WIN: My S.Oliver moment

 photo Desktop619.jpg

Sponsored – Herinneren jullie je mijn blog met s.Oliver outfits nog van een paar weken geleden? Naast de outfits stelde ik je ook nog een aantal vragen over kleding en winkelen. De resultaten zijn bekend en ik vind ze zeer opvallend!

Jullie zijn namelijk best wel een beetje eensgezind. Alle drie de vragen waren op vier verschillende manieren te beantwoorden en het antwoord dat de meeste stemmen kreeg, had bij alle drie de vragen meer dan de helft van de stemmen. En toevallig waren dat ook nog eens míjn antwoorden. We zitten op één lijn!

1. In welke outfit voel je je het meest comfortabel?
Jullie zeiden: Jeans met shirtje (57%)
2. Als je één outfit de rest van je leven zou moeten dragen, wat zou dat zijn?
Jullie zeiden: Een jeans met een leuk shirt en stoere laarsjes (63%)
3. Hoe shop jij het liefst?
Jullie zeiden: offline, in een winkelcentrum (70%)

Best opvallend, toch?

Ik begin me inmiddels steeds zekerder te voelen op een paar hakken. Begrijp me niet verkeerd, mijn sneakers zijn nog steeds mijn beste vrienden, maar het is best fijn als je niet helemaal onzeker bent op een paar hakken. De jumpsuit heb ik ook al een paar keer aangehad, onder andere op de dag dat ik mijn boekcontract ging tekenen. Hij zit lekker, is netjes, maar tegelijkertijd ook nog een beetje sportief.

Wil jij binnenkort ook lekker shoppen bij s.Oliver? s.Oliver geeft 2x 1000 euro shop-tegoed weg. Maak een foto van jouw favoriete fashion moment en post deze via Instagram met de hashtag #mysolivermoment of upload je foto op deze website.Een outfit van s.Oliver is natuurlijk leuk, maar is niet persé nodig voor de foto.

Ik ben heel benieuwd naar jullie fashion momenten en ga de hashtag dan ook zeker volgen op Instagram.

Waren de antwoorden op de vragen ook jouw antwoorden?

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. april 22, 2015 / 09:18

  wat leuk de shop-tegoed als ik win

 2. april 22, 2015 / 09:27

  Oeh poeh, dat is echt een hoop tegoed! Maar eens even gaan nadenken over de foto.

 3. april 22, 2015 / 09:41

  Ja, exact ook mijn antwoorden. Jemig wat een bedrag zeg. Succes met foto’s maken allemaal.

 4. maria
  april 22, 2015 / 09:42

  Wow! Dit zou goed van pas komen! Normale kleding ipv sportkleding, hopelijk weet ik dan eindelijk (binnen 5min) wat ik aan moet naar werk..
  Leuke actie Annemerel!

 5. april 22, 2015 / 11:37

  Wowza, mooie prijs! Succes iedereen!

 6. Ilse
  april 22, 2015 / 11:44

  Wauw, dat is een hoop shopgeld!
  Dat word maar eens een fotootje maken.
  Antwoorden kwamen wel aardig overeen alleen vraag 2 had ik een ander antwoord, geen idee welke meer.

 7. april 22, 2015 / 13:12

  Haha komt erg overeen met mijn antwoorden, alleen shop ik liever online.

 8. Manon
  april 22, 2015 / 13:38

  Oh, ik wil dat witte blousje echt zo graag! Ik ga even nadenken over een fashionable outfit in mijn kast. Met jeans en een shirtje denk ik! ;)

 9. april 22, 2015 / 14:07

  Oh jeetje, wat een hoop tegoed. Bijna intimiderend haha! Dat kan mijn studentenkledingrekje niet eens aan vrees ik :’)