♥️: 11/12

Er staat een definitieve streep door de kerstdagen zoals we die kennen, het is buiten grijs en nat, vandaag werd er weer een mooi hardloopevenement dat in 2021 plaats had moeten vinden afgelast… er is genoeg om van te balen. Gelukkig is er (voor mij) ook genoeg om van te genieten.

♥️ Taylor Swift die gewoon voor de tweede keer dit jaar met een verrassingsalbum komt. Damn. Folklore hebben we inmiddels grijs gedraaid, ik was net begonnen met de live versie van het album dat twee weken geleden uitkwam. En nu is er evermore. Thanks Taylor. ♥️ De Amaretti Flavour Limited Edition cups van Nespresso. Ik heb wekenlang geen koffie gedronken omdat ik zo misselijk werd van de geur, maar dit is zo lekker. Ik neem er hooguit eentje per dag, maar het is iedere keer genieten ♥️ Virgin River seizoen 2 op Netflix. Alhoewel… de laatste vijf minuten van de laatste aflevering… mijn god wat een cliffhanger. Moeten we nu echt een jaar wachten? ♥️ Once Upon A Time (ook op Netflix). Ik kende de serie wel maar heb me er nooit in verdiept, deze week zijn we met de serie begonnen nadat Tuur een zoektocht op Netflix had gedaan en hier op uit was gekomen. De serie schakelt tussen sprookjeswinkel en de ‘hedendaagse’ wereld, maar die hedendaagse wereld is dus eigenlijk ook betoverd. We hebben pas vijf afleveringen (van de 156) gezien, dus ik snap het zelf ook nog niet helemaal, maar hier zijn we wel even zoet mee denk ik ♥️ Dat ik eindelijk kan vertellen dat ik zwanger ben en dat ik dus nu weer een enkel- in plaats van dubbelleven kan leiden, yeahhh ♥️ Überhaupt het nieuws dat we in verwachting zijn en dat alles tot nu toe met de baby heel goed lijkt te gaan ♥️ Dat ik niet meer zo misselijk ben als in het begin. Ik ben nu alleen misselijk als ik moe ben of wanneer ik een calciumtablet heb genomen. Dat laatste is wel een beetje irritant, want ik moet die dagelijks slikken omdat ik anders niet aan de 1200mg kom. Iemand tips hiervoor? Ik neem hem al bij een maaltijd en heb het geprobeerd bij mijn ontbijt, lunch en avondeten ♥️ Appelsap met water, mijn lievelingsdrankje van de afgelopen twee maanden ♥️ Dat het over 99 dagen lente is ♥️ Onze prachtige kerstboom. Hij is groot (bijna tweeënhalve meter) en vol (met zilver, goud en wit en heel veel lichtjes) en ik krijg er iedere ochtend weer een fijn gevoel door als ik de woonkamer in strompel en de dennennaalden ruik ♥️ Erwtensoep ♥️ Warme chocolademelk met slagroom ♥️ Iedere zaterdag vers stokbrood en croissantjes van de Franse bakker. Gelukkig is het morgen weer zaterdag. Kan niet wachten ♥️ Tuur die nu bijna drie maanden blessurevrij traint en gistermiddag – na een hele dag gymles geven – gewoon even een 3 kilometer in 9:16 liep. Trots! ♥️ Dat dat soort dingen altijd gevierd moeten worden met taartjes, natuurlijk. Gistermiddag met hazelnootschuimgebak van Maison Kelder ♥️ De açai bowl van Joe & The Juice ♥️ Harry Potter films op Prime Video, we zijn nu bij de derde aanbeland ♥️ Bijna kerstvakantie ♥️ Bijna de kortste dag van het jaar, het wordt straks (qua licht in ieder geval) allemaal weer beter ♥️ Ik ben gezond, uit de bloedtest die tijdens de termijnecho gedaan werd blijkt dat mijn bloedwaarden perfect zijn (en ik heb me ook laten testen op een dingetje dat in het verleden niet perfect waren en het nu dus wel zijn!) ♥️ Voorzichtige plannen voor 2021 op gebied van werk ♥️ Dat het leven met Tuur zo fijn is en dat we zo op een lijn liggen, met wat we willen eten bijvoorbeeld, wat we op TV willen zien, naar welke podcast of muziek we willen luisteren, maar ook… de naam voor de baby, hoe we het willen opvoeden, hoe we het kamertje in willen richten. We hoeven eigenlijk nooit een compromis te sluiten omdat we over zoveel dingen hetzelfde denken. Kan je zeggen, dat is erg fijn ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️

Wat maakt jullie op deze grijze decemberdag gelukkig?

Liefs,

Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. Cindy
  december 11, 2020 / 12:28

  Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap. Geniet ervan!

 2. Judith
  december 11, 2020 / 12:45

  Wat een fijn en positief lijstje. Deze artikelen zijn altijd zo leuk! <3

 3. december 11, 2020 / 13:24

  De Nespresso Amaretti cup (ook max 1 per dag) fleuren mijn thuiswerkdag helemaal op!

 4. Christel
  december 11, 2020 / 21:43

  Proficiat met de zwangerschap! Geniet samen van deze bijzondere tijd ❤️

 5. Ingrid
  december 11, 2020 / 21:52

  Dit geweldige lijstje!
  Kan hier zo van genieten ☺️

 6. december 12, 2020 / 19:37

  Wie kan er nou niet genieten van een heerlijke kop chocolademelk..heerlijk overzicht zeg.