WIN: Rituals Car Parfume

Photobucket

Ik heb ooit eens gehoord “hoe mooier het meisje, hoe viezer de auto” en als dat waar is, dan ben ik serieus een supermodel. Mijn auto schoonmaken is geen hobby van me. Wel een hobby van me, eten in de auto. Het ruikt in mijn auto nog wel eens naar de McDonalds.

Maar nu niet meer, want sinds kort heb ik de Car Parfume van Rituals. En die helpen niet alleen vieze luchtjes te verdoezelen, ze moeten je ook helpen bij de stress van het dagelijks leven. Want stress komt er namelijk nogal eens uit in het verkeer. Als je weer eens een uur vast staat op de snelweg bijvoorbeeld, of wanneer er aan de rij voor het stoplicht geen einde lijkt te komen, of wanneer de opa voor je 20 kilometer per uur te langzaam rijdt, of wanneer er weer eens een fietser ineens voor je auto opduikt, of wanneer je moet file parkeren. You get my point, er zijn nogal wat momenten waarop je stress in het verkeer kunt krijgen.

De Car Perfumes van Rituals zorgen dus voor ontspanning. Het is een houten diffuser, die je heel makkelijk op het ventilatierooster klikt. Als je de diffuser hebt bevestigd komt de heerlijke geur je direct tegemoet.

De Perfumes zijn er in vier verschillende geuren. Eucalyptus en rozemarijn (Hammam), vetiver en zuiverende salie (Spring Garden), sandelhout en copaiba (Sacred Fire) en kersenbloesem en rijstmelk (Sakura). Alle geuren zijn geïnspireerd door de Aziatische cultuur en ze ruiken heerlijk. Ik zelf heb de geur Sakura in mijn auto en iedere keer als ik mijn autodeur open word ik weer blij verrast.

Je koopt de Car Perfumes bij de bekende Rituals verkooppunten voor 9,95, volgens mij is dat HET ideale cadeautje voor de feestdagen.

En bij mij kun je er één winnen. Ik mag namelijk vijf van deze heerlijke Car Perfumes weggeven! Enige dat je hiervoor hoeft te doen is een reactie achterlaten onder deze blog en vertel mij waarom jij één van deze Rituals Car Perfumes zou willen winnen.

May the odds be ever in your favor ;-)

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

110 Reacties

 1. november 15, 2012 / 17:04

  Omdat ik volgende maand na een jaar lang met bloed, zweet en tranen achter het stuur te hebben gezeten, eindelijk mag afrijden! Mocht ik dan eindelijk mijn rijbewijs hebben dan kan ik ter ontspanning wel zo’n Car Perfume gebruiken!

  • Fenna
   november 15, 2012 / 17:26

   Bij mij precies hetzelfde! Alleen ben ik al iets langer dan een jaar bezig… Dus die car perfume kan ik ook wel gebruiken! Ik hang die tijdens het afrijden al in de auto voor extra ontspanning en als geluksbrenger :)

  • Lianne
   november 15, 2012 / 17:27

   HAHAHAHA, in December dus, ga je elke dag stalken ;)!

 2. shirley
  november 15, 2012 / 17:04

  Als je minstens een keer per week de afstand Amsterdam Maastricht aflegd, mag het wel lekker ruiken in de auto tijdens deze lange rit!

 3. Lisa
  november 15, 2012 / 17:05

  Aaaah ik rij ook, iets te vaak, langs de McDrive. Toevallig ook in een Ka. Dus nu moet jij wel weten wat een lucht me toegemoed komt als ik de deur open trek. Not so nice.,

 4. mila
  november 15, 2012 / 17:08

  omdat ik van alles van rituals hou dus ook hier van denk ik:)

 5. Silvana
  november 15, 2012 / 17:10

  Als cadeautje voor mijn moeder als ik weer eens met mijn vieze hockeyschoenen de auto heb geleend en de auto dus weer vies is als zij hem net schoon heeft gemaakt! Sorry MAM!

 6. november 15, 2012 / 17:15

  Annemerel! Vorige week zag ik m al voorbij komen en nu kan ik m winnen :) Ik zal je vertellen: sinds vorige week heb ik mijn eerste echte eigen autootje (een zwarte Fiat en ja, voorgeschoten door mn vader, maar toch) en daarom wil ik heeeel graag dit Ritualsding winnen, hoe cool! :)

 7. Karlijn
  november 15, 2012 / 17:15

  De auto hier ruikt nog ZO naar nieuw, die kan wel een beetje rituals gebruiken…

 8. Kimberly de B
  november 15, 2012 / 17:15

  Oooh ik wil deze ook wel, omdat mijn auto mijn persoonlijke afvalbak is. En tegelijkertijd kledingkast. Niet dat dat er iets mee te maken heeft, maar vol dat mijn auto is…. Ook ben ik een ster in verzamelen. McDonalds zakjes (helaas ik ook), energiedrank blikjes, chipszakken.. Ik kan er blijkbaar geen afstand van doen:D:D

 9. Naomi
  november 15, 2012 / 17:17

  Omdat ik (hopelijk) mijn rijbewijs volgende week haal en het luchtje daarna goed van pas zal komen!

 10. Janneke
  november 15, 2012 / 17:20

  Omdat ik sinds een week of 2 je blog volg en helemaal verslaafd ben
  en mijn ambipure luchtje in de auto bijna op is!
  XX

 11. november 15, 2012 / 17:20

  Omdat ook voor mij de auto wassen geen hobby is. Een meisje heeft wel betere dingen te doen natuurlijk :-) + ik ben een stressy persoon in de auto, ik kan echt heel gefrustreerd raken!

 12. november 15, 2012 / 17:22

  Waarom ik één van deze Rituals Car Perfumes zou willen winnen: ” Ik mag elke dag meerijden naar het werk in de auto van mijn lieve vriendje, een echte mannenauto(met de nodige mannelijke spullen+geurtjes)!! .. Nu zou ik wel zo’n rituals car perfume willen winnen zodat ik die in zijn auto kan klikken en de auto lekker gaat ruiken, dan is de auto ook een beetje vrouwelijk :) ”

 13. Daisy
  november 15, 2012 / 17:23

  Net een nieuwe auto gekocht waar we heel blij mee zijn, maar die rare luchtjes met zich meedraagt..
  Tja een audi80 ;) kan het dus goed gebruiken!

 14. november 15, 2012 / 17:23

  Heerlijk! Ik wil zeker meedoen en ik denk dat ik zou moeten winnen omdat ik heel erg last heb van autoreisziekte enzo. Dit komt voornamelijk door de benzine/autoachtige geur waar ik echt niet tegen kan. Dit zou echt dé oplossing zijn!

 15. Maaike
  november 15, 2012 / 17:23

  Ik wil heel graag één van deze Rituals Car Perfumes willen winnen omdat ik morgen eindelijk mijn nieuwe auto mag ophalen! :) Hier past een nieuw luchtje perfect bij zodat ik deze winter met veel plezier mijn kilometers kan gaan maken.

 16. Suzanne
  november 15, 2012 / 17:25

  Ohh lijkt me heerlijk!!
  Autorijden is toch wel essentieel maar blijft soms moeilijk en stressvol zoals je zegt!!
  En misschien als iedereen zo’n fijn parfum zou hebben zou er ook iets minder getoeterd worden ;)

 17. Lianne
  november 15, 2012 / 17:27

  Ik zou het willen winnen om als cadeautje aan mijn vriendinnetje te geven, die heeft 3 rijleraren versleten, en eindelijk diegene gevonden waarmee ze haar rijbewijs denkt te kunnen halen!

 18. november 15, 2012 / 17:32

  I love rituals!
  Heb zelf het sakura pakket een tijd geleden gehaald en als mijn auto ook zo lekker zou kunnen ruiken!
  Oh my wat zou dat geweldig zijn.
  Ik zou dit heel graag willen winnen.

 19. Yoor
  november 15, 2012 / 17:34

  Ik zou dit parfum heel graag willen winnen! Mijn auto is een 15 jaar oude Suzuki Alto. Dit koekblik is verroest, het dak valt uit elkaar en als het regent, regent het ook IN de auto. Oftewel: allesbehalve een luxe Porsche. Met dit parfum zou mijn koekblik behoorlijk gepimpt worden! Hopelijk jaagt het de spinnen ook weg die inmiddels een tweede huis hebben gevonden in mijn geliefde Alto (ik heb al meerdere malen mijn auto aan de kant van de weg moeten zetten om panisch een spin het autoraampje uit te werken, omdat er weer een over het stuur loopt).

 20. Chantal
  november 15, 2012 / 17:36

  Ik heb geen auto, maar mijn allerliefste papa wel. Als iemand het verdient om te ontstressen in de auto is hij het wel. Hij haalt me ook met alle liefde op en brengt me weg met de auto, ook al ben ik daar misschien wel wat te oud voor geworden. Ik zou er dus graag 1 winnen voor hem. :)

 21. Jennifer
  november 15, 2012 / 17:39

  Ik zou hem graag willen winnen, omdat ik na 3 rijscholen, 3 instructeurs en 2 jaar eindelijk mijn roze pasje gehaald heb. Helaas rookt mijn vader af en toe in de auto en ik hoop dat hij door de lekkere geur die dan in de auto hangt het afleert.

 22. november 15, 2012 / 17:39

  Oh wat leuk! Ik wist niet dat die er waren van de rituals. Ik zou ‘m graag willen winnen, nu ik sinds kort elk weekend op en neer tuf van Antwerpen naar Utrecht of Groningen en dat meestal na een ontzettend stressvolle week (stress-studie) zou ’t misschien wel wat veiliger (en leuker) op de weg zijn als ik een lekker ontspannend geurtje erin heb zitten!

 23. november 15, 2012 / 17:42

  Ik zag het al op instagram, ik vind het echt een super uitvinding. Eindelijk een lekker luchtje zonder zo’n raar ding in je auto te moeten hangen!

 24. Fleur
  november 15, 2012 / 17:44

  Ik heb dan wel geen auto, ik zou hem gewoon lekker in m’n kamer hangen!:D stress zal zeker van het autoverkeer komen, maar die tentamens kunnen er ook wat van… Ik heb wel behoefte aan zo’n lekker rustgevend geurtje;)!

 25. november 15, 2012 / 18:04

  Leuke winactie! Ik heb alleen geen auto.

 26. Simone
  november 15, 2012 / 18:07

  Over een paar weekjes op voor mijn rijbewijs, zou alvast een leuk cadeautje zijn.. (nu nog slagen haha!)

 27. Renske
  november 15, 2012 / 18:08

  Ik ga dit weekend verhuizen. Mijn vriend en ik gaan samenwonen en dus ook zijn auto delen. Die wil ik natuurlijk alleen gebruiken als hij ook lekker fris van binnen ruikt.

  Succes met de actie!

  Groetjes, Renske

 28. november 15, 2012 / 18:10

  Sinds ik zwanger ben (24 weken nu) vind ik heel veel stinken. Zo ook mijn auto. Een lekker geurtje zou de autorit een stuk aangenamer maken.

 29. november 15, 2012 / 18:30

  Ik wil de graag een winnen zodat mijn auto net ze lekker naar rituals ruikt als mijn kamer (en zoals ik als ik net gedouched heb)

 30. november 15, 2012 / 18:40

  Gaaf ik heb er zelf ook een artikeltje over geschreven! Ik zou deze graag willen hebben omdat mijn auto schoonmaken ook geen hobby van me is, en alle parfumetjes voor in de auto die ik tot nu toe heb gekocht ( de boom bijvoorbeeld ) niet zo lekker ruiken!

 31. november 15, 2012 / 18:42

  Ik had ooit een autoparfum waar alle vloeistof uit was gelekt. Zo ranzig! Die auto heeft werkelijk waar gestonken tot het moment dat hij naar de sloop ging! Daarna NOOIT meer gebruikt! Om deze slechte ervaring met autoparfum goed te maken, zou ik graag deze rituals parfum winnen :)

 32. november 15, 2012 / 18:49

  Wat een super leuk kerst cadeau! Is weer wat anders dan een dobbelsteen of een denneboompje aan je spiegel!

 33. november 15, 2012 / 18:51

  Wat een leuke auto parfum!! :) Echt super mooi zo’n houten blokje!
  Waarom ik een rituals car perfume zou willen winnen?
  Omdat ik zo’n geparfumeerd kerstboompje (Arabique o.i.d!) alleen leuk staat in de decembermaand en ik (helaas) ook regelmatig lekker snack in de auto!! Zo’n fastfood luchtje is eventjes lekker, maar zo’n Rituals parfum lijkt me toch net iets beter ruiken… ;)

  Leuke win actie Annemerel!

  X Charlot

 34. Ed
  november 15, 2012 / 19:07

  Omdat ik een man ben??

  • Jasmijn
   november 15, 2012 / 19:21

   Past perfect bij mijn fiat 500 ;) en misschien om mijn auto wat meer een geur te geven die mijn naam eer aan doet!

 35. Lilian
  november 15, 2012 / 19:10

  Ik wil winnen! Volgens mijn auto ben ik lelijk, want de auto is mooi schoon en netjes. Helaas hangt er wel ernaar geurtje, de rokerslucht van de vorige gebruiker :( ipv elke ochtend een heerlijke geur zit je in de rooklucht en dat is erg onprettig :(

 36. Sarah
  november 15, 2012 / 19:18

  Omdat m’n auto net als jouw auto ook ruikt naar eten!
  En m’n auto wassen ook haat, vreselijk en ja gewoon omdat ik het verdien :-)

 37. suzan
  november 15, 2012 / 19:25

  Als ik s’morgens lekker met rituals onder de douche ben geweest het nog lekkerder is om in een rituals geurende autootje te stappen! En ontspannend in de file aan kan sluiten…… Ik word gewoon blij van rituals!! :-)

 38. Britt
  november 15, 2012 / 19:27

  Omdat ik ‘m zo ontzettend mooi vind!!!!

 39. Lindsay
  november 15, 2012 / 19:28

  Na mijn auto ongeluk vind ik autorijden nog steeds een beetje spannend…. Dus een rustiggevend geurtje kan geen kwaad!!!

 40. vera
  november 15, 2012 / 19:28

  Wat een superleuke winactie weer! het lijkt me heerlijk als de auto ook naar mijn bodylotion ruikt die ik s’ochtends gebruik :-)

 41. november 15, 2012 / 19:31

  Ik vind het verschrikkelijk om (vooral nu in de wintermaanden) in een koude, niet gezellige auto te moeten stappen en dat vervolgens de auto naar het vloeistof van ruit-ontdooier stinkt. Deze Rituals Car Parfume lijkt me de ideale oplossing!

 42. Anne
  november 15, 2012 / 19:32

  Dit lijkt me zó handig! Ik rijd regelmatig in de vanillevlagele Volvo 140 van mijn vriend, een gezellige oldtimer die we doorgaans de Volvla noemen vanwege zijn mooie kleurtje. Helaas ruikt ‘ie niet naar vanillevla, of ook maar iets dat in de buurt komt. Het nadeel van oude auto’s is dat ze vaak zo muf ruiken, en daarom zou een Rituals Car Perfume voor mij echt de uitkomst bieden!

 43. Myrthe
  november 15, 2012 / 19:32

  Oh ik houd van Rituals en wat een mooie accessoire voor de auto alleen al! Ik wil de Car Perfume heel graag winnen voor de auto van mn moeder, waar ik vorige week door mijn intense klunzigheid en onoplettendheid een kras op heb gereden en het enige wat mijn moeder zei was ” Je kan er niks meer aan doen, het is al gebeurd..” de schat. Dus ik wil ‘m graag winnen voor mijn lieve moedertje en haar mooie autootje(op dat krasje na…)

 44. Lieselotte
  november 15, 2012 / 19:33

  Omdat ik vaak met de auto wordt gebracht, nee, ik rijd nog niet zelf. Al droom ik vaak, zeeer vaak, van een toffe, pimped out Mini Cooper!
  Vooral omdat ik mijn mama in de bloemetjes wil zetten, want ze doet zo ontzettend veel voor me en daarom zou ik haar op deze manier willen bedanken.

  En natuurlijk ook omdat ik superhard ga genieten van een auto die heerlijk fris ruikt, naar mijn favoriete geurenmerk. Zo ben ik ook dol op m’n heerlijke geurstokjes die in m’n kamer staan te pronken! Delicious…

  Op die manier hoop ik dat het suffe ‘damn-het-is-weeral-ochtend-en-ik-ben-op-weg-naar-school’ gevoel kan vergeten…

  Het ziet er lekker strak en gezellig uit!

  Greets x

 45. Lysianne
  november 15, 2012 / 19:35

  Ik zou em graag winnen voor mijn collega!
  zo komt ze lekker ontspannen aan op het werk en kan ze mijn clownsgedrag vast beter handelen haha

 46. Marlies
  november 15, 2012 / 19:36

  Jaaaaa, omdat mijn Panda wel wat glamour kan gebruiken!

 47. Cynthia
  november 15, 2012 / 19:41

  Omdat mijn vriendje elke keer vraagt wanneer ik mijn auto eens ga wassen en hem zelfs een keer zelf gewassen heeft voor me haha :) lekker geurtje is welkom dus!

 48. Esra
  november 15, 2012 / 19:48

  Ik zou dit zeer graag willen winnen, niet voor mezelf maar voor mijn moeder! Ze heeft een hele leuk sportieve auto, maar hij is wel een beetje vies soms! Denk dat ze er heel erg blij mee zal zijn!
  (En ik moet over 2 weken afrijden! dus hopelijk kan ik er dan zelf ook van genieten! =D)

 49. november 15, 2012 / 19:48

  Leuke actie!
  Het is niet zo dat ik nou per sé het rituals car perfume nodig heb, maar als het helpt tegen stress zou mijn auto (nou ja, eigenlijk de auto van m’n vriend..) hem wel nodig moeten hebben! Mijn autorijskills zijn nou niet echt om over naar huis te schrijven, ik wil de auto nog wel eens af laten slaan als ik vooraan in de rij voor het stoplicht sta en hij op groen springt, paaltjes zijn niet altijd veilig (is gelukkig nog maar één keer gebeurd en mijn vriend wil nog wel eens in de stress schieten als we vanuit Utrecht richting Duitsland moeten en ik per ongeluk de afslag Den Haag neem.. Kortom, het zijn vooral de mensen om me heen die het wel kunnen gebruiken, maar die gun ik dit momentje van rust bij mij in de auto natuurlijk van harte!

 50. Nathalie
  november 15, 2012 / 19:54

  Haha, jou auto verhaal is erg herkenbaar. Voor mijn job moet ik vrij veel de baan op voor huisbezoeken waardoor ik soms echt leef in mijn auto: ontbijten, lunchen, snacken, … Er liggen minstens 4 halflege flesjes ergens onder mijn autostoel want die ondingen rollen echt altijd weg, en ja… soms ruik het idd niet zo fris.

  Ik doe dus graag mee want ik denk dat het me mssn zou helpen om mijn auto ook wat netter te houden, want tja een auto die helemaal zen ruikt die mag natuurlijk niet vol troep liggen he.

 51. november 15, 2012 / 20:00

  Mijn moeder heeft een roze auto en ik schaam me dood en ik ga er ook niet inzitten. ik ga er alleen inzitten als ik dit dingetje heb zodat het lekker ruikt:)

 52. november 15, 2012 / 20:01

  Ik leef in mijn auto. Ik kachel iedere dag tussen Breda en Utrecht heen en weer, en zeker in deze herfst/wintermaanden is dat geen pretje. Mijn werk is geweldig, dat maakt het allemaal prima te doen hoor, dus daar klaag ik helemaal niet over. Alleen die soms 12 uur van huis he, da’s minder ;)

  Dus een lekker geurtje is dan wel iets dat de boel wat dragelijker maakt (zeker gezien mijn leefgedrag in de auto, ongeveer zoals dat van jou – snoepwikkels, lege flesjes, gebroken zonnebrillen, tig kabeltjes en oortelefoontjes en dingen die ondefinieerbaar pluizig zijn waarvan ik me soms afvraag waarom ze nog geen pootjes ontwikkeld hebben, oeps!). Oh, en trouwens, als het inderdaad ook stress helpt voorkomen, dan is dat ook fijn – dan houd ik misschien mijn roadrage ook wat beter onder controle :)

 53. Ellen
  november 15, 2012 / 20:08

  Waarom ik zo’n car perfume wil? Omdat ik hem nodig heb! Ik ben één en al stress in het verkeer. Ik hou helemaal niet van autorijden, maar omdat m’n vrienden nogal ver wonen en ik in het weekend dus echt een auto nodig heb, moet ik wel de baan op. Ook voor m’n stage en dagdagelijkse dingen waar ik anders m’n moeder mee moet lastigvallen, wordt ik de baan opgestuurd. Blij word ik er niet van! Het liefste zou ik helemaal alleen op de baan willen rijden. Mensen die in ‘je gat’ hangen (zoals we dat in België zeggen), want ik ben iemand die zich aan de snelheidsregels houdt. Mensen die mij niet op m’n oprit laten rijden, mensen die vinden dat ik die voetgangers die oversteken moet omverrijden (was het niet zo dat voetgangers voorrang hebben? Ja dus!). Om nog maar te zwijgen van de autostrade! Nee nee, geef mij maar mijn fiets. Maar tot het zover is dat ik werk & wonen kan combineren met een fiets.. zal ik toch nog wat moeten doorbijten. Liefst met een goeie geur aan m’n zij!

 54. november 15, 2012 / 20:10

  Omdat ik in januari eindelijk een autotje heb! (en verwacht dat ik minstens zo vies ben;))

 55. november 15, 2012 / 20:11

  Oh super leuk! Helaas heb ik geen eigen auto (en duurt dat ook nog wel een tijdje gok ik zo) en ik weet bijna zeker dat mijn ouders er niet blij mee zijn als ik zoiets in hun auto hang (dat vinden ze op voorhand al stinken, ik weet het zeker haha) dus ik sla deze keer over. Maar als je over een paar jaar nog zo’n winactie hebt en ik heb inmiddels mijn eigen auto dan wil ik er zeker een want het lijkt me echt heerlijk!

 56. november 15, 2012 / 20:15

  Omdat ik Rituals geweldig vind! Heerlijk. Leuke winactie, ik doe mee!

 57. november 15, 2012 / 20:51

  Ik vind de geurtjes van rituals altijd heerlijk. Alle producten overigens. En dit luchtje zal dat dan ook wel zijn ;) Wij hebben ook sinds een tijdje een nieuwe auto en ik vind nieuwe auto’s altijd zo erg stinken. Zo’n typisch autogeurtje. Vandaar dat ik het tijd vind voor een lekkere geur in de auto waar ik niet misselijk van word!

 58. Kelly
  november 15, 2012 / 20:55

  Ik zou graag mee willen doen, maar dan niet voor mijn auto (die heb ik namelijk niet, ik heb een scootertje) maar voor die van mijn vriend
  Mijn lieftallige vriendje woont een stukje van mij vandaan dus regelmatig komt hij me met de auto ophalen om bij hem te slapen wat natuurlijk superlief is!
  Enige nadeel is dat zijn auto een echte mannenauto is met afval, hij daarnaast bij de mcdonalds werkt en dus regelmatig iets mcdonalds-achtigs in de auto heeft liggen maar ook met 4 paar schoenen rondrijdt die allemaal regelmatig gedragen worden enzo..
  Je kunt je vast voorstellen waarom ik zo graag de rituals carperfume zou willen winnen denk ik?

 59. josie
  november 15, 2012 / 21:20

  Hmmm die moet ik hebben!

 60. Anne
  november 15, 2012 / 21:36

  Ik wil hem heel graag winnen, omdat..

  mijn vriend en ik willen samenwonen. We twijfelen alleen tussen twee plekken, een saai dorp maar vlakbij zijn werk.. of een leuke stad waardoor ik minder over hoef te stappen naar mijn school. Mijn keus lijkt me duidelijk, maar als zijn auto lekker ruikt kan ik hem misschien ook overhalen..

 61. Amal
  november 15, 2012 / 21:37

  Gave winactie!

  Deze winactie wil ik winnen omdat onze auto veel mankementen heeft. Hij stopt uit het niets, maakt rare geluiden en danst ook nog een beetje. Een soort van rijdende feestje. En bij een feestje hoort een lekkere geur.

 62. november 15, 2012 / 21:37

  hey wat leuk dit! ik zou hem heel graag willen…
  aankomend weekend is mijn werkweekend. dat betekend om 6 uur ’s ochtends in de auto….
  nu het buiten donker is heb ik er weer veel moeite mee…. vloekend val ik soms mijn bed uit…. ik hoop dat zo’n lekkere geur me wat meer zen kan maken in de vroege ochtend!

 63. november 15, 2012 / 22:02

  Zeker handig als er in een auto gerookt wordt!

 64. november 15, 2012 / 22:02

  Oh super, ik vind dat altijd heerlijk als ik bij iemand in de auto stap maar zelf nog nooit een lekkere gevonden. HOPE I CAN TRY THIS ONE :-D

  <3

 65. Susan
  november 15, 2012 / 22:36

  Waaaaah wat een leuk ding! En zou hier heel welkom zijn, want de auto van m’n man noemen wij Kliko ipv Clio..

 66. José
  november 15, 2012 / 22:48

  Ahhh ik zou er zo graag een willen voor in ónze auto.. Me vader maakt er soms echt een potje van en ik wil dan ook niet zo graag met de auto.. Dit zou echt hét cadeautje zijn voor sinterklaas! Eindelijk van die geur van verf af(hij is schilder)! Liefs

 67. marleen
  november 15, 2012 / 23:13

  jaa! voor mijn zus als ze hopelijk snel weer mag rijden in haar autootje als dat stomme epilepsie onderzoek afgelopen is en blijkt dat ze helemaal niks heeft! :)

 68. Jessica
  november 15, 2012 / 23:31

  Oh deze zou ik graag willen winnen. Ten eerste, omdat ik een grote fan ben van Rituals en ten tweede, omdat ik ook een supermodel zou moeten zijn als je het gezegde gelooft. ;-) M’n auto en mijzelf zou je er een groot plezier mee doen!

 69. Esmee
  november 15, 2012 / 23:50

  Oej wat leuk is dat, ik wist helemaal niet dat ze dat ook hadden!!

  Ik zou er graag een willen winnen, niet voor mezelf..maar voor mijn vriend! Hij zit heel veel in zijn auto & het lijkt me dan ook leuk om hem een klein cadeautje te geven (dankzij&via jou dan natuurlijk, dat zal ik er dan zeker bij vertellen!) waardoor hij keer op keer als hij de heerlijke geur ruikt aan mij moet denken:) ZOETSAPPIG he, I KNOW!!

 70. Sophie
  november 16, 2012 / 00:23

  Ik ben al een hele poos op zoek naar een lekker geurtje voor in de auto van mijn vriend… Helaas vond ik enkel van die lelijke dingen om aan je rooster of spiegel te bevestigen (die dan nog eens uitlopen ook). Dit is de eerste die ik wél mooi vind en aangezien mijn vriend dat ook wel belangrijk vindt, zou dit het ideale cadeautje voor hem zijn! :) Ik denk dat ik hem sowieso wel ga kopen!

 71. november 16, 2012 / 04:47

  Omdat mijn broer regelmatig de auto van ons leent en hij de vreemde gewoonte heeft om zijn schoenen uit te doen, wanneer hij een stukje gaat rijden. Je begrijpt, wanneer ik de auto instap, heb ik extra beademingsapparatuur nodig om mijn rit naar de AH te overleven. I need the Rituals Car Parfume.

 72. Marjolein
  november 16, 2012 / 07:02

  Omdat de man van m’n moeder altijd stiekem heeft gerookt in de auto als wij erin zitten en dat stinkt zooooo erg, bah.
  Dus dan kan er wel een lekker luchtje gebruikt worden, met deze temperaturen is dat beter dan alle ramen even open gooien en het laten ‘doorluchten’.

 73. Marlous
  november 16, 2012 / 08:45

  Tijdens een heftig ritje heb ik moeten overgeven in de auto van mijn vader. We konden net niet meer op tijd stoppen. Oei. Ik heb schoongemaakt voor het leven, en de vlekken zijn er gelukkig wel uit, maar als het warm wordt in de auto.. Nou goed, ik zal geen verdere uitleg geven.

  Anyhow, zo’n geurtje zou voor iedereen die veel in die auto zit (paps, mams, ikzelf, maar ook m’n broetjes) een enorme opluchting zijn!

 74. Malikaaa
  november 16, 2012 / 08:46

  Ik mag 05-12 voor de 2e keer afrijden maar ik zou hem lekker weggeven aan een van mijn beste vriendinnen die me heeft overgehaald toch rijles te nemen, me al aardig wat kilometertjes heeft vervoerd én vaak komt ophalen bij mijn rijles.Ze moet daarvoor van Utrecht via A’dam Sloterdijk naar Haarlem rijden (binnendoor!) She deserves one voor in haar hippe bolide! (bijnaam: De Duif omdat-ie grijs is!)

 75. Carolien
  november 16, 2012 / 08:49

  Waarom ik een van deze Rituals Car Perfumes zou willen winnen?
  Superhandig!! Deze week mijn auto helemaal gepoetst, maar miste toch nog de oplossing voor een heerlijk geurende auto van binnen… hier is dus de oplossing!

 76. Kim van Wagensveld
  november 16, 2012 / 09:10

  Ik zou er dolgraag eentje willen winnen. Alleen niet voor mijzelf, maar voor mijn vriend.

  Waaaant.. die doet gezellig mee aan de puinhoop maken in zijn auto. Vaak ben IK degene die hem schoonmaakt en opruimt. Zucht.. En aangezien we binnenkort een jaar samenwonen is het wel een leuke verassing om te zeggen: Kijk eens lieverd! Nu is je auto niet alleen schoon – nadat ik hem voor de zoveelste keer onder handen heb genomen – nu ruikt hij ook nog lekker! =D

 77. A
  november 16, 2012 / 09:52

  Hi!
  Ik zou graag de Rituals Car parfume cadeau willen doen aan mijn moeder.
  Mijn moeder rookt al jaren (en dus ook in de auto) en die geur is gewoon killing. Zelf met het raam open, ruikt haar auto nog steeds naar een rokershok.
  Wie weet gaat haar auto veel lekkerder ruiken door dit geurtje en stopt ze zelfs met roken.. ;-)

 78. november 16, 2012 / 10:06

  Kan mijn vriend wel gebruiken omdat hij zo veel sport ruikt ze auto altijd na, zweet voeten haha en zit ik dan 26 km naast brr

 79. Annefleur
  november 16, 2012 / 10:18

  Hi Annemerel! Waarom ik zo’n gave Rituals Car Parfume zou willen winnen? Na veel bloed, zweet en tranen heb ik, 4 jaar geleden en na 4 pogingen(…), mijn rijbewijs gehaald. Daarom was het, toen ik enkele maanden geleden fulltime ging werken, de hoogste tijd mijn om eigen bolide aan te schaffen! Nog steeds zijn er bepaalde situaties in het verkeer waar ik het behoorlijk benauwd van krijg (het fenomeen inparkeren?!), maar nadat ik mezelf dan heb toegesproken, de radio ietsje zachter heb gezet, dan lukt het me (gelukkig steeds vaker) om me uit benarde posities te manoeuvreren. Anyhow, je begrijpt misschien wel dat zo’n Perfume me wellicht kan helpen minder te stressen waardoor inparkeren peanuts wordt ;-)

 80. Marianne
  november 16, 2012 / 10:23

  Ik zou erg graag de de Rituals Car parfume winnen om deze cadeau te doen aan mijn moeder. Dit omdat ik zelf geen auto heb en daarom altijd haar auto mag lenen. En ook ik ben niet zo netjes in de auto, oeps!

 81. november 16, 2012 / 10:56

  Omdat ook mijn auto ongeloofelijk vies is en wel een lekker geurtje kan gebruiken. Daarom wil ik graag de Rituals Car perfume winnen!

 82. november 16, 2012 / 11:11

  Nice :)
  Omdat………… :)
  Mijn vriend mijn cupcake geurhanger niet aan de binnenspiegel wil hebben.. ;)
  is niet stoer natuurlijk… maar deze houten Rituals Car parfume is wel stoer! :)

 83. Merel
  november 16, 2012 / 11:44

  Ik zou er graag één winnen! Ik heb vorige week mijn auto helemaal schoongemaakt, van binnen en buiten. Hier was ik gewoon twee uur mee bezig :P. Ik hou heel erg van lekkere geuren, heb tot nu toe twee keer een luchtverfrisser gebruikt, maar die ruiken zo ontzettend sterk dat ik er hoofdpijn van krijg. Rituals vind ik heerlijk, dus zo’n geur van dit merk lijkt me wel erg fijn.

 84. Serra
  november 16, 2012 / 12:27

  Ik hou niet van gewone autogeurtjes, ze ruiken zo nep. Echter die van rituals zie ik voor het eerst. Ik zou het heel graag willen uitproberen. Ik probeer nu zelf elke keer met geuroliën en andere parfums mijn auto lekker te laten ruiken, lukt niet echt.

  Mocht ik het niet winnen, dan ga ik het kopen. Het ziet er enig uit en als ze ook eens lekker ruiken, hoef ik niet meer te knoeien met geurolien.

 85. november 16, 2012 / 13:37

  Het zou het ultieme sinterklaascadeautje zijn voor mijn vader. Hij is vrachtwagenchauffeur en zijn wagen kan écht wel een lekker geurtje gebruiken.

 86. Marit
  november 16, 2012 / 13:55

  Omdat ik mijn fiat-500 total loss heb gereden en nu een andere auto ga kopen die misschien wel stinkt?

 87. Annette
  november 16, 2012 / 14:41

  Omdat ik wel wat relaxter mag zijn tijdens het autorijden :-) Dat brengt echt de bad-girl in mij naar boven. Er zitten ook zulke sukkels op de weg haha

 88. Karlijn
  november 16, 2012 / 16:51

  Omdat ik binnenkort mijn eerste eigen autootje krijg, en dan gelijk kan beginnen met een lekker ruikende auto!

 89. Linsey
  november 16, 2012 / 17:46

  Wat super leuk! Ik doe mee, maar niet voor mezelf aangezien het nog wel een aantal jaartjes duurt voordat ik mijn rijbewijs heb, laat staan een auto! ;) Maar ik denk dat ik mijn moeder hier heel blij mee kan maken, aangezien zij het altijd vreselijk vind als haar auto stinkt (ik persoonlijk ook) Hij past ook erg goed bij het interieur van haar auto, leuk cadeautje toch ;D Liefs!

 90. Winnie
  november 16, 2012 / 18:26

  Ik zou willen winnen, omdat ik in een hele oude auto rijdt (belastingvrij :)). Nadeel is echter dat deze nogal vaak muf ruikt, gewoon door ouderdom en vocht (aangezien rubbers niet meer optimaal werken). Op dit moment hangt altijd zo’n geurkartonnetje aan mijn spiegel, maar natuurlijk zou die Car Parfume van Rituals er veel beter passen!

 91. Rosanne
  november 16, 2012 / 18:31

  Ik zou dit willen winnen, omdat tja…
  Ik heb zelf geen auto, dus waarom zou je dit dan willen winnen?
  …omdat ik mijn vader wel eens wil verrassen met zo’n leuk en lekker cadeautje!

 92. Laure
  november 16, 2012 / 19:40

  Ik ben alvast heel erg fan van Rituals!
  Ik zou dit graag willen winnen, omdat ik volgende maand 23 jaar word en dan officieel met de bedrijfswagen van mijn vader mag rijden. Best wel spannend! Om de auto van mijn vader wat te ‘pimpen’ zou deze car parfum dus wel van pas kunnen komen!

 93. Stephanie
  november 16, 2012 / 23:31

  Ik zou graag willen winnen omdat ik net zo’n hekel als jou heb aan m’n auto poetsen en helaas een grote fan ben van chocolade…zo’n heerlijke geur van Rituals zou een goeie stimulatie zijn om m’n auto eens goed onder handen te nemen!

 94. Liesbeth
  november 17, 2012 / 09:19

  Omdat mijn vriend weigert om in mijn auto mee te rijden, omdat die volgens hem ‘naar paard ruikt’.

 95. november 17, 2012 / 18:19

  Leuk, ik had er nog nooit van gehoord, maar het lijkt me uitermate handig en leuk om te hebben. Ik ben momenteel nog bezig voor mijn rijbewijs en daar komt (bij mij) heel wat stress bij kijken, een lekker geurtje om me te helpen ontspannen is altijd welkom!

 96. november 17, 2012 / 18:31

  Wauw super cool dat Rituals deze ook verkoopt! Ik wist dat helemaal niet.
  Mijn geliefde super autootje (een Twingo) is echt mijn beste aankoop ever. Sinds ik hem kocht in april zijn wij bijna geen dag van elkaar gescheiden geweest.
  Toch ben ik niet lief genoeg voor haar geweest, want ik heb haar nog niet 1 keer schoon gemaakt in die 8 maanden dat ik er met liefde in rond rijdt.
  Daarom is het tijd voor een cadeautje voor mijn autootje! (en voor mezelf natuurlijk..)
  Want lekker ruiken willen we allemaal toch :)

 97. november 18, 2012 / 09:28

  Als je besluit om één van deze vijf houten droomgadgets aan mij te schenken, zou ik ‘m zonder aankondiging gebruiken om de ondraaglijke lucht in de auto van papa en mama te bestrijden. Geloof me, die ouwe roestbak kan wel wat sandelhout of kersenbloesem gebruiken ;-) Fingers crossed!

  Liefs, Judith

 98. Britt
  november 18, 2012 / 12:27

  Ik zou het super vinden om er eentje te winnen omdat ik binnen een maand ein-de-lijk mijn rijbewijs heb. Op het begin gaat het me waarschijnlijk heel veel stress opleveren in de auto dus dan helpt zo’n lekkere geur mij zeker wel :)!

 99. november 18, 2012 / 12:42

  Ik zou deze graag willen winnen omdat mijn zus bijna jarig is! Ze roept al een tijdje dat ze graag deze car parfume wilt hebben! En als ik win kan ik hem als cadeautje geven aan haar!

 100. november 18, 2012 / 12:58

  Ik zou het moeten winnen omdat Rituals mijn aller-aller-aller-favo geurkaarsen merk is. En om nou een geurkaars in je auto op te steken .. Tja. Daarom is deze nieuwe car perfume het ultieme!

  o en ps; niet alleen ik, maar ook mijn lieve auto zou het fantastisch vinden!

 101. Anna
  november 19, 2012 / 11:53

  Lijkt me heerlijk! Net gehoord dat ik een chronische ziekte heb dus ik zit vanaf nu aan een auto vast. Daarom zaterdag eerste auto gekocht jeeeey, woensdag mag ik hem ophalen!
  xxxx

 102. Annemiek
  november 20, 2012 / 18:06

  Ik zou dit graag willen winnen om het vervolgens aan m’n moeder te kunnen geven. Gewoon even een lief gebaar. Ik denk dat ze dit zeker heeft verdiend na een zware tijd die we achter de rug hebben.

 103. L.
  november 21, 2012 / 14:08

  Dit auto parfum zou een welkome verrassing zijn na mijn weekend.
  Een dronken vrouw is op mijn auto ingereden terwijl ik stond te wachten voor een rood licht in Antwerpen. Politie, ziekenhuis, verzekering regelen. Echt een -excusez le mot- kut weekend. Daar gingen mijn weekendplannen! Nu zit ik thuis met een whiplash (hoofd- en nekpijn)terwijl ik alle administratie regel.Mijn auto is wel amper beschadigd geraakt, voor een oud bakkie van ’98 kan ie het nog trekken! Een auto parfum zou welkom zijn, om de hele zaak terug op te fleuren na het accident. ik ben gehecht aan mijn auto, valt het op? ;) haha.
  Grtjs Lindy

 104. Leonie
  november 21, 2012 / 16:42

  Dan is het begin er alvast.. ik heb namelijk nog geen auto, maar ik ben er wel al druk voor aan het sparen.

 105. Cécile
  november 22, 2012 / 11:27

  Wauw, ik wil ook wel graag zo’n autoparfum! Mijn vriend heeft namelijk net een nieuwe lease-auto gekregen en die ruikt vanbinnen nog helemaal naar nieuw.. wat ik persoonlijk niet zo lekker vind. Bovendien kan mijn vriend soms wat agressief zijn in het verkeer, dus een beetje stress-relief in de auto lijkt mij een heel goed idee ;)

 106. Nadine
  november 25, 2012 / 20:44

  Ik doe mee. Want ik wil mijn moeder een fijne geur in de auto bezorgen.

 107. november 29, 2012 / 00:03

  Als ze nog niet vergeven zijn, wil ik ook graag een poging doen:

  ik heb ooit de zijstrip van de auto van mijn vriend eraf gereden en hoewel dat nu al ruim 4 jaar geleden is, komen verhalen over auto’s altijd weer bij mij uit en ja, mijn vriend is vrij gestresst als hij naast mij in de auto zit, ondanks dat ik keurig rijd en nooit boetes heb en hij wel. De luchtverfrisser komt dus bij ons wel goed van pas… ;)