WINTER LOOK: #1

 photo maje06.jpg
Afgelopen week had ik een look. Als je mijn vlogs gezien hebt weet je precies wat die look was. Mijn boyfriend jeans van ZARA, een willekeurige trui, mijn jas van Maje en Gucci tas. Stan Smith’s en laarsjes van Isabel Marant wisselde ik met elkaar af.

 photo maje06.jpg

Erg warm heb ik het niet gehad, die blote enkels waren wellicht iets te optimistisch, evenals de gaten in mijn broeken en mijn jas die ik vertikte om dicht te doen, omdat dat minder cool staat. Mijn tas staat overigens niet bewust open. Die draag ik vaak namelijk wel gewoon gesloten, hoewel ik hem zo open ook erg mooi vindt staan (en tegenwoordig draagt iedereen zijn tas open… ik weet niet waar die trend vandaan komt?).

 photo maje06.jpg

Deze foto’s maakte mijn moeder gisteren van mij, op mijn favoriete foto-plekje, bij mij in de straat. Iedere keer als we foto’s maken denk ik… oh alsjeblieft, laat die mensen niet hun deur uit komen, of laat ze niet net thuis komen. Het is wel een klein beetje awkward om foto’s te maken in het portiek van je buren.

 photo maje06.jpg

Op de Gucci tas en Maje na bestaat deze outfit uit alleen maar ‘klassiekers’. De laarsjes droeg ik afgelopen jaar (winter en zomer) bijna dagelijks, de broek met gaten hangt ook al anderhalf jaar in mijn kast, kostte me nog geen 40 euro en draag ik veelvuldig en de trui van Oysho, die alweer zo’n drie jaar oud is, wordt vrijwel iedere week een keertje gedragen.

 photo maje06.jpg

De Maje jas gaat – net als mijn Maje jas uit 2011 en Sandro jas uit 2013 – ook een klassieker worden, dat voel ik. Dit soort jassen vind ik de investering altijd meer dan 100% waard, omdat de kwaliteit zo goed is dat ze ook na een aantal jaar nog heel erg mooi zijn en omdat dit soort jassen nooit uit de mode raken. Als ik je een sale tip mag geven, dan is dat om over een paar weken naar de Bijenkorf te gaan om daar een Sandro of Maje jas voor de halve prijs op de kop te tikken. Ga je geen spijt van krijgen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. Ilse
  december 8, 2016 / 13:42

  Wat een mooie outfit! En nu ga ik echt bijna naar de bijenkorf toe, twijfeldetwijfel..

 2. december 8, 2016 / 13:50

  Leuk! Je tasje past echt perfect bij deze jas

 3. Lana
  december 8, 2016 / 16:34

  Je bewijst maar weer hoe leuk een simple outfit kan zijn!

 4. december 8, 2016 / 21:56

  Die tasss <3! En de rest natuurlijk ook ? pretty!

 5. Marjan
  december 9, 2016 / 01:19

  Je vergeet je badjas in de omschrijving ?

 6. december 9, 2016 / 07:01

  Ik vind je tas zo mooi!

 7. december 9, 2016 / 08:55

  Prachtig! En snap heel goed dat je bang was dat die mensen net de deur uit zouden stappen, haha!

 8. Karlijn
  december 9, 2016 / 23:19

  Super mooie jas! Vind het alleen veeel te koud om zoiets te dragen in de winter hahaha

  • Annemerel
   Auteur
   december 11, 2016 / 16:59

   Ja hij lijkt koud, maar vind de jassen van Maje en Sandro vaak wel warmer dan zelfde soort jassen van bijvoorbeeld ZARA.

 9. december 14, 2016 / 14:39

  Jou look is echt heel erg leuk!!! maar is een beetje koud voor nu denk ik