WIN: Romantic (or just fun) & Delicious night for 2!!!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

 Goed, ik ga nu dus de aller aller aller leukste prijs in de Annemerel.com geschiedenis weggegeven (dat zeg ik iedere keer, maar dit keer is het ECHT!). Namelijk: een compleet verzorgd verblijf voor twee personen bij mijn favoriete hotel, Elzenduin.

Okee, okee ik ben natuurlijk een klein beetje bevooroordeeld, want ik loop zelf al vierenhalf jaar (betaald) met heel veel plezier in het hotel rond. Maar ik zal mijn mening eventjes argumentatief onderbouwen. Dat heb ik namelijk in een ver verleden (zo’n anderhalf jaar om precies te zijn) geleerd op de Universiteit.

1. Bij Elzenduin hebben ze de allerlekkerste bedden. En ik kan het weten, want ik sliep er met Oud & Nieuw. En OK ik had wat druppels alcohol in mijn bloed, dan slaap ik sowieso wel goed, maar echt. Best. Beds. Ever. Toen de foto boven deze blog gemaakt werd was ik compleet nuchter en was het 16.00u ’s middags en ook toen viel ik bijna in slaap.

2. De beste Steak Tartaar, het lekkerste huisgemaakte brood, het meest ultieme Chocolade Dessert. En dan de Macarons. Die doen echt niet onder voor die van Ladurée. Echt niet.

3. In de duinen, 150 meter van het strand. Wat voor excuus heb jij nog om niet even uit te waaien op het strand? Of een heerlijke frisse morning run, ben je gelijk helemaal klaar voor mijn vierde punt..

4. HET ONTBIJT. Iedere ochtend verse huisgemaakte broden, huisgemaakte jam, biologische vruchtenyoghurt, heerlijke warme croissantjes. Je eitje precies zoals jij dat wilt, gebakken, gekookt, scrambled, met spek.. Jij mag het zeggen!

5. De brunch op zaterdag en zondag, de High Tea en de High Wine iedere dag tussen 14.00u en 17.00u en vanaf zondag 20 november de Jazz Sunday, live muziek met amuses en wijnen. LEUK!

6. De Elzenduin ‘bibliotheek’ met de mooiste modeboeken van Dior en Louis Vuitton, interieurinspiratie boeken, kunst, reizen en natuurlijk eeee-ten.

7. En dan tot slot.. het feit dat Elzenduin echt een plekje is om helemaal tot rust te komen. In de lounge bij de openhard, aan de bar op je kamer of op het strand. Rust rust rust!

Wat je precies kunt winnen? Één overnachting voor twee personen, inclusief driegangendiner in ons Restaurant en ontbijt. Wat je daarvoor moet doen? Ten eerste moet je zowel @annemerelcom en @elzenduin volgen op twitter. Dan…. Twitter je iets leuks over dat je met de winactie van @annemerelcom en @elzenduin mee doet en vervolgens… kom je weer terug naar deze blog en zet je onder de comments dat je hebt meegedaan en met welke twitternaam.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

78 Reacties

 1. november 8, 2011 / 15:06

  Zo, ik heb meegedaan met Twitternaam @PDSKRR :)

 2. Sanne
  november 8, 2011 / 15:07

  Wat geweldig! Ik zag vanmorgen dat er een grouponactie is en hoewel het een fantastische actie is kan ik dat helaas niet betalen. Het lijkt me heerlijk om na een enorm stressvol eerste semester te kunnen ontspannen in Elzenduin. En dan eindelijk mijn 5km te kunnen rennen, op het strand! Ik heb meegedaan met twitternaam @SanneK_

 3. Claimy
  november 8, 2011 / 15:09

  SUPERleuke winactie Annemerel! Sowieso heel leuk dat het er de laatste tijd meer worden. Zo laat je zien dat je ook echt aan je bezoek(st)ers denkt! Mijn twitteraccount is trouwens ClaimyA en heb al een tweet geplaatst.

  • Marjan
   november 9, 2011 / 12:00

   Heb meegedaan met twitternaam @bidaste.

 4. november 8, 2011 / 15:11

  heel erg leuk! zelf doe ik niet mee, want natuurlijk zou ik er wel willen overnachten.. maar het is alsnog een beetje ver voor me en ik zou niet weten met wie ik heen zou moeten! dus ik gun de andere kandidaten wel even een kansje! liefs

 5. november 8, 2011 / 15:13

  Een weekendje weg van alle dagelijkse stress is zo, zo, zo welkom! Ik heb dan ook maar al te graag meegedaan: @ann_willems it is.

  Heel erg leuke winactie, dit :-).

 6. Mathilde
  november 8, 2011 / 15:13

  oooeeh, klinkt zeer aantrekkelijk!
  jammer dat ik geen twitter heb:p

 7. november 8, 2011 / 15:13

  ik heb ook meegedaan, maar wat is het moeilijk om in zo weinig tekens iets origineels te verzinnen over het waarom! ik licht hier even toe: het rare is dat mijn lief en ik sinds we samenwonen juist minder tijd voor elkaar hebben :’) ik ben in desperate need of some quality time met hem en ik HOOP echt dat elzenduin en jij dit voor ons gaan waarmaken. ik doe mee met twitternaam @nettelie.

 8. ashley
  november 8, 2011 / 15:17

  Ik heb meegedaan! Super actie, de reden staat in de tweet! Maar nogmaals bij deze zou ik het heel leuk vinden om mijn lieve mamma een keer te verassen omdat ze een hele zware periode achter de rug heeft en ze altijd heel lief voor mij is gebleven! Het staat onder mijn twitter naam: @ashleysobral ! Succes, liefs x

 9. november 8, 2011 / 15:18

  Wauw, wat een geweldige winactie!! Ik doe graag mee en als ik win dan geef ik het als cadeau aan mijn ouders. Na een moeilijke periode vind ik dat ze wel eens een fijn weekend met zijn tweeën verdienen!
  Ik heb meegedaan onder de twitternaam ielss, maar aangezien mijn twitter privé is heb ik even een printscreen van de tweet gemaakt. http://i39.tinypic.com/5mld9z.png

 10. Machteld
  november 8, 2011 / 15:18

  Nu ik zo goed als gezond ben verklaard HOOP ik deze winactie te winnen!
  Twitternaam: @machteldtbraak
  xxx

 11. Kelly
  november 8, 2011 / 15:20

  Ik heb ook meegedaan hoor! @Ksnottebellie
  We’ll wait and see!

 12. Fleur
  november 8, 2011 / 15:26

  Ik heb ook meegedaan, onder de naam _Fleurl. Natuurlijk is het leuk als ik ernaast mag liggen, maar E. verdient het dubbel en dwars.

 13. november 8, 2011 / 15:30

  Echt een hele leuke winactie: ik doe mee! :)
  (twitternaam: booksfood)

 14. november 8, 2011 / 15:34

  SUPER leuke actie! Ik doe mee met twitternaam @AnnekeBuurke

 15. november 8, 2011 / 15:35

  Wow, dat is echt wel ongelofelijk superleuk! Zo’n weekendje weg zou zo deugd doen :) Het ziet er daar trouwens fantastisch uit en dankzij al jouw mooie foto’s van het eten daar verlang ik stiekem al een hele tijd om daar eens te kunnen gaan. Maar vanuit België kan je natuurlijk niet zo snel een avondje op en af gaan :)
  Ik doe dus zeker mee!
  Twitternaam: StyleIsEternal

 16. november 8, 2011 / 15:39

  Wat een leuke actie! Ik heb ook meegedaan :) (@Aveluna)

 17. november 8, 2011 / 15:41

  Superleuke actie! Ik wil naar Elzenduin:D Twitternaam : @kaaatx

 18. november 8, 2011 / 15:45

  Zooooo’n superleuke actie! Ik heb getweet met @IrenedeBruijne wil maar al te graag m’n lieve vriendje verrassen

 19. Rianca
  november 8, 2011 / 15:47

  Meegedaan onder de naam @RianCje!

  Super leuke winactie en wat een prachtige foto’s!

 20. november 8, 2011 / 15:48

  Tuurlijk doe ik mee! Wie wil nou niet hier kans op maken?! Volgens mij kan iedereen wel een nachtje (WAUW: en diner én ontbijt! Ik ga voor ontbijt! Dáár kan je me dus voor wakker maken ;)) in dit hotel gebruiken!
  Oja, twitternaam Strawberry_San

 21. Naomi
  november 8, 2011 / 15:49

  Ik heb tweet geplaatst, hoe graag ik ook heen zou willen, gun ik dit mijn ouders meer. Zij zijn mijn grootste steun en ik hou heel veel van ze. Ik ben zeker niet de makkelijkste, maar nooit hebben mijn ouders getwijfeld, ze stonden altijd zij aan zij met mij er tussen in. Ik wil ze bedanken voor alles, even hun gedachten laten uitwaaien, geen stress en een heerlijke vakantie die zij verdienen! Zonder mijn ouders was ik nooit zover gekomen, had ik niet al mijn kansen benut en kende ik de echte betekenis van Liefde misschien wel niet. Mijn vader is wel eens met mij naar Polen en Berlijn geweest omdat ik zo geintereseerd ben in de tweede wereldoorlog. Mijn mama gaat deze kerst met mij naar de kerstmarkt in Duitsland. Nu is het hun tijd en wil ik hun bedanken.

 22. november 8, 2011 / 15:50

  Ik doe mee met de winactie van @annemerelcom en @elzenduin om een overnachting voor mij & mijn vriend te winnen, zodat ik is iets liefs voor hem kan terug doen! Hij staat altijd voor mij klaar & werkt heel veel en hard voor ons, samen uitwaaien op het strand en slapen in de heerlijkste bedden ooit, dat wil hij ( en ik naturlijk ook ) wel :-) !! ( ik doe mee onder de naam @chantall010 )

 23. Maaike_w
  november 8, 2011 / 16:08

  Maaike_W: Munnemens & ik hebben elkaar beloofd vaker samen weg te gaan. Wat zou ’n weekendje @elzenduin dan toch heerlijk zijn, @annemerelcom! #winnen

 24. myrna
  november 8, 2011 / 16:25

  Wat een gave actie! Jou volgde ik al, elzenduin nu ook!
  Twitternaam: Myr_rut

 25. november 8, 2011 / 16:31

  Wat een vette actie. Super om straks met het koude weer uit te waaien op het strand en later weer lekker warm binnen genieten van een hapje en een drankje. Ik volg jullie alletwee en heb mijn tweet de wereld in gestuurd via @NINAJOSEPHINE. Ik heb er nu al zin in!

 26. november 8, 2011 / 16:44

  Hi Annemerel, super leuke actie voor Elzenduin. En leuk om te zien dat jullie nu actiever op het internet zijn. Groeten Ylja (Omdat Marketing)

 27. Hanna
  november 8, 2011 / 16:53

  Aaw, hoe graag ik dit ook zou willen winnen, ik heb helaas geen twitter (en ik ga dat ook niet speciaal voor 1 winactie aanmaken)!
  xoxo

 28. Joanne
  november 8, 2011 / 17:12

  Ik heb meegedaan op twitter met @Joannewienen. Lijkt me een heerlijk hotel! :)

 29. karlijn
  november 8, 2011 / 17:27

  Annemerel!! Kan je ook meedoen als je geen twitter hebt? Ik heb het namelijk niet en wil dat denk ik ook niet, maar ik zou wel heel graag mee willen doen met de actie…
  Ik heb wel een facebook account, misschien kan ik daar iets opzetten over de winactie?
  Ik hoop dat het zo ook kan, want het lijkt me echt een fantastische prijs om te winnen!!
  liefs

 30. november 8, 2011 / 17:31

  Hele leuke winactie, ik heb uiteraard getweet! @oh_so_blonde

 31. Chantal
  november 8, 2011 / 17:45

  Wow geweldige winactie! Vooral omdat mijn vriend (Antwerpenaar) altijd al een keer naar Den Haag wilde! Ik heb er speciaal twitter voor aangemaakt. :)

  • Chantal
   november 8, 2011 / 17:47

   oeps.. de twitternaam is: SilverRetriever

 32. JW
  november 8, 2011 / 17:48

  Helaas heb ik geen twitter :( maar wel super winactie!!

 33. november 8, 2011 / 18:03

  Met de twitternaam @MindOfMine heb ik meegedaan met de winactie! Heb een relaxmomentje echt nodig, dus.. fingers crossed :)

 34. Malou
  november 8, 2011 / 19:20

  Jaaaa meegedaan! @MalouMeeuwes en dan nu duimen!

 35. november 8, 2011 / 19:26

  Ik ben deze twee jaar samen met m’n vriend en we willen zo graag samen weg, dit zo echt top zijn. En ik ben natuurlijk heel erg benieuwd naar dat lekkere eten en de mooie boeken! Ik heb meegedaan onder @kimperk :)

 36. Leonie
  november 8, 2011 / 19:49

  Oh wat een verwennerij Annemerel! Je kan me niet blijer maken met deze prijs. Ik doe mee en volg jou en Elzenduin. Mijn Twitternaam is: leonie_86

 37. Esther
  november 8, 2011 / 19:52

  :( ik heb geen twitter….

 38. Nadia
  november 8, 2011 / 20:03

  Mijn tweet:
  Ik wil die winactie van @annemerelcom om bij @Elzenduin te eten en te slapen wel heel graag winnen! Me like!

  Wat een super leuke winactie Annemerel! :)

  Mijn twitternaam is trouwens @nadiasulman

 39. Silvana
  november 8, 2011 / 20:03

  Ik heb ook meegedaan. Mijn twitter is VkSilvana

 40. november 8, 2011 / 20:25

  Ik heb meegedaan, zou ontzettend leuk zijn ter ere van het 6,5 jarig jubileum van mij en mijn vriendje (L)

  Mijn twitternaam is @BySjanty

 41. november 8, 2011 / 20:55

  Ik heb meegedaan onder de naam @Jessie_Scheele.
  Wat een geweldige en heerlijke winactie!

 42. joelle
  november 8, 2011 / 21:28

  Ik wil heel graag mee doen aan de win actie!
  Deze zou ik graag willen winnen voor mijn vriend en mij!
  Mijn twitternaam is : Joellejanine

  En ik hoop dat ik win,

  veel liefs,
  Joelle

 43. Sophie
  november 8, 2011 / 21:48

  Ik doe ook mee! Mijn naam is Sophieschuwer

  x

 44. Iris
  november 8, 2011 / 22:05

  Ik doe mee ;) mijn twitternaam is @mrsirish. Zou leuk zijn om het te winnen, op het moment een beetje op de downlow met mn lief dus zou een welkome oppepper zijn voor ons :)

 45. november 8, 2011 / 22:13

  Ik doe mee met de actie, echt super leuk initiatief!
  Ik heb een tweet geplaats met mijn account: pattyvanbeest
  Het zou helemaal geweldig zijn om zo’n overnachting te winnen. Ben nog nooit in het hotel geweest, maar ziet er echt prachtig uit. Ik kan nu al niet wachten om lekker aan zo’n heerlijk ontbijtje te zitten en om lekker uit te waaien op het strand!

 46. Lotte
  november 8, 2011 / 22:18

  Ah wat een leuke winactie! Ben vandaag een jaar samen met mijn vriend, dus komt goed uit deze winactie haha!
  Ik heb meegedaan met het account LotteAEC

 47. november 8, 2011 / 22:36

  Ik doe mee! Lijkt me heeeerlijk om een nachtje kennis te maken met je werkplek en lekker uit te waaien. Ook al win ik niet, dan kom ik denk ik nog wel een keer want het ziet er super uit!

  @cjmkiekebosch

 48. november 9, 2011 / 06:48

  Je vergeet als pluspunt de fijne Malin + Goetz producten! Mijn eerste kennismaking ermee in Elzenduin en nu in New York kom ik het overal tegen.. Heerlijk spul! En een nachtje Elzenduin is geen straf!

 49. november 9, 2011 / 09:57

  Ik heb net meegedaan onder de naam @el_lies Zou een toffe verrassing kunnen zijn voor mijn vriend ;-)
  Heel leuke actie trouwens!

 50. Eva
  november 9, 2011 / 10:18

  Wat een sperleuke winactie! Volg je blog al een tijdje maar reageer eigenlijk zelden. Dus ook een mooie kans om te zeggen wat een superleuke blog je hebt!

  Ik heb meegedaan met twitternaam @springflowerz84. Winnen zou erg leuk zijn want binnenkrt 10 jaar samen en een jaar getrouwd met mijn man.

 51. Manon
  november 9, 2011 / 12:16

  Hele goede actie! Ik heb helaas geen Twitter, maar veel succes voor de mensen die dat wel hebben!

 52. november 9, 2011 / 12:41

  Ik doe uiteraard ook mee! :-) Ik hoop dat ik mijn Amerikaanse vriendin een beetje van Zuid-Holland kan laten zien! ;-)

  Mijn twitternaam is @kwinsu

 53. Jolanda
  november 9, 2011 / 13:03

  Done, met Twitternaam @JovanEck :) WINWINWINWIN!! Deze prijs is meer dan welkom na een weeken vol druppels, donkere wolken en plensbuien in Barcelona

  Liefs,
  JOO

 54. Lien
  november 9, 2011 / 15:38

  FINGERS CROSSED. @lienswings

 55. Merel
  november 9, 2011 / 16:14

  Na al die enthousiaste verhalen over Elzenduin zou ik heel graag zelf die experience instappen!
  Heb daarom ook meegedaan, Lakkel is mijn Twitter.

 56. november 9, 2011 / 16:47

  Ik doe mee met twitternaam @thinkinpink! Klinkt geweldig!

 57. Suzanne
  november 9, 2011 / 19:42

  Wauw wat een super winactie!! Ik doe mee met @suusjelief :)

 58. november 9, 2011 / 19:51

  Hey ik heb meegedaan onder de naam @annouska86

 59. eva
  november 9, 2011 / 23:50

  Wat superleuk! (twitter _evajansen) hell yes I joined ;-)

 60. november 10, 2011 / 08:56

  Done! Leuke win actie zeg! @oopsziedaisy

 61. november 10, 2011 / 09:06

  Ik doe ook mee! Geweldige winactie :-)

  Op Twitter heet ik @moonoloog.

 62. Nynke
  november 10, 2011 / 12:36

  Ik heb niet zo`n slijmerig verhaal als hierboven, iedereen verdient het natuurlijk gewoon vind hij of zij zelf.

  Mijn twitternaam is nynkekirsten.

 63. Jorinde
  november 10, 2011 / 15:06

  Ik doe mee! @poppetjen !

 64. juliette
  november 12, 2011 / 12:04

  Echt een super leuke actie en natuurlijk doe ik daar aan mee! Ik doe mee onder de twitternaam @juliettekuijs

 65. Marlous
  november 12, 2011 / 14:58

  Wat een actie! Dit klinkt echt zoooo fantastisch…
  Ik heb getweet onder de naam @lousje91

 66. november 12, 2011 / 16:47

  wauw, geweldig! natuurlijk doe ik mee, lijkt me heerlijk, goddelijk, amazing! (@Fashionisaparty)

 67. bregje
  november 12, 2011 / 16:59

  Wauw wat een winactie!
  Ik heb meegedaan onder de twitternaam tantebregje. Het lijkt me heerlijk om een nachtje compleet te ontspannen en nergens aan te hoeven denken.

 68. november 12, 2011 / 17:23

  Jeej! Ik heb ook meegedaan! @eline24. Leuke actie!

 69. Maud
  november 13, 2011 / 11:05

  Ik heb ook mee gedaan! Ik heb binnenkort twee
  jaar met mn vriend en voor elk jubileum gaan we weekendjes
  weg. Dit is dan wel de mooiste locatie om dit te vieren!
  Ik heb meegedaan met de twitternaam: @MaudWedman

 70. Kim
  november 13, 2011 / 18:08

  He Annemerel,
  Sindsdien jij mij hebt geintervieuwd over MIssREAL (weet je nog!) ben je ik je blog en je twitter gaan volgen, echt super leuk. En nu volg ik ook elzenduin via @kimout omdat ik heel graag in het hotel zou willen overnachten. Sinds die keer dat ik je heb gesproken is er veel veranderd in mijn leven: het gaat -eindelijk- goed met me! Mede hierdoor heb ik mijn vriend ontmoet waarmee ik super gelukkig ben, ik kan eerlijk gezegd niet wachten om in het hotel te kunnen overnachten – samen met hem…
  Dat zou echt de kers op de slagroom zijn ;) hihi

  Veel liefs, ga zo door met je blog,

  Kim

 71. november 17, 2011 / 11:34

  Oh la la, wat een mooie foto’s! Nu wil ik winnen. Mijn twitternaam is @thisislins. Fingers crossed!