Zo deed #teamannemerelrunsnyc2017 het in New York (Part II)

Gisteren hebben jullie de verhalen van Aimee, Fon, Jorien, Aimée, Marianne en Talea kunnen lezen uit #teamannemerelrunsnyc2017. Vandaag het woord aan toppers Thirza, Karin, Aurelie, Naual, Anke & Rianne. Nogmaals: ik ben zo trots op deze groep en de doelen die ze behaald hebben. Maar ook het groepsgevoel vond ik heel bijzonder. De oudste in onze groep was dit jaar 50 geworden, de jongste mocht officieel nog niet eens alcohol drinken in de Verenigde Staten. Toch merkte je daar in de groep heel weinig van. De reünie wordt as we speak al gepland.


 photo thumbnail_IMG_2594.jpg

Thirza (5.02.04)
“Toen jou blog voorbij kwam over de NY marathon dacht ik, zou ik…..?? Ik zou dit jaar 42 jaar worden en wat zou het ontzettend leuk zijn om dan ook 42 km te lopen “een marathon”. Het leek mij ook leuker met een groep dan alleen. En ik heb altijd met mijn grote mond gezegd dat ik als ik een marathon zou lopen, dat dit New York zou moeten worden.

Maar ja trainen tot 30 of 35 km wil ik dat! De trainster van onze groep was zeer te spreken over sportrusten, niet meer dan 14 km lopen en dan toch een marathon lopen…..dat kan toch niet….of wel??? Maar het kriebelde toch. Dan maar een afspraak maken met Stans van der Poel, ontwikkelaar van “sportrusten”. De test gedaan en zij gaf aan dat het echt mogelijk was, ik was gezond en had een goede conditie. Zij heeft ook alles uitgelegd over sportrusten (ik had alle boeken daarover ook al gelezen) en ik begon er steeds meer in te geloven. Begin mei begonnen met trainen en het ging goed. De laatste weken van het trainingschema had ik het gevoel dat ik er klaar voor was, laat die marathon maar komen!

En dan komt eindelijk het moment. Je staat aan de start en dan gaat er van alles door je heen; heb ik genoeg getraind, waren 17 kilometers wel genoeg, kan ik dit wel, wat ga ik straks allemaal voelen als ik op de helft zit? Maar vooral wat gaat mijn lichaam doen bij 30, 35 en 40 km?

De start op de Verrazanzo Bridge was geweldig… ik heb niets gemerkt van het omhoog lopen, volledig op adrenaline gelopen. Midden op de brug zelfs happy birthday gezongen voor iemand die jarig was met zijn allen, kippenvel! Een mooier moment van de marathon kan ik niet geven. Ik heb meerdere momenten gehad dat ik dacht, kan dit alsjeblieft nooit meer overgaan. Ik heb natuurlijk tot dat moment nog nooit een marathon gelopen, dus weet niet hoe andere marathons voelen, maar deze vond ik geweldig! Het leukste vond ik de groep, alles met elkaar delen over informatie, trainingen, pijntjes en nog veel meer. Het was een geweldige ervaring en “ja” ik ben al aan het kijken naar de volgende marathon. En ik weet zeker dat die er gaat komen.”

 photo IMG_5117.jpg

Karin (4.44.25)
Karin: “Ik ben 33 jaar en werk als recruiter/consultant bij een werving en selectiebureau. Toen ik in 2008 toeschouwer was bij de halve marathon van Zwolle besloot ik dat ik het jaar daarna ook mee wilde lopen. Ik ging trainen, raakte geblesseerd en liep in 2009 de 4EM in plaats van de halve marathon, maar ik gaf niet op! In 2010 liep ik mijn eerste halve marathon in 1:59:57. Wat een prachtige tijd! Daarna bleef ik hardlopen en liep ik jaar in, jaar uit in verschillende wedstrijden mee.

Vorig jaar had ik bedacht dat ik New York wilde gaan bezoeken in het voorjaar. Totdat Annemerel aankondigde dat ze een marathonreis naar New York ging organiseren. Ik wist gelijk: ik ga mee! In april van 2016 had ik mijn eerste marathon gelopen en vond dit een mooie kans om in New York voor een tweede keer te starten. Ik heb het hele jaar lekker gelopen en in de zomer voerde ik mijn trainingsintensiteit op. Ik was super fit en verpulverde elk PR. Ik ging zo lekker! Tot ik zes weken van tevoren zoveel last kreeg van mijn kuit. De fysio legde mij rust op in de hoop dat het snel beter zou worden.

Helaas gebeurde dat niet. Elke loop die ik nog deed van maximaal 6km, had ik pijn. Het was heel moeilijk om iedereen zo lekker te zien trainen en bijvoorbeeld de halve van Amsterdam te zien rennen terwijl ik op de tribune van het Olympisch stadion toe keek. Maar ik gaf niet op. Al zou ik kruipend over de finish komen, ik zou die marathon van New York gaan lopen! Dat heb ik gedaan en het was fantastisch! Ik ben rustig aan gestart en heb rustig aan gelopen. Hierdoor voelde ik bijna geen pijn en kon ik finishen in 4:44:24. Dik tevreden! Het was een reis om nooit te vergeten. Het samen delen van de ervaringen met de meiden die ook van start gingen was voor is zo ontzettend leuk! En daarnaast moet je gewoon in New York gelopen hebben.”

 photo Finish NYC Marathon.jpeg

Aurelie (4.30.32)
HI, ik ben Aurelie, ik ben 25 jaar oud en werk als online marketeer bij Zenito (een sociaal verzekeringsfonds in België). Ik ben in 2013 begonnen met hardlopen. Ik las toen al een tijdje de blogs van Annemerel en haar hardloopartikels waren steeds zo enthousiast geschreven dat ik het ook eens wilde proberen. In het begin liep ik enkel als het mooi weer was, maar sinds twee jaar loop ik consequent het hele jaar door.

New York is mijn lievelingsstad en het feit dat ik daar mijn eerste marathon mocht lopen, maakte mij ontzettend enthousiast. Dat ik dat avontuur met Annemerel en andere meiden mocht aangaan, maakte het alleen mooier.

Ik wilde graag 4.30 lopen en dat is me precies gelukt. Ik had op voorhand bepaald dat ik met een pace tussen 6’10 en 6’20 zou lopen. Dan zou ik, als alles goed ging, net onder 4.30 finishen. De eerste 30 kilometer voelde die pace ook comfortabel aan en voelde ik mij sterk. Vanaf dan zat ik in een dipje waar ik pas op kilometer 38 uitkwam en waarin mijn pace zienderogen achteruit ging. Op dat moment liepen we Central Park binnen en zag ik op mijn horloge dat finishen onder 4.30 nog steeds mogelijk was. Ik moest alleen veel sneller gaan lopen dan ik de afgelopen kilometers gedaan had. Dat deed ik en na een eindsprint finishte ik in 4u30’32”.

Het leukste van de reis vond ik het gezelschap van de meiden van #teamannemerelrunsnyc het leukste aan de reis. Het was zo mooi om te zien hoe we samen dezelfde passie delen en daar met hetzelfde doel stonden: finishen in Central Park. Ik heb ontzettend veel steun gehad aan de andere meiden en zonder hun had deze marathonreis niet hetzelfde geweest.”

 photo IMG_0706.jpg

Naual (4.24.03)
“Hi, ik ben Naual en ik ben dit jaar 50 geworden. Ik ben Accountmanager Concessie bij NS Stations. Ik ben verantwoordelijk voor de optimale uitvoering van de concessie overeenkomst door de concessienemer (in mijn portefeuille zitten alle ETOS winkels + Holland & Barrett winkels + Prontophot (de pasfoto automaten) en daarnaast ook lokale retailers & horeca ondernemers in de regio NoordOost).

In 2012 ben ik met het ‘Start to Run’ programma van Evy begonnen. Maar in verband met een blessure aan mijn achillespees niet afgemaakt en in 2013 ben ik opnieuw gestart. Met een doel… de 4EM van Zwolle lopen. Missie geslaagd. Daarna doorgetraind voor de 10K. Maar ivm een blessure in 2014 NIET hardgelopen. 2015 opnieuw in training voor de 10K van ‘We Run Amsterdam’ met NIKE. En gelukt om binnen 1 uur te lopen 58:39. In 2016 mijn 10K tijd verbeterd naar 54:39 in Den Haag tijdens de CPC loop. Daarna door in training voor de HM van Amsterdam. Deze gelopen in 1:53:02. En in 2017 las ik een artikel van jou Annemerel met de uitnodiging om mee te lopen aan de Marathon van New York en dacht, ach… dat is wel een mooie NIEUWE uitdaging voor dit jaar.

Ik schreef me in voor New York omdat ik eigenlijk gewoon een reden wilde hebben om te trainen. Als de uitdaging niet GROOT genoeg is, ga ik niet trainen… hahaha…”

OK. Naual… Je bent vijftig en fitter dan de gemiddelde twintiger. HOE DOE JE DAT? En hoe zorg ik ervoor dat ik over 22 jaar ook zo fit ben? Naual: “Haha… blijven sporten(!),“Van stilstaan wordt je lelijk” is de kreet van Lars Schuijling. Blijven doen waar je blij van wordt en je omringen met enthousiaste mensen (die je ook weer inspireren).

Het leukste aan deze reis? ALLES. Alleen en ook samen met de crew ‘teamannemerlrunsnyc’ New York beleven. Het lekkere eten. Fietsen door Brooklyn. Hardlopen met het hele TUI team door Central Park. En natuurlijk de MARATHON lopen door de stad. Ik heb genoten. Bedankt!”

 photo IMG_5452.jpg

Anke (3.56.55)
“Hi, ik ben Anke, ik ben 26 jaar en sinds kort ben ik coördinator van de Stichting Samen RKC. Dat is de maatschappelijke tak van voetbalclub RKC Waalwijk. Dit betekent dat wij het beeldmerk van RKC inzetten om mooie projecten in de gemeenschap te verwezenlijken.

Ik ben begonnen met hardlopen toen ik 16 jaar was (besef me nu dat ik een hardloopjubileum te vieren heb). In die tijd voetbalde ik ook nog, dus het opbouwen ging redelijk vlot. De conditie en belastbaarheid waren er namelijk grotendeels al. Minder dan een jaar later liep ik mijn eerste halve marathon in Eindhoven.

De New York Marathon is toch wel het walhalla voor elke marathon loper. Wellicht wat druk, maar de beelden op tv spraken me zo aan dat hij toch wel redelijk boven aan mijn lijstje stond. En het evenement heeft aan alle verwachtingen voldaan!

New York was mijn eerste buitenlandse marathon, dat zorgt al voor een hele andere voorbereiding wat betreft de externe factoren. Voor de marathons in Eindhoven en Etten-Leur kon ik gewoon thuis slapen en mijn eigen vertrouwde avondeten en ontbijt bereiden. Verder is New York natuurlijk gigantisch, iets wat me altijd bij zal blijven is het enthousiaste publiek. Iedereen moedigt je aan, het hele parcours lang. Het gaafste vond ik wel het moment dat je van de Queensborough bridge af komt en dat een golf van geluid je tegemoet komt. De mensen staan hier gewoon rijen dik omdat jij zo nodig 42 kilometer wil lopen, geweldig!

Het leukste aan de reis vond ik het groepsgevoel dat er eigenlijk vanaf moment één al was. Iedereen snapte wat je doormaakte en waar je naartoe werkte. Op die manier zijn we redelijk snel een hechte groep geworden. De marathon was natuurlijk het hoogtepunt waar je naartoe leefde, maar ook de uren na de marathon vond ik heel mooi. Langzaam druppelde iedereen binnen en nagenoeg iedereen deed dat met een lach op het gezicht. Genietend van de ervaring en blij met de gelopen tijden. Daarnaast het decor waar we dit alles in mochten doen. Ik was hiervoor nog nooit in New York geweest, maar wat een stad!

 photo IMG_2706.jpg

Rianne (4.55.43)
Ik ben Rianne, ik ben 23 jaar. Een van de jongsten van de groep, maar dat heb ik totaal niet zo gevoeld gelukkig. Ik werk bij PostNL.

In februari 2015 ben ik begonnen met hardlopen, met de derde poging met Evy. Hiervoor was ik niet zo’n doorzetter, haha. Tot het voorjaar van 2016, liep ik eigenlijk steeds met tussen pauzes, totdat ik eindelijk een doel had om voor te trainen. Een wedstrijd in het dorp en een obstakel run van 13 km.

Toen ik in oktober 2016 serieuzer werd met hardlopen, vond ik de halve marathon een mooie uitdaging, die liep ik op 12 maart 2017 (de CPC loop). Mijn plan was om dan in 2018 de marathon van Rotterdam te lopen, als eerste, en daarna mijn lijstje met verdere marathons te lopen. Onder andere New York! Ik werd heel enthousiast na alle verhalen van de New York Marathon op Annemerel’s blog en vlog. Toen kwam de aankondiging dat een groepje mee kon met deze georganiseerde reis en bedacht ik me geen moment, ik was klaar voor de New York City Marathon!

Ik werd een week van te voren flink verkouden met keelpijn.. Ik heb heel de week rustig aan gedaan en de halve apotheek meegenomen. De dagen van te voren had ik er helaas nog steeds last van. De dag van de marathon gelukkig niet, waarschijnlijk door de adrenaline en enthousiasme. En het feit dat ik dit heel graag wilde uitlopen.

Het leukste aan de reis vond ik  natuurlijk dat ik de marathon heb uitgelopen in een super goede tijd en er van heb genoten! En dat ik dit hele avontuur met #teamannemerelrunsnyc2017 kon delen. Al mijn zorgen, maar ook leuke momenten. Iedereen weet direct wat je bedoelt, geeft je steun en motivatie. In mijn omgeving heb ik niet veel hardlopers en vooral geen lopers met de ambitie voor een marathon. Het is fijn om het met mensen te kunnen delen die net zo gepassioneerd zijn, als ik ben. Zodat ik mijn omgeving niet gek maak met mijn verhalen.

Bedankt Annemerel en TUI voor deze fantastische reis en ervaring! Ik heb er ontzettend van genoten!

Ok dat waren ze. Ik ben zo dankbaar dat TUI Sports mij de mogelijkheid heeft gegeven om deze reis te organiseren. Er is heel wat tijd in de voorbereiding gaan zitten en dat was absoluut niet alleen van mijn kant. Of er een vervolg komt op de reis daar kan ik nu absoluut nog niets over zeggen, eerst tijd om eens te evalueren met TUI. Maar jullie zijn natuurlijk de eerste die het horen mocht er in 2018 een vergelijkbare reis georganiseerd worden. Wat natuurlijk altijd helpt in onze beslissing: hoeveel geïnteresseerden zijn er eigenlijk?! Laat het weten in een reactie!

Liefs,
Annemerel

Delen:

38 Reacties

 1. Tessa
  november 13, 2017 / 12:11

  Super leuk om te deze verhalen te lezen! Ik zou volgend heel graag mee willen gaan naar New York om daar mijn allereerste marathon te lopen :)

 2. Merel
  november 13, 2017 / 12:30

  Hi Annemerel,
  Ben zeker geïnteresseerd in iets vergelijkbaars! New York is natuurlijk een redelijk duur evenement met alle bijkomende kosten, een marathon in Europa zou voor mij persoonlijk iets realistischer zijn en zou ik ook hartstikke leuk vinden. Volgens mij ontzettend motiverend om met zo’n groep gelijkgestemden te gaan!
  Groetjes, Merel

 3. Bianca
  november 13, 2017 / 12:38

  Ik zou echt héél graag mee willen als er weer zoiets georganiseerd wordt! Ik heb al zo meegeleefd tijdens deze voorbereidingen en alles gevolgd. Nu na al deze verhalen en vlogs ben ik nog enthousiaster geworden, dus ja, schrijf mij maar op het lijstje :))!

 4. Simone
  november 13, 2017 / 12:39

  Nou… ik wil mee!!!

 5. xAmberc
  november 13, 2017 / 12:44

  Ik zou zo graag mee gaan met een nieuwe reis in samenwerking met jou! Of het een marathon is, een halve of een soort trainingskamp ik zou het allemaal doen. Ben benieuwd of er nog een reis in zit bij TUI.

 6. Yvonne
  november 13, 2017 / 12:58

  Superleuk om al die verhalen te lezen!
  ik ben zeker geïnteresseerd als je volgend jaar weer zoiets vergelijkbaars zou organiseren! (Ben stiekem al aan het sparen?)

 7. november 13, 2017 / 13:05

  Ik ben heel erg geinteresseerd in een eventuele marathon reis volgend jaar! :)

 8. november 13, 2017 / 13:13

  Ik ben uiteraard weer geïnteresseerd! ;)
  #teamannemerelrunstheworld
  *Plant alvast een geldboom in mijn tuin*

 9. Karin
  november 13, 2017 / 13:32

  Ik liet het gister al weten op instagram, maar count me in for #teamannemerelrunsnyc2018!
  Een andere bestemming is overigens ook prima hoor! Het lijkt mij een ontzettend mooie ervaring om als groep een marathon te lopen en de verhalen van #teamannemerelrunsnyc2017 zijn een goede bron van inspiratie!

 10. Lieke
  november 13, 2017 / 13:39

  Hi Annemerel ( en #teamannemerel ;-) )

  Het stond stiekem al op mijn bucket list, maar na het zien van je vlogs en lezen van je blogs ben ik nog enthousiaster geworden. Dus mocht er volgend jaar weer een vergelijkbare reis komen, dan lijkt het me supertof om mee te doen!

  Groetjes,
  Lieke

 11. Karen
  november 13, 2017 / 13:43

  De NYC marathon is één van mijn grootste dromen. Ik ben zeker geïnteresseerd in een vervolg :)

 12. Vera Boverhuis.
  november 13, 2017 / 13:50

  Geweldig om alle ervaringen te lezen. Word er helemaal enthousiast van. Dus als je volgend jaar weer een reis organiseert ga ik er zeker over nadenken om mee te gaan.

 13. Ashley
  november 13, 2017 / 14:08

  Ik wil zeker mee doen als je het in 2018 organiseert. Echter wil ik niet te lang wachten met eventueel voorinschrijven via TUI. Kan je als je je al via TUI sports hebt aangemeld dmv de voorinschrijving eventueel nog overstappen naar jouw team?

  • Annemerel
   Auteur
   november 13, 2017 / 21:36

   Yes dat kan!

   • Nellie
    november 14, 2017 / 00:57

    Oké, mooi, dat vroeg ik me ook af. Zeker geïnteresseerd dus!

 14. Vera
  november 13, 2017 / 16:01

  Gaaf zeg, stuk voor stuk zijn ze allemaal toppers! Mocht er een volgendjaar weer een gezamenlijke marathon reis zijn dan ga ik graag mee!

 15. Ansofie
  november 13, 2017 / 16:08

  Zo leuk om alle verslagen te lezen. De marathonvoorbereiding en alles eromheen zijn altijd mijn lievelingsartikels geweest, nu met alle andere lopers erbij maakt het nog leuker en gezelliger allemaal.
  Deze marathon kwam voor mij net iets te vroeg, maar moest er in 2018 weer een reis georganiseerd worden stel ik mij zeker kandidaat!

 16. november 13, 2017 / 16:13

  Lijkt me echt heel erg leuk! Maar ik (arme student) heb echt geen mogelijkheden om naar NYC te gaan. Misschien is het een idee om er ook een in Nederland te organiseren voor mensen die NYC niet kunnen betalen? En dan wel een paar keer met de groep afspreken en misschien de nacht ervòòr in die stad iets doen en daar overnachten?

 17. Hedwig
  november 13, 2017 / 16:53

  Jaa ik ben zeker geïnteresseerd in meer #annemerelruns :) die van NYC lijkt me heel tof, zeker na het lezen van al deze verslagen!

 18. november 13, 2017 / 17:29

  Zo fijn om te lezen allemaal, goed gedaan!
  Liefs,
  Yara

 19. Anoniem
  november 13, 2017 / 17:34

  Het lijkt mij echt heel gaaf om de marathon met jouw groep te lopen!! Wordt wel even sparen ;) misschien is Berlijn ook een idee ?

 20. Ann
  november 13, 2017 / 19:10

  Ik ben zeker geïnteresseerd in een vervolg!! Ik heb net mijn eerste halve gedaan, de Drechtstadloop, en ga in maart de CPC lopen. Het idee van een marathon vind ik een beetje eng, maar met nog zo een top groep meiden durf ik alles aan!!!

 21. Femke Bruls
  november 13, 2017 / 20:13

  Yesss, de new york marathon lijkt me geweldig? En is dan ook mijn grote droom?

 22. Angela
  november 13, 2017 / 21:02

  JAAAAAA ik heb interesse in een eventuele marathonreis volgend jaar naar New York!!??

 23. november 13, 2017 / 21:16

  Hoewel met je meegaan naar New York me natuurlijk super vet zou lijken… lijkt het me nog toffer als er net zo’n reis komt maar dan naar de marathon in Londen! Stukkie dichterbij, dus financieel wat makkelijker en voor jou een extra vinkje op je lijst ;)

 24. Ilse
  november 13, 2017 / 21:21

  Yess, ik ben geïnteresseerd voor volgend jaar!

 25. Danique
  november 13, 2017 / 21:35

  Jaa weer super leuk om te lezen!!
  Ik ben absoluut geïnteresseerd in het meedoen met een georganiseerde reis volgend jaar, je blogs/vlogs hebben me super enthousiast gemaakt! En dan staat de marathon in New York toch wel op nummer 1 op mijn lijstje :)

 26. Margé ter Maaten
  november 13, 2017 / 22:56

  Jaaaaa, ik wil! Heel graag op je lijstje!

 27. Marjolein Kraak
  november 14, 2017 / 12:37

  Ik wil zeker mee naar New York! Ik loop in april mijn eerste marathon in Rotterdam en denk dat ik het dan heel graag de volgende loop in de stad die nooit slaapt ???.

 28. Ronja
  november 14, 2017 / 12:50

  Hi Annemerel,

  Zoals een aantal mensen hierboven al aangaven is New York best prijzig. Ik zou graag aan een Europese marathon willen meedoen, dat past wat beter in mijn budget.
  Het lijkt me heel gaaf om met een groep gelijkgestemden het avontuur aan te gaan!

  Thanks voor alle inspiratie tot nu toe.

  Groet,

 29. Rianne
  november 14, 2017 / 12:56

  Heerlijk om dit te lezen!
  En natuurlijk ben in weer geïnteresseerd in een eventuele volgende reis!
  Ik kan het iedereen aanraden!

 30. Gwen
  november 14, 2017 / 18:16

  Zo leuk om te lezen, ik word er zo enthousiast van! Ik zou heel graag mee willen de volgende keer :)

 31. esja
  november 14, 2017 / 20:38

  Hi Annemerel,

  Ik ben in ongeveer een jaar geleden begonnen met consistent hardlopen. Ik heb toen vrij snel opgebouwd naar 10km, maar daarna ben ik een beetje op die afstand blijven hangen. Ondertussen loop ik rond de 15km (Zevenheuvelenloop en Bruggenloop komen eraan!). Komend voorjaar staat mijn eerste officiele halve marathon gepland (Utrecht). Ik denk dat najaar 2018 voor mij echt het perfecte moment is om voor de eerste marathon te gaan. Dan loop ik ondertussen alweer 2 jaar, en ben ik dus voldoende belastbaar. Als de kans er zou zijn om een marathon in jouw team te lopen, dan pak ik die zeker met beide handen aan!

 32. Angela
  november 14, 2017 / 22:50

  Erg leuk om te lezen! Ik zou volgend jaar ook heel graag mee naar NY gaan!

 33. mai
  november 14, 2017 / 23:55

  zoo tof om te lezen! jaaaaa ik wil volgend jaar graag mee! Baalde heel erg dat ik dit jaar niet mee kon :(:(

 34. Rianne
  november 17, 2017 / 10:20

  Hi Annemerel,
  Ik had echt nooit gedacht dat ik dit zou gaan zeggen, maar ik loop nu al twee weken te verkondigen dat ik eraan zit te denken om een marathon te gaan lopen. En als het een marathon wordt, ben ik door jullie inspirerende verhalen wel heel erg getriggerd om die van New York te lopen!!!
  Ik ben begonnen met hardlopen toen ik op de middelbare school tijdens de ‘piepjestest’ erachter kwam dat ik er talent voor had en ik ben nu 27, dus dat is alweer zo’n 9 jaar geleden nu. Tot kort geleden zei ik altijd dat ik hardlopen echt puur voor de lol doe (dat is ook zo), maar ik houd er wel van om een doel voor ogen te hebben en daarom daagde ik mezelf uit op de 5 en 10 km. Ook zei ik altijd dat ik het tot 10 km leuk vond, maar dat het me daarna saai zou lijken, of dat ik meer dan 16 km niet zou kunnen :p. Nu ben ik van plan om volgend jaar in ieder geval de Dam tot Dam te lopen en een halve marathon. En dit is alles is ontstaan uit het jarenlang volgen van jouw inspirerende blog en vlogs.

  Fijne vrijdag,
  liefs Rianne.

 35. november 18, 2017 / 14:54

  De marathonreis naar NY was geweldig dus natuurlijk dat ik nog eens met jou en #teamannemerelrunsX een marathon wil meemaken!

 36. Maaike
  november 19, 2017 / 14:47

  Ja, ik zou heel graag mee willen!
  Super leuk ?