WIN: Pandora Charm Bracelet

 photo IMG_0339.jpg

Dingen krijgen is heel leuk, maar dingen geven is misschien wel nog leuker. In samenwerking met Pandora geef ik dit jaar vijf Pandora charm bracelets met een bedel uit de essence collectie weg aan de vrouwen die mij het meest dierbaar zijn. Zo gaf ik onder andere mijn moeder een bedel voor moederdag. Nu wil ik één van jullie in de gelegenheid stellen om ook iemand uit je omgeving te verrassen met een Pandora charm-bracelet.

 photo PANDORA_1.jpg

Heb jij een hele lieve moeder die je heel graag zou verrassen met een mooie Pandora armband? Of is er juist een vriendin die je de armband graag cadeau zou willen doen? Vertel me in de comments wie jij graag een Pandora armband zou willen geven en waarom nou juist deze persoon de armband verdient. Vertel me ook welke bedel jij graag zou willen geven. Je hebt de keuze uit onderstaande bedels.

En mocht jij nou niet de winnaar zijn, dan kun je natuurlijk altijd zelf je armband Pandora armband samenstellen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

95 Reacties

 1. Tessa
  juli 16, 2015 / 17:12

  Ik zou heel graag een pandora armband willen geven aan mijn nicht. Behalve dat ze het heel hard verdient (ze heeft super hard gewerkt voor haar eindexamen en slaagde tegen alle verwachtingen in) wil ik hem ook aan haar geven om haar te laten zien wat ze voor me betekent. We zijn al heel ons leven super goede vriendinnen, maar door de afstand en studie zien we elkaar steeds minder wat ik echt heel erg jammer vind. Ik wil haar dan ook de bedel ‘friendship’ geven omdat ze heel belangrijk voor me is en ook altijd zal blijven!???

 2. Eline
  juli 16, 2015 / 17:15

  Toffe actie! Ik zou de bedel aan mijn schoonmoeder geven, omdat ik sinds drie maanden verhuisd ben, ver van mijn eigen ouders en dichtbij die van mijn vriend, en mijn schoonmoeder er alles aan doet om me thuis te laten voelen!

 3. Fleur
  juli 16, 2015 / 17:36

  Ik wil de armband graag winnen voor mijn beste vriendinnetje Lobke. Binnen nu en een paar weken verwacht ze haar eerste kindje en dat is zo bijzonder om zo van de zijlijn mee te maken bij een goede vriendin. Ik zou haar graag de bedel friendship geven omdat ik denk dat onze vriendschap wel een beetje anders zal worden als de kleine er is maar zeker nog steeds even bijzonder. Ik kan niet wachten tot ik kan zien wat voor mooi wondertje er uit die dikke buik tevoorschijn komt!

 4. Anouk
  juli 16, 2015 / 17:50

  Ik wil de armband graag winnen voor mijn moeder haar vijftigste verjaardag in augustus. Ik woon nu ruim een jaar in India, hier hebben mijn ouders het heel moeilijk mee. Desondanks steunen ze me wel in alles. Ik weet dat mijn moeder het erg vind dat ik niet bij haar verjaardag kan zijn, dus ik wil er alles aan doen om haar vanaf een afstand te verrassen.

 5. juli 16, 2015 / 17:54

  Wat mooi! Ik zou er dolgraag een aan mijn zussie geven! Door mijn chronische Lyme kan ik haar veel te weinig zien. Door middel van het geven van deze armband (met health bedel!) wil ik haar laten weten dat ik heel blij ben dat ze mijn zus is en dat ze er altijd voor me is!! <3

 6. Lisanne
  juli 16, 2015 / 17:55

  ik zou heel graag een armband aan mijn moeder willen geven. Door hartproblemen kan ze niet alles meer goed en moet ze steeds een beetje inleveren. Ze is al een aantal keren geopereerd aan har hart en iedere keer komt ze er weer boven op ondanks dat ze dat ze soms daarvoor dingen moet laten omdat ze het anders niet volhoud. En ik ben er erg trots op dat ze er steeds maar weer bovenop komt! Daarom zou ik haar het bedeltje met ‘health’ willen geven

 7. juli 16, 2015 / 17:57

  Voor mijn moeder, omdat ze er altijd voor mij is, ook al we 200 km bij elkaar vandaan wonen.

 8. Milou
  juli 16, 2015 / 18:03

  Die armband zou ik wel willen winnen voor mijn lieve zus! Ze heeft het druk met twee kleine kindjes en daarnaast nog werk. Sinds kort is ze begonnen met hardlopen, om te ontspannen en om even een momentje te hebben voor zichzelf. En dat terwijl ze altijd zei; ‘ik ren pas als iemand met een geweer achter me aan zit!’ Ik zou haar Wellness willen geven, omdat ik hoop dat het lopen haar kan helpen zich goed te voelen!

 9. Annemarie
  juli 16, 2015 / 18:33

  Ik zou graag een armband voor m’n moeder willen winnen. Ze is 62 en werkt, naast het grote gezin dat ze heeft, erg hard aan haar eigen zaak. Nu is ze gisterenavond gevallen en heeft ze haar arm gebroken. En dit terwijl ze vorig jaar zomer en ernstig ongeluk heeft gehad en een half jaar uit de running is geweest. Super veel pech dus! Ze is super positief en zal nooit klagen of toegeven dat ze pijn heeft. Het bedeltje ‘health’ zal haar erg goed staan!

 10. Demi
  juli 16, 2015 / 18:58

  Ik zou hem heel graag cadeau doen aan mijn moeder! Vanaf volgende week ga ik intern in apeldoorn en ben ik alleen de weekenden nog thuis! Zij heeft het hier heel moeilijk mee.. Ik weet zeker dat dit zou helpen, ik zou kiezen voor de Health bedel!

  Liefs demi

 11. juli 16, 2015 / 18:59

  Ik zou een vriendin de armband willen geven.. Ze verdient het gewoon.. Ze heeft na haar zwangerschap behoorlijke complicaties gehad.. Nu anderhalf jaar later heeft ze continu pijn en kan ze niet volledig voor haar kleine mannetje zorgen.. Ze heeft dan ook veel hulp nodig en is vaak aan huis gekluisterd.. Veel vriendinnen hebben haar laten vallen.. En de friendship charm zou perfect zijn om haar te laten wetem dat ik er altijd voor haar zal zijn..

 12. juli 16, 2015 / 19:08

  Hele fijne winactie Annemerel! Ik ben een beetje een lurker, maar wilden hier toch wel graag op reageren. Ik heb geen moeder, maar wel een ontzettend lieve schoonmoeder die ik graag een pandora armband zou willen geven. Ze is als een moeder voor me en ik kan echt altijd bij haar terecht. De afgelopen twee jaar waren voor haar niet makkelijk doordat onverwacht haar moeder overleed. Maar nu is ze er weer helemaal en heeft (o)ma een plekje in het hart.

  Ik zou graag de spiritualitybedel willen geven, omdat (o)ma heel spiritueel was en mijn schoonmoeder er ook op die manier mee om leerden gaan. Zo denkt de bedel dus niet alleen aan de tijd die ze met haar moeder had, maar ook aan de tijd waarin het even moeilijk was en nu niet meer door haar eigen kracht en spiritualiteit.

  ps. ik heb het nooit gezegd, maar je nieuwe layout vind ik echt heel erg fijn!

 13. juli 16, 2015 / 19:14

  Wat een leuke win-actie! Dit gun ik mijn moeder, met de bedel Happiness. Het afgelopen jaar was niet makkelijk, ze kreeg weer contact met haar broer maar helaas is hij in april overleden. Haar ouders waren al overleden, dus mijn moeder is nu ‘alleen’. Om haar het gevoel te geven dat ze niet alleen is gun ik haar deze armband en vanzelfsprekend gun ik haar happiness. Daarnaast blijft ze er voor ons zijn ondanks haar eigen verdriet, een echte sterke mama heb ik!

 14. juli 16, 2015 / 19:19

  Ik zou heel graag een Pandora armband willen winnen en deze aan mijn moeder geven. Waarom? Omdat ze simpelweg de beste moeder is die ik me kan wensen. En het stomme is dat ik haar dat, vooral de laatste jaren sinds ik ziek ben, niet genoeg laat merken. Ze verdient het soms echt niet hoe ik tegen haar kan doen. Mijn moeder steunt me door dik en dun en daar ben ik haar heel dankbaar voor. Ik zou haar graag de bedel ‘hapiness’ willen geven, omdat ik wil dat ze weer gelukkig wordt (ons hele gezin). Ik ben aan het vechten om beter te worden en hoop dat er dan gelukkigere tijden aanbreken.

 15. maria
  juli 16, 2015 / 19:27

  Ik zou graag de armband aan mijn moeder willen geven. Na het overlijden van haar vader (mijn lieve opa), het zorgen voor haar moeder (mijn lieve oma) die dement wordt en flink veel energie vraagt vind ik dat zij dit verdient. Ze is de liefste moeder die ik me kan wensen en hoop heel erg dat ze nog lang bij me blijft. Ik zou niet weten wat ik zonder haar zou moeten!

 16. juli 16, 2015 / 19:34

  Oh wat een prachtige bedels! Mijn opa is afgelopen december overleden en mijn moeder (en oma trouwens ook) hebben het er allebei ontzettend moeilijk mee. Daarbij ga ik ook nog eens verhuizen naar IJsland in augustus en dat vinden ze ook heel moeilijk… Dus daarom gun ik mijn moeder de bedel Happiness, dat ze toch nog een beetje het mooie in kan zien in een sombere tijd :)

 17. Lotte
  juli 16, 2015 / 19:35

  Ik zou heel graag de bedel met friendship aan mijn vriendin geven. We zijn al heel lang vriendinnen, ook al zien we elkaar niet vaak. Het leuke aan onze vriendschap is het feit dat wanneer we elkaar terug zien, het lijkt alsof we alle dagen samen zitten.

 18. Heleen
  juli 16, 2015 / 19:39

  Ik zou de health-bedel aan mn moeder geven. Vorig jaar had ze borstkanker (en dat ik verleden tijd mag gebruiken in de zin komt door die preventieve scans, halelujah) en heeft nu last van de medicijnen die ze slikt. Steuntje in de rug kan ze wel gebruiken.

 19. Ilse
  juli 16, 2015 / 19:40

  Toffe actie.
  Ik wil die armband geven aan mijn beste vriendin omdat ze me ontzettend heeft geholpen in een moeilijke tijd en me altijd heeft gesteund en ik vind daar wat leuks voor terug verdiend. En dan ga ik natuurlijk voor de ‘friendship’.

 20. juli 16, 2015 / 19:42

  Ik zou heel graag één van mijn beste vriendinnen een armband cadeau willen geven.. Ik weet dat ze dit al lange tijd wil en ik zou het heel mooi vinden om deze aan haar te kunnen geven. Op dit moment is ze zwanger en gaat alles eigenlijk mis wat mis kan gaan.. Heel erg sneu omdat haar vorige zwangerschappen ook absoluut geen pretje waren en het daarna nog een tijd lang veel zorgen zijn geweest.. Dat gaat er nu weer aankomen en daarom is er nu natuurlijk al veel verdriet en stress.. Ik zou haar dan ook graag een klein geluksmomentje willen geven door deze armband aan haar te geven, en daar nog een bedel bij te kopen met een mooie betekenis i.v.m. de zwnagerschappen!

  • juli 16, 2015 / 19:52

   Oja, ik zou haar graag Health willen geven!

 21. Charlotte
  juli 16, 2015 / 19:50

  Mijn moeder verdient een armband omdat ze altijd voor me klaar staat – ook al woon ik in Londen. Als ik iets nodig heb, heimwee heb naar huis of graag naar huis wil vind zij altijd een weg om even met me te praten of een weekend dat ik naar huis kan komen. Ze is een supervrouw die me in haar eentje heeft opgevoed en nu ook nog is 20 kilo is verloren om op een gezonder gewicht te komen en te kunnen blijven te bewegen. In haar woorden “zodat ik zo lang mogelijk bij je kan blijven”. Mijn moeder en ik hebben een ontzettend hechte band dus ik gun het haar ontzettend en op deze manier laten weten dat ik haar waardeer, van haar houd en het zo knap vind dat ze zoveel is afgevallen.

 22. Z
  juli 16, 2015 / 20:11

  M’n beste vriendinnetje heeft al een tijdje een vriendje en is madly in love. Daarbij vergeet ze even al haar vriendinnen en richt al haar aandacht op hem. Nu al haar vriendinnen boos zijn, wil ik hier mee laten zien dat ik hoe dan ook d’r beste vriendinnetje blijf, maar toch wat aandacht nodig heb… En ik hoop dat ze dat zal inzien. :-)

  • Z
   juli 16, 2015 / 20:13

   Ik zou haar dan ook friendship geven..

 23. Suzanne
  juli 16, 2015 / 20:12

  Ik zou de armband graag voor mijn nichtje willen, omdat zij een hele moeilijke en zware tijd achter de rug heeft. Mijn nichtje is nadat zij uit het leven van haar vader is gezet depressief geworden. Een hele lange tijd heeft zij bij een psycholoog gelopen, ondanks dat zij eigenlijk liever niet geholpen had willen worden. Ik ben zo super trots op mijn nichtje dat het haar lukt om weer gelukkiger en blijer in het leven te staan dat ik haar graag een armband cadeau wil doen, als extra steuntje in de rug.

 24. Rosanne
  juli 16, 2015 / 20:26

  Mooi!
  Ik zou hem graag willen geven aan mijn beste vriendin. Ze heeft het goed voor elkaar. Net een nieuwe baan, nieuwe auto gekocht, leuke mensen om haar heen. Alleen haar gewicht houdt haar tegen in het gelukkig zijn en durven te laten gaan bij de mannen. Ze is nu sinds 2 maanden bezig met een personal trainer en het gaat al super goed! Ik gun haar heel erg dat zij ook met haar lichaam gelukkig kan zijn en een leuke vriend vindt. Daar vind ik de bedel happiness heel goed bij passen!

  Liefs.

 25. Jacqueline
  juli 16, 2015 / 20:54

  De spontane, meest gezellige en vrolijkste beste vriendin, is niet zo vrolijk als je denkt, ja voor de buiten wereld….
  Al drie jaar vecht ze tegen een burn out en depressie. Haar leven is totaal veranderd, en ook nog met paniekaanvallen. Het zit deze lieve vriendin niet mee, en ze is bang dat het niet beter word. Met onze Friendship zit het meer dan goed. Maar ik wil haar het bedeltje spiritality geven. En hopen dat ze de kracht terug vind om weer haar eigen leven te leven <3

 26. Diana
  juli 16, 2015 / 20:56

  Mijn beste vriendin met de friendship bedel!

 27. juli 16, 2015 / 20:56

  Gek misschien, maar ik wil hem toch graag voor mezelf winnen. Dat klinkt vast enorm egoïstisch en raar, maar goed. Ik zal het even uitleggen. Mijn armen zijn niet bepaald mooi. Littekens. Op mijn blog eventueel meer info, mocht je geïnteresseerd zijn (http://dansenindestorm.nl/beschadigd-van-buiten-door-pijn-van-binnen/). Ik zou heel graag een mooi accessoire willen om tóch mijn armen te durven laten zien.

 28. Lore
  juli 16, 2015 / 20:59

  Ik zou graag de bedel “Freedom” aan mijn zusje geven. We zitten momenteel al 2 jaar samen op kamers, maar in september vertrekt ze voor 3 maanden naar Curacao op stage. Zij zal de tijd van haar leven beleven, maar ik zal haar stiekem toch heel hard missen. Deze bedel zou een perfect afscheidscadeautje zijn en zo ben ik die 3 maanden toch nog een beetje bij haar.

 29. juli 16, 2015 / 22:00

  Mooie winactie :) Ik doe graag mee voor mijn beste vriendinnetje die zwanger is van een meisje. Het gaat niet helemaal zoals gepland de zwangerschap en heel even werd er vermoed dat het meisje niet gezond/levensvatbaar zou zijn… Dit is nu gelukkig uitgesloten maar het is nog niet helemaal zeker of het meisje 100% gezond is :( Daarom doe ik mee met deze actie en dan met de bedel “health”, dat kan zij, maar ook haar ongeboren dochtertje goed gebruiken!

 30. Mandy
  juli 16, 2015 / 22:15

  Ik zou hem willen geven aan mijn zusje, die na een jaar super hard studeren haar diploma net niet heeft gehaald. Intens verdrietig was ze, ik heb zo met haar te doen. Ze kan nu pas over een half jaar weer herkansen, maar helaas moet ze nu een hele grote studieschuld gaan terugbetalen. Haar diploma komt wel een keer maar te laat om van die schuld af te kunnen zijn. Ze kan wel een opsteker gebruiken, ik gun het haar zo….

 31. juli 16, 2015 / 22:25

  Ik zou erg graag een Pandora armband aan mijn mama willen geven. Ze is mijn rots in de branding en staat altijd voor mij klaar. Ondanks haar drukke leven kan ik àltijd op haar rekenen. Qua bedel zou ik kiezen voor ‘Health’. Ik ben ontzettend bang voor het feit dat er mijn ouders misschien ooit iets zou kunnen overkomen. Dit armbandje zou dan een soort van geluksbrengertje kunnen zijn :)

 32. juli 16, 2015 / 22:30

  Wat leuk! Ik doe zeker mee! Ik zou hem aan mijn moeder geven want ze is echt alles voor mij. Ze heeft me opgevoed, ookal is dat niet altijd makkelijk in je eentje en ze verdient gewoon een aardigheidje. Ze is gewoon een topper en we zijn zo hecht dat we bijna zussen/vriendinnen van elkaar zijn en elkaar alles kunnen zeggen. Ik vind de friendship bedel heel mooi en het staat ook mooi als symbool.

 33. Mariel
  juli 16, 2015 / 22:30

  Voor mijn mama, mijn heldin. Ze heeft ons na de scheiding opgevoed zonder geld aan te nemen van mijn vader. Ze leerde ons banden plakken, maakte van weinig veel en had altijd een trotse houding. Ze had er plezier in en liet ons de uitdaging zien. Ze had veel luxe en die heeft ze opgegeven voor vrijheid en geluk. De bedels freedom en happines zijn perfect! Welke maakt eigenlijk niet uit. Dit zijn de kernwaarden die ik uit haar opvoeding heb gehaald en ben nog steeds trots en dankbaar voor!

 34. Rüken
  juli 16, 2015 / 22:37

  Ik ga heel eerlijk zijn. Ik wil de armband voor mezelf. Ik vind het heel mooi en ik vind het leuk om mezelf te verwennen met zo een armband. ik wil graag de wellness.

 35. juli 16, 2015 / 22:47

  Wat een super leuke winactie! Ik zou heel graag een pandora armband aan mijn beste vriendin willen geven, ik vind dat zij dat dubbeldik heeft verdiend! Ik heb er zelf al eentje en ze zegt altijd hoe mooi ze die vind. Ze is nou geslaagd op de universiteit, ondanks dat ze een lange tijd in het ziekenhuis heeft gelegen, en ze is volgende maand jarig dus dat zou zo een super gaaf cadeautje zijn! Het bedeltje friendship vind ik daar daarom wel mooi bij passen!

 36. Patricia
  juli 16, 2015 / 23:15

  Hoi, wat een leuke winactie! Ik zou graag een bedel willen winnen voor mijn schoonmoeder, zij staat altijd voor ons klaar en op deze manier kan ik haar bedanken met een mooie bedel voor aan haar Pandora armband. Nog heel veel plezier in Italië, geniet ervan!

 37. juli 16, 2015 / 23:35

  Ik zou graag een armband willen winnen voor mijn zus, ik heb geen zielig verhaal en geen grote reden waarom ze het MOET winnen. Ik zou het leuk vinden als ik mijn zus friendship kon geven. Wij hebben niet altijd de beste band gehad maar de laatste jaren is die band zoveel verbeterd en heb ik eindelijk de grote zus die ik altijd wou hebben. En het is niet iets wat we uitspreken naar elkaar maar ergens wil ik haar laten zien met een mooi gebaar en ik denk dat friendship van Pandora wel een mooi gebaar is en ik ga zeker weten met of zonder armband eens uitspreken hoe fijn ik het vind dat onze band is verbeterd.

 38. Nies
  juli 16, 2015 / 23:41

  Wauw super leuke winactie! Ik zou deze armband -als ik deze win- willen geven aan mijn schoonmama. Ze is voor mij als een moeder voor me, lief, zorgzaam en ontzettend gezellig. Ze heeft het niet super breed dat ze zulke mooie sieraden voor haar zelf koopt. Ze verdient wat moois voor wie ze is, wat ze doet en wat ze voor mij en ons gezin heeft betekend. Ze heeft toen ik lichamelijk en mentaal in de knoop zat heel veel huishoudelijke taken overgenomen zodat we in een schoon huis woonden, in gestreken kleding liepen en heerlijke warme maaltijden hadden. Nu heg veel beter gaat is ze er nog voor ons. Luisterend oor, lieve oma die graag oppast maar ook een gezellige shopvriendin. Ik kies voor happiness omdat ik dankzij haar weer happy kan zijn. Omdat zij veel uit haden nam kon ik herstellen. Ik hoop dat ze heel veel happiness mag mee maken na de vele tegenslagen die ze heeft doorstaan. Liefs Nies

 39. Lonneke
  juli 16, 2015 / 23:57

  Ik zou graag de vriendschap bedel geven aan mijn vriendin Judith. We zijn al vanaf ons 4e vriendinnen. En we zijn nu beide 35! We hebben elkaar een jaar of 3 niet echt actief gezien ( na de middelbare school) maar desondanks konden we hierna de draad gewoon weer oppakken. Zo hoort het te zijn met vriendschap. We hebben al veel kunnen delen en ik hoop dat dit zo blijft totdat we oud zijn!

 40. Elsa
  juli 17, 2015 / 00:00

  Ik zou graag de freedom bedel aan mijn moeder willen geven. Omdat ik, hoewel ik dit haar nooit heb verteld, het heel erg waardeer dat ze mij de vrijheid geeft om te kunnen doen wat ik wil. En dat ze mij dit gunt, omdat ze dit zelf niet heeft kunnen hebben. En ook ondat ze hartstikke lief is, en ze mee steunt in veel keuzes (veel, niet alle natuurlijk, want ze blijft mijn moeder) die ik maak en ook dat ze kan meeleven alsof ze mijn vriendin is. En natuurlijk zal ze het vast leuk vinden om een hippe moeder te zijn met zo’n mooi pareltje ;)

 41. juli 17, 2015 / 08:12

  Ik zou graag Friendship aan mijn beste vriendin geven! :) We zijn inmiddels al bijna 14 jaar bevriend (in september) en heb veel aan haar te danken :) We zijn tijden zonder praten met elkaar gegaan, maar komen altijd bij elkaar terug. Ze gaat volgend jaar in april trouwen en we zijn bezig met haar vrijgezellenfeest. Dit lijkt mij echt het beste cadeau wat ik haar kan geven, omdat ze zo belangrijk voor mij is. Daarnaast heeft ze het de laatste tijd niet super makkelijk en kan ze denk ik deze opsteker goed waarderen :)

 42. juli 17, 2015 / 08:13

  Als ik win zou ik graag de bedel Health aan mijn beste vriendin cadeau willen doen. Zij is zwanger van haar eerste kindje en weet sinds gisteren dat ze een zoon krijgen. Ik hoop dat de zwangerschap goed verloopt en wens ze een hele gezonde zoon toe. Want hoe cliché het ook is, als het maar gezond is :-)

 43. Hilde
  juli 17, 2015 / 08:20

  Als ik er een zou winnen zou ik die aan mijn zusje geven. Na het lang revalideren van een wiplash die zorgt voor 17 scheve wervels en een chronisch pijnsyndroom in haar rug die blijvend zijn. Met glutenallergie erbij en toch nog dikke voldoendes op gymnasium + , oppassen, werken en alle leuke dingen met vriendinnen erbij zou ik haar graag de Happiness geven! Puur omdat ze zon doorzetter is en ze nooit klaagt, keihard werkt voor wat ze wil en ik supertrots op haar ben!!!!

 44. juli 17, 2015 / 08:46

  Wat een leuke winactie, ik zou mijn moeder graag freedom geven, mijn moeder heeft psioriases, nou is dat wel vervelend maar niet heel erg, zij heeft het op haar handen, daar springt het met regelmaat open, dat is wel vervelend. Daardoor heeft ze het knutselen (iets wat ze graag deed) moeten opgeven. In januari heeft ze lichttherapie gekregen daardoor gingen de handen veel beter, helaas is dat weer gestopt omdat het maar een x aantal behandelingen waren. Maar laat ze zich daardoor tegenhouden nee, ze probeert via andere wegen toch te knutselen, daarom zou freedom bij haar passen, ze laat zich niet tegenhouden.

 45. Saskia
  juli 17, 2015 / 08:57

  Het leek me in eerste instantie helemaal niks, totdat ik de term ‘affection’ zag staan. Dat is precies wat mijn moeder kan gebruiken. Hoewel we elkaar heel dierbaar zijn liggen we lang niet altijd op dezelfde lijn. Dat maakt het moeilijk om haar genoeg affection te geven, iets wat ze sowieso al te weinig krijgt van haar omgeving!

 46. juli 17, 2015 / 09:00

  Ik zou heel graag de happiness charm willen winnen. Voor mijn vriendin, die me al 4 jaar lang nog elke dag gelukkig maakt. Een armbandje staat natuurlijk niet gelijk aan het gevoel dat ze mij geeft, maar ik weet dat ze dit mooi vindt en gun het haar dan ook van harte!

 47. juli 17, 2015 / 09:05

  Wat lief dat je er naast mensen in jouw omgeving er ook een aan je volgers geeft!
  Ik zou hem graag willen geven aan mijn beste vriendinnetje. Afgelopen jaar ben ik naar de andere kant van het land verhuisd waardoor we elkaar niet zo vaak meer zien als we eigenlijk zouden willen. De laatste tijd gaat ze door een lastige periode, waardoor de afstand nog moeilijker is dan normaal aangezien ik er niet altijd voor haar kan zijn. Bovendien is ze over anderhalve maand jarig, een beter verjaardagscadeau kan ik me niet indenken! Op deze manier zou ze voortaan als het even niet lekker gaat alleen maar naar haar pols hoeven te kijken om te zien dat ik altijd voor haar klaar sta, ook al kan dat niet altijd “live”!

 48. Floortje
  juli 17, 2015 / 09:45

  Vanaf oktober gaat mijn nicht en tevens beste vriendin een jaar door Azië reizen. Voor haar is zo’n lange tijd van huis weg zijn een hele grote stap, omdat ze erg close is met haar familie en nog nooit zo ver heeft gereisd. Met het schenken van de armband ‘wellness’ zou ik haar willen laten weten dat ik haar steun en aan haar zal denken, dat ik haar zal missen ook, maar vooral dat ze moet genieten van haar grote avontuur!

 49. sharona
  juli 17, 2015 / 09:49

  Ik zou heel graag mijn zus de bedel Friendship willen geven omdat ik altijd goed met elkaar kunnen omgaan en ik van haar houd.

 50. xx.Yvonne
  juli 17, 2015 / 09:58

  Wat lief dat je een armbandje aan een van je lezers geeft. Ik doe graag mee aan de winactie. Ik zou de armband aan mijn beste vriendinnetje geven met de freedom bedel. Ze is na jaren kwakkelen wat betreft gezondheid (ziekte van lyme bleek 2 jaar geleden) bijna genezen. Ze is afgestudeerd, gaat een enorm mooie reis maken en heeft als klapper op de vuurpijl gewoon alvast een baan voor als ze terug komt over een paar maanden. Ik ben onwijs trots op haar en zou de vrijheid die ze zichzelf nu verworven heeft (niet meer ziek, reizen en terug komen wanneer ze wil) symbolisch cadeau aan haar willen doen.

 51. juli 17, 2015 / 10:12

  Ik zou deze armband heel graag aan mijn beste vriendin willen geven. We zijn al vanaf ons vierde vriendinnen en met deze armband wil ik laten zien dat ook wanneer ik straks moeder ben, dat dat niets verandert aan onze vriendschap, ook al zal de vriendschap misschien wel anders worden. Ik ga dan voor de charm Freedom, omdat vrijheid (en reizen) iets is wat voor ons beiden heel belangrijk is!

 52. Guin
  juli 17, 2015 / 10:39

  Aah wat een gave winactie, ik zou heel graag Spirituality aan mijn moeder willen geven. Ze word over een paar dagen 50 jaar en betekent superveel voor me. Ze voelt echt als een vriendin en ik hoop dat onze band altijd zo blijft. Ik wil haar heel erg verassen met deze armband. <3

 53. Guin
  juli 17, 2015 / 10:39

  Spirituality past heel erg bij haar omdat ze yoga geeft en heel erg bezig is met bewustwording.
  Ik gun het haar heel erg.

 54. juli 17, 2015 / 10:40

  Ik zou mijn moeder graag verrassen met een Pandora armband! En de Affection bedel vind ik heel geschikt voor haar. Zij showert mij altijd met affectie, maar omdat ik zo ver weg woon – ik woon in Zwitserland – is het vaak onmogelijk om fysieke affectie te tonen. Haar deze bedel geven lijkt me dus een mooie manier om haar er steeds aan te herinneren hoe graag ik haar zie en hoe erg ik haar mis.

 55. Myrna
  juli 17, 2015 / 10:40

  Ik zou deze ontzettend graag willen winnen. Ik doe normaal gesproken (bijna) nooit mee met winacties maar nu kan ik het echt niet laten.
  Ik zou deze armband heel graag willen winnen voor mijn lieve vriendin die binnenkort 30 wordt. Ze heeft een ongelofelijk zware tijd achter de rug met een ontzettend moeilijke zwangerschap, de weg er naar toe was al een hel en uiteindelijk is ze met 28 weken in het ziekenhuis komen te liggen waarna het kindje met 29,5 week geboren is. Gelukkig is het met beide goed gekomen maar enorm stressvol en ellendig was het wel.
  Binnenkort wordt zo zoals gezegd dus 30 en ik wil haar dolgraag verrassen met dit prachtige cadeau, ik zou dan graag de bedel ‘Friendship’ willen geven (vind ‘Health” een stuk minder mooi ;)) #fingerscrossed

 56. juli 17, 2015 / 10:47

  Ik zou de Pandora bracelet met Friendship charm willen winnen voor mijn zusje. Ze heeft heel hard gewerkt voor haar studie, maar ook een beetje heimwee naar Curacao, waar ze stage heeft gelopen. Met deze armband wil ik haar laten weten dat ze altijd op mijn steun kan rekenen, wat ze ook kiest in de toekomst.

 57. JW
  juli 17, 2015 / 10:48

  Leuke actie! Ik doe graag mee omdat mijn oma wel een presentje verdiend. Mijn oma is echt mijn grote voorbeeld. Ze is de sterkste vrouw die ik ken en ik heb veel van haar geleerd. Ze heeft mijn zussen en mij opgevoed, ze heeft altijd hard gewerkt, ze gaat problemen niet uit de weg (wat ik nog al eens wil doen…) en onafhankelijkheid vindt ze heel belangrijk. Ze is de spil in onze familie en daar ben ik haar erg dankbaar voor. Ik denk dat de bedel ‘health’ het beste bij haar zou passen. Niet te veel poespas, maar ook omdat ze al een tijdje zit te klooien met haar gezondheid.

 58. Murèl
  juli 17, 2015 / 11:34

  Wat een leuke actie!!

  Ik zag graag mijn moeder een charm-bracelet willen geven, omdat zij echt een inspiratiebron voor mij is. Ze is een geweldige powervrouw en binnenkort gaat ze stoppen met werken, dus lijkt me dit een leuk iets om te geven! Ik ou dan kiezen voor de Spirituality charm, maar eigenlijk zijn ze allemaal prachtig!

 59. Leoni
  juli 17, 2015 / 11:38

  Daar hoef ik niet eens over na te denken aan wie ik hem zou geven. Mijn moeder! De vrouw die haar man (mijn vader) 1,5 geleden los heeft moeten laten na een ziektebed van 10 maanden. In die periode had ze het ontzettend zwaar. Naast de zorg van mijn vader nam ze ook de energie op zich om de verbouwing van het huis in goede banen te leiden en ook na het overlijden van mijn vader doet ze dit nog steeds. Het huis komt namelijk nooit af, (te groot project) en ondanks alle tegenslagen en het verdriet gaat ze er toch maar voor. Daardoor zou ik haar de bedel happiness willen geven, zodat wanneer het even tegen zit ze altijd een blik kan werpen op de bedel en ze weet dat na regen weer zonneschijn komt.

 60. Julia
  juli 17, 2015 / 11:41

  Ik zou de armband graag aan een goede vriendin geven die nu pas echt haar eigen weg kiest in plaats van het pad dat anderen van haar verwachten. Als steuntje in de rug bij moeilijke momenten, maar ook als herinnering aan hoe ver ze al is gekomen zou ik haar graag de freedom bedel geven. Wat een superleuke en lieve actie trouwens :)

 61. Quirien
  juli 17, 2015 / 12:07

  Ik zou mijn moeder graag verrassen met een armband met health charm. Momenteel vecht ze tegen borstkanker en dmv dit mooie sieraad zou ik haar eraan willen helpen herinneren dat ze er ondanks dat ik niet in hetzelfde land woon er niet alleen voor staat en we samen deze strijd aangaan.

 62. l,brouwer
  juli 17, 2015 / 12:09

  Lieve añnemerel, wat een mooi initiatief.
  Graag zou ik deze armband met de bedel happinez, kado doen aan de dochter van mijn lieve buurvrouw en tevens vriendin.
  Deze jonge vrouw en moeder van drie prachtige jongentjes, werkt in de Maatschappelijke zorg.
  Door alle bezuinigingen binnen deze sector,wordt de druk vanuit mensen met psychische problemen alleen maar groter.
  Zij legt hier al haar liefde en inzet in deze mensen bij te staan en te ondersteunen .
  Maar een maand geleden ging het goed mis.
  Zij had een afspraak staan,vvoor bij haar een bekende cliënt die ze al eerder had bezocht.
  Samen met de psycholoog van deze cliënt zouden zij thuis bij deze gene ontvangen worden.
  Zij was er eerder ,en werd binnen gelaten, waarbij de cliënt meteen de deur op slot draaide.
  Voor dat ze kon beseffen wat er gebeurde ,pakte hij een honkbal knuppel van achter de deur en begon uit het niets op haar in te slaan.
  Ze kon zich deels met haar armen verweren, waarbij ze riep te stoppen ,en moeder van drie kinderen was.
  Hij snelde haar voorbij en stormde de trap op naar boven.
  Bang dat hij een wapen zou halen,wat achteraf ook bleek. Is ze in paniek de keuken ingevlucht en over vier balkonnen geklauterd hevig bloedend en om hulp roepend bij een mevrouw verder op binnen gelaten.
  37,hechtingen op verschillende plaatsen op haar hoofd,een breuk in haar onderarm,bond en blauw geslagen en een vreselijke traumatische ervaring rijker. Bang om aleen te zijn, verward angstig om iemand die haar van achter benaderd. Haar leven verwoest en hoe nu verder. Twee weken erna zou zij trouwen met haar grote liefde ,alles leek erop dat het samen met de kindjes de mooiste dag van hun leven zou worden. Maar alles moest op het laste moment worden afgezegd. De littekens helen langzaam ,maar hebben grote sporen op haar hoofd achter gelaten. En van binnen heeft het zijn tijd nodig ,hoelang daar staat geen tijd voor. Terug keren naar haar baan, ik denk het niet.slachtoffer worden van een baan die zich zo wreed tegen je keert, om alle bezuinigingen die de gezondheidszorg maar doorvoert. Dit is de omgekeerde wereld, hier mag niet op bezuingid worden. Ik zou deze lieve meid ,die ik zelf al ken vanaf dat ze een klei meisje was,zo graag deze armband kado willen doen, want een beetje HAPPINEZ ,kan zij zzeker meer dan gebruiken.Liefs .De dader heeft de hand nog aan zich zelf proberen te leggen met een mes,wat achter afook voor haar bedoeld was.Hij zit inmiddels vast,heeft spijt van zijn daad, maar dat is achteraf .De vraag waarom zal hij moeten verantwoorden via de rechter.

 63. melanie
  juli 17, 2015 / 12:41

  Ik zpu heel graag de bedel affection aan mijn moeder willen geven. Ze is de liefste moeder van de wereld en heeft het, om diverse redenen niet altijd makkelijk. Ze is binnenkort jarig en verdient zoiets moois!

 64. Yamina
  juli 17, 2015 / 12:52

  Ik zou de carm Wellness aan mijn moeder willen geven. Op meerdere bijzonder momenten in het leven heb ik haar een pandora carm gegeven. Na alles wat er is gebeurd hoop ik dat ze het vertrouwen in haar zelf terug kan vinden, maar bovenal vrede met de situatie zoals deze nu is. Daarnaast is het gewoon een bikkel, een tijger die altijd door gaat. Zij is mijn voorbeeld en verdient het zeker om een leuke verassing te krijgen. Ook weet ik gewoon zeker dat ze de bedel mooi zal vinden.

 65. juli 17, 2015 / 12:55

  Wat een leuke actie!
  Ik wil dolgraag de charm happiness cadeau doen aan mijn beste vriendin, meerbepaald aan mijn mama!
  Binnenkort is het mijn mama haar verjaardag (30/08) en ik had haar graag willen verrassen met dit cadeau.
  Mijn mama is voor mij de beste mama van de hele wereld en zij kan er ook steeds voor zorgen dat ik me happy voel, no matter what.
  Ikzelf ben nu ook enkele maanden zwanger en ik hoop dat ik minstens zo een goede moeder zal worden als die van mij.
  Mijn mama is een goedlachse, positieve, vriendelijke en sympathieke dame en ik ben trots dat zij mijn moeder is.
  Soms kunnen we wel even bekvechten maar dit is altijd heel snel vergeten! Ik kan steeds op haar rekenen en ze is mijn number one.

  Mijn mama is een charm op zich, eentje om te koesteren. Via deze weg wil ik dit dan ook doen!

  Love you mommy.

  Groetjes Charlotte

 66. Jacqueline
  juli 17, 2015 / 13:18

  Ik zou het heel graag aan mijn therapie-genootje Sofie geven. Na drie maanden samen te strijden tegen onze eetstoornis, word ik per volgende week ontslagen en zij moet nog even door… Zou super zijn als ik ‘m haar kan geven :) leuke actie Annemerel. Pandora is zoooo mooi!

 67. juli 17, 2015 / 13:45

  Mijn lieve moeder is chronisch ziek en heeft veel pijn.
  Wat zou ze graag gezond willen zijn…
  Vandaar dat ik kies voor Pandora’s Health charm.
  En hoop dat hij straks schitterd om haar arm!!!
  Maakt Annemerel haar gelukkig en blij?
  Dat is de grote wens van mij :)

 68. Ilse
  juli 17, 2015 / 13:55

  Ik zou dólgraag de Health charm aan mijn liefste vriendin willen geven. Al járen kwakkelt ze met haar gezondheid en nog nooit heb ik haar horen klagen. Nooit vindt ze zichzelf zielig en accepteert ze hoe het leven op dat moment is. Ondanks alles is ze nu toch zwanger kunnen worden en gaat haar grootste wens in vervulling. Ik weet zeker dat ze, ondanks haar ziekte, de meest liefdevolle, súper mommy gaat worden. Ik kan niet wachten.

 69. Ilja
  juli 17, 2015 / 14:52

  Ik zou mijn moeder graag een armband cadeau doen, ze staat altijd voor me klaar. Zelfs nu ze zelf door een moeilijke periode gaat en daarom vind ik dat zij deze armband verdient. Zelf zou ik kiezen voor de wellness bedel.

 70. My
  juli 17, 2015 / 14:56

  Wat een leuke actie! Ik zou graag een Pandora armbandje aan mijn moeder willen geven. Laatst zaten we aan tafel, ik pakte het laatste crackertje uit het zakje en voordat ik het plastic kon weggooien, graaide mijn moeder het uit mijn handen en kieperede alle kruimels op het tafelkleed. “Wat doe je!?” Zei ik verbaasd. “Dat is voor de vogeltjes, er komt hier elke dag een meesje in de tuin!” Ze is echt een topper en geniet van al het kleins en moois om ons heen. Ik zou graag de volgende keer als ik bij haar op bezoek kom iets kleins, moois en liefs willen meenemen. Een mooi Pandora armbandje met het bedeltje Freedom.

 71. Mieke
  juli 17, 2015 / 17:29

  Graag zou ik de health bedel met armband van Pandora aan mijn zusje willen geven. Bijna 2 jaar woon in nu in Oslo en ik zie mijn zusje helaas maar een keer of 4 per jaar. Ondanks whatsapp en skype is een dikke knuffel in het echt toch het fijnste wat je kunt krijgen. Met deze armband zal het zijn of ik haar toch elke dag een knuffel kan geven. De health bedel past goed bij haar, ze is sinds kort flink aan het bootcampen. Afgelopen weekend, toen ik wel in Nederland was, gaf ze mij nog een bootcamp lesje. Terwijl ik een fanatiek hardloopster ben had ik de volgende dag (inmiddels weer terug in Noorwegen) toch nog een ‘fijn’ aandenken aan haar: fikse spierpijn :-)

 72. Nicole
  juli 17, 2015 / 19:06

  Mijn eerste gedachte bij deze actie gaat direct naar mijn lieve vriendin, die enorm hard met haar scriptie bezig is en zo ontzettend in de stress zit hierover!, wat een groot effect heeft op haar gezondheid. Ze maakt zich zo druk en wil het liefst van alles tegelijk doen, en dan moet het ook nog allemaal goed zijn. Hierdoor is ze in de put geraakt, slaapt ze slecht en is ze in een negatieve spiraal terechtgekomen. Dit is zo zonde want ze heeft zoveel potentie en het is het niet waard om je gezondheid er zo door te laten beinvloeden. Om die reden gun ik haar de bedel Happiness, zodat ze, als ze hem om heeft toch nog weer denkt aan de dingen die ik tegen haar heb gezegd. Positief blijven is niet altijd makkelijk, maar het begin echt bij je gedachten omschakelen en dingen kunnen relativeren. Kortom, ze kan wel wat happiness gebruiken!

 73. Kate
  juli 17, 2015 / 19:26

  Beste Annemerel,

  Ik zou de armband echt ontzettend graag aan mijn lieve moeder willen geven.
  Het afgelopen jaar ben ik druk bezig geweest met een sollicitatie, waarbij het proces zeer langzaam en dramatisch verliep. Mijn moeder heeft mij hier keihard in gesteund en heeft zoveel gedaan voor mij om alles te kunnen laten lukken. Ik denk dat ik zonder haar nu niet het werk had kunnen doen, wat ik nu doe.
  Gelukkig is dit, vooral door de steun van mijn moeder, allemaal goed gegaan en ben ik aangenomen. Dit betekende dat ikbegonnen was aan iets nieuws, nog terwijl ik vollop bezig was met de afronding van mijn bachelor diploma. Dit bracht een hoop stress en vermoeidheid met zich mee, wat mij niet altijd (behoorlijk vaak) niet te genieten ben geweest.
  Toch is mijn moeder mij onvoorwaardelijk blijven steunen, en heeft ze met liefde al mijn stress aanvallen doorstaan.
  Met deze schitterende armband wil ik haar dus bedanken voor alle liefde en steun van het afgelopen jaar, omdat ik dat zeker niet vaak genoeg heb gedaan.

  Liefs,

  Kate

 74. Kate
  juli 17, 2015 / 19:29

  O o o, ik ben vergeten te vermelden welke bedel ik mijn moeder gun. Ontzettend stom.
  Ik gun mijn moeder de bedel happiness, omdat ze mij ontzettend happy maakt met wat ze voor mij doet.

  Liefs,

  Kate

 75. juli 17, 2015 / 19:34

  Voor mijn lieve mams. We maken ontzettend veel ruzie omdat we zo op elkaar lijken. We kunnen elkaar de tent uit schreeuwen, maar we kunnen ook een heerlijk dagje shoppen. Het ene moment kunnen we het heel goed met elkaar vinden en het andere moment niet. Ze heeft het niet makkelijk gehad met haar familie. Maar haar eigen gezin staat wel altijd voor haar klaar en daarom zou ik ‘affection’ heel toepasselijk vinden :-)

 76. Jessica
  juli 17, 2015 / 20:23

  Voor mn bestie omdat ze na 6 jaar keihard werken eindelijk van de middelbare af is. Ze was altijd druk bezig met school en nu is ze eindelijk vrij. Ik vind daarom Freedom ook goed bij haar passen. Ik moet trouwens wel even zeggen: ze zijn allemaal soo pretty (:

 77. juli 18, 2015 / 09:15

  Oh wat een mooie armband. Super dat je er zoveel mag weggeven. Ik zou de ‘friendship’ armband heel graag aan mijn beste vriendin, die bij me woont, willen geven. Omdat ze altijd voor me klaatsta

 78. juli 18, 2015 / 09:16

  Oeps er ging iets mis met de vorige reactie. In ieder geval, omdat ze altijd voor me klaarstaat. Tijdens goede en slechte tijden. Ik kan me geen betere roomie wensen! :)

 79. juli 18, 2015 / 10:00

  Oeh wat een leuke winactie! Ik zou de armband heel graag aan mijn zusje geven, omdat we het altijd zo leuk hebben samen. We volgen ook altijd de avonturen van jou en Roos op de voet en vinden dat we qua due heel veel op jullie lijken hihi. Ze is echt het allerleukste zusje in de hele wereld en ik zou haar er daarom graag blij mee maken!

 80. juli 18, 2015 / 10:20

  Ik zou mijn oma een bedel willen geven, namelijk de health bedel. Ze heeft een paar operaties ondergaan, onder andere aan haar hart, heup en knieën. De laatste is niet helemaal goed gegaan, waardoor er infecties zijn. Ik wil haar graag deze bedel geven, omdat ze aan de andere kant van Nederland woont en ik haar naar mijn gevoel niet voldoende kan steunen. Met de bedel om haar pols, ben ik toch altijd een beetje bij haar.

 81. Celine
  juli 18, 2015 / 15:02

  Ik zou de bedel graag geven aan mijn nicht. Na een lastige jeugd is ze de afgelopen 2 jaar enorm veranderd, op een hele positieve manier. Ze is een hele zoektocht door gegaan naar zichzelf en is nu aan het settelen. Zo is ze gestopt met roken, is ze gezond aan het eten en haar hele mindset is veranderd om het samen te vatten. We gaan ±sindsdien heel goed met elkaar om, ik zie haar vaak en ik ben enorm trots op haar. Dat mag best eens gezegd worden en dat zou ik graag met een bedeltje doen. Het bedeltje happiness lijkt mij hier perfect voor. Ik wens haar al het geluk toe met haar vriend en hun huisje en een hele mooie toekomst.

 82. Demi
  juli 18, 2015 / 19:45

  Voor mijn allerliefste bestie de friendship schakel: omdat ze zorgt voor oneindig veel sparkles aan de soms donkere hemel & tequila in times of ‘when life throws lemons’. Liefdeeeee

 83. Anneroos
  juli 18, 2015 / 22:45

  Wat een super actie! Ik zou de armband aan mijn moeder geven, omdat ze dit echt verdiend! Ze doet heel veel voor mij en steunt me in alles. Ik zou haar de bedel patience geven, omdat ik zeker weet dat ze deze heel mooi zal vinden.

 84. Sietske
  juli 19, 2015 / 10:13

  Ik zou de armband (met friendship bedel) graag winnen voor een vriendin van mij. Ze heeft een zware tijd achter de rug. Ze zat niet lekker in haar vel, haar ouders gingen onverwachts scheiden en als klap op de vuurpijl zakte ze ook nog eens voor haar eindexamen. Met deze armband zou ik willen laten zien hoeveel ze voor me betekent en dat ik het altijd voor haar ben. Ze heeft wel zo’n mooie armband verdiend.

 85. Anniek
  juli 19, 2015 / 20:19

  Ik zou heel graag een pandora armband willen winnen voor mijn moeder met de bedel ‘health’. Deze bedel zou ik graag willen winnen voor mijn moeder omdat zij vorig jaar ernstig ziek is geweest en maar liefst 2 operaties heeft moeten ondergaan en vele chemo kuren. Gelukkig is ze nu helemaal schoon verklaard en is ze weer helemaal de oude. Door dit jaar besef je wel dat gezondheid heel belangrijk is in het leven. Om dit jaar volledig af te kunnen sluiten vind ik het een mooi gebaar naar mijn moeder om deze armband te kunnen geven. Als gebaar dat alles achter de rug is en alles gelukkig goed is afgelopen en ook om te laten zien hoe sterk ze wel niet is geweest tijdens het ziekte proces. Om te laten zien dat ik een trotse dochter ben en heel blij ben dat het zo goed is afgelopen en ze altijd zo sterk is gebleven, hoe moeilijk het soms wel niet was.

 86. Nicole
  juli 19, 2015 / 20:23

  Wat leuk! Ik zou affection aan mijn moeder geven, gewoon omdat ze zo super lief is ????

 87. juli 19, 2015 / 21:27

  Wat een leuke actie! Moeilijk voor jou om iemand te kiezen, lijkt me, als ik alle verhalen hierboven zo lees… suc6!

 88. Britt
  juli 20, 2015 / 12:29

  Ik zou zo’n armband dan aan mijn zus geven, met de bedel Freedom erbij. Naast dat de bedel zelf al heel erg mooi is, wil ik haar met deze armband en bedel laten zien dat tijdens haar reis naar Berlijn Freedom centraal staat, Ze gaat in haar eentje dus zo ben ik alsnog een beetje bij haar, en wordt ze herinnerd aan het feit dat ze op dat moment vrij als een vogel is en mag zijn.

 89. Carlijn
  juli 20, 2015 / 13:40

  Ik zou de armband zeker weten aan mijn moeder geven en dan specifiek de bedel happiness. Ze staat altijd voor alles en iedereen klaar. Ze heeft mijn door de periode van het afstuderen in het buitenland heen gesleept, nooit gedacht dat ik mijn diploma in ontvangst mocht nemen maar mijn moeder heeft nooit aan mij getwijfeld! Hiervoor wil haar op deze speciale manier bedanken.

  Liefs Carlijn

 90. Sanne
  juli 20, 2015 / 18:48

  Deze armband zou ik aan mijn oma geven. Mijn moeder, haar dochter, is een aantal jaar geleden overleden aan leukemie. Voor m’n 21ste verjaardag kreeg ik een pandora armband van haar en mij opa. Inmiddels is mijn opa ook overleden en ze heeft haar leven alleen echt goed opgepakt. Nu zegt ze al een tijdje dat ze graag zo’n armband voor zichzelf zou kopen, maar toch doet ze het niet. Hoe mooi zou het zijn als ik die haar kan geven. Het zou dan de armband met de spirituality bedel worden.

 91. juli 22, 2015 / 11:47

  ik zou een armband aan mijn beste vriendin geven omdat we nu al 3 jaar beste vriendinnen zijn en werkelijk alles met elkaar delen, van diepste geheimen tot leukste momenten. Ze verdient zeker zo een leuk en lief cadeautje en ik zou dan de bedel friendship kiezen!

 92. Evelien DV
  juli 22, 2015 / 21:53

  Ik zou graag de Health bedel aan mijn mama cadeau doen. Ze heeft vijf jaar heel intensief voor mijn zieke oma gezorgd. Ik hoop dat ze zelf nog lang gezond mag blijven nu ze eindelijk eens aan zichzelf kan denken en genieten.

 93. Shanna
  juli 24, 2015 / 23:07

  Ik zou graag de Friendship bedel aan mijn moeder geven. Ondanks de moeder- (en vader) taken die ze altijd op zich heeft genomen, is ze mijn beste vriendin. Ook na het intensief verzorgen van mijn oma vorig jaar heeft ze nog een extra bewezen dat zij het ook weleens verdient om in het zonnetje gezet te worden, omdat zij voor iedereen klaar staat.