WIN: Uzuma juice-pakket

 photo bijlagen-16.jpg

Remember dat dagje juicen dat ik vorige week probeerde te doen? Dat deed ik met de sapjes van Uzuma. Een paar weken geleden kreeg ik een groot pakket met 28 verschillende groene sapjes van Uzuma thuis gestuurd. Het idee was om twee weken lang twee sapjes per dag te drinken. Helaas ging het de laatste dagen van mijn ‘kuur’ een beetje fout en had ik dus nog een aantal sapjes over, deze dronk ik op één dag allemaal leeg. Zo’n juice-dagje als ik deed zou ik niemand willen aanraden (zeker niet met zo’n slechte voorbereiding als die van mij), maar die twee sapjes per dag waren heerlijk en super gezond. Het zijn namelijk niet zomaar groentesapjes, het zijn raw green slow juice sapjes.

Rauw, want niet verhit boven de 38 graden waardoor vitaminen, mineralen en enzymen minder verloren. Green, want alle sapjes bevatten uitsluitend groente en fruit. Slow, omdat er op deze manier geen warmte vrij komt die de sapjes weer ontdoen van vitaminen, mineralen en enzymen.

3 programma’s
Met een pakket bestaande uit 28 Uzuma-sapjes kun je drie verschillende programma’s doen:
Slim: je drinkt dan vier dagen lang zeven sapjes en eet verder niets (heftig, niets voor mij, maar veel anderen zweren erbij en ik zou je absoluut niet tegen willen houden). Je moet daarnaast 2 liter water drinken. Dit programma is speciaal gemaakt voor mensen die in een korte tijd veel gewicht willen/moeten verliezen.
Steady: Bij dit programma drink je vier sapjes op een dag en eet je één volwaarde maaltijd. Dit programma is gemaakt voor mensen die graag op gewicht willen blijven. Het is hiernaast ook weer belangrijk dat je 2 liter water op een dag drinkt. Dit programma kun je tot zo’n tien weken doen (maar ik niet hoor!).
Fit: Ok, dit is mijn programma. Je drinkt twee weken lang twee sapjes op een dag, je vervangt je tussendoortjes met een gezond sapje. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik mijn sapjes dronk bíj mijn tussendoortjes, maar goed, ik train dan ook voor een marathon en vond niet dat ik mezelf veel hoefde te ontzeggen.

1 kilo groente & fruit
De reden dat ik de sapjes zo fijn vond is dat ze echt vol met groenten en fruit zitten, één sapje van 250ml staat gelijk aan een kilo groenten en fruit. Dat betekent niet dat je daarnaast helemaal geen gezond voedsel meer hoeft te eten, maar het is een fijne boost en mooie toevoeging aan een gezonde levensstijl. Wat ik nog meer fijn vond? Alle sapjes waren lekker, zelfs die met rode bieten! Mijn favoriet was Rise, met wortel, appel, ananas, sinaasappel en citroen. Needless to say, dit was het sapje met de minste groenten. Ook favoriet? Vibe, met basilicum, bleekselderij, wortel, rode bieten en sinaasappel, een stuk heftiger maar prima te doen.

WIN!
Wil jij net als ik de sapjes van Uzuma proberen? Dat kan, je kunt een pakket of losse flesjes bestellen op Uzuma.com. MAAR, ik mag ook één pakket met 28 flesjes aan één van jullie geven. Dan kun je dus vier dagen juicen, een week lang 4 sapjes en één maaltijd nuttigen, OF zoals ik deed, twee wekenlang twee gezonde sapjes aan je dagmenu toevoegen. Enige dat je moet doen om kans te maken op zo’n super gezond pakket? Vertel je me jouw favoriete sapcombinatie! Ik moet nu weer mijn eigen sapjes gaan maken en ben op zoek naar de lekkerste combinaties. Dus.. inspireer me!

Liefs,
Annemerel

Delen:

196 Reacties

 1. Kim
  september 23, 2014 / 17:02

  Hi Annemerel,

  Mijn favoriete combi is: ananas, venkel, komkommer en munt!

 2. Marieke
  september 23, 2014 / 17:05

  Een overheerlijk sapje vind ik: komkommer, appel (granny smith), bleekselderij, citroen en gember. Lekker fris en super gezong :)

 3. Rachel
  september 23, 2014 / 17:08

  Mango, Appel, munt en komkommer

 4. september 23, 2014 / 17:12

  Joeeee ik doe mee! Ik vind bijna alle sapjes (knalgroen, niet groen, whatevz) lekker, maar momenteel zijn dit m’n lievelings (en ja, ik deel gewoon 4 recepten BECAUSE YOU’RE WORTH IT):

  GROEN
  1 courgette
  1 appel
  1 citroen (met schil)
  5 blaadjes romaanse sla
  paar takjes munt

  KNALGROEN
  1 komkommer
  4 stengels bleekselderij
  6 verse bladeren boerenkool (of 6 blokjes uit de vriezer, maar dan moet je eerst de rest juicen en het daarna in de blender gooien met de boerenkool)
  0,5 citroen (met schil)
  1 appel
  stuk gember

  ROOD
  2 grote rode bieten
  1 appel
  0,5 komkommer
  1 cup blauwe bessen

  ORANJE
  5 wortels
  2 grapefruits
  1 sinaasappel
  stuk gember

 5. Anique
  september 23, 2014 / 17:13

  Mijn favo is: Wortel, komkommer, citroen, gember en n beetje cayenne peper!

 6. Lore
  september 23, 2014 / 17:20

  Ik doe mee! Mijn favoriete sapje: mango, banaan, blauwe bosbessen, sinaasappel. Lekker zoet. Aan sapjes met groenten heb ik me nog niet gewaagd, misschien zijn deze sapjes ideaal om er mee te starten.

 7. Marleen
  september 23, 2014 / 17:21

  Oeh wat leuk! Mijn favoriete sapje is vrij simpel, maar wel heerrrrlijk fris en gezond! Het is appel met bleekselderij en gember. Door de

 8. Anouk
  september 23, 2014 / 17:27

  Mijn favoriete sapje is eigenlijk geen sapje, maar meer een smoothie. Een banaan wat diepvriesfruit aardbeien en klein beetje alpro coconut om het ook wat te verdunnen :)

 9. september 23, 2014 / 17:29

  Hoi Annemerel,

  Dit zijn een van mijn favoriete combinaties:
  – banaan, sinaasappel, avocado, limoen en spinazie
  – banaan, sinaasappel, komkommer, wortel en maca

 10. Danielle
  september 23, 2014 / 17:29

  Hoi! Ze zien er lekker uit!

  Mijn favoriete is
  – 50 gram babyspinazie
  – 50 gram blauwe bessen
  – sap van 1 sinaasappel
  – 1 banaan

  Smakelijk!

 11. september 23, 2014 / 17:30

  Lekker die sapjes. Ben niet zo een inspirerende keukenprinses dus kan niks delen.
  Smoothie wil nog wel lukken ;-)
  Leuke actie !

 12. Dineke
  september 23, 2014 / 17:32

  Ik drink iedere ochtend een smoothie, geen sapje dus maar wel erg lekker! Een banaan, diepvries aardbeien, griekse yoghurt, amandelmelk, lijnzaad en havermout. Zo heb je zeker weten een goede basis om de dag door te komen!

 13. Charlotte
  september 23, 2014 / 17:33

  Mijn favoriete sapje uit de juicer is wortel/appel/gember – hou de pulp hiervan apart en bak er daarna een wortel/appel/gember-cake mee, echt superlekker! Je kunt er nadat je pulp veilig hebt gesteld ook nog biet (gezond) of limoen (lekker fris) doorheen doen.

  Mijn all-time favoriet uit de blender is: 1 avocado, 1 bananaan, een half doosje bevroren mangoblokjes, twee flinke handen spinazie, een stukje gember, wat blaadjes mint en een uitgeknepen limoen, hmmmm!

 14. Judith
  september 23, 2014 / 17:33

  Super simpel maar heerlijk: spinazie en peer!

 15. september 23, 2014 / 17:34

  Mijn favoriet is banaan, aardbei en sinaasappelsap!

 16. Yvette
  september 23, 2014 / 17:41

  Wauw, dit is leuk (en fijn voor de gezondheid) om te winnen!!

  Mijn favo combi is wortel, gember, sinaasappel. Heerlijke combinatie: lekker fris, maar wel pittig door de gember.

 17. Simone
  september 23, 2014 / 17:41

  Leuke actie! Mijn favoriete juice is een klassieker maar zo lekker (en ideaal als je veel sport):
  – 1 grote rode biet of 2 kleintjes
  – 2 appels
  – flink stuk gember
  Oh zo lekker :)

  X

 18. Rosanne
  september 23, 2014 / 17:42

  Klinkt goed!
  Mijn favoriet is toch altijd simpel framboos, munt (eventueel sinaasappel er bij) en spinazie.

 19. Meike
  september 23, 2014 / 17:43

  Avocado, banaan, aardbei, basilicum en perzik! Mmmm

 20. Emily
  september 23, 2014 / 17:46

  Een paar stukjes (bevroren) ananas, 2 pruimen, hand spinazie (dit alles van de haagse markt ;)) en een scheut soya melk!

 21. september 23, 2014 / 17:49

  Spinazie, gember, kokoswater en blauwe bessen! Ik doe er als boost een beetje tarwegras bij!

 22. september 23, 2014 / 17:50

  Mijn favoriete sapcombinatie is sinaasappel met mango. Niet heel origineel, maar superlekker. Verder maak ik graag een soort milkshake van banaan, soya/amandelmelk en wat cacao, maar dat is niet echt een fruitsapje.

 23. Katy
  september 23, 2014 / 17:51

  Mijn favoriete sapje is eentje uit een boek van Jamie Oliver: half glas appelsap, een limoen, twee bananen en wat spinazie!

 24. Tessa
  september 23, 2014 / 17:51

  Oh I need this! Was zo’n 5 kilo kwijt kwijtgeraakt, but I lost there spirit en ik ben weer terug bij af..

  Mijn favo mix is toch denk ik spinazie/zadenmix/banaan/frambozen. Als je ingevroren frambozen van bijvoorbeeld de AH gebruikt is het best prima te betalen allemaal en oh zo lekker… Want het moet wel leuk blijven natuurlijk! ;-)

 25. Mariëlle
  september 23, 2014 / 17:51

  Mijn alltime favo is rode biet, appel, wortel en gember. Yum, net op :)

 26. Jody
  september 23, 2014 / 17:53

  Druiven, aardbei, banaan, half volle yoghurt, jus (of een sinaasappel ) en chia zaadjes

  En ook erg lekker..

  Mango, spinazie, banaan, citroensap en een halve komkommer

 27. september 23, 2014 / 17:55

  Ik doe graag mee!

  Mijn favoriete sapcombinatie is eigenlijk niet heel bijzonder, banaan-sinaasappel! Echt héél erg lekker. Of aardbei-banaan, dat doet bij mij ook altijd heel goed. Niet heel bijzonder, maar ik vind het lekker!

 28. Carmen
  september 23, 2014 / 17:56

  Leuk! Mijn fav combinatie is spinazie, chia zaad, sinaasappelsap, mango en banaan, delicious! X

 29. Do
  september 23, 2014 / 17:57

  Ik heb zelf nooit veel tijd om sapjes te maken, maar ik vind ze wel onwijs lekker.
  Als ik er 1 maak dan gebruik ik eerlijk gezegd weinig groenten.
  Mijn smoothie-sapje bestaat bijna altijd uit een banaan, dat vind ik echt een must. Verder vind ik verse jus, perzik, mango er heerlijk door. en dan nog met een beetje kwark, chia en lijnzaad. Gezond en super lekker.
  (vers geplukte bramen zijn er ook nog heerlijk door)

  succes!

 30. september 23, 2014 / 18:01

  Wat een superleuke winacties heb jij toch de laatste tijd! Ik doe zeker mee, mijn favoriete sapcombinatie… Die dronk ik denk ik afgelopen zomer in Londen bij Juice Tonic. Ik moest weer even opzoeken wat er ook alweer inzat, maar het was een sapje van ananas, komkommer, appel, boerenkool, citroen en gember. Fris, een beetje scherp door de gember, ik vond het echt superlekker!

 31. september 23, 2014 / 18:01

  Ik heb 2 favo combi’s: nummer 1 is ananas, galia meloen, mango en passievrucht.
  De 2e is appel, peer en kersen of frambozen.

  mmmm nu heb ik zin in een sapje haha.

 32. Esmee
  september 23, 2014 / 18:03

  Mijn favo is ietwat simpel maar heel lekker! Blauwe bevroren bessen, banaan, spinazie en banaan-peer sap vd lidl *beetje cheaten maar heel lekker!

 33. Paula
  september 23, 2014 / 18:09

  Ooooh wat een leuke actie weer!
  Mijn favoriete combi tot nu toe is ook vrij simpel: wortel, gember en sinaasappel. Ik ben aan het trainen voor de halve marathon van egmond, dus kan ook wel een extra boost vitamines gebruiken :D

 34. september 23, 2014 / 18:12

  Mijn favoriete: aardbeien,Citroen, sinaasappel en spinazie lekker :)

 35. jorien
  september 23, 2014 / 18:14

  mijn favo;
  spinazie, komkommer, appel, broccoli, gember, avocado en sinaasappelsap

  biet, banaan, ananas, kokosmelk, appel en sinaasappelsap

 36. september 23, 2014 / 18:19

  Bier met citroen.

 37. Stephanie
  september 23, 2014 / 18:19

  Dag Annemerel :)
  Een van mijn favoriete juices is: 1 appel, 1 rode biet, 1 wortel, 1/2 komkommer en een handje aardbeien!
  Zo lekker en gezond!

 38. Eline
  september 23, 2014 / 18:23

  wauw, deze keer doe ik wel mee!
  Mijn favo-smoothie bevat eigenlijk maar weinig groenten. het bevat: spinazie, appel, bosbessen en een stukje gember. Voor de variatie gaat er soms wat yoghurt in!

 39. september 23, 2014 / 18:39

  Ohhhh wil ik graag! Even lekker healthy doen met een sapje elke dag. De combi met mango, peer en munt vind ik heul lekker maar ben uiteraard benieuwd naar nog meer!

 40. Marie
  september 23, 2014 / 18:41

  Probeer eens spinazie-appel-peer-banaan. Superhealthy en green door de spinazie, lekker zoet door het fruit en de banaan zorgt voor een heerlijk romige textuur.

 41. Chantal
  september 23, 2014 / 18:41

  Mijn favoriete sapcombinatie is als volgt:

  – 3 delen mango
  – 2 delen peer
  – 2 delen wortel
  – 2 delen appel

  Dit sapje heeft een detoxende werking en verlaagt je bloeddruk en is super JAMMIE!

 42. Laya
  september 23, 2014 / 18:46

  Ik hou enorm van spinazie met banaan. Een stukje mango en beetje gember kan ook perfect!

 43. september 23, 2014 / 18:47

  Wow dat klinkt zo goed! Ik heb meteen even een kijkje genomen op de site en dat ziet er heel erg tof uit. Ik ben er wel benieuwd naar! Ik vind zelf fruit sapjes het lekkerste en ik doe ook graag mee met de winactie.

 44. lisanne
  september 23, 2014 / 18:48

  Ik doe mee! Mijn 2 favoriete smoothies zijn

  2 bananen 2 eetlepels gebroken lijnzaad. 1 doosje bevroren blauwe bessen. 2,5 kopjes water 5 blaadjes spinazie.

  1 komkommer, 1 appel, sap van een limoen, 2 kiwi gold. En ijsblokjes of water

 45. september 23, 2014 / 18:48

  Mijn favosapje is gember, limoen, biet, wortel en water. Lekker spicy maar ook fris en fijne veggies! Leuke actie :-)

 46. Elsemieke
  september 23, 2014 / 18:50

  De sapjes lijken me heerlijk! :)
  Mijn favoriet is: spinazie, halve avocado, komkommer, ananas en nectarine

 47. Amanda
  september 23, 2014 / 18:50

  Mijn lekkerste combi: spinazie, ananas, gember, chia zaad en kokoswater! Komkommer en limoen erbij in is ook erg lekker :-)! Ook erg lekker is een doosje diepvries bramen er door heen.

  Eigenlijk is mijn recept altijd kijk-wat-er-nog-in-de-fruitschaal-ligt-en-gooi-dit-in-de-blender-samen-met-kokoswater! Haha, erg goed voor de portemonnee alles gaat namelijk op en je gooit geen overbodig fruit weg!

 48. september 23, 2014 / 18:51

  ooooo wat eeen super leuke winactie!
  De topcombinatie onder de juices blijft toch echt:
  wortel- gember – appel.
  GENIETEN!
  Succces ermee!
  Liefs

 49. Iris
  september 23, 2014 / 18:53

  Aah ik ben zo nieuwsgierig! Ik heb niet echt een favoriet sapje, maar iets met sinaasappel, spinazie, banaan en bessen is altijd lekker!

 50. Eva
  september 23, 2014 / 18:55

  Mijn favoriete drankje is water. En dat is nou juist het probleem! ;) Als ik een lekker sapje zou drinken zou ik daar een hoop vitamines uit kunnen halen. Ik laat me inspireren door alles wat hierboven staat! En ik hoop natuurlijk het pakket te winnen zodat ik eens goed op weg geholpen word ;)

 51. Laura
  september 23, 2014 / 18:59

  Hier iedere ochtend een groen sapje en een heleboel mislukte combinaties (rucola, selderij, ijsbergsla en appel is GEEN goede combinatie!!), maar favoriet blijft spinazie, banaan en blauwe bes. Altijd goed!

 52. Céline
  september 23, 2014 / 19:00

  Wauw, wat een goede actie!
  Mijn favoriete sapje is deze:
  1 appel
  2 bieten
  1/2 winterpren
  1cm verse gember

  Topperrrr!

 53. september 23, 2014 / 19:01

  Mijn favoriet klinkt misschien vreemd maar is wel super lekker! Sojamelk, banaan, watermeloen, aardbeien en wortelen, hm-hmm :)

 54. Jessica
  september 23, 2014 / 19:01

  Hey Annemerel,

  Ik heb sinds kort jouw site ontdekt en oh jouw site is zo leuk (:
  Mijn favoriete sapje is spinazie, framboos, mango en een stukje gember.

 55. Inge
  september 23, 2014 / 19:02

  Helaas moet ik toegeven dat mijn favoriete sapje coca cola is (er zitten plantextracten in!!!) maar zou wel heel graag ook fan worden van gezonde sapjes!

 56. Zita
  september 23, 2014 / 19:04

  Appel, ananas, spinazie en een beetje lijnzaad! Echt heeeerlijk fris:)

 57. Kirsten
  september 23, 2014 / 19:07

  Hele leuke actie!

  Ik sport ook veel dus mijn voorkeur gaat vaak uit naar een eiwitrijke shake. Mijn favoriet is, blauwe bessen uit de diepvries, beetje kwark, wat water om het te verdunnen en eventueel wat vanille whey poeder! Lekker en goed voor je herstel!

  Ook een lekkere is de Snicker shake! Chocolade whey met pindakaas en blenden maar. Klinkt gek maar je hebt echt een lekkere Snicker smaak haha.

  Groetjes!

 58. september 23, 2014 / 19:07

  Ooh ik wil zo graag een keer een sapkuurtje proberen! Geen idee of ik het volhoud though, dus de optie “Fit” lijkt me verstandiger ;-)

  Mijn favoriete sapje is ZOET! Ik ben niet zo extreme groente-in-mijn-sapje fan, dus het blijft bij mij altijd bij spinazie+komkommer of boerenkool+komkommer aangevuld met mango en/of ananas, eventueel een banaantje erbij. De combinatie wortel/appel/bietjes/gember doet het ook altijd goed!

 59. september 23, 2014 / 19:16

  Oeh leuke winactie!

  Mijn favo sapje?

  Appel, bleekselderij, komkommer, wortel en gember.. drink ik vaak als ik migraine voel opkomen en werkt daar bij mij zeer goed voor! (komt denk ik door de gember)

 60. Margot
  september 23, 2014 / 19:16

  Spinazi – komkommer – citroen en evt dadels! Je kunt het met amandelmelk doen (blijf je lekker lang vol van) of met water als toevoeging, en oja, raw cacao bits zijn er ook lekker bij!

 61. Marit
  september 23, 2014 / 19:23

  Old but gold, een sapje (of eigenlijk smoothie) met banaan, framboos en kiwi! Niet echt een sapje met groente maar wel echt heerlijk!

 62. Jessica Kok
  september 23, 2014 / 19:24

  Deze sapjes zouden zeker een fijne toevoeging aan mijn dagmenu zijn :)
  Mijn favoriete sapje van het moent is munt, mango en peer, maar ik ben hard aan het sparen voor een juicer zodat ik meer kan experimenteren :)

 63. september 23, 2014 / 19:28

  Bieten, frambozen, banaan, gojibessen, macapoeder <3 Ik ben dol op bietensap, kom dus maar door met dat pakket!

 64. september 23, 2014 / 19:29

  Ik maak vaak een banaan, blauwe bes en spinazie smoothie! Alleen dan niet met ‘normale spinazie’ maar ik maak ‘ijsblokjes’ van mijn spinazie. Zo overheerst de smaakt niet zo erg maar heb je toch je groenten binnen!

  XO

 65. Eva
  september 23, 2014 / 19:31

  Ahhhhhh ik wil dit zooooooo graag! Mijn favoriet is smoothie met spinazie, banaan, aardbeien, blauwe bessen en wat komkommer.. Maar venkel met avocado en ananas is ook heeeeeeerlijk!!

 66. september 23, 2014 / 19:33

  i want ittttttt

  mijn favoriet:

  juice / grapefruit + wortels

  daarna in de blender met mango + kokosmelk

  SO GOOD!

 67. Charlot
  september 23, 2014 / 19:37

  Ik drink vaak na het hardlopen of mijn crossfit training het volgende sapje: glas kokoswater, spinazie, boerenkool, blauwe bessen, bietjes, gember/citroen en mango. Super lekker!

 68. Lonneke
  september 23, 2014 / 19:38

  Mijn favoriete sapje voor in de ochtend is: framboos, blauwe bessen, nectarine een beetje jus en een handje havermout ( geeft net wat meer vulling)! Jammie!

 69. Sylvia Faasse
  september 23, 2014 / 19:39

  Leuke / Lekkere winactie!

  Mijn favoriete sapje is de Maroon Booster!
  1 peer, 1 appel, 45 g spinazie, 100 g bosbessen, 100 ml ongezoete rijstmelk, sap van 1 citroen en 1 sinaasappel, 1/2 bevroren banaan en 1 tl tarwegraspoeder (superboost)!

 70. september 23, 2014 / 19:47

  Sapjes maak ik niet zo vaak; maar smoothies zijn mijn ding! Mijn favo at the moment is Banaan, Pompoen, kaneel en wat honing! Water toevoegen als je hem vloeibaarder wil hebben ;) Niet perse het gezondste sapje/smoothie; maar yum voor de herfst!

 71. Rosanne
  september 23, 2014 / 19:48

  Schrik niet, maar komtie!
  Mango, paprika, komkommer en citroen.

 72. Sandra
  september 23, 2014 / 19:48

  Oh ja ik wil!!
  Mijn favoriete sapje en hoe kan dat ook anders is een guilty pleasure..
  1 bevroren banaan, 1 mango, 2 cups amandelmelk, honing, limoensap en kaneel naar smaak.. Ideaal zondagochtend ontbijt.. My just me moment..

 73. Nynke
  september 23, 2014 / 19:52

  Ik ben dol op banaan (vries ik in) gemixt met sinaasappelsap. Lekker koel en vult goed.

 74. Amber
  september 23, 2014 / 19:59

  Appel, halve banaan, handje bevroren blueberry’s, beetje soja/rijst melk
  Zo simpel, maar echt zo lekker niet normaal !

  Liefs

 75. Alyssa
  september 23, 2014 / 20:00

  Super leuk! Altijd al eens willen proberen:

  Heerlijke combinatie:
  Aardbeien
  Witte druiven
  Sinaasappelsap
  Guave sap

  Heerlijk fris en fruitig! Vooral wanneer goed koud! Geen groene smoothie, maar dat hoeft ook niet altijd!

 76. september 23, 2014 / 20:01

  Ik ben nog een beginner maar vind het super leuk om te experimenteren. Tip: maak een boekje met je favoriete smoothies :). Of zet ze op instagram zodat je ze later terug kunt vinden. Mijn super duper love: appel, bietjes, limoen, sinaasappel en gember (warm en spicy!). Zie hem ook op mijn Instagram: http://instagram.com/p/sHS462kPHM/?modal=true

 77. Milene
  september 23, 2014 / 20:06

  Magere yoghurt, Optimel (mango passievrucht), bevroren zomerfruit, banaan en honing.

 78. Lidewij
  september 23, 2014 / 20:10

  Ik vond het eerst verschrikkelijk, maar door deze juice ben ik biet echt gaan waarderen!
  Biet, wortel, appel en (a little bit ;) ) gember! Nom!!!
  De sapjes van Uzuma lijken me echt een perfect tussendoortje!!! X

 79. Anna
  september 23, 2014 / 20:11

  Dit is mijn favoriete mix, die overduidelijk wonderen doet voor de huid (en naar het schijnt voor het libido van de drinker…)

  2 kopjes kokosnootwater
  1 klein stukje gember
  1/2 avocado
  2 selderijstengels
  1/2 banaan
  1 handvol basilicum
  3 vijgen

  Ik kan me zo voorstellen dat jij deze qua ingrediënten en smaak ook erg kan waarderen :-) Enjoy!

  Ps. Ik kon me zo vinden in jouw juice-dag verhaal, ik grijp vroeger of later ook áltijd naar iets verkeerds. Maar deze sapjes klinken heerlijk en het lijkt me wel een hele goede motivatie om het toch weer een keer te proberen!

 80. Liset
  september 23, 2014 / 20:12

  Oh wat leuk dit! Mijn “sapje” is meer een smoothie, maar niet minder lekker!
  Avocado, beetje spinazie, bevroren aardbeien, frambozen en ander rood fruit dat je voor handen hebt en sinaasappelsap (of, ook lekker, coolbest kokos-sinaasappel). Lekker!

 81. Robin
  september 23, 2014 / 20:15

  Mijn favoriete sap combi proteïne poeder mango-annanas en perzik

 82. Stephanie
  september 23, 2014 / 20:19

  Zou super leuk zijn! Mijn ultieme combinatie blijft; spinazie, banaan, chia zaad en geraspte kokos. Beetje water toevoegen en klaar!

 83. Fleur
  september 23, 2014 / 20:21

  My favorite Orange juice!!! Yummy in my tummy :)
  Venkel, wortel, appel, ananas, citroen, kokosolie

 84. Sanne
  september 23, 2014 / 20:22

  Smoothie: 1 banaan, 3 dadels, 3/4 beker vanille yoghurt, 1/4 soya melk ongezoet, 1 eetlepel vanille eiwitextract en beetje lijn- chia en hennepzaad! Heerlijk!

 85. Brenda
  september 23, 2014 / 20:26

  Alles waar ananas & cocoswater/melk inzit voor mij!

 86. Sabine
  september 23, 2014 / 20:31

  Mijn favoriete sapje is granaatappel met verse jus.

 87. Loïs
  september 23, 2014 / 20:32

  Perfect voor een run en super lekker: (Bevroren) aardbeien, bieten, appel, water (of bijv een plantaardige melk) en verse munt!!! Slurpennnn!

 88. september 23, 2014 / 20:33

  jaaaaaa dat wil ik heel graag eens proberen!! Mijn favo sapje is;

  Yoghurt
  Cacaopoeder
  Banaan
  Druiven
  amandelmelk
  Lijnzaaas
  Spinazie
  Kiwi

  Echt een boost!!

 89. lonneke
  september 23, 2014 / 20:37

  leuk!!
  mijn favo combi: bevroren banaan, spinazie, ruccola, appel & water
  Nummer 2: rodebiet, bevroren framboos, appel & water

 90. Moniek
  september 23, 2014 / 20:39

  Oh, dat waren dus jouw sapjes! Ik was al een beetje aan het zoeken van welk merk ze waren, hihi. Mijn favoriete sapje is: spinazie, bosbessen, aardbeien en sinaasappelsap.

 91. Mirjam
  september 23, 2014 / 20:47

  Mijn receptje voor jou.

  ik kan maar 1 ding zeggen, BIETEN

  onderzoek heeft aangewezen dat bieten vol.zitten met nitraat/nitriet (meer dan bv spinazie/andijvie). En dit is heeeeeel goed nieuws voor jou want dit zorgt ervoor dat jouw lichaam want het verbetert de bloedcirculatie en zorgt ervoor dat spieren minder zuurstof nodig hebben, en dat klinkt natuuuurlijk als muziek in de oren met de marathon in het vizier!

  Nou vind ik alleen bietensap niet te hachelen, vandaaaaaar het receompt!

  2 bieten geschild
  4 sinaasappels ( of appels)
  1 cm gember
  en om het af te maken grote eetlepel kwark

  run, annemerel, run

 92. Sanne
  september 23, 2014 / 20:52

  oee, wat een leuke winactie weer!

  Sinds kort roei ik voor studenten en heb een favo combo gevonden:

  2 Rode bieten
  (diepvries) Aardbeien
  1 Grapefruit
  Sap van een limoentje!

  Heerlijk fris :) Zowel vóór als na het sporten heerlijk!

 93. Lotte
  september 23, 2014 / 21:08

  ik heb nog bijna niks geprobeerd qua sapjes dus bij deze de kans. ik weet dus ook geen lekkere sapjes behalve sinaasappel!

 94. Jessica
  september 23, 2014 / 21:09

  Mijn favoriete sapje is: groene appel, citroen, bleekselderij en komkommer. Heerlijk fris en je krijgt er een superboost van! Wie weet overtreft een van de sapjes van Uzuma mijn favoriete oppepper!

 95. Janey
  september 23, 2014 / 21:13

  Leuke giveaway weer! Mijn favoriete smoothie bestaat uit 6 aardbeien, het sap van 1 sinaasappel, een banaan en twee handjes spinazie. Meestal doe ik er nog wat sojayoghurt door omdat ik het dan nóg lekkerder vind :D

 96. Amber
  september 23, 2014 / 21:24

  Wat leuk ik doe graag mee! Qua groentencombinaties heb ik me enkel nog maar aan wortel-sinaas en wortel-appel gewaagd. Deze vond ik erg lekker en ik denk dat deze sapjes een goeie aanzet zouden zijn om meer groene sapjes te maken en te drinken. Mijn favoriete sapje is met appel, framboos en peer!

 97. Karlijn
  september 23, 2014 / 21:27

  Ooh de sapjes van Uzuma zou ik héél graag willen winnen!!!! Mijn all time favourite is toch wel een sapje met ananas, sinaasappel, citroen, bleekselderij en wortel, dus eigenlijk ‘Rise’ + bleekselderij. Qua smoothies vind ik mango, bosbessen, banaan heel lekker!! Of in de slow juicer appel, spinazie, peer, citroen en bosbessen…

 98. Larissa hoekstra
  september 23, 2014 / 21:34

  Oeeh ik vind zelf een sapje met spinazie , druiven, een banaan en wat water erg lekker. Die neem ik ook vaak mee naar school. Maar yoghurt met honig en banaan is ook heerlijk. Of spinazie en peer met wat water.

 99. Demi
  september 23, 2014 / 21:35

  Jaaaa ik wil dit zo graag een keer doen! Super tof.

  Ik ga voor;

  Spinazie
  Biet
  Mango
  Sinaasappelsap!

 100. Marlinde
  september 23, 2014 / 21:55

  Ik zou zelf graag gaan voor
  -Banaan

 101. september 23, 2014 / 21:56

  ooooh, yes please! Mijn favoriete op dit moment is een klassieker: komkommer, selderij, groene appel en citroen. Superfris en dorstlessend!

 102. Mandy
  september 23, 2014 / 22:03

  Ik doe mee! Ik hou van spinazie, komkommer, sinaasappelsap, framboos en een beetje citroensap!

 103. september 23, 2014 / 22:08

  Ik ben gek op sapjes! Varieer de laatste tijd steeds meer met groenten, zoals tomaat en avocado. En ik vind het nog lekker ook!

 104. september 23, 2014 / 22:09

  Leuk leuk leuk! =)

  Mijn favoriet is: boerenkool, komkommer, druiven, grapefruit en een beetje lemon juice.

 105. september 23, 2014 / 22:11

  Mijn favoriete sapje is met ananas, munt, spinazie, appel en mango!

 106. Alissa
  september 23, 2014 / 22:12

  Hoi Annemerel,

  Wat een leuke actie! Ik heb een paar x een artikel voorbij zien komen over jou acne probleem. Ik zelf heb hier ook erg veel last van gehad. Ik kreeg toen de tip om juice te drinken met komkommer en sinaasappel en gember, ook nog eens lekker :)!

  Ook vind ik de juice met appel, watermeloen en ananas een lekkere combi en de bij de combi met groente ga ik voor mango, spinazie, wortel en druiven.

  Kan nog wel even doorgaan, want eigenlijk vind ik er veeel meer lekker. Dit zijn er nog een paar:
  -kiwi
  -Groene appel
  -Komkommer
  -Munt

  -Appel
  -Wortel
  -Gember
  (deze is ook goed voor de huid)

  -Frambozen
  -Rode bessen
  -Munt

  Succes met uitproberen :D

  Liefs

 107. Marielle
  september 23, 2014 / 22:42

  Ik drink best vaak het sapje ‘appeltaart’, amandelmelk, kaneel, appel, peer en gojibessen. Het klinkt allemaal wat vreemd, maar ik vind het heerlijk!

 108. september 23, 2014 / 22:42

  Lijkt me leuk die sapjes en ik zou inderdaad wel ook voor het fit menu gaan hoor haha
  Ik heb alleen geen mooie sap samenstellingen, op gewoon een lekkere smoothie met aarbeien, banaan, magere yoghurt en chiazaad na & jouw ‘groene monster’ met spinazie, banaan, appel & nog een eventueel poedertje, yummiiie

 109. mandy
  september 23, 2014 / 22:47

  Heey Annemerel,,

  Sapjes is voor mij gelijk aan smoothies, ik heb namelijk geen juicer hihi. maar het liefst gooi ik er (net zoals veel healthlovers) er elke dag wel graag een smoothie in. Ik vind het lastig om genoeg groenten en fruit dagelijks binnen te krijgen, ik vergeet het vaak te doen (ken je dat?) of heb gewoon geen tijd. Daarom zou dit programma denk super voor mij werken!

  Ik hou van simpele combinaties en gooi er graag wat (blad)groente doorheen voor toch iets extra’s. Lekker puur natuur zeggen ze :D, natuur smaakt dan heel erg goed moet ik zeggen.

  De combinaties waar je mij wakker voor kan maken zijn dan ook:
  Aarbei-banaan-spinazie (hoe makkelijk wil je het hebben?)
  Bietensap- wortel- appel- gember (zeer goed voor een gladde, mooie huid)
  en de summer special, je bent meteen weer op vakantie (wie tekent er niet voor hihi?): Kiwi- mango – banaan, echt heerlijk fris.

  En als je veel sport kan je er ook makkelijk een schep (soja) eiwitpoeder doorheen doen.

  Sportieve groetjes,,,

  Mandy

  ps. meestal maak ik ze klaar met amandel-, soja- of hazelnoot melk ;)

 110. Manon
  september 23, 2014 / 22:55

  dat lijkt me een heerlijk pakket om te winnen!

  Mijn favoriete combinatie is een handje blauwe bessen (uit eigen tuin), een sinaasappel, halve banaan en wat karnemelk. Heerlijk fris en zoet :)
  Mijn perfecte combinatie voor de winter moet ik nog ontdekken, maar ik denk dat het iets gaat worden met appel, kaneel en gember…

 111. Esther
  september 23, 2014 / 23:00

  Oooh heel fijn! Ik ben langzaam langzaam aan het afvallen (zo’n 4 kilo in twee maanden, haha), en ik denk dat ik vier dagen juicen wel vol kan houden! Lijkt me heerlijk.

  Als chocoladegek moet mijn favo smoothie wel een beetje cacao poeder bevatten ;). Suuuuper lekker:
  Een banaan en een halve avocado, dit aanvullen met cacao poeder, honing en amandelmelk.

 112. Nadine
  september 23, 2014 / 23:04

  Mijn lekkerste is een tikkeltje standaard maar wel heerlijk: zelf sinaasappelsap persen, spinazie, ananas, komkommer, munt en aftoppen met wat chia zaad

  :)

 113. september 23, 2014 / 23:07

  Mijn favoriet: banaan, kokos, cashewnoot, dadel!

  Ben benieuwd naar zo’n kuur!

 114. Camille
  september 23, 2014 / 23:17

  Mijn lievelingssapje uit de juicer is er 1 met 2 appels, 4 kiwi’s , limoensap, 2 appelsienen en ananas. Echt een heerlijke combinatie en dan heb ik ook nog het gevoel dat ik gewoon een cocktail ben aan het drinken

 115. Karien
  september 23, 2014 / 23:23

  Meloen, appel, sinaasappel, citroen en munt! :) Nom nom nom…

 116. floortje
  september 23, 2014 / 23:41

  Wat een leuke actie!
  Mijn persoonlijke favoriet is boerenkool met limoen, groene appel en komkommer. Heel verfrissend en helemaal niet bitter!

 117. Ilse
  september 23, 2014 / 23:46

  Elke ochtend, Rode biet, appel, een beetje citroensap en water in de blender en opdrinken maar. Ik heb veel last van acne en sinds ik deze sap ’s ochtends drink gaat het beter en mijn huid voelt beter en gezonder aan. Het is echt aan te raden! Ik doe het nu 4 weken en merk daad werkelijk verschil..

  Verse jus, wortel en gember is ook nog steeds een favoriet..

  Ik hoop dat je er iets aan hebt..
  En ik ben heel benieuwd of ik het wel volhoud om een hele dag sapjes te drinken..

  Liefs!

 118. Akke
  september 23, 2014 / 23:46

  Mijn favoriete combinatie is: Mango, banaan, spinazie en kiwi!

 119. José
  september 23, 2014 / 23:46

  Pfoe, ik ben eigenlijk niet zo in de ‘sapjes’ thuis, maar heb eens een óverheerlijk sapje gedronken, sinds toen twijfelde ik om een juicer te kopen, misschien doe ik ’t toch als ik er meer drink..
  In ieder geval, in het sapje zat:

  1citroen, hand spinazie. Wortels. Bloemkool (dit proef je niet eens!), tomaat, frambozen, appel, mango. Het was echt verassend lekker!

  X José

 120. Justine
  september 24, 2014 / 00:04

  Ik die graag mee!

  Mijn favo sapje::
  Aardbei, banaan, sinaasappelsap en spinazie met wat kokoswater

 121. Hanneke
  september 24, 2014 / 00:15

  Jaaaa like! Favoriete sapje: Komkommer, banaan, bleekselderij, gember, sinaasappelsap. Heel-erg-lekker. Voor ’s morgens.
  Voor ’s avonds houd ik het liever bij sapjes met verse ananas, kokosmelk(en rum en melk) met gecruncht ijs. Of komkommer(met gin en tonic) Het moet wel leuk blijven…

 122. september 24, 2014 / 00:21

  Hahahaha ik weet inderdaad nog het logboek dat je bijhield op de dag dat je alleen deze sapjes dronk! H-I-L-AR-I-S-C-H was dat voor jouw lezers, maar een hel voor jou! Ik zou dat ook zeker gaan voor de 2 sapjes per dag! Super fijn dat het gewoon kant-en-klare flesjes zijn. Je pakt een flesje uit de koelkast en hup, je bent klaar om te gaan. Ideaal voor mensen zoals ik, die altijd haast hebben en tijd tekort komen. Toch probeer ik iedere morgen een groene smoothie te maken.

  Mijn favoriete combi: handje (bevroren) spinazie, banaan, 40 gram havermout, coconutmelk van alpro (maakt de smoothie extra lekker!), handje blauwe bessen, tarwegraspoeder, chiazaad en lijnzaad! Super snel, want je hoeft alleen de banaan te snijden en ook nog eens super lekker!

 123. Jaimy
  september 24, 2014 / 02:03

  Superactie! Mijn lievelingssapjes zijn sla-spinazie-peer-broccoli-kiwi em appel-rode biet-wortel-limoen-paprika-bleekselderij-sinaasappel

 124. Maartje
  september 24, 2014 / 07:52

  Mijn ontdekking is bevroren brocolli toevoegen! Super veel vitamine C, maakt het lekker koud en je proeft er niets van xx

 125. Michelle
  september 24, 2014 / 08:01

  Mijn favo sapje is een combinatie van ananas en mango. Heel simpel maar super lekker.

 126. Annemijn
  september 24, 2014 / 08:06

  Mijn favoriet is warm water door een filter met gemalen bonen laten lopen. Deze bonen zijn wel van een bepaalde soort: dat groeit in warme landen en caffeine bevat. Je kunt er eventueel nog wat warme melk aan toevoegen. Super lekker, vol energie en gezond! ;)

 127. Lisanne
  september 24, 2014 / 08:07

  Wat een super actie!

  Mijn favoriete sapje van de zomer was andijvie, appel en sinasappel.
  Daarnaast heb ik deze zomer flink ingekocht op de markt en veel fruit in portieverpakkingen ingevroren. Is je sapje gelijk lekker koud ;)

  Groetjes

 128. Sofieke
  september 24, 2014 / 08:39

  Oeee die sapjes zou ik graag proberen!
  Mijn favo tropische combi:
  Sinaasappel, banaan, gele kiwi, mango en kokossnippers!
  Nomnomnommm..

 129. Lydia
  september 24, 2014 / 08:44

  Wat een superleuke winactie! In mijn hoofd sprong ik dan ook een gat in de lucht!:)
  Ik ken een smoothie/sapje die misschien niet groen is, maar hij is to die for.

  Ingredienten:
  Banaan uit de vriezer
  Koude koffie
  Kaneel/Cacao
  Ijs/Water
  (Eventueel maca-poeder)

  Je zet een lekker kopje koffie en laat die in de koelkast afkoelen. Tegelijkertijd leg ik een in stukjes gesneden banaan in de vriezer. Als de koffie koud is, dan mag de banaan ook uit de vriezer. Je moet de banaan, koffie en cacao of kaneel (mag je zelf kiezen) met elkaar mengen et voila! Als je smoothie wat dun is, dan zou ik in plaats van water wat ijs toevoegen (het moet namelijk zo’n lekker romige smoothie worden).
  De maca-poeder maakt het dan weer een beetje groen, maar ik doe het zelf altijd zonder!

  Ik weet zeker dat je dit superlekker zal vinden! (En daar ben ik ook nieuwsgierig naar natuurlijk).

  Groetjes!

 130. Anne
  september 24, 2014 / 08:48

  Hey,

  Mijn recept is lekker makkelijk en simpel. Ideaal voor als je weinig tijd hebt.

  Voor twee glazen:

  – 250 gram andijvie
  – 1 banaan
  – 2 kiwi’s

  Eerst doe je de andijvie in de blender met wat water zodat het een sapje wordt, daarna doe je het fruit erbij.

  Als het mooi met elkaar is gemixt, doe je de sapjes in een glas. Om het af te maken strooi ik er altijd een theelepel chiazaadjes overheen.

  De ene drink ik ’s avonds op en de volgende is voor het ontbijt de volgende dag. Dan hebben de chiazaadjes veel vocht opgenomen en krijg je er een lekker vol gevoel van.

  Succes ermee!

 131. september 24, 2014 / 09:09

  waaaaah gaaf deze actie! hopelijk kan ik je overhalen met mijn sapcombo ;) Ik vind de combi munt met peer en mango echt heeerlijk en als je echt uit wilt pakken gooi je er een heel klein scheutje kokosmelk bij!

 132. september 24, 2014 / 09:15

  Cool, ik doe graag mee!

  Mijn favoriete smaakcombinatie is toch wel een echte green juice: veldsla, banaan, chia seeds, klein beetje kokos, kiwi en avocado.

  Ben benieuwd!

  Liefs
  Stella

 133. Pascale
  september 24, 2014 / 09:25

  Hoii, hele leuke winactie. mijn favorite combinatie is: versgeperste sinaasappelsap + grapefruitsap met banaan en aardbeien.

 134. S.D.
  september 24, 2014 / 10:07

  Ah leuke actie!

  Mijn favo combi is: Aardbei, spinazie, lijnzaad, sojamelk en frambozen!

 135. Chantal
  september 24, 2014 / 10:17

  Absolute aanrader, met weinig ingrediënten, lekker en gezond:

  1 mango
  2 handsinaasappels
  handje verse peterselie
  water (of eventueel kokos-water)
  (optioneel: gember, maar niet nodig)

  SMULLEN MAAR!

 136. Lotte
  september 24, 2014 / 10:49

  Wortel! Ik ben dol op mijn sapje wortel, sinaasappel en een stukje gember. Maak regelmatig een liter sap. Enne… zou dolgraag de box met sapjes willen winnen! Wil al een tijdje eens een keer het die-hard programma van 4 dagen willen proberen, heel benieuwd wat het effect is op je lichaam. Eerst nog maar wat moed verzamelen! ;-)

 137. Anne Claire
  september 24, 2014 / 10:56

  Gember, appel, biet en wortel! Super lekker en ook nog eens top tegen puistjes! :D

 138. Caitlin
  september 24, 2014 / 11:03

  Dit is voor mij nou echt een uitkomst! Ik zou het Fit programma proberen.
  Omdat ik zelf geen goede blender heb maak ik eigenlijk nooit zelf sapjes. Dit vind ik erg jammer! Als ik me mijn ultieme sapje voorstel denk ik aan: Ananas, Kokoswater, Mango en selderij. Ik stel me voor dat het dan super lekker fris is!

 139. Jennifer
  september 24, 2014 / 11:06

  Ik ga voor simpel en snel, dus dit zou een uitkomst zijn.
  Maar als ik zelf aan de slag ga kan ik je de combinatie ananas en spinazie (+ beetje water) aanraden! Heerlijk tropisch!

 140. Rianne
  september 24, 2014 / 11:09

  Leuke actie! Mijn favoriete combi is komkommer, appel, gember, bleekselderij en banaan.

 141. Kim
  september 24, 2014 / 11:10

  Zolang er maar kokoswater in zit, want kokoswater = heaven!

  Nee, maar even serieus, kokoswater is vaak wel de basis voor mijn sapjes. Dus eigenlijk word het hoog tijd dat ik eens een andere combinatie ga leren kennen, en oh, ik zou me wagen aan de detox, want dat moet ik serieus gewoon een keer geprobeerd hebben! Vind je ook niet? ;)

 142. Desiré
  september 24, 2014 / 11:26

  Whooo leuke winactie, ik doe mee! :D
  Mijn favoriete sapcombinatie is

  1.5 komkommer
  2 appels
  4 stengels bleekselderij
  6 muntblaadjes
  1 eetlepel limoensap
  1 theelepel citroensap

  Deze moet goed zijn voor de weerstand, de darmen en tegen hoofdpijn. Hij is lekker licht en door de munt en limoen krijgt het ook een hele frisse smaak :D

 143. Marlou
  september 24, 2014 / 11:50

  Mijn favoriete sapje is aardbei met.. roomijs!
  Gezien mijn voorliefde voor dergelijke ‘sapjes’ zouden die sapjes van jou dus errrrrrrrug welkom zijn, want hoewel een speklaagje erg handig en lekker warm is in de winter, moet ik het natuurlijk niet overdrijven :) x

 144. Charlotte
  september 24, 2014 / 11:54

  water (hoeveelheid afhankelijk van hoe dik je het sapje wilt)
  handje spinazie
  2 appels
  Stukje gember
  Handje frambozen
  Gebroken lijnzaadjes

  Enjoy!

 145. Judith
  september 24, 2014 / 12:05

  Jeej wat een goede winactie, ik zie allemaal goede ideeën voorbij komen ! super handig

  Dit is mijn favoriet, vooral omdat ie zo’n mooi kleurtje heeft
  – mango
  – raspberries
  – abrikoos
  – granaatappel pitjes
  – Griekse yoghurt

 146. Ilse
  september 24, 2014 / 12:12

  Oeh, leuk dit! Ook al is het een beetje masochistisch en heeft het wat weg van zelfkastijding, ik zou heeeull graag een week sapjes drinken (ja, echt!) Ik deel dus graag mijn favoriete saprecept met je (die ik sowieso graag deel want ik vind ‘m de-li-cious!)

  – 125 gram voorgekookte rode biet (ik gebruik ook weleens bietensap van Zonnatura)
  – 1 appel (zoet)
  – een halve avocado
  – het sap van een halve limoen
  – glas water

 147. september 24, 2014 / 12:20

  Hmm lekker! Ben zelf meer fan van smoothies(om zelf te maken dan, ha) en mijn favoriet dit moment: 1 banaan, 75 gram diepvries rood fruit, 30 gram havermout en 125 ml yoghurt! Huppa in de blender en je kan er een hele morgen tegenaan :)

 148. Ellis
  september 24, 2014 / 14:00

  Om mezelf af en toe te verwennen met een smoothie ipv groene smoothie
  Een smoothie met
  -sinaasappelsap
  -aardbeien
  -ananas

 149. Suzanne
  september 24, 2014 / 14:14

  Mijn lievelingscombinaties:

  wortel – appel – gember – limoen

  bleekselderij – komkommer – groene appel – limoen

 150. Naomi
  september 24, 2014 / 16:03

  Super leuk! Mijn favoriete sapje is met grapefruit, sinaasappel, banaan en yoghurt. Doe er zelf altijd nog een schepje maca poeder bij. Zeker het proberen waard!

 151. september 24, 2014 / 16:50

  Oh leuk!! Ik maak het liefst sapjes zo simpel mogelijk, mijn favoriet is met 2 appels, 3 geperste sinaasappels, spinazie en havermelk. En evt nog mango of ananas erbij!

 152. Jolien
  september 24, 2014 / 17:02

  Wortel, mango en kokoswater! Heerlijk zoet

 153. september 24, 2014 / 17:05

  Hmm, dit lijkt me lekker EN gezond :)
  Momenteel maak ik graag smoothies met banaan. Banaan, aardbei en spinazie bijvoorbeeld.
  Of biet, spinazie, aardbei en spirulina,

  Laatst dronk ik peer met tarwegras. Dat was verbazingwekkend genoeg helemaal niet zo smerig als ik gedacht had.

 154. Mandy
  september 24, 2014 / 17:10

  De meest easy peazy; spinazie met ananas, maar daarentegen ook de allerlekkerste!

 155. Marijn
  september 24, 2014 / 17:40

  halve mango, halve avocado, 5 aardbeien, 1 banaan en 250 ml kokoswater! DELICIOUS

 156. Loes
  september 24, 2014 / 17:57

  Mijn favoriet is erg simpel: banaan, sinaasappel en aardbeien. Een paar bevroren stukjes mango en handjes spinazie om het af te maken. heerlijk!

 157. machteld
  september 24, 2014 / 18:05

  Hoi!

  Mijn favoriete saprecept is vrij simpel: aardbeien, sinaasappel en basilicum

 158. Simone
  september 24, 2014 / 18:13

  Ah wat een chille actie, ik hou van sapjes!

  Het sapje dat ik super vaak maak is:

  200 gram spinazie
  1.5 sinaasappel
  0.5 appel
  100 gram ananas

  Echt super heerlijk!

 159. Myrna
  september 24, 2014 / 18:14

  Ik drink nu eigenlijk alleen af en toe een smoothie, omdat we thuis geen juicer hebben, maar sapjes zou ik wel heel graag willen drinken. Perfecte winactie dit om het uit te proberen. Als ik dan toch een sapje zou moeten verzinnen. Spinazie en ananas lijkt me lekker. Dit zijn namelijk mijn lievelingsgroente en fruit ;)

 160. Renske
  september 24, 2014 / 18:23

  Wat leuk! Mijn favo van het moment is wortel, peer, braam en een snufje kaneel. Heerlijke combo voor de herfst

 161. Fenna
  september 24, 2014 / 18:57

  Súper goede actie, ik doe zeker mee!
  Mijn favoriete health-drankje:

  Zo’n 300 ml bietensap
  Handje spinazie
  1,5-2 appel(s)
  Komkommer
  Kleine theelepel cayennepeper
  (Scoop vanille whey)
  Aanvullen met water naar smaak

  De cayennepeper is vooral een super gezonde toevoeging
  Try it! :)

  Xxxxxxxxx

 162. Yvonne
  september 24, 2014 / 19:01

  Lijkt me wel leuk om deze uitdaging een keer aan te gaan.

  Een banaan, paar eetlepels yoghurt, stuk of 10 verse basilicumblaadjes, beetje water.

  Basilicum is eigenlijk vast onderdeel in mijn dieet. ;)

 163. Britt
  september 24, 2014 / 19:11

  Ik maak eigenlijk nooit sapjes, en ik drink ze bijna nooit, oeps. Maar ik wil dit graag proberen, maar ik weet nu al, degene met heel veel fruit zijn zeker mijn favoriet!

 164. september 24, 2014 / 20:18

  Favoriet: appel/wortel/gember!

 165. Mieke
  september 24, 2014 / 21:46

  Mijn favoriete combi is denk ik sowieso spinazie en banaan, heeeel erg onspeciaal maar die blijft gewoon lekker :)

 166. Anneroos
  september 24, 2014 / 21:56

  Leuke actie! Mijn favoriete combinatie is appel, sinaasappel en spinazie.

 167. Nina
  september 24, 2014 / 22:03

  Ik doe mee!
  Wat ik een hele lekkere combo vind met mijn juicer is:
  wortel, sinassapel en appel.
  Ik doe er ook graag nog citroen doorheen. Maakt het lekker zuur.

 168. Marieke
  september 25, 2014 / 08:23

  Gewoon een lekkere verse jus d’orange :-)

 169. september 25, 2014 / 09:48

  Spinazie, komkommer, banaan & appel, met daarbij water en optimel vanille yoghurt. JAM

 170. Lorraine
  september 25, 2014 / 14:31

  Super leuk! Lijkt me geweldig! Mijn favoriete sapje is een combinatie van kers, appel en limoen! Super fris en heel lekker :)

 171. evie
  september 25, 2014 / 15:07

  Wat leuk! Mijn favo recept is:

  spinazie, blauwe bessen, mango, avocado en een beetje kokoswater

  Zelfs mn kids vinden het erg lekker, benieuwd of deze ook zo lekker zijn!

 172. Laura maradam
  september 25, 2014 / 16:11

  Carrot lemon ginger :) easy breezy and perfect to wake up in the morning! Xx

 173. Yvon
  september 25, 2014 / 16:53

  Spinazie, avocado, banaan, framboos en yoghurt! Nomnomnom! Wel heel erg leuk zo’n winactie! Vooral ook omdat al die comments weer veel inspiratie zijn ;-) Thanks for sharing!

 174. Ilya Tuit
  september 25, 2014 / 18:49

  Van het weekend gedronken in Berlijn:
  Ananas mango sinasappel aardbei

  Jumjum

 175. Noortje
  september 25, 2014 / 19:54

  Mijn favoriete sapje is met komkommer, spinazie, munt, appel en citroen! Heerlijk fris!

 176. Evita
  september 25, 2014 / 19:57

  Klinkt goed!Zou een goede stok achter de deur zijn om er een paar kilo af te krijgen!! :)

 177. Martine
  september 25, 2014 / 21:05

  Hoi Annemerel,

  Lijkt me super een Uzuma juice pakket.
  Mijn favosapje:
  Meloen
  Gember (minibeetje)
  Munt
  Groene appel

  Heerlijk verfrissend naar een lekkere workout.

 178. Jacqueline
  september 25, 2014 / 21:42

  Favo nr 1 blijft, gember selderij en wortel. Of aardbei, banaan, munt met verse jus.
  Niet te veel in 1 sapje = lekker makkelijk
  Xxxxx

 179. Leonie
  september 25, 2014 / 22:31

  Ik ga altijd heerlijk op een jaarlijkse sapkuur! Mijn favoriete recept is:

  6 wortels
  sap van een sinaasappel en wat geraspte schil
  sap van een citroen en wat geraspte schil
  handje gojibessen
  beetje tijm
  beetje verse kamille
  paar blaadjes munt
  klein beetje anijs
  ijsblokjes

 180. Tuyet Bang
  september 26, 2014 / 01:02

  Arg door dit artikel besef ik me dat ik te weinig juice/smoothies drink! Maar als ik ze drink dan combineer ik graag spinazië met mango, banaan, een klein beetje gember en griekse yoghurt mmmmmm

 181. Nienke
  september 26, 2014 / 09:15

  Misschien is het een beetje laat, maar ik moest zelf eigelijk even besluiten wat nou echt mijn lievelingssapje is. Zo nu en dan een sapje vind ik zelf echt heerlijk namelijk (net als smoothies). Maar vandaag ben ik jammergenoeg ziek en dus dacht ik, ik kies gewoon mijn ‘anti-ziekzijn’ sapje. Dit sapje vind ik zelf echt heerlijk en het boost je imuunsysteem.
  – 1 Mango
  – ¼ citroen
  – 1 handje aardbeien
  – 1 handje blauwe bessen en frambozen
  – Optioneel: 1 tl tarwegraspoeder (gaat het er wel vies van uitzien, maar als je echt ziek bent ;) )

 182. Dewi
  september 26, 2014 / 13:23

  Mijn fav sapje is vier golden kiwi’s, een banaan, amandelmelk tot het vloeibaar genoeg is, en wat honing. Eventueel nog dadels en zaadjes doorheen, en hij is heerlijk!

 183. Marianne
  september 26, 2014 / 13:24

  Aahh wauw ik wil dit! Mijn favoriete sap combinatie is sinaasappel watermeloen, en granaatappel en framboos. Ik probeer weinig uit met groente, durf het niet zo goed en ben bang dat het niet zo lekker wordt. Daarom zou ik heel graag zo’n sapje van Uzuma willen proberen om te ervaren dat sapjes met groente wel echt lekker zijn. Duimennn

 184. Suzanne
  september 26, 2014 / 14:38

  Mijn favoriete combi is soja melk, een hele mango, een cup met wortels, een kiwi gold en twee handen verse spinazie en bevroren aardbeien! Zoooo lekker!

 185. september 26, 2014 / 16:32

  Aahh, ik wil deze sapjes al zo lang eens uitproberen! :-D

  Een echt favoriet sapje heb ik eigenlijk niet, maar als het zo’n dag is waarop je met zonnestralen in je gezicht wakker wordt, gooi ik het liefst mango, aardbeien, banaan en komkommer in de blender :-)

 186. Kim
  september 26, 2014 / 23:15

  Mijn favoriete combi is

  Komkommer-Kiwi-Banaan-Appel-Munt. Lekker fris!

 187. Tosan
  september 27, 2014 / 14:51

  Mijn favoriet is boerenkool, bleekselderij, appel, citroen & spinazie!

 188. Julia
  september 27, 2014 / 18:05

  Appel, bietje, wortels en een stukje gember door de juicer!

 189. Myrthe
  september 28, 2014 / 16:58

  Superleuk! Mijn beste combinatie is spinazie (60 gram), banaan (1) en sinaasappelsap (op gevoel). Heel simpel, heel groen, en heel lekker (je proeft de spinazie helemaal niet).

 190. Paulien
  september 29, 2014 / 20:18

  Hee annemerel,

  Mijn favoriete combi is: munt, wat citroensap, aardbeien, kokoswater en als het een groene smoothie moet worden: nog wat spinazie erbij.

  Veel succes!

 191. Bregje
  september 30, 2014 / 15:52

  Wauw wat een reacties! Maar toch probeer ik het want dit wil ik graag proberen.
  Mijn favoriete mix is momenteel troebel appelsap, blauwe bes (diepgevroren), gember, munt en bietjes.

  verfrissend en erg gezond!

 192. Anita H.
  oktober 1, 2014 / 20:39

  Ik heb (nog) geen juicer en pers gewoon met de hand. Dan ben je dus een beetje beperkt… Ik neem vaak rode grapefruit met citroen en dat bevalt uitstekend.

 193. Isa
  oktober 2, 2014 / 19:29

  Hoi Annemerel,

  Ik maak geen sapjes maar smoothies en mij favoriete combinatie is:

  – 1 grapefruit + het sap ervan
  – 1/2banaan
  – 1 theelepel maca
  – 2 handen spinazie
  – 1/4 komkommer
  – een scheutje (plantaardige) melk

 194. Manon
  oktober 2, 2014 / 22:39

  Oh wat een leuke winactie! Mijn favoriete combi is spinazie, banaan, mango, avocado en amandelmelk of griekse yoghurt. Daarbij dan een klein beetje honing, wat kaneel en zonnebloempitjes. Als ik het met griekse yoghurt mix, wordt het een lekker papje, heerlijk!

 195. Eva
  oktober 6, 2014 / 15:03

  Oeh leuk, ik zou voor de steady gaan, slim lijkt me way to heavy!

  En mijn lievelingssapje is een frisse simpele: venkel, komkommer, venkel, appel en wat munt of koriander!