VLOG: Ik heb gewonnen

Tuur en ik zijn gisteren voor het eerst samen gaan tennissen en het was SUPER leuk. OK. Toen we een set gingen spelen en ik 3-0 achter stond had ik wel even een momentje waarop ik dacht… waarom? Maar toen ik eenmaal een game gewonnen had voelde toch iets beter om te weten dat ik niet helemaal kansloos was.

Kijk het zit namelijk zo… ik heb in mijn jeugd acht jaar op tennis gezeten, competitie gespeeld, wekelijks les gehad. Tuur… heeft welgeteld een WEEK tennisles gehad… ik vind het allemaal heel knap enzo, maar die acht jaar waren toch niet helemaal voor niets? Gelukkig kwam ik na die gewonnen game beter in het spel ;-). Zijn er meer tennissers onder mijn kijkers?

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

  1. Irene
    juli 9, 2020 / 18:35

    Ik heb toestemming nodig om de vlog te bekijken??? Wat is er aan de hand

  2. esther
    juli 9, 2020 / 23:30

    hoe vaak jij wel niet “anyway” zegt!!! ;)