Q&A: Eerste klachten? Lukte het meteen? Geslacht?

Mega veel dank voor alle super lieve reacties op onze zwangerschapsaankondiging video. Zo blij om dit nieuws eindelijk met jullie te kunnen delen en gewoon weer video’s te maken. Laten we beginnen met deze Q&A vol vragen over de zwangerschap. Via Instagram vroeg ik of er vragen waren en binnen een uur had ik er zoveel dat ik een feature length film had kunnen maken van het beantwoorden van de vragen. Ik heb het uiteindelijk op 20 vragen in 30 minuten gehouden. Alle vragen over hardlopen volgen in een aparte video, want daar waren ook mega veel vragen over en daar heb ik ook zeker veel over te vertellen, dus die video hebben jullie nu nog van mij tegoed.

Veel kijkplezier en tot zondag, dan hoop ik mijn eerste weekvlog te uploaden. Tot nu toe zijn het voornamelijk beelden vanaf de keukentafel (de plek waar ik de meeste tijd spendeer), maar hé ik hoop er toch een leuke video van te kunnen maken.

Liefs,

Annemerel

Delen:

2 Reacties

 1. Judith
  december 9, 2020 / 20:39

  Zeg je nou echt dat het ‘pas’ de tweede keer lukte? 😁 Super snel toch juist! Gefeliciteerd!

 2. Yente
  december 10, 2020 / 19:29

  Ha Annemerel,

  Allereerst, van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap. Ik heb een korte opmerking over gender reveal parties. Het is namelijk een redelijk problematisch concept. Mag ik je aanraden om bijvoorbeeld deze video te kijken: https://www.youtube.com/watch?v=LCFy-AcJZ14 Uiteraard aan jou wat je ermee doet.

  Groet,
  Yente