedachte op een andere plek dat ik denk dat mijn kaars een kop thee is en dan breng ik de kaars naar mijn mond en dan… tot nu toe zijn er geen ongelukken gebeurd, laten we dat zou houden ♥️ Nog maar vijf maanden tot Boston ♥️ Onze ‘groene oase’ van IKEA die al tweeënhalve leeft (zetten jullie er geld op in hoe lang we onze planten in leven kunnen houden?) ♥️ Regen die tegen de ramen klettert en dat jij niet naar buiten hoeft, of in ieder geval, niet nu ♥️ Flat White ♥️ I said yes to the dress ♥️ Onze save the date kaartjes die zo mooi zijn geworden ♥️ Salades van sla. The. Best. ♥️ Volgende week vrijdag het nieuwe Coldplay album. Ik ben groot fan van de eerste drie nummers die zijn uitgebracht, met als stip op nummer een ‘Everyday Life’ ♥️ Dagelijks vloggen, iedere ochtend beginnen met het editen van mijn video zorgt ervoor dat ik de rest van de dag – wat ik verder ook doe – een voldaan gevoel heb ♥️ Meijendel ♥️ De Nike Zoom Fly 3, ik moest er even aan wennen, heb ze de eerste drie maanden dat ik ze in mijn bezit had nauwelijks gedragen, maar inmiddels zijn we big buds. Ik weet niet wat er in de tussentijd precies veranderd is, maar ze lopen ineens een stuk stabieler dan ze in het begin deden. Het zou deels gewenning kunnen zijn en iets minder door blessure-geteisterd lichaam allicht ♥️ De wafelfrietjes met mayonaise van Teds ♥️ Nog maar vijf weken tot de kerstvakantie ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️

Welke kleine dingen maken jou gelukkig?

Liefs,

Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Sandra
  november 14, 2019 / 13:38

  Ben heel benieuwd wat voor een planner je gebruikt voor het opschrijven van je trainingen?

 2. Teha
  november 14, 2019 / 14:12

  Dat ik met mijn hernia vandaag toch een uur gewandeld heb. Met morfine,dat dan nog wel♥️

 3. Dikla
  november 15, 2019 / 12:21

  Amazon Prime heeft zulke goede series! The Marvelous Mrs Maisel is echt fantastisch, er zijn al 2 seizoenen gemaakt en de derde komt er heel snel aan. En de serie Undone is ook heel bijzonder. En voor een groot deel gemaakt in Nederland, wat ik best tof vind! Benut die 30 dagen goed, zou ik zeggen :)

  • Annemerel
   Auteur
   november 15, 2019 / 14:14

   Aaah tof! Ja ik heb al een hele kijklijst gemaakt. Komende maand denk ik weinig tijd voor andere streamingdiensten, of een ‘leven’.

 4. november 18, 2019 / 13:10

  Ik zag The Morning Show al wel telkens voorbijkomen bij Jennifer Anniston maar had pas bij de vijfde keer oid door dat het een serie is en geen echte talkshow haha. Heb alleen geen Apple TV, helaas. Ik heb trouwens ook een tijdje bij een manueel therapeut gelopen en ik geloof wel echt dat dat kan werken voor je, mijn ervaringen waren altijd best positief! Fijn!