SNAPSHOT DIARY: 2/11

 photo Recently Updated288.jpg


 photo Recently Updated288.jpg

Goede morgen vandaag ben ik Nelly met een pleister op mijn wang. Of in ieder geval, zo lang ik alleen thuis ben en achter mijn keukentafel zit, hier ga ik natuurlijk niet mee naar buiten. Klein puistje dat roet in mijn weg naar een acné-loos gezicht gegooid. Als ik er een pleister (met daaronder acné gel) erop plak, kan ik er in ieder geval niet de hele tijd aan vervelen. Heb speciaal pleisters voor de gevoelige huid trouwens.

Crackers met avocado, sowieso groot favoriet op dit moment.

 photo Recently Updated288.jpg

Evenals mijn kaarsen altaar naast me. Heb nu ook weer wat vanille waxinelichtjes van IKEA aangestoken, zo lekker!

Even een cocktailtje tussendoor. Door de spierpijn van de videoshoot voor Cosmo heb ik zo’n stijve nek gekregen dat ik er hoofdpijn van gekregen heb. Enige dat dan helpt. Een paracetamol en een ibuprofen, tegelijkertijd, weggespoeld met een kopje groene thee.

 photo Recently Updated288.jpg

Vorige week dacht ik; leuk, laat ik mijn nagels weer eens rood lakken. Maar kijk… ze zeggen dus weleens ‘once you go black you never go back’ nu kan ik daar niet over meepraten (en vraag ik me af hoe ethisch-correct deze uitspraak is…), maar je zou ook kunnen zeggen… when  you go red, you CAN never go back. Die bordeaux rode gloed zit over een paar weken waarschijnlijk nog steeds in mijn nagelriemen.

100 watjes met nagellak remover later ziet het er weer een soort van toonbaar uit, ik heb nu de kleur perenjaar chic van Essie opgedaan. Verwacht dat die er iets makkelijker afgaat.

 photo Recently Updated288.jpg

Tijd voor een rondje van acht kilometer hardlopen. Tussen de buien door is het best lekker weer. En de herfst is prachtig, die bladeren gecombineerd met die natte straten en die blauwe lucht met dikke witte wolken levert mooie plaatjes op.

 photo Recently Updated288.jpg

Unicum. Ik moet een factuur per post versturen en ik heb: een werkende printer, papier en inkt voor mijn printer, ik weet de enveloppen in een keer te vinden en ik heb gewoon postzegels voor het buitenland en ook daar hoef ik niet eens naar te zoeken, ik weet gewoon waar ze liggen. Bel de krant. Ik word nog eens volwassen.

Time for lunch! Snelle pasta.

 photo Recently Updated288.jpg

Hoe cool! Ik heb post van de Boston Marathon, fysieke post, geen suf mailtje in mijn mailbox. Echt heel erg leuk deze bevestiging van toelating. 17 april 2017, nog ruim vijf maanden… maar ik kan niet wachten.

 photo Recently Updated288.jpg

Spontane koffiedate met Carlissa bij Hometown, waar ze de lekkerste koffie van Den Haag serveren. Super trots op Carlis, ze heeft namelijk een hele goede nieuwe baan vanaf 1 januari, beetje jammer dat die baan in Brussel is. Nog maar heel veel spontane koffiedates doen dus, nu het nog kan.

 photo Recently Updated288.jpg

OK. Deze twee foto’s hadden eigenlijk omgekeerd moeten zijn. Want eerst lag ik dus in bed, met mijn make-up al op mijn hoofd, te twijfelen of ik wel of niet naar een feestje van MTV zou gaan. Hoofdpijn was namelijk nog steeds niet helemaal weg.

Uiteindelijk besloot ik dus om wel te gaan. Het was een black tie evenement, maar ik trek lekker een gloednieuw paar Stan Smith’s aan (mocht ik bestellen bij Omoda). De reden dat ik geen hakken onder mijn jumpsuit aantrok (is een jumpsuit überhaupt geschikt voor Black Tie? Het is het enige lange dat ik in mijn kast heb hangen) is een geïrriteerde pees in mijn voet waardoor op hakken lopen een beetje pijnlijk is. Niets ernstigs heb het ook pas twee dagen, maar lijkt mij niet heel slim om dan een hele avond op hakken te gaan staan.

 photo Recently Updated288.jpg

Eerst drink ik met een aantal andere bloggers, Instagrammers en YouTubers een drankje bij Bird in Rotterdam (Gin Tonic, sshhttt ik had hoofdpijn) en eet ik heel veel pizza.

 photo Recently Updated288.jpg

Daarna is het tijd om naar Annabel te gaan, hier is vanavond de uitreiking van de MTV Award voor beste Nederlandse act. Maar voordat die prijs wordt uitgereikt draaien Sunnery James & Ryan Marciano. Heb ze nog nooit live horen draaien dus dat was leuk om mee te maken. De award ging uiteindelijk naar Broederliefde. En na een kleine afterparty waar op een gegeven moment iedereen begon te roken, ben ik naar huis gegaan.

Op het moment dat iedereen begint te roken is het voor mij het teken om weg te gaan, mijn longen vinden dat dus niet OK. Hoesten, benauwd, ogen die gaan tranen. Hoe deden mensen met allergie dat vroeger, toen je nog gewoon binnen mocht roken? Hoe deed ik dat vroeger, die tijd heb ik volgens mij zelf ook nog meegemaakt….? Anyway, mijn lichaam houdt niet van rook, maar wel van slaap, dus ik stap om half twaalf in de auto richting Den Haag.

Liefs,
Annemerel

Delen:

13 Reacties

 1. nettelie
  november 3, 2016 / 12:10

  God, ik ben ook zo vreselijk gevoelig voor rook. I feel your pain, sistah. Ik vind je snapshot diary’s de laatste tijd heel leuk!

  (Wat ik me trouwens afvraag: als er twee foto’s omgekeerd staan, waarom wissel je ze dan niet gewoon om? Je schrijft de blogpost toch zelf? Nu klinkt het net alsof anderen de boel voor je fokken :’))

 2. Eva
  november 3, 2016 / 12:13

  Een tip voor als je weer donkere nagellak op doet (zwart/rood/blauw je snapt m), doe eerst een laagje doorzichtige nagellak of een andere neutrale kleur op je nagels. De donkere nagellak hecht dan aan die nagellak ipv aan je nagels. Zorg wel dat die basis nagellak van dezelfde kwaliteit is als de donkere, anders is het zonde als hij sneller chipt.

 3. november 3, 2016 / 12:36

  Dat probleem met nagellak is heel herkenbaar.. Ik ben gek op rode nagellak, maar zodra je het eraf hebt gehaald loop je inderdaad nog wel een tijdje rond met prachtige rode nagelriemen. Ik ben zo benieuwd naar Hometown coffee, daar hoor ik alleen maar heerlijke verhalen over.

 4. Jolien
  november 3, 2016 / 12:55

  Haha lang leve autocorrect “perenjaar chic” :’)

 5. november 3, 2016 / 13:35

  Dat binnen roken, snap ik ook niet. Hoewel het overal verboden is, wordt het ook overal even hard genegeerd. Ik vind dat zo asociaal. Ik kies er zelf voor om niet te roken, dus passief mee-roken hoeft voor mij ook écht niet.

  Hihi ik moest lachen met je nagellak. Zo herkenbaar. Bij mij helpt het wel een beetje met basecoat, maar alsnog blijven er rode restjes achter. Heel sexy zo.

 6. november 3, 2016 / 14:06

  Leuke blog Annemerel!Ik word altijd happy als ik ze lees! :-)

  Bedoel je trouwens Perennial Chic? Ik zie daar perenjaar staan hahaha ;-)

 7. Julia
  november 3, 2016 / 14:14

  Ja, ik vraag me ook wel eens af hoe we dat vroeger volhielden toen er nog overal gerookt werd. Zelfs op schoolfeestjes stond het altijd blauw van de rook, terwijl dat voor mij nog niet eens zo heel lang geleden is (7 jaar geleden…) De kleur perenjaar chic klinkt trouwens erg interessant haha :P

 8. november 3, 2016 / 14:19

  Hahaa ja die tijd heb jij zeker mee gemaakt ;) Volgens mij was ik 17 toen het rookverbod in ging (ik werkte toen in een restaurant met rookruimte, heerlijk toen die weg ging!) en ben geloof ik een jaartje jonger dan jij..

  Hahah oei die nagels, wat een gedoe is nagellak eraf halen toch ook altijd!

 9. Kirsten
  november 3, 2016 / 15:38

  Hoi Annemerel,
  Ik weet dat je al tijdenlang rondloopt met een acne probleem en dat je ook andere ook naar de Velthuiskliniek gaat/ben geweest.
  Wat voor mij enorm heeft geholpen (ik ben helemaal acne-vrij, ja echt) is naar Huid en Zorg in Naaldwijk.
  Volgens mij kom je ook uit het Westland, dus je zal er vast wel wat over gehoord hebben.

  Eén keer in de twee maanden een behandeling (ook een keer littekenbehandeling gehad) in combinatie met dagelijks gebruik van Obagi wat ze daar verkopen = hemel voor mij!

 10. Chantal
  november 3, 2016 / 16:37

  Bedoel met perenjaar nagellak parisian ? Ofzoiets haha! Die rode nagellak vind ik ook altijd zo vervelend maar rode nagellak is wel een van de mooiste kleuren.

 11. november 3, 2016 / 17:20

  Tip om te voorkomen dat je nagels verkleuren: gebruik altijd een basecoat! Een hele fijne is die van OPI ‘start to finish base and top coat’. Even snel basecoat over je nagels heen lakken en een paar seconden later gewoon je nagels lakken met het kleurtje dat jij wilt. Geloof mij, daarna heb je geen last meer van verkleurde nagels! :-) Ohja en het voordeel van deze basecoat is ook dat hij verzorgend is!

  Groetjes,

  Denise

 12. Ilse
  november 3, 2016 / 20:04

  Vervelend dat je lijf zo reageert op een work-out maar gelukkig kun je nog wat doen..

 13. november 5, 2016 / 15:13

  Super leuk dat feestje, die pizza en G&T zien er ook heerlijk uit <3