WINTER SNAPSHOT DIARY: 23/12

 photo Recently Updated136.jpg


 photo Desktop1887.jpg

Goedemorgen! Ik word wakker bij mijn ouders en wil douchen, ontbijten en meteen naar de stad. Maar onder de douche besef ik dat ik mijn snapshot diary voor vandaag nog niet gemaakt heb. Oeps! Waarschijnlijk ben ik niet voor twaalf uur thuis, dus dat moet ik eerst even doen!

En die snapshot diary maak ik op de bank bij mijn ouders, terwijl zij aan het ontbijten zijn.

 photo Desktop1887.jpg

Tijd voor mijn eigen ontbijt, twee speltboterhammen met eitjes. Mijn standaard ontbijtje als ik bij mijn ouders ben.

Ok. Naar Den Haag. Kerstinkopen doen. Ik verwacht echt intense drukte, ook om kwart over tien al, maar…. het is best wel rustig. Misschien iets drukker dan een normale woensdagochtend, maar absoluut niet stressvol druk. In München was het om dit tijdstip al zo intens druk. Je kwam winkels bijna niet binnen zoveel mensen waren er en overal stonden mega lange rijen, soms zelfs op straat! Ik was dus op het aller ergste voorbereid.

 photo Desktop1887.jpg

Maar kijk, dit is Den Haag om een uurtje of elf… rustig toch?

En mijn arm hangt vol met tasjes met kerstcadeautjes en OK, misschien ook wat cadeautjes voor mezelf. En een Flat White in de hand.

 photo Desktop1887.jpg

Ik ben op zoek naar een haarband met rendieroren, ik zie ze overal voorbij komen, behalve in de winkel. Ik ben al bij Primark geweest, bij Flying Tiger, Kruitvat, Xenos, River Island, Marks & Spencer en nu ben ik bij H&M, waar ik het ook niet kan vinden. Wat ik wel zie hangen, deze sporttop die wel heel veel weg heeft van mijn Stella Sport top. Vind ik.

Ook nog even tijd voor een sapje, ik stel hem zelf samen bij de Smoothie Company: spinazie, wortel, sinaasappel, appel en gember. Lekker!

 photo Desktop1887.jpg

Ik heb dus dit jurkje bij Sandro gekocht in de Bijenkorf, zonder te passen want ik had daar even geen energie voor. Maar nu weet ik niet of ik hem moet houden. Het is wel wat ik zocht, een makkelijk zwart jurkje dat mooi genoeg is om ook ’s avonds te dragen. Maar ik weet het toch niet… Op deze foto kun je trouwens niet goed zien hoe hij eruit ziet. Het is deze. Ok… ik hou hem wel gewoon…

 photo Desktop1887.jpg

Oeps… die Toffifee’s gaan sneller dan ik dacht.

Want nu zijn ze op… oeps.

 photo Desktop1887.jpg

Ik heb trouwens ook nog een zakelijk kerstcadeau voor mezelf, ik bedoel… iemand moet mij een kerstpakket geven toch? Ik moet een goede werkgever zijn voor mezelf. Wat ik gekocht heb? Een hoesje van Apple dat mijn iPhone oplaadt, ik weet dat er 100.000 andere en goedkopere mogelijkheden zijn om je iPhone op te laden, maar ik vind dit hoesje mooi en hij houdt lekker vast (vind ik).

OK. Dit is wel heftig, boodschappen doen bij de Albert Heijn. Ik heb niet veel nodig, iets voor het ontbijt (eieren en bananen) en avondeten (sushi).

 photo Desktop1887.jpg

Dat ging veel sneller dan ik verwacht had. De winkel was druk, maar ik had geen karretje nodig en wist precies wat ik moest hebben, dus dat was niet stressvol. Daarnaast waren alle kassa’s geopend (Albert Heijn was goed voorbereid gelukkig) en ik hoefde dan ook niet lang te wachten. Ik sluit mijn dag af met sushi, Aperol Spritz en de concertfilm van Taylor Swift op Apple Music (ik had net mijn abonnement opgezegd, maar ik wilde dit wel graag zien, dus ik heb maar weer een abonnement afgesloten). Ik vond het wel een aanrader, zeker als je fan bent van het album 1989!

Zo en dan is het vanavond kerstavond! Wij vieren dat altijd met het gezin; een klein cadeautje en lekker eten (kalkoen!). Ik ga vandaag eerst nog even wat werken en ga dan naar mijn ouders om te helpen met het eten. Morgen trakteer ik jullie op wéér een snapshot diary (of jullie nu willen of niet!). Voor iedereen die net als ik vanavond kerstavond gaat vieren, HAVE FUN! (en voor iedereen die dat niet gaat doen ook natuurlijk!).

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. december 24, 2015 / 12:07

  Hahahaha, stiekem moet ik altijd best wel lachen om jouw snapshot diaries! En inderdaad! Je moet een goede werkgever zijn…zo denk ik ook altijd, haha! ;-) Ik heb mezelf alleen nog geen kerstpakket gekocht, hmm…..

  Geniet van de kerstdagen!

 2. Mieke
  december 24, 2015 / 12:20

  Haha zo herkenbaar, het (zakelijke) cadeaus geven aan jezelf.

  Vorig jaar heb ik mezelf met kerstmis de box van Estee Lauder cadeau gedaan: ‘ik werk, dus cadeautje voor mezelf’.
  En dit jaar in oktober was ik 1 jaar aan het werk als zelfstandige en ik heb mezelf voor dit ‘jubileum’ dan ook een DW horloge cadeau gedaan.

  Zolang we maar een goed excuus hebben, is het goed zeker? ;-)

 3. december 24, 2015 / 12:37

  Die drukte in de stad vind ik vreselijk. Ik moest vanochtend naar de slager voor een onsje rookvlees en ze hingen gewoon met de benen uit de winkel.

 4. december 24, 2015 / 12:39

  Kom maar door hoor, ik vind je snapshots altijd leuk :D fijne avond en fijne feestdagen :)

 5. december 24, 2015 / 12:39

  Zo een hoesje is ideaal, beter dan zo een ellendige powerbank.

  Leuke snapshot weer. Happy Christmas Eve!

 6. Berdiene
  december 24, 2015 / 14:05

  Ik vind je Snapshot Diary het allerleukst dus helemaaaal niet erg dat er morgen weer eentje online komt :-) Fijne feestdagen!

 7. december 24, 2015 / 15:30

  Super leuk al je snapshots!!
  Dat hoesje ziet er echt heel mooi en handig uit! Is het dan de bedoeling dat je het hoesje oplaadt?
  Fijne avond vanavond, ben benieuwd naar je foto’s morgen!

 8. Manon
  december 24, 2015 / 16:37

  Fijne Kerst! Ik heb vandaag ook voor mezelf een kerst cadeau gekocht; een lekker parfum van Chanel!

 9. Tessa
  december 24, 2015 / 16:59

  Ik moet altijd zo om jouw snapshots lachen. ”Maar nu weet ik niet of ik hem moet houden.” ”Oke.. Ik hou hem wel gewoon..”
  Kijk nu alweer uit naar de snapshot haha ;) Een hele fijne kerst Annemerel, met een hoop gezelligheid!

 10. Ilse
  december 24, 2015 / 17:51

  Wat een rust s’ ochtends maar wat een drukte in de appie! Leuke dag zo trouwens! :)

 11. Dominique
  december 24, 2015 / 18:03

  De haarband met rendieroren heb ik vandaag nog gekocht bij de Hema! ;-)
  Fijne kerst!