♥️: 8/7

Beeld: Jorrit Ooyen

Genoeg om over te stressen, genoeg om van te genieten, het houdt elkaar lekker in balans. Ik focus het liefst op dat laatste, zeker op dagen dat ik even niet zo goed weet wat ik met mezelf aanmoet (hormonen, hormonen). Juist op dagen dat ik even niet zo goed weet wat ik met mezelf aanmoet.

♥️ Nog maar 6 weken tot de bruiloft ♥️ Alle hotels die op mijn lijstje staan voor onze huwelijksreis ♥️ Nasi Goreng Damai van Keraton Damai in Den Haag ♥️ Onze ‘eigen’ poké bowls ♥️ De Facebookgroep van Have a Good Summer Run ♥️ Gemberthee ♥️ Dat ik Tuur eindelijk heb overgehaald om met me te gaan tennissen. Het is lang geleden dat ik regelmatig tenniste, ik was een jaar of veertien toen mijn puberbrein het genoeg vond. Ik heb nog een opleving gehad als student, maar op een gegeven moment kon ik het niet meer combineren met mijn werk en studie en sindsdien hangt mijn mooie tennisjurkje in de kast te verstoffen, maar daar komt nu dus verandering in! ♥️ Mijn trouwring, het liefst wil ik hem nu al om, maar ik zal geduldig zijn ♥️ Brad Stulberg volgen op Twitter, heel veel motivatie ♥️ Netflix, Apple TV, Videoland en Prime Video hebben en dan toch een film huren bij Pathé Thuis (Crazy, Stupid. Love, een van de leukste romantische comedies ooit gemaakt vind ik!) ♥️ Het schrijven van deze blogs omdat ik gedwongen word even bewust stil te staan bij alle dingen waar ik gelukkig van word ♥️ De vage plannen die Tuur en ik hebben voor de toekomst van Have a Good Run ♥️ Dat ik het huis dit weekend een grondige schoonmaakbeurt heb gegeven en alles eindelijk weer echt fris is ♥️ Rose Lemonade van Fentimans ♥️ Live Q&A’s samen met Tuur op Facebook voor Have a Good Summer Run ♥️ Liuk citroenijsjes op een dropstaafje ♥️ De pure chocolade ballen van Lindt ♥️ Het retinol serum dat ik sinds maart gebruik en waarvan ik nu eindelijk kan zeggen dat het lijkt te werken (ik gebruik DermaQuest Retinol Brightening Serum, ik heb het gekregen van Schoonheidsinstituut Puur) ♥️ Een nieuw flesje nagellak van Essie in mijn favoriete kleur ‘Eternal Optimist’ ♥️ Tuur in (trouw)pak ♥️ De Netflix/ESPN-serie ‘The Last Dance’ over het laatste profseizoen van Michael Jordan. Ik ben een beetje ‘late in the game’ maar had dan ook niet verwacht dat ik het interessant zou vinden. Heb nog nooit meer dan een flits van een basketbalwedstrijd gezien ♥️ Een koel bed met schone lakens in stappen. Liefst met net geschoren benen ♥️ Mijn to-do-list van de dag afhebben + een klusje van de volgende dag ♥️ Eindelijk hardgelopen hebben na het eerst uren uitgesteld te hebben ♥️ Meewind in de duinen met hardlopen ♥️ Workouts met elastieken banden. Ik gebruikte wel vaker een bandje, maar heb sinds kort banden van stof in plaats van rubber en dat is echt zoveel fijner! Ik heb nog niet echt een routine, maar doe gewoon wat oefeningen die ik al deed alleen dan met weerstandsbandje en voel dat mijn billen hier een stuk beter op reageren (als in: ze moeten hard werken) ♥️ Ontbijten op het dakterras ♥️ Deze zomer ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️

Waar kijk jij deze zomer naar uit, wat maakt jou tot nu toe deze zomer gelukkig?

Liefs,

Annemerel

Delen:

3 Reacties

  1. Soraya
    juli 8, 2020 / 21:13

    Fijne dingen! Heb je toevallig een linkje naar de stoffen banden die je gebruikt?

  2. juli 9, 2020 / 15:00

    Wat een mooi lijstje!

    En die met schone lakens en net geschoren benen, zo waar! 😍