WIN: 3x Voucher Wimdu

Photobucket

Eind september vorig jaar reisde ik voor het eerst met Wimdu. Ik bezocht Parijs tijdens Fashionweek en er was geen hotelkamer meer te krijgen die ook maar een klein beetje normaal geprijsd was. Via Wimdu vond ik een schattig appartementje in het zevende arrondissement slechts een paar minuten wandelen van de Eiffeltoren. Het was bijna te mooi om waar te zijn. Maar het was toch echt zo.

In maart vertrek ik weer naar Parijs voor een paar dagen Fashionweek. Het appartement heb ik nog niet gereserveerd (er is zoveel keus), maar het is wel al zeker dat ik weer in een appartement via Wimdu zal verblijven. Waarom? Ik zal de voordelen even op een rijtje zetten:

– De prijs!
– Als je met een grote groep bent is het helemaal voordelig, veel appartementen zijn geschikt voor 4 personen en daar betaal je dan rond de 100 euro per nacht voor. Nou probeer daar maar eens een hotelkamer voor te vinden!
– De appartementen zijn vaak voorzien van een keukentje. Als je langere tijd weg bent wil je misschien ook wel eens iets zelf maken, dat kan heel makkelijk in een appartementje.
– Je leeft even in een appartementje van iemand die echt woont in het gebied waar je bent. Toen ik in Parijs was en ’s Avonds de deur van “mijn” appartementje opende had ik echt even het gevoel dat ik een Parisienne was.
– Het contact met de host kan erg leuk zijn. De host kan je precies vertellen waar je moet zijn in de omgeving en kan je helpen met al je vragen. Maar heb je daar geen behoefte aan? Dan hoeft dat niet natuurlijk.

Wil jij Wimdu ook eens uitproberen? Ik mag drie vouchers ter waarde van 100 euro weggeven. Enige dat je hoeft te doen is een reactie achterlaten onder deze blog en mij vertellen naar welke stad jij graag zou reizen met Wimdu.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

246 Reacties

 1. januari 4, 2013 / 12:02

  Oeh leuke actie! Ik zou weer eens een weekendje Berlijn boeken. Geweldig mooie stad en ook om te winkelen zijn er genoeg mooie adresjes!

 2. Yoor
  januari 4, 2013 / 12:06

  Wow, toffe winactie! Ik zou supergraag een lang weekend naar Stockholm willen gaan!

 3. jennita
  januari 4, 2013 / 12:08

  Wauw! Ik zou graag een van mijn vriendinnen willen opzoeken in Barcelona, ze studeert daar een half jaar!

 4. januari 4, 2013 / 12:14

  Wat leuk, ik zou heel graag een keer naar Londen willen reizen. Dit zou de eerste keer zijn dat ik kan zonder ouders naar het buitenland ga. Lekker shoppen en cultuur proeven. (:

 5. Chantal
  januari 4, 2013 / 12:14

  Ik zou graag naar Kreta gaan omdat mijn vriend dat zijn geliefde bergen heeft en ik het lekker weer en strand (we zijn echt 2 uitersten op vakantiegebied).

 6. januari 4, 2013 / 12:15

  Wauw, wat een leuke actie! Ik wil heel graag een keer naar Madrid, dat lijkt me zo’n mooie stad. :)

 7. januari 4, 2013 / 12:15

  oh gaaf! Ik heb een hele tijd op wimdu rondgesnuffeld voor een apartement in Parijs tijdens de kerstvakantie, maar helaas. Toen ik wilde boeken was het appartement waar ik mijn oog op had laten vallen niet meer beschikbaar! Dus mocht ik de voucher winnen dan wil ik hééééél graag eens met mijn vriend naar Parijs. Omdat we er nog nooit geweest zijn!

 8. Liesbeth
  januari 4, 2013 / 12:16

  Ik zou heel graag naar Berlijn willen reizen met Wimdu. Ik studeer Duits en Berlijn is mijn favoriete stad, hoewel ik er nog maar een keer geweest ben. Mijn vriend heeft Berlijn nog nooit gezien, dus ik wil hem graag eens de stad van mijn dromen tonen. Ik ben heel hard aan het twijfelen om er vanaf september/oktober te gaan studeren en er dus tijdelijk te wonen, dus een reisje op voorhand met Wimdu zou me al het gevoel geven een ‘echte inwoonster’ te zijn. Bovendien kan ik mijn vriend dan misschien overtuigen om mee te verhuizen… :)

 9. januari 4, 2013 / 12:17

  WAUW,, Ik zou heel graag naar Londen of Parijs gaan! Mijn moeder is in mei jarig *50* en dan wil ik haar verrassen. Het staat sowieso op de planning, maar deze voucher zou ik goed kunnen besteden. :) Nu nog even uitvogelen waar ze graag heen wil, ze had het over Parijs en Londen. haha. Best verschillend ook!! liefs

 10. januari 4, 2013 / 12:17

  Wij zijn bezig om met zijn vieren naar Parijs te gaan. Dit omdat ik Parijs heel erg leuk vind en een van onze vrienden is er nog nooit geweest. En de beste manier on Parijs te ontdekken is met Wimdu

 11. Astrid
  januari 4, 2013 / 12:17

  Super leuke actie! Ik zou zelf ook wel is naar Parijs willen! Ben er nog nooit geweest en lijkt me echt een super mooie stad!

 12. Sanne
  januari 4, 2013 / 12:19

  Wow! Leuke actie! Paris, Paris, Paris! Voor mij als student zou de voucher meer dan welkom zijn! :)

 13. lucia
  januari 4, 2013 / 12:20

  Ik zou heel graag een keer naar Londen willen met mijn tweeling zus voor ons verjaardag :)

 14. Charlotte
  januari 4, 2013 / 12:21

  Toevallig heb ik voor de herfstvakantie Wimdu al afgestruind voor een weekendje Parijs met het vriendje, helaas vielen onze plannen in het water door zijn werk. Mocht ik een voucher winnen, zal ik het zeker gebruiken voor nog een poging naar Parijs. Of New York. Of allebei.

 15. Elise
  januari 4, 2013 / 12:22

  Ik zou graag naar Palermo willen! Ik kom net terug van een stage in Engeland met andere stagairs die door heel Europa verspreid zitten. Ik mis ze stiekem best wel een beetje, dus een Wimdu-voucher zou dé oplossing zijn om ze snel weer eens op te zoeken!

 16. Laura
  januari 4, 2013 / 12:23

  Oh gaaf! Ik heb al een paar keer op Wimdu gekeken. Maar heb daarna als nog bij een reisorganisatie geboekt.
  Nu heb ik al een leuk appartement op het oog in London op Wimdu. Hopelijk win ik een van de vouchers, om samen met een vriendin te gaan!!

 17. januari 4, 2013 / 12:23

  Wat een ontzettend leuke actie! En wat een handige site, deze sla ik meteen even op. Ik ben voor na mijn afstuderen een reis naar New York aan het plannen, dus zou deze ontzettend graag daarvoor gebruiken. Ik ben er nog nooit geweest en wil ontzettend graag iets speciaals doen als ik mijn bachelor op zak heb. En dit.. Zal heel goed van pas komen. :)

 18. januari 4, 2013 / 12:23

  Heel erg leuk! Ik zou er mee naar Madrid of Barcelona gaan, ik heb nog een KLM giftvoucher en ik kan ze dan supergoed combineren! De Spaanse Zara en Mango leegkopen daar!

 19. Sita
  januari 4, 2013 / 12:25

  Jaaa leuk! En zo tof dat je gewoon weer naar Paris gaat voor fashionweek!! Ik wil graag naar Londen omdat ik daar in september heen ga om een half jaar stage te lopen. Kan ik in het voorjaar Wimdu vast de sfeer proeven en een appartement zoeken voor in september! En wie weet kan mijn host me dan nog tips geven voor een goede locatie etc. ;)

 20. januari 4, 2013 / 12:26

  Leuke actie :) Ik zou naar Londen gaan, ik heb daar 6 maand gewoond en wil graag weer eens terug!

 21. Anneke
  januari 4, 2013 / 12:26

  Wat een bijzonder leuke actie! Ik doe mee :-).

  Misschien een beetje saai, omdat jij Wimdu er ook voor gebruikt hebt, maar ik kies toch voor Parijs. Ik ben er namelijk nog nooit geweest en dat is natuurlijk schandalig! Ik wil de Eiffeltoren en het Louvre zien, te dure, maar heerlijke wijn drinken op de mooiste terassjes, langs de Seine lopen in het middagzonnetje en gewoon genieten van de stad. Ja, dat lijkt me wel wat

 22. januari 4, 2013 / 12:26

  Superleuke winactie! Ik zou graag eens naar Dublin gaan. Parijs ken ik op mijn duimpje, want daar heb ik zelf een half jaar gewoond, dat is ook altijd de moeite natuurlijk! En fashion week in Parijs meemaken lijkt mij overigens geweldig!

 23. Eef
  januari 4, 2013 / 12:27

  Ik ga van de zomer naar het optreden van Robbie Williams in Brussel. Het lijkt mij dan erg leuk om met wimdu een appartement in de buurt van het stadion te zoeken. De voucher kan ik dan goed gebruiken.

 24. mickelle
  januari 4, 2013 / 12:27

  Wat een super actie! Ik en mijn vriendinnen willen dolgraag Istanbul bezoeken dit jaar. De voucher van Wimdu zou aan ons dus goed besteed zijn!

 25. Rosalie
  januari 4, 2013 / 12:30

  Ik zou heeeeeeel graag met mijn vriend een nachtje in parijs slapen. Om hem te laten zien hoe leuk parijs is. Ook een beetje ter afleiding, omdat de maanden van afstuderen voor mij gaan beginnen, dus zo’n voucher zou voor mij niet verkeerd zijn :)

 26. januari 4, 2013 / 12:31

  Super gave actie! Ik zou graag naar Barcelona willen, omdat ik dat een heel mooie stad vind en het lijkt me echt super gaaf om daar te gaan shoppen!

 27. januari 4, 2013 / 12:33

  Dit jaar heb ik kerst gevierd in een gehuurd appartement in Berlijn en oud&nieuw in een gehuurd appartement in Brussel, beide via airbnb.com. Het is fantastisch om een eigen, betaalbaar plekje te hebben en op deze manier een stad te ontdekken. Vorig jaar zat ik in een hotel in Parijs met een vriendin, heel betaalbaar maar helaas ook met muizen en een beschimmelde douche. Dit zou ik graag een keer overdoen!

 28. Esmee
  januari 4, 2013 / 12:34

  oeh dit is wel een hele toffe winactie!!
  ik zou met de voucher van Wimdu graag eens naar Londen gaan:)

 29. Nena
  januari 4, 2013 / 12:34

  Ik zou enorm graag naar Parijs willen! Nadat ik jouw stukjes had gelezen over je appartement in Parijs vond ik het al geweldig! Ik probeer al heel lang voor een redelijke prijs naar parijs te gaan maar het wil steeds niet lukken. Nu het uit is met mijn vriend wil ik ook gewoon alleen en als jij het kan kan ik het vast ook! :)

 30. M
  januari 4, 2013 / 12:35

  Moet ik echt nu al kiezen?!! :(

 31. januari 4, 2013 / 12:35

  Het concept van Wimdu spreekt me erg aan, vooral nu je zo alle voordelen op een rijtje heb gezet.
  Graag zou ik met mijn vriendin naar een romantische stad willen, Parijs of Rome.
  Of misschien wel naar dubai omdat we daar allebei graag nog een keer heen willen.

 32. januari 4, 2013 / 12:35

  Ik heb mijn zusje beloofd om haar mee te nemen naar Barcelona als ze weer is hersteld van haar knieoperatie. Nou zat ik zelf al te denken aan een appartementje via Wimdu omdat ik je daar al zo enthousiast over hoorde. Maar zo’n voucher zou wel heel mooi meegenomen zijn!! En nu eens even rondsnuffelen op Wimdu om te kijken wat het aanbod zoal is in Barcelona… :)

 33. Isabel
  januari 4, 2013 / 12:37

  Geweldige winactie! Ik zou zonder twijfel naar Edinburgh gaan in Schotland. Ik ben daar een jaar geleden voor het eerst heen geweest met mijn moeder en het was GEWELDIG. Niet alleen heb je daar de mooiste en rustigste Primark ooit, het was ook super om wat quality time met mijn moeder te hebben. Edinburgh is niet alleen een prachtige stad, je kan er ook lekker eten en die-hard shoppen :).
  X Isabel

 34. Annick
  januari 4, 2013 / 12:38

  Na 3 maanden in Londen te hebben gestudeerd wil ik heel erg graag zo snel mogelijk weer terug :)

 35. januari 4, 2013 / 12:38

  Een stad die ik al jaren heel graag wil bezoeken is Kopenhagen. Deze stad lijkt me zo ontzettend leuk. Ik heb meerdere verhalen over deze stad gehoord (onder andere op jou blog!) dat je hier heel erg goed kan winkelen, maar dat trekt me niet alleen. Ook de cultuur van de stad lijkt me zo mooi. Ik zou heel erg graag de Nyhavn met eigen ogen willen bekijken maar vooral de Kleine Zeemeermin. Ik heb dit beeldje altijd al eens willen zien. Iedereen verteld mij altijd dat je dit kleine beeldje kan vergelijken met Manneke Pis, het valt erg tegen omdat hij zo klein is. Maar I don’t care! Ik wil hier graag zelf achter komen. Dus ik zou heel graag de Wimdu voucher willen winnen. :)

 36. januari 4, 2013 / 12:38

  Wat een ontzettend leuke winactie! Ik zou naar Londen gaan. Ik ben er een paar jaar geleden al eens geweest en ik ben toen echt verliefd geworden op deze mooie, gave stad <3.

 37. januari 4, 2013 / 12:39

  Oh ja… en ik wil mijn cursus Spaans dan wel eens in de praktijk uit gaan proberen :)

 38. Chantal
  januari 4, 2013 / 12:41

  Als ik de voucher zou winnen zou ik het gebruiken voor een tripje naar München, met een groep vrienden.
  Een vriend van ons loopt sinds december stage in München en komt pas in juli weer terug.
  Echt een super toffe winactie!!

 39. shirley
  januari 4, 2013 / 12:41

  Wat een leuke winactie! Ik zou graag met mijn vriend naar Rome gaan. Waarom Rome ? Mijn vriend is gek op deze stad nadat hij op middelbare school er 2 weken heeft doorgebracht. Echter, wil hij er niet met mij heen omdat hij denkt dat ik als in zijn ogen “cultuurbarbaar” de stad niet waardeer. Dit is een uitgelezen mogelijkheid om heb het tegendeel te bewijzen.

 40. Lilyan
  januari 4, 2013 / 12:43

  Wat een leuke winactie! Ik zou graag een weekend in Parijs zitten en de stad verkennen net zoals Carrie dat deed in Sex and the City..

 41. Jess
  januari 4, 2013 / 12:44

  Super leuke winactie! Ik zou heel graag weer naar Londen willen. Ik roep al jaren dat ik daar ooit wil wonen, en plan ieder jaar wel een tripje naar Londen met m’n zus (het liefst rond sale-tijd..) en het zou zo fijn zijn om dan even te kunnen doen alsof ik daar woon! You know what they say, when a (wo)man is tired of London..

 42. Kimberly
  januari 4, 2013 / 12:44

  Whoa wat gaaf! Ik vond je verhalen over je appartementen in Parijs leuk toendertijd,
  Kan me voorstellen dat je je echt even een parisienne waande.

  Ik zou graaaaaag naar Oxford willen! Mijn vriendinnetje gaat daar drie maanden stage lopen in maart, maar ik kan waarschijnlijk niet bij haar slapen omdat ze in een dorm zal zitten. Dit is dan echt ideaal, zeker met m’n friend erbij! In ben heel benieuwd naar Oxford!

 43. Nathy
  januari 4, 2013 / 12:48

  Er zijn eigenlijk veel steden waar ik een keertje naartoe zou willen, maar Rome is toch absoluut favoriet :-)

 44. Judith
  januari 4, 2013 / 12:48

  Wat een leuke actie! Ik zou heel graag naar Reykjavik gaan. Weet niet precies waarom, het spreekt me gewoon heel erg aan. Mooie natuur en niet zo touristisch.

 45. Marieke
  januari 4, 2013 / 12:48

  Ik wil suuuuuuuupergraag een keer naar Rome!
  Ik ben van de week maar begonnen in het boek ‘Italiaans voor Dummies’, dus dan zou het natuurlijk een goede praktijkoefening zijn ;-).
  Maar Parijs kan ik als lerares Frans ook niet vaak genoeg zien!
  En mijn man, de bouwkundige, wil zo graag eens naar Barcelona.
  We hebben nog heel veel steden die we willen zien, maar Rome staat echt bovenaan!

 46. januari 4, 2013 / 12:49

  Ik heb al vaker over Wimdu gelezen op verschillende blogs maar heb het tot nu toe nog niet zelf aangedurfd iets te boeken via Wimdu. Leuke kans dus om via deze winactie kennis te maken met Wimdu. Waarschijnlijk zou ik dan naar Londen, Hamburg, Barcelona of Parijs gaan. Moeilijke keuze, er zijn ook zoveel interessante Europese steden!

 47. Esmeebe
  januari 4, 2013 / 12:49

  Ohh ik zou heeeel erg graag eens reizen, dat is er al jaren niet van gekomen door omstandigheden! Wat een leuke actie! Xx

 48. Desiree
  januari 4, 2013 / 12:51

  waaarom? omdat ik volgens mij de enige ben die nog NOOOIT in parijs is geweest, het is een schande.

 49. Yonne
  januari 4, 2013 / 12:51

  Leuk! Ik wil wel graag naar Lissabon, want daar ben ik nog nooit geweest.

 50. Lara
  januari 4, 2013 / 12:53

  Jaaa wat leuk! Londen is de stad die ik in 2013 nog een keer zou willen bezoeken!

 51. Emily
  januari 4, 2013 / 12:55

  Komende zomervakantie willen een vriendin en ik twee a drie weken lang, een interrail tussen verschillende steden doen. Voor nu staat Scandinavie op de planning. Beginnen in Berlijn, door naar Hamburg en vanuit daar naar steden als Kopenhagen, Malmo, Gotenborg en Stockholm. Drie weken alleen maar in hotels leven zien we niet echt zitten (lees: niet zo aantrekkelijk voor de portemonnee!). Deze voucher zou natuurlijk een uitkomst zijn om de appartementjes van Wimdu eens te proberen!

 52. Eva
  januari 4, 2013 / 12:57

  Ik zou heel graag eens een bezoekje willen brengen aan London samen met mn zusje! Het lijkt me heerlijk om samen van de stad te genieten, lekker te winkelen in Oxford street en vintage marktjes af te struinen! xxx

 53. Kim
  januari 4, 2013 / 12:57

  Ik zou zeker voor Londen gaan. Dat hoef ik jou vast niet uit te leggen! :) Ik zie mezelf al hardlopend langs de Theems Londen verkennen…, om daarna een heerlijke warme douche te nemen in mijn ‘eigen’ appartement. Jaren geleden ben ik eens in Londen geweest, maar toen had ik het hardlopen en Wimdu nog niet ontdekt ;)

 54. Kelly
  januari 4, 2013 / 12:59

  Oee leuk! Ik zou mijn vriend super graag verassen met een weekendje parijs! :D

 55. Chrissy
  januari 4, 2013 / 12:59

  Ik zou graag naar Kopenhagen willen. Ben hier nog nooit geweest en ben wel benieuwd naar het leven van de deense mensen, die schijnen de gelukkigste mensen te zijn :)

 56. januari 4, 2013 / 12:59

  Naar Barcelona! om in maart daar de marathon bij te wonen om zo inspiratie te krijgen voor de halve marathon die ik heel graag in het najaar zelf wil gaan lopen, bij voorkeur ergens in het buitenland :-) Ik blijf jouw in ieder gaval volgen voor leuke idee-en en inspiratie!
  xoxo

 57. Roos
  januari 4, 2013 / 13:02

  Wauw, superleuke actie! Ik ben op 1 januari 2014 vijf jaar samen met mijn vriend, dus we wilden met oud en nieuw naar Parijs om het te vieren. Lijkt me geweldig om dan in zo’n leuk appartementje te zitten :)

 58. Lars
  januari 4, 2013 / 13:02

  Ik zou graag naar London gaan.

 59. januari 4, 2013 / 13:03

  Mijn beste vriendinnetje en ik zijn dit jaar 10 jaar bevriend. Om dat te ‘vieren’ , gaan wij graag naar Berlijn, een stad die wij beide nog heel graag zouden willen zien. Afgelopen jaren zijn onze vakantieplannen vaak mislukt vanwege financien en vakantiedagen, maar dit jaar hebben we er genoeg vakantiedagen voor uitgetrokken en willen we er een mooie vriendschapsvakantie van maken!

 60. januari 4, 2013 / 13:10

  Hey,

  ik zou met de Wimdu voucher graag, net als jij, een reis willen maken naar Parijs.
  We zouden afgelopen herfstvakantie naar Parijs gaan, en verblijven in een Wimdu appartement.
  Helaas werd mijn moeder de ochtend van vertrek echt heel ziek en was de rit naar Parijs te lang om alsnog te gaan. We zijn dus uiteindelijk niet gegaan, wat ik echt heeel erg jammer vind.
  Helaas heeft het ons dus wel geld gekost omdat we pas 6 uur voor aankomst in Parijs konden annuleren, en helaas, dat valt buiten de annuleringsverzekering. :(
  We willen aanstaande meivakantie weer heel graag gaan, en zo’n cheque zou dan meer dan welkom zijn!

  Verder lees ik je blog al heel lang en ik wens je een prachtig 2013!
  Liefs Lisanne

 61. Maartje
  januari 4, 2013 / 13:10

  Would love to go to Istanbul of Marrakech :-)

 62. Merel
  januari 4, 2013 / 13:13

  Leuk! Ik zou graag naar Valencia, Barcelona of Stockholm gaan!

 63. Sooph
  januari 4, 2013 / 13:14

  Wat een leuke actie! Ik zou heel graag mijn moeder trakteren op een paar daagjes Sevilla omdat ze er heel erg aan toe is om er even een paar dagen tussenuit te gaan en ze het echt verdient!

 64. liesbeth
  januari 4, 2013 / 13:16

  Eén van mijn goede voornemens is om vanaf nu elk jaar minstens één land te bezoeken waar ik nog nooit geweest ben. Bovenaan mijn lijstje staat momenteel Tsjechië, meerbepaald Praag, het lijkt me een prachtige stad om een paar dagen in rond te kuieren. Die wimdu voucher zou dus zeker goed besteed worden!

 65. Anne
  januari 4, 2013 / 13:16

  Leukkk! Ik heb bijna mijn rijbewijs, en zodra ik die heb wil ik samen met mijn vriendje met zijn oldtimer Volvo naar een leuke stad in Europa tuffen. Mijn voorkeur gaat uit naar Parijs! Dus een Wimducheque om daar een paar nachtjes te blijven zou goed van pas komen :-)

 66. januari 4, 2013 / 13:19

  Na een ultiem hectische maand kijk ik er onwijs naar uit om in het voorjaar weer even een paar dagen op reis te gaan. Hoewel dat nog wel even duurt, is het idee alleen al genoeg om me weer helemaal enthousiast te maken. Ik zou graag naar Istanbul gaan, lijkt me een heerlijke stad!

 67. januari 4, 2013 / 13:20

  Ik zou ook graag naar Parijs willen! Een prachtige stad, en dan samen met mijn vriendje in het appartementje. Lijkt me zalig!

 68. januari 4, 2013 / 13:20

  Superleuke actie en handige website zeg! Ik zou graag een reisje willen maken naar Istanbul! Ik wil daar misschien vanaf september een half jaartje gaan studeren en dit zou een goede mogelijkheid zijn om eens te kijken of het echt een stad is voor mij om een half jaar te wonen :)

 69. Marije
  januari 4, 2013 / 13:21

  Istanbul. Omdat ik weet dat een van mijn beste vriendinnetjes daar erg graag heen wil..en ik ook wel!
  Eigenlijk vind ik elke stad wel goed, zolang ik maar in goed gezelschap ben!

 70. Lindsay
  januari 4, 2013 / 13:23

  Naar welke stad ik graag zou reizen? Dat is net het zelfde als kiezen tussen cheesecake of brownies: ONMOGELIJK. Maar als het dan echt moet, dan graag een retourtje richting Barcelona. Of toch maar terug Londen? ;-)

 71. Kim
  januari 4, 2013 / 13:24

  Ah supertof dat je dit weg mag geven! :D Ik zou heel graag met vriendinnen naar Londen gaan!

 72. Sanne
  januari 4, 2013 / 13:25

  Wat een super gave actie!
  Ik ben eigenlijk alleen nog maar in Londen geweest, dus ik zou het heerlijk vinden om eens naar een romantische stad zoals Parijs of Rome te gaan.
  Parijs aangezien ik over 2 jaar graag Frans wil gaan studeren en Rome om de prachtige bouwkunst, mooie taal en heerlijk eten.

  liefs

 73. Lianne
  januari 4, 2013 / 13:27

  Ruim vier jaar geleden was ik met school op uitwisseling in Italië. Dat was echt een geweldige tijd, mede omdat iedere keer in de bus achter die oh-zo-leuke-klasgenoot kon gaan zitten. Het enige probleem was dat hij kort een vriendinnetje had, en hem vlak voor de reis had verteld dat die relatie toch niet echt was wat ze wilde, ondanks dat hij haar had beloofd iets moois mee te brengen uit Italië. ’s Middags in Florence kwam ik hem in de stromende regen tegen, en beloofde hem te helpen. Ik sleepte hem mee de (très stylish) Guess store in en vertelde hem dat als een jongen zoiets moois voor mij zou kopen, ik het wel zou weten.

  Inmiddels hangt mijn Guess kettinkje bijna vier jaar om mijn hals, en wil ik niets liever dan met mijn lieve vriend opnieuw naar Florence, om daar samen te genieten. Dat moet lukken vanuit een Wimdu-paradijsje, lijkt me! ;-)

 74. Jazzy
  januari 4, 2013 / 13:27

  Ohh!!
  Ik heb echt al een paar keer kwijlend naar mooie Parijse appartementjes gekeken op die site. Ik zou dus ook echt heel graag naar Parijs willen. Ik ben er nog nooit geweest, maar het lijkt me zo mooi! En ook al hoeft het niet zo duur te zijn, voor een arm studentje als ik is het toch altijd een behoorlijke smak geld. Als ik win kan ik de 31,50 die ik eens heb opgehaald met mijn ‘Geef me een euro, zodat ik-mijn-verjaardag-in-Parijs-kan-vieren-facebook-actie’ erbij leggen en dat scheelt dan natuurlijk al een hele hoop ;-)

 75. Lissa
  januari 4, 2013 / 13:29

  Leuk! Parijs natuurlijk met mijn vriend!
  Ik heb al een aantal keer op Wimdu gekeken maar vind het best eng.. haha!

 76. Corine
  januari 4, 2013 / 13:31

  Ik wil echt al eeuwen naar Valencia! Heb ik eindelijk een keer de stap gezet om Spaans te leren in Sevilla (alweer 2 jaar geleden inmiddels), lukt het me gewoon niet om één van de mooiste steden van Spanje te bezoeken! Daar moet verandering in komen, vind ik.

 77. januari 4, 2013 / 13:34

  Ik zit de laatste tijd heerlijk te dromen van lissabon! Heb op wimdu prachtige locaties gevonden!

  Ik kan wel een heel verhaal vertellen over hoe naar het afgelopen jaar was (wat het wel was) maar ik vind eigenlijk dat iedereen het wel verdiend deze prijs te winnen!

  Vind het een superactie in elk geval =)

 78. januari 4, 2013 / 13:34

  Heel gaaf! Ik zou als ik een van deze voucher zou winnen ze aan mijn ouders schenken! Om ze zo te bedanken voor de goeie zorgen van het afgelopen jaar, omdat ze de beste zijn en ik niet zonder ze kan! Waar ze heen zouden willen…volgens mij maakt het ze niks uit als ze er maar even uit kunnen. Liefs

 79. januari 4, 2013 / 13:36

  Wat een leuke actie! Ik zou graag naar Lissabon willen, even lekker genieten van de cultuur, zon en het eten daar!

 80. januari 4, 2013 / 13:38

  Wat leuk! Als ik hem zou winnen dat zou ik samen met mijn vriend een paar daagjes naar Parijs gaan. De laatste tijd ben ik erg veel bezig met school. Daardoor zie ik hem niet zo vaak meer en als ik samen met hem ben, ben ik vaak erg moe. Ik zou hem graag verrassen en er lekker samen even tussenuit gaan =)

 81. Anne-Marie
  januari 4, 2013 / 13:41

  Ik zou m’n vriend ein-de-lijk Parijs eens laten zien. Wat ’n gebrek in z’n opvoeding, vind je niet? Haha toffe actie iig!

 82. januari 4, 2013 / 13:44

  New York of course! Maar misschien is Berlijn of Lissabon nét iets realistischer ;)

 83. Ilse
  januari 4, 2013 / 13:46

  Berlijn! Ik heb hier 5 maanden stage gelopen en in die tijd helemaal verliefd geworden op deze stad. Elke keer is er weer meer te ontdekken, en dat is wat de stad zo leuk maakt!

 84. januari 4, 2013 / 13:48

  Ik zou naar stockholm gaan! Ik ben er ooit een keer geweest en verliefd sindsdien! Hele leuke actie dit!

 85. januari 4, 2013 / 13:51

  Leuke winactie!! Ik zou heel graag is naar Dublin gaan, lijkt me een geweldige stad!

 86. Shirah
  januari 4, 2013 / 13:54

  Ik zou naar Krakau gaan, omdat ik regelmatig hoor dat ik er pools uitzie. Dat wil ik nu wel eens met eigen ogen zien. En omdat het mij een mysterieuze, sprookjesachtige stad lijkt.

 87. Luna
  januari 4, 2013 / 13:54

  BARCELONA!!! Omdat mijn reis naar Bangkok niet doorging :(

 88. Lisette
  januari 4, 2013 / 13:56

  PARIJS! Ik ben helemaal verliefd op die stad en ik zou er graag weer naar toe gaan, ik heb er zelf helaas geen geld voor :(

 89. Simone
  januari 4, 2013 / 13:58

  Ah gaaaaaaf! Ik heb van mijn vriendje een weekendje Londen gekregen met kerst. Hij heeft de vliegtickets al geboekt maar we zijn nog aan het zoeken naar een (betaalbare) slaapplek. Dit zou ideaal zijn! Lijkt me heel tof omdat je dan nog meer het idee hebt dat je echt even in de stad bent dan wanneer je in een hotel slaapt. Leuke actie!

 90. Kelly
  januari 4, 2013 / 14:00

  Wat een super leuke actie! Ik ga over een maand stage lopen in London, en al mijn vriendinnen van de opleiding gaan ook verschillende kanten op. Mijn beste vriendinnetje gaat naar Berlijn dus ik zou de voucher gebruiken om haar daar op te gaan zoeken zodat we niet 5 maanden gescheiden hoeven te zijn! ;)

 91. Hannah
  januari 4, 2013 / 14:00

  Parijs! Ik ben er nog noooooit geweest, en ik zou zo graag willen! :)

 92. Cindy
  januari 4, 2013 / 14:05

  na mijn exsamens met me allerbeste vriend naar londen om de terug te kijken op de 12 jaar dat we samen in de klas zaten

 93. Niki
  januari 4, 2013 / 14:05

  Een van mijn doelstellingen voor 2013 is om alleen een stedentrip te maken dus dit komt heel goed uit! Ik zou heel graag naar Schotland willen gaan!

 94. Jil
  januari 4, 2013 / 14:06

  Ik wil al zo lang eens naar Londen. Maar daar overnachten is zo verschrikkelijk duur. Mijn vriend en ik zijn volgende maand 5 jaar samen, dus een reisje naar Londen zou een super leuke cadeau zijn!

 95. januari 4, 2013 / 14:12

  Leuke actie! Ik zou graag ooit eens naar Noorwegen gaan, maar ben daar nog hard voor aan het sparen. Daarom zou een bon van 100 euro voor een tripje naar Oslo helemaal niet verkeerd zijn. Haha! Andere steden die hoog op mijn verlanglijstje staan zijn: Stockholm en Kopenhagen.
  Vanmorgen tijdens het hardlopen was ik nog aan het denken dat het wel leuk zou zijn om een stad rennend te verkennen.

 96. januari 4, 2013 / 14:13

  Eind april ga ik voor een lang weekend naar Berlijn. Ik ben er eerder geweest dus de toeristische attracties ken ik wel. Het lijkt me leuk om in een appartement via Wimdu te verblijven, omdat je zo tussen de ‘locals’ zit en denk ik leukere plekjes ontdekt waar je anders niet komt. Die voucher is dus erg welkom! :)

 97. Mirjam
  januari 4, 2013 / 14:16

  Ik zou mijn vriend mee willen nemen naar Londen, omdat hij daar heel graag heen wil en omdat ik onze vakantie in Vietnam vorig jaar in het water heb laten vallen door mijn enkel te breken tijdens een wandeling door de rijstvelden.. Hierdoor moesten we helaas linea recta terug naar Nederland en was zijn vakantie naar de knoppen (ik was blij dat ik terug was met de pijn die ik had ;)). Ik zou hem dus graag verrassen met een geslaagd weekendje weg.

 98. januari 4, 2013 / 14:25

  Oeh, wat leuk! Ik zou graag naar Granada willen! Heb er een jaar gestudeerd en zou graag weer een keertje terug willen! En wat is er dan fijner dan gewoon weer tussen de locals te zitten!

 99. Esther
  januari 4, 2013 / 14:28

  Zeker Parijs! Hopelijk studeer ik komend schooljaar af na heel veel strubbelingen wegens ziekte etc… heb nu al met een vriendin afgesproken dat wij ZEKER een weekje naar Parijs gaan wanneer ik afgestudeerd ben. Toen wij jaren terug met onze Havo Frans club naar toe waren geweest hebben wij samen echt zo’n geweldige tijd gehad, nu een mooie gelegenheid om met zijn tweeen deze mooie stad onveilig te gaan maken!

 100. Daphne
  januari 4, 2013 / 14:31

  Hier gaat veel reactie op komen, haha! Ik zou heel graag eens naar Amsterdam gaan. Schandalig eigenlijk dat ik er nog nooit geweest ben, ook al is het niet zo ver. Het is een stad die je ooit eens moet gezien hebben vind ik, en in februari heb ik een week vrij dus die voucher zou echt ideaal zijn!

 101. januari 4, 2013 / 14:33

  Wow! Ik heb zoveel steden die ik nog graag zou bezoeken.. London, Parijs, Berlijn. Maar het liefste ga ik naar Rome. Ik ben er ooit een paar uur geweest, en vond het zo zonde dat ik niet langer kon blijven. Het leek me zo’n prachtige stad!

 102. Iris
  januari 4, 2013 / 14:34

  Parijs! Ben sowieso fan van Zuid-Frankrijk, maar door jouw blogs ben ik zo benieuwd naar Parijs.

 103. Sanne
  januari 4, 2013 / 14:34

  Naar Parijs! De afgelopen 8 maanden ben ik erg ziek geweest. De klachten begonnen toen ik in april voor het eerst in Paijs was met mijn vriend. Inmiddels, vele onderzoeken in het ziekenhuis later, is ontdekt wat ik heb en gaat het inmiddels veel beter. Van mijn eerste keer in Parijs heb ik dus helaas niet veel meegekregen en daarom zou ik dat bezoekje graag een keer gezond overdoen :).

 104. Lara
  januari 4, 2013 / 14:40

  Wat toevallig! Heb wimdu nu ook al openstaan om te kijken voor de zomervakanatie. Ik wil namelijk graag naar Split toe in Kroatie samen met mijn zus en een vriendin van ons. Heeeeeeeeeeeerlijk genieten van al de zon/zee/strand , uitgaansmogelijkheden en het eten wat Kroatie te bieden heeft!

 105. G.
  januari 4, 2013 / 14:40

  Deze post heeft mij als ‘lurker’ getriggerd om eindelijk eens een reactie achter te laten op jouw site. Ik zou deze Wimdu bon gebruiken voor èèn of meerdere overnachtingen in San Fransisco. In september ga ik een roadtrip maken door Amerika, deze bon komt dan goed van pas.

 106. januari 4, 2013 / 14:42

  Fijne winactie weer! Iedereen is altijd zo enthousiast over Wimdu maar ik heb er nog nooit meegereisd. Dat stond trouwens wel op de planning, richting London dit keer! Deze voucher zou mooi uitkomen :)

 107. Tess
  januari 4, 2013 / 14:44

  Wat een leuke actie!!! En ook een leuke site trouwens! Ik zou nog steeds voor de verjaardag van een vriendinnetje met haar een stedentrip gaan maken, dit is er echter helaas nog steeds niet van gekomen, dus dit zou echt supergoed uitkomen! Lissabon en Madrid lijken mij wel erg mooie en leuke steden om eens te bezoeken, maar er zijn eigenlijk zoveel steden die nog leuk zijn :)

 108. Rinke
  januari 4, 2013 / 14:47

  Annemerel!

  Ik ga trouwen en wil daarna naar Paris! Het liefst op de racefiets. Bruiloften zijn reteduur, iedere 100 euro is er eentje, ha!
  En je hebt me jaloers gemaakt met al je stedentrips. Potverdorie.

  Maar als ik ‘m niet krijg lees ik je blog ook nog. Heus wel!

 109. debra van der heide
  januari 4, 2013 / 14:47

  Ik wil heel erg graag Parijs. Ik ben er nog nooit geweest en ik moet er echt even tussenuit met mijn vriendinnen. Het is net uit met m’n vriend omdat hij me belazerd heeft en dit zou mij heel erg helpen er misschien een beetje bovenop te komen. Ik wil niet zielig doen hoor maar dit lijkt mij gewoon een hele toffe stad. X

 110. januari 4, 2013 / 14:47

  Wat een super toffe winactie! Ik zou een appartementje in Parijs/Berlijn/Barcelona/Madrid nemen. Die steden staan voor het komende jaar op mijn verlanglijst en ik moet nog beslissen waar ik eerst naartoe wil, en wanneer. Een wimdu voucher zou helemaal te gek zijn en bovendien heel goed terechtkomen!

 111. januari 4, 2013 / 14:54

  Wauw wat een leuke actie! Ik zou dolgraag nog een keer naar St. Petersburg willen. Ik ben altijd al gefascineerd door de Russische geschiedenis en ik kan niet wachten om eindelijk door deze stad te slenteren, als ik dan ook nog in een prachtig Wimdu appartement zou kunnen slapen kan mijn weekend niet meer stuk ;-)!

  Liefs!

 112. Isabella
  januari 4, 2013 / 14:54

  Aangezien ik met een vriendinnetje in Australië en de Westcoast van de US ga reizen heb ik genoeg locaties waar we een verblijf nodig hebben, maar het lijkt me echt gaaf om als echte Aussie in Sydney te vertoeven!

 113. Britt
  januari 4, 2013 / 14:56

  Superrrrr leuke actie! Ik wil heel graag en al heel lang een keertje naar Krakow met vriendinnen. Het lijkt me leuk om (letterlijk) in een totaal andere cultuur te “wonen”, en dan ook nog een host! Ik wil alles over deze stad weten en natuurlijk ook Auschwitz bezoeken.

  Of Belgrado, Stockholm, Valencia, Parijs,………….

 114. januari 4, 2013 / 15:12

  In april wil ik weer naar New York gaan en ik heb al enkele kamers via wimdu in de gaten.
  Die voucher zou dus heel erg van pas komen (dan hou ik natuurlijk meer shop geld over! win-win)

 115. Demi
  januari 4, 2013 / 15:15

  Noorwegen.. Om te kijken of ik daar met m’n diploma op zak een jaar als au pair wil gaan werken.. Een paar dagen sfeerproeven en kijken of het net zo mooi is als ik altijd al had gedroomd!

 116. Gaby
  januari 4, 2013 / 15:15

  Parijs zeker weten… Ik ben met mijn vriend aan het plannen voor de zomer om daarheen te gaan. Ik ben er zelf al geweest en wil de stad graag aan hem laten zien, dit zou geweldig zijn!

 117. Aniek
  januari 4, 2013 / 15:19

  Ik zou dolgraag mijn vriend meenemen naar Parijs, omdat dat een stad is die we nog niet samen hebben gezien. Ik hoop dat hij net zo verliefd wordt op deze mooie stad als ik. Bovendien is het voor mezelf ook al vijf jaar geleden (te lang..) dat ik in Parijs ben geweest. Februari a.s. zijn we 2 jaar samen en het zou fantastisch zijn om onze anniversary te vieren met een mooie tripje!

 118. januari 4, 2013 / 15:23

  Ik zou naar Parijs gaan. Zeker weten! Ik ben er al één keer eerder geweest toen ik op de middelbare school zat. We zaten op een camping tien kilometer van Parijs. Dan voel je je alles behalve een Parisienne als je met je toilettas onder je oksel loopt en onderweg wordt aangevallen door een groep ganzen ;) Wandelen langs de Seine en op het puntje van de Eiffeltoren macarons eten. O, wat heerlijk!!

  PS. ontzettend leuke winactie!

 119. Julia
  januari 4, 2013 / 15:24

  Ik hoef niet lang te twijfelen over de stad waar ik dan heen zou gaan namelijk: PARIS! j’taime Paris. Ik zou dan samen met mijn vriend gaan omdat we elk seizoen meegemaakt willen hebben in Parijs, helaas moeten we nog 3 seizoenen en door deze bon zouden we dan weer 1 seizoen van ons lijstje kunnen strepen en heb ik heel tof cadeau om mijn vriend te verassen met onze 2,5 jaar verkering:)

 120. januari 4, 2013 / 15:26

  Wauw wat geweldig!! Ik wil zoveel plekken nog bezoeken. Dit is een ideale kans! Ik Zou dolgraag een hele goede vriendin van mij willen verassen met een nachtje weg naar Essen of Antwerpen. We hebben het er al zolang over om eens een nachtje of weekendje weg te gaan (om ons natuurlijk helemaal te pletter te shoppen) En met een goedkoper alternatief zoals Wimdu kan dat misschien wel eens (en al helemaal als ik die bon zou winnen)
  Liefs

 121. Lauren
  januari 4, 2013 / 15:31

  Wauw, wat gaaf! Ik zou supergraag naar Parijs willen, gewoon omdat het echt zo’n plaats is waar je geweest moet zijn. Lopen door de romantische straatjes, langs leuke winkeltjes, een heerlijk zonnetje erbij… Dat lijkt me wel wat!

 122. Yara Bakker
  januari 4, 2013 / 15:34

  Dat is niet moeilijk, een weekend Londen samen met mijn lieve vriend! :)
  Ik ben helemaal enthousiast sinds jouw artikel over deze stad,
  jammer genoeg ben ik met onze schoolreizen uitgeloot voor mijn eerst keus (Londen dus)..
  Dus dit zou “a dream came true” zijn ^^

 123. Julia
  januari 4, 2013 / 15:35

  Super leuke actie! Ik zou naar Nice gaan! Ik hou van Frankrijk: het weer, de mensen, de steden, de winkels en het eten. En sinds jij vorig jaar naar Nice bent geweest, is de behoefte bij mij ook heel erg groot, het ziet er zo leuk uit daar! Ik zou dolgraag mijn vriend mee willen nemen die nog nooit (!) in het buitenland is geweest zodat ik met hem mijn liefde voor Frankrijk kan delen :-)

 124. Merel
  januari 4, 2013 / 15:36

  Ik zou graag naar Valencia gaan. Ik ga voor het eerst met mij vriend op vakantie in de buurt van Valencia. Ik zou hem graag willen verassen door hem een weekend mee te nemen naar Valencia. Iets wat hij niet aan ziet komen en waarschijnlijk ontzettend tot zou vinden. Een klein extraatje voor onze vakantie en hem nog meer laten blijken hoe belangrijk voor me is.

 125. Anita
  januari 4, 2013 / 15:37

  New York… Of Rome… Of Parijs… Of toch Milaan….
  Pfff, keuzes :-) dan toch maar Barcelonaaaaaa

 126. Julie
  januari 4, 2013 / 15:48

  Ik zou heel graag naar Rome willen! Ik neem dan twee vriendinnetjes mee, we proberen nu een reisje te plannen namelijk om te rondreizen in Toscne deze zomer. Maar het moet echt low budget want beide meiden hebben strak budget door studiekosten en ze ontvangen geen steun van ouders. Dus een nachtje wat luxer in een appartementje lijkt me super tof!!

 127. januari 4, 2013 / 15:52

  Parijs! Mijn vriend en ik willen al naar Parijs sinds we sen zijn (ruim 3 jaar). We zijn allebei gek op die stad, en ons huis hangt dan ook vol met dingen uit Parijs. Helaas is het steeds te duur om er samen heen te gaan. Maar met zo’n voucher moet dat wel lukken! Daarom zou ik er graag een willen winnen, zodat mijn vriend en ik eindelijk samen naar Parijs kunnen.

 128. januari 4, 2013 / 15:57

  Wat een toffe winactie :) Ik zou heel graag naar Barcelona willen. Iedere keer als ik er kom, voel ik me er thuis. Daarom lijkt het me zo tof om een keer Barcelona te bezoeken en er dan echt als een local te leven door in een appartementje te slapen.

 129. januari 4, 2013 / 15:58

  Rome of Wenen. Rome omdat ik na 5 jaar ook wel eens iets anders wil dan een hotel en Wenen omdat hotels daar zo duuuur zijn :(

 130. januari 4, 2013 / 15:59

  Zeker wil ik graag mee doen! Ik wil dit jaar nog meerdere stedentrips met vriendinnen doen, lekker weg van alles, dingen even vergeten en genieten van gezelligheid en mooie steden. Ik zou heeeel graag Madrid, Kopenhagen, Londen (nog een keer) en Istanbul bezoeken!

 131. Iris
  januari 4, 2013 / 16:05

  Klinkt inderdaad te mooi om waar te zijn! Ik wil al meer dan twee jaar samen met vriendinnen naar Parijs. We zijn er alle vier nog nooit geweest en horen er zoveel verhalen over van anderen. Helaas zijn we er door tijd en geld gebrek nog niet naar toe geweest, dus deze voucher winnen zou helemaal geweldig zijn!

 132. januari 4, 2013 / 16:12

  Wauw, het zou fantastisch zijn om dit te winnen. In februari neem ik mijn zusje mee naar Parijs. Ze is er zelf nog nooit geweest en droomt er al jaren van, ze heeft echter nog geen idee dat ik haar mee ga nemen naar Parijs. Het is namelijk een verrassing, de treinkaartjes zijn al gekocht alleen het hotel nog niet. Elke maand geef ik mijn zusje twee hints en zo komt ze steeds dichter bij het werkelijke cadeau. Het zou geweldig zijn om via Wimdu een mooi slaapplekje te kunnen vinden.

 133. Kelly
  januari 4, 2013 / 16:20

  Echt super leuk deze actie! Ik zou heel graag naar Londen gaan met mijn kleine zusje van 13. Sinds dat ze 5 jaar oud is, vraagt ze al elk jaar een reis naar Londen voor Sinterklaas, verjaardag etc. aan me. Waar haar fascinatie voor deze stad vandaan komt is ons volstrekt onduidelijk! Helaas red ik het niet om het vliegtuig + hotel + alles wat er bij komt echt alleen te betalen want ik blijf een arme student en zij mag natuurlijk niet werken nog. Met het gezin gaan we nooit op vakantie omdat we een toeristisch bedrijf hebben, het zou dus haar eerste reis kunnen worden. Ik zie me haar gezicht nu al voor me! Het zou echt super tof zijn als ik een voucher heb zodat ik de rest bij zou kunnen leggen.

 134. Rikst
  januari 4, 2013 / 16:23

  Ik houd zo van oosterse steden! Ik wil graag nog eens met mijn moeder een weekje weg. Bij Wimdu zou ik dan naar Marrakech of Istanbul gaan! Geweldig. De geuren, architectuur, de kleuren.. Dat is veel meer mijn ding dan Parijs o.i.d., hoewel dat me ook leuk lijkt!

 135. januari 4, 2013 / 16:30

  Als ik zou winnen, dan zou ik naar Barcelona willen. Of naar Londen, lijkt me ook zo mooi. Samen met mijn vriend uiteraard. We willen zo graag nog een weekendje weg o.i.d. Mooie steden zien. *zucht* Oké, vingers gekruist en duimen maar. ;)

 136. januari 4, 2013 / 16:40

  Ik zou heel graag komende juni met mijn man terug willen naar Londen om daar te vieren dat we alweer twee jaar getrouwd zijn. Tijdens de jaarwisseling 2009/2010 heeft hij me in Londen ten huwelijk gevraagd :-)

 137. Anouk
  januari 4, 2013 / 16:41

  New York, concrete jungle where dreams are made of
  There’s nothing you can’t do
  Now you’re in New York
  haha :)
  zou heel leuk zijn!

 138. nan
  januari 4, 2013 / 16:44

  Na een zware tijd er even tussen uit lijkt mij ook wel wat. Super leuke actie!

 139. januari 4, 2013 / 16:48

  Oeh moeilijk om uit al die mooie plaatsen een keuze te kunnen maken. Wenen staat al heel lang op mijn verlanglijstje, dus als ik zou winnen gaat die wens eindelijk in vervulling!

 140. Ayse
  januari 4, 2013 / 16:54

  Wauww leuke actie! Ik zou graag naar Istanbul willen gaan! Lijkt mij een hele mooie stad waar echt veel te doen is.
  x Ayse

 141. Lieke
  januari 4, 2013 / 16:55

  Wauw, kan niet kiezen! Al veel gezien maar nog zoveeel te zien! Londen is zo dichtbij maar er nog nooit van gekomen. Ik zou heel graag gaan!!

 142. januari 4, 2013 / 17:02

  Super leuke actie! Ik zou ontzettend graag naar Londen willen.. het lijkt mij een prachtige stad waar ik helaas nog nooit geweest ben.

 143. roxy
  januari 4, 2013 / 17:05

  Ik ga over een weekje Edinburgh bezoeken met een vriendin, daar blijven we bij een paar vrienden slapen. Onwijs veel zin in, de eerste keer dat ik ‘echt’ alleen op vakantie ga (festivals uitgesloten, dat telt niet hè!) en ook de eerste keer vakantie uberhaupt in 2,5 jaar. Ik wil nog zoveel bezoeken! Als ik nu dan echt zou moeten kiezen zou ik voor Moskou gaan, hoewel ik dan wel een paar maandjes later in het seizoen ga. Die stad heeft me altijd gefascineerd en het hele Rusland wel. Moskou lijkt me dan wel een goed begin.

 144. Suzan
  januari 4, 2013 / 17:05

  Leuke actie!
  Ik zou graag met mijn zus een weekendje naar Parijs willen!
  Wij zijn hier beiden nog nooit geweest, maar het lijkt ons echt geweldig!

 145. Eva
  januari 4, 2013 / 17:08

  Wauw, klinkt gaaf! Zoveel leuke steden! Het liefst zou ik naar Parijs gaan! De stad van de liefde :) Ik zou mijn vriendinnetje willen verrassen met een weekendje parijs. We hebben ooit afgesproken, nadat het uit ging met onze vriendjes, om samen naar Parijs te gaan. Helaas is het er nooit meer van gekomen. Te weinig geld en er kwam vanalles tussen. We hebben nu allebei 1,5 jaar stage gelopen. Het zou een mooie afsluiter zijn van de drukke tijd!

 146. januari 4, 2013 / 17:09

  Ik zou met zo’n bon naar Rome gaan. Rome staat al heel lang op mijn verlanglijstje. De taal, de mensen, de pasta, de gelato, de bezienswaardigheden, het respect voor voedsel, het nog grotere respect voor eten op zich, het temperament, maar ook de geschiedenis; de geschiedenis van de stad zelf, met zijn mythes die mijn hart al jaren veroveren, de geschiedenis van mijn grootvader en de stad. En zelfs mijn dankbaarheid voor Eten, bidden, beminnen. Het boek dat me iedere keer dat ik het lees (en dat is nogal vaak) nieuwe dingen leert. Ik wil dat zien, ik wil dat meemaken, ik wil dat voelen. En hoe beter dan als echte local?

 147. Fleur
  januari 4, 2013 / 17:15

  Ik zou heel graag met een vriendin naar Parijs willen gaan tijdens fashionweek!!! Dat staat echt nog op m’n try before you die- lijstje:D lijkt me supergaaf!

 148. Nicky
  januari 4, 2013 / 17:20

  WOW! Deze winactie komt echt precies op het juiste moment!!
  Samen met 4 vriendinnen wil ik in de zomer een weekje naar Rome.
  Dus die voucher zou goed van pas komen.

  Veel plezier in Parijs!!

 149. Dominique
  januari 4, 2013 / 17:23

  Ik zou heel graag naar Praag willen, omdat dat het Parijs van het Oosten schijnt te zijn. Ik ben benieuwd ;)

 150. januari 4, 2013 / 17:28

  Ik zat laatst ook al te kijken naar Wimdu! Wil nog naar zo veel steden… Londen, Berlijn, Barcelona, Rome, Parijs, Brussel…

 151. Lisa Wigarda
  januari 4, 2013 / 17:30

  AAAAHHH *scream*
  Wat een leuke actie!

  Ik wil heeel graag samen met mijn vriendje de
  romantiek in Parijs opzoeken!

 152. Elena
  januari 4, 2013 / 17:35

  Ik ga in april naar nyc met een vriendin, en we hebben.een leuk adresje gevonden op Wimdu.. Alleen nog geen geld gehad om te boeken! Dus dit zou heel goed van pas komen!

 153. Kirsten
  januari 4, 2013 / 17:39

  Toevallig waren mijn vriend en ik al op zoek naar iets in Parijs voor onze verjaardag. We hebben nog niks kunnen vinden, dus dit zou ideaal zijn!!

 154. Anne
  januari 4, 2013 / 17:43

  Wat een leuke winactie! Mijn vriend en ik gaan dit jaar een midweek naar Istanbul (voor onze verjaardagen) en een bon van Wimdu zou helemaal perfect zijn zodat we een leuk plekje kunnen uitzoeken. ;D

 155. januari 4, 2013 / 17:47

  Ik wil heel graag met een vriendin naar Berlijn, we hebben het er al 4 jaar over! Of met mijn vriend naar Stockholm, wat lijkt het me daar fijn!

 156. Lotte
  januari 4, 2013 / 17:54

  Wat een leuke winactie! Ik zou erg graag naar Parijs willen! Heb met mijn vriend bijna heel Europa (ok, zo ongeveer dan) al gezien, maar gek genoeg hebben we Parijs overgeslagen tot nu toe.. Zou me heel leuk lijken!

 157. Jera
  januari 4, 2013 / 18:05

  Wat een super winactie!!!
  De bestemming die hoog op m’n wishlist staat voor volgend jaar is definitely PARIS!!!! Lijkt me heerlijk om daar een weekendje rond te struinen met the boyfriend :)
  X

 158. januari 4, 2013 / 18:15

  Ik weet niet of je naar Londen kan gaan met Wimdu, maar dat lijkt mij echt ontzettend gaaf als dat kan. Ik zou dan samen met mijn zusje gaan. Wij zijn allebei nog nooit in Londen geweest en willen gewoon graag een keer met zijn 2e op ‘vakantie’, een weekend weg. Gezellig als zussen onder elkaar.

 159. Jolan
  januari 4, 2013 / 18:16

  Wat een leuke actie. Ik ben vorig jaar naar Parijs geweest, en helemaal verliefd geworden op de stad. Wat is het er fantastisch! De sfeer, de mensen, de gebouwen, de cultuur… Ik heb er een paar dagen door mogen brengen, en wilde niet meer weg. Met heimwee lees ik dan ook je blogs over Parijs, en ik MOET er weer heen. Paris, je t’aime, tu me manque.

 160. januari 4, 2013 / 18:18

  leuke actie!

 161. Michelle
  januari 4, 2013 / 18:32

  Jaaa leuk!
  Ik zou heel graag een zussen-weekendje willen doen in LONDON!
  Dat willen we al heel lang, alleen sparen lukt nog niet zo goed, haha.
  Lekker toeristisch doen, heel veel shoppen en alle warenhuizen afgaan, lekker eten bij Ladurée(!) en éindelijk een keer naar Victoria’s Secret.
  Al helemaal na jouw Londen-posts, waar we bij wegsmolten…

  Alvast veel plezier gewenst, aan de lucky winner!

 162. januari 4, 2013 / 18:39

  Ik zou absoluut een weekendje Berlijn boeken. Vorig jaar juli was mijn weekendje weg met vriendinnetjes super geslaagd en we wilden eigenlijk meteen een vervolg plannen, maar aangezien we allemaal arme studenten zijn is dat er tot op heden niet van gekomen jammer genoeg.

 163. januari 4, 2013 / 18:44

  Spotted: Four roomies heading for New York because one of them won the Wimdu-voucher.

  Bright smiles are going to light up the Upper East side, so beware, because they might want to take over your hot boyfriends ladies.

  XOXO Gossip Girl

 164. januari 4, 2013 / 18:48

  Ik zou heel graag eens naar Reykjavik willen! Parijs blijft mijn favoriete stad, maar dit is weer eens iets anders en lijkt me (op een hele andere manier) prachtig mooi :)

 165. januari 4, 2013 / 18:49

  Spotted: Four roomies heading for New York because one of them won the Wimdu-voucher.

  Bright smiles are going to light up the Upper East side, so beware, because they might want to take over your hot boyfriends ladies.

  XOXO Gossip Girl

 166. Renee
  januari 4, 2013 / 19:04

  Parijs! of Londen

 167. januari 4, 2013 / 19:08

  Super gaaf deze actie!! Ik zou heel graag naar Berlijn willen!!!

 168. Meghan
  januari 4, 2013 / 19:14

  Wat een geweldige winactie!
  Mijn zus is nu een jaar naar Australië en als ze van de zomer terugkomt willen we graag samen gaan roadtrippen, via Frankrijk en Spanje naar Portugal! Dus wij zouden naar een stad in een van deze landen graag in een wimdu appartementje willen verblijven!

 169. januari 4, 2013 / 19:26

  wauw, gaaf! ik zou voor Rome gaan!

 170. januari 4, 2013 / 19:40

  Hoi Annemerel, well, dit past super bij een van mijn doelen dit jaar! Ik heb besloten dat ik dit jaar een keertje alleen op stap wil, voor een paar dagen. Eigenlijk heb ik dat nog nooit gedaan, en lijkt t me ook wel een beetje spannend. Tegen wie moet ik dan heel de tijd zeggen hoe geweldig alles is? Maar ik denk dat het tof is om een keertje uit mn comfortzone te stappen…een heel persoonlijk doel dus. Daarom lijkt het me te gek om in zo’n leuk appartementje te slapen. Eh, welke stad? Weet niet zeker, maar Rome, Milaan of Parijs probably?

 171. FilleUniq
  januari 4, 2013 / 19:50

  Super! Van mij absoluut Venetië. Staat op de to – do list met het vriendje! Lijkt mij superromantisch en sowieso al een grote liefde voor italië!

 172. Marleen
  januari 4, 2013 / 20:03

  Ik woon een halfjaar in Rome, maar ik mis mijn Nederlandse vriendinnetjes echt heel erg. Een Wimdu-voucher kan vast helpen om ze deze kant op te krijgen!

 173. januari 4, 2013 / 20:06

  Wat een gave actie! Ik zou zo graag eens naar Parijs gaan met mijn man. We willen er al jaren heen maar er komt steeds wat tussen op de een of andere manier. Fingers crossed…) xx

  http://www.creativityandchocolate.blogspot.com

 174. januari 4, 2013 / 20:11

  Ik doe mee! Ik denk dat ik naar Parijs of Berlijn zou gaan!

 175. januari 4, 2013 / 20:18

  Ik zou dolgraag een keer naar Londen willen. Ik speel al jaren met het idee maar omdat het vrij duur leven is in Londen is het er nooit van gekomen. Dit is een perfect excuus om in Londen een nieuwe lente garderobe te gaan shoppen!

 176. Netteke
  januari 4, 2013 / 20:30

  Ik wil heeeeel graag mijn vriend Stockholm laten zien! Ik heb in Zweden gewoond maar hij is er nog nooit geweest en ik wil het hem dolgraag laten zien. Heb al gezien op Wimdu dat er hele leuke appartementjes zijn daar. ;-)

 177. januari 4, 2013 / 20:56

  Ik wil al zo lang een keer naar Kopenhagen, lijkt me echt zo’n geweldige stad. De sfeer, de mensen, de winkels, het eten…. FINGERS CROSSED

 178. januari 4, 2013 / 21:03

  Ik zou sowieso naar een scandinavisch land gaan! Lijkt me heerlijk.

 179. Maartje
  januari 4, 2013 / 21:04

  Annemerel, you make my day. Vorige week bleef ik op schiphol staan omdat mijn vliegtuig was overboekt. Zon, tapas, shoppen en mijn Spaans bijspijkeren zou een zeer WARM welkom zijn; barcelona!!

 180. Michelle
  januari 4, 2013 / 21:06

  Net zoals vele anderen hier, zal ik ook naar Parijs gaan en dan in de zomer! Ik ben er nog maar één keer geweest en ik vond het ge-wel-dig. Ik voelde me ultiem gelukkig in die stad en ik houd van de sfeer in Parijs. Het enige probleem was dat in die week samen met school was en veel dingen waren uitgestippeld. Ik zal nu heel graag Parijs alleen willen ontdekken!

 181. Ilse
  januari 4, 2013 / 21:20

  Gave actie, ik wil zeker nog een keer naar Londen toe.
  De redenen :

  1. Muziek (queen, coldplay, the beatles)
  2. Het leuke accent van de engelse jongens. ^^
  3. de geweldige stad zelf.
  4. alle leuke plaatsen en dingen die je kunt bekijken.
  5. Alles aan londen is gewoon tof!

  Liefs, Ilse

 182. Marijke
  januari 4, 2013 / 21:22

  Oef dat is een lastige! ik zou graag naar een stad gaan waar ik nog nooit eerder ben geweest, zoals Barcelona, Istanboel of Hong Kong ;)! Maar ik wil toch ook nog wel weer een keer naar Londen! Maar toen zag ik dat WImdu ook appartementen heeft in NY! Dat lijkt me ook niet heel vervelend! :)

 183. Mariska
  januari 4, 2013 / 21:42

  Naar Londen! Ik had namelijk dankzij jouw blog Wimdu leren kennen en in november voor het eerst een appartementje geboekt via Wimdu (in Londen)…. Maar door m’n werk kon ik op het laatst opeens niet meer weg… en heb ik dus zowel m’n vlucht als “mijn” Wimdu-appartementje moeten laten gaan…. :(

 184. januari 4, 2013 / 21:51

  Hele gave winactie! Ik zou sowieso met mijn mama naar Londen gaan, dat is echt een grote droom van ons :)

 185. Esra
  januari 4, 2013 / 22:02

  Omdat ik al maanden naar mijn vriend roep dat ik samen naar Parijs wil, maar we daar nu geen geld voor hebben. Studeren is duur!

 186. januari 4, 2013 / 22:16

  Aaaaah Wimdu is back. Ik had vorig jaar al gezegd dat ik dolgraag via hun naar het buitenland wil. En nu kan dat misschien; ik wil zooo graag naar Barcelona met pasen en kan maar geen leuk hotelletje voor een leuk bedrag vinden. Misschien zou dit wel DE uitkomst kunnen worden!! ^^

 187. Jildou
  januari 4, 2013 / 22:32

  Wimdu. Parijs. Big, big like!

 188. jill
  januari 4, 2013 / 22:34

  Oeehh, Leuk! Ik zou naar Barcalona gaan met mijn mama. Zij wilt daar al super lang naartoe, en ze verdient het ook. Aangezien ik pas afgestudeerd ben, zou dit het financiële plaatje een stuk aangenamer maken! :)

 189. januari 4, 2013 / 22:39

  Leuke actie! Ik lees je blog dagelijks en toen ik dit bericht las, moest ik gewoon reageren:)
  Ik zou graag een keertje naar Londen willen. Hoor er zulke leuke dingen over. Als ik de wimdu bon zou winnen zou ik hier een locatie voor uitzoeken in Londen
  Xxxx

 190. Shirley
  januari 4, 2013 / 22:44

  Ah dit is zo leuk! Ik zou naar Berlijn gaan, omdat ik zo onwijs benieuwd ben naar die stad! Ik zou dan eindelijk eens naar Berlijn kunnen :)

 191. Mario
  januari 4, 2013 / 23:00

  WAUW wat een gave appartementen zeg! Even opslaan bij m’n bookmarks :-). Ik zou heel graag mijn vriendje willen trakteren op een tripje naar Lissabon. Om hem eens lekker te verrassen en verwennen na een jaar met weinig geluk. Voor een fijne en gelukkige start samen in 2013.

 192. januari 4, 2013 / 23:20

  Mijn vriend en ik zijn net een paar dagen terug uit London, waar we een hoop van jouw tips hebben kunnen opvolgen. Nu willen we graag eens een weekendje naar Parijs, om ook de stad eens te bewonderen waar jij altijd zo liefdevol over schrijft. Laat die kaartjes maar komen!

  Liefs, Elseline

 193. januari 4, 2013 / 23:21

  Gave winactie! De bestemming? Zeker weten Londen! Zo dichtbij, maar ik ben er nog nooit geweest. Ik neem alvast wat verlofdaagjes op ;-)

 194. Minke
  januari 4, 2013 / 23:57

  Er is maar 1 goed antwoord: Parijs!

 195. januari 5, 2013 / 00:06

  Dat is niet moeilijk! Blanes! We willen daar na onze examens zo graag heen gaan!

 196. Amanda
  januari 5, 2013 / 00:57

  Wat een leuke winactie. Een lang weekendje London lijkt me super!!

 197. Marjolein
  januari 5, 2013 / 09:14

  Na m’n examens zou ik echt graag weer een keertje terug naar Londen willen. Ik ben er ooit, 3 jaar geleden met school geweest en toen gingen we voetbalstadions en musea bezoeken, niet echt mijn ding. Dit keer wil ik SHOPPEN

 198. Lianne
  januari 5, 2013 / 10:18

  Jaaaa, Als ik win neem ik Manfriend mee naar London !

 199. Ingrid
  januari 5, 2013 / 10:22

  Wimdu is echt superhandig inderdaad. Ik ben gister teruggekomen van een weekje Barcelona en wij hebben ook via Wimdu geboekt en een superleuk appartementje gehuurd.
  Ik zou heel graag naar Boedapest willen, omdat dat natuurlijk een mooie stad is, maar ook omdat het weer eens wat anders is dan Londen en Parijs.

 200. Marianne
  januari 5, 2013 / 10:37

  Ohh wat een superleuke actie! Ik zou heel graag met mijn moeder naar Lissabon gaan. Ze heeft haar studie pas behaald en we hadden het er altijd over dat we daarna naar Lissabon zouden gaan. Het blijft er jammer genoeg een beetje bij.. Deze actie is een uitgerekende kans om toch te gaan!

 201. januari 5, 2013 / 10:57

  Tof! Een vriendinnetje en ik zijn plannen aan het maken om in de zomervakantie voor de eerste keer naar Londen af te reizen. De stad staat al jaren hoog op mijn verlanglijstje en nu gaat het er dan eindelijk van komen! Zo’n Wimdu-bon zou dan perfect uitkomen! :)

 202. januari 5, 2013 / 11:15

  Wat een ontzettend toffe actie! Eigenlijk wou ik rond de kerst naar Parijs met een vriendin, maar dat ging helaas niet door. Toch wil ik nog een keer terug naar die geweldige stad. En op de manier zoals jij het toen omschreef: dat klinkt helemaal perfect! Zo’n Wimdu-bon klinkt perfect!

 203. Myrthe
  januari 5, 2013 / 11:16

  Leuke actie! Ik heb afgelopen zomer ook een week in een appartement in Parijs mogen vertoeven via Wimdu! Was top! Zo lekker om je eigen sleutel te hebben en om je stiekem een beetje als een ware Parisienne te voelen!
  Als ik nu mocht kiezen zou ik naar Rome gaan; een (Italiaanse) vriendin opzoeken, teveel pasta en zalig pistache ijs eten. Maar ik zou nog wel even wachten tot het voorjaar om een paar warme zonnestralen mee te pakken!

 204. Judith
  januari 5, 2013 / 12:06

  Stockholm! Al voor zo lang ik me herinner kan ik alleen maar dromen van citytripjes naar Zweden. Ik vind het land zó interessant en Stockholm is voor mij echt het stralende middenpunt ervan. Om het dan nog magischer te maken, zou ik in de periode van de Midzomernachten gaan (het wordt dan niet/nauwelijks donker!)

 205. januari 5, 2013 / 12:22

  Een tijdje terug ontdekte ik ook Wimdu, ik ging toen vakantiebestemmingen bij Wimdu invullen om te kijken of daar dan leuke apartementjes waren… Ik heb er nog geen gebruik van gemaakt, maar dat ga ik bij m’n eerstvolgende vakantie ZEKER doen! Ik zou dan graag naar Parijs gaan of naar een strand-bestemming :)

 206. Anouk
  januari 5, 2013 / 12:24

  Dit jaar vertrek ik voor 1 jaar naar India! Beginnen in een wimdu appartement lijkt me ideaal, op deze manier heb ik een basis van waaruit ik een appartement voor mezelf kan zoeken. Met wimdu zou ik dus graag naar new Delhi willen reizen, voor een georganiseerd begin van een spannend jaar.

 207. Simone
  januari 5, 2013 / 12:29

  Aaahhh wat gaaf! Ik zou heel graag naar Los Angeles willen om daar eindelijk mijn familie op te zoeken.. En ondertussen natuurlijk lekker te genieten van Hollywood, winkelen, hardlopen langs de boulevards en naar universal studio’s. Ik zie mezelf al helemaal met giga zonnebril rondlopen ;).

 208. Juliëtte
  januari 5, 2013 / 12:35

  Parijs! Sinds ik de film Le fabuleux destin d’Amélie Poulain voor het eerst zag, wil ik al een bezoekje brengen aan ‘la ville de l’amour’. Lijkt me echt geweldig om via deze wedstrijd in een schattig appartementje ergens in Parijs te belanden <3

 209. januari 5, 2013 / 13:09

  Ik zou supergraag met mijn vriend naar Londen willen in de meivakantie! We hebben al een beetje gekeken naar hotelletjes, maar het is allemaal zo duur (vooral ook doordat we willen vliegen..) Dit zou daarom echt een uitkomst zijn!

 210. sammy
  januari 5, 2013 / 13:20

  niet echt origineel :P maar Londen of Parijs ;)

 211. januari 5, 2013 / 14:23

  Ik zou best wel graag naar Parijs of naar Londen willen gaan!

 212. januari 5, 2013 / 14:50

  Wow supervet! Ik wil heel graag mee doen want in de zomer gaan wij (hubby en ik) op reis naar Georgie en het lijkt me heel bijzonder om dan in bijvoorbeeld Tbilisi een appartement te hebben van een local!

 213. Lissa
  januari 5, 2013 / 16:28

  Ik wil altijd al graag een keer naar Lissabon! Dat is natuurlijk in verband met mijn naam! Ik heb al een keer eerder op wimdu gekeken en een paar mooie appartementjes voorbij zien komen.. :)

 214. anke
  januari 5, 2013 / 18:04

  Ik zou graag mijn moeder een keertje willen meenemen naar Praag, als bedankje omdat ze altijd zo goed voor m’n broer en mij zorgt!

 215. januari 5, 2013 / 18:52

  Parijs! Lijkt me fantastisch om een paar dagen in Parijs ’te wonen’. :p haha
  xx
  Stephanie

 216. Rabia
  januari 5, 2013 / 19:21

  Istanbul! Omdat ik mijn Spaanse vriendje heel graag de stad wi laten zien waar ik zo van houd :)

 217. januari 5, 2013 / 20:20

  Het leek mij toen al zo leuk als ik erover las op je blog!
  Wij gaan deze zomer naar LA dus daar zou ik ook wel eens een appartement willen huren, yeah! I’m in!

  <3

 218. Hanna
  januari 5, 2013 / 20:28

  Ahh, wat leuk! Ik werd al enthousiast toen je over deze site vertelde, maar gratis naar een hotel is natuurlijk nog leuker ;-) Ik vind een stad kiezen wel moeilijk… Van de ene kant wil ik graag een keer naar Berlijn, maar dat is niet zo ver en daar heb ik veel goede dingen over gehoord! Van de andere kant lijkt me Parijs ook heeel leuk, maar daar ben ik al een keer geweest. Toen was ik alleen pas 8 jaar! Als ik zou moeten kiezen tussen Berlijn en Parijs zou ik denk ik toch Berlijn kiezen, want daar ben ik nog nooit geweest. En nu fingers crossed dat ik win!
  xoxo

 219. Valerie
  januari 5, 2013 / 22:05

  oke ik heb nu al een klein beetje medelijden met je dat je uit deze enorme lijst moet gaan kiezen haha.

  Maar toch ga ik mezelf aan deze lijst toevoegen, omdat ik supergraag naar Rome zou willen met le boyfriend. We lopen beide hard, en ik zou het te vet vinden om daar samen de marathon met hem te lopen. Echter, de inschrijvingen zijn allang gesloten en de kans dat ik dit win is té klein, maar ik blijf dromen eens door deze prachtige stad te mogen lopen.

  Heel veel succes met kiezen!!

  Liefs

 220. januari 5, 2013 / 23:11

  Milaan. Nee, Rome. Nee, Barcelona. Of toch Berlijn. Ergens waar je goed kunt hardlopen, want nu ik in Parijs hardgelopen heb, wil ik méér!

 221. Phine
  januari 5, 2013 / 23:24

  Over 5 dagen ga ik voor 7 maanden naar Singapore en Shanghai! Studeren, werken, wonen, leven, hardlopen, dansen, eten, genieten, shoppen, drinken… maar vandaar uit ga ik ook veel trips maken.. meer van China zien, meer van Azië! Dus ik zou graag wimdu in Azie ontdekken….

 222. Floor
  januari 6, 2013 / 10:05

  ik wil naar berliijjjn!! geweldigste stad van europa jaa!!

 223. Tjitske
  januari 6, 2013 / 11:52

  Als ik zou winnen zou ik zeker naar Parijs gaan!

 224. Fiore Schuthof
  januari 6, 2013 / 12:03

  Hoi annemerel,
  Wat een leuke actie. Het zou echt een ‘dream come true’ zijn als ik samen met mijn vriendin naar venetië zou kunnen gaan.
  *fingers crossed!*

 225. Sharissa
  januari 6, 2013 / 12:39

  Gave wijnachtige! Ik doe zeker mee. Mijn vriend gaat voor z’n werk drie maanden weg, daarna zou ik graag samen weg willen. Londen is een stad waar wij beide verliefd op zijn, dus een voucher zou goed van pas komen om lekker te genieten in Londen!

 226. januari 6, 2013 / 15:21

  Toffe winactie zeg! Ik ben al sinds de eerste seconde dat ik er was verliefd op Londen en ik heb heimwee sinds ik er voor het laatst in 2010 was. Ik wil al zoo lang terug, helaas staat het geld er even niet naar! Dit zal me zeker helpen!

 227. januari 6, 2013 / 15:34

  Ik ben sinds deze zomer niet meer op vakantie geweest. Ik weet dat het een luxe is die veel mensen überhaupt niet hebben, maar ik mis het heel erg. En ik weet dat ik dit jaar sowieso twee reisjes te gemoet heb (Parijs en naar Engeland voor Model UN), toch wil ik meer. Dit jaar wil ik toch heel graag sowieso nog naar Londen of Berlijn. Londen ben ik twee jaar geleden voor het laatst (en eerst) geweest en ik ben verliefd geworden. De sfeer was voor mij perfect. Over Berlijn hoor ik niks dan goeds. Ik wil naar de hippiemarktjes. Rondstruinen svp. Dus deze winactie zou perfect uitkomen.

 228. Noel
  januari 6, 2013 / 15:35

  Toen ik mijn huidige vriend leerde kennen hadden we voor de grap afgesproken dat we een keertje naar Luxemburg zouden gaan. Hoe we daarop kwamen weet ik echt niet meer, maar hij is nu bijna jarig en aangezien hij het er nog altijd over heeft lijkt het mij leuk om samen met hem naar Luxemburg te gaan.

 229. Anaël
  januari 6, 2013 / 16:31

  Wat leuk!! Ik ben momenteel aan het zoeken om via Wimdu naar Marseille en Valencia te gaan, als verrassing voor m’n vriend. Zo’n waardebon zou dus zeer welkom zijn ;) !!

 230. januari 6, 2013 / 18:23

  Ik zou via Wimdu graag naar London toe willen! De liefde die jij hebt voor Parijs heb ik voor London. Een appartement in de buurt van Oxford Street lijkt mij geweldig! Ik zou dan met mijn beste vriendin gaan omdat het zo lang geleden is dat wij samen op vakantie gingen!

  Liefs,
  Deborah

 231. januari 6, 2013 / 18:55

  Ik zou hééél graag naar New York gaan! Het is mijn ultieme droom om juist New York te verkennen vanuit een appartementje, alsof je daar zelf woont! Heerlijk! Ik kende Wimdu al van eerdere verhalen, maar ik wordt steeds enthousiaster!

 232. Tessa
  januari 6, 2013 / 19:40

  Zonder twijfel: PARIJS! In februari 6 jaar samen met m’n vriend, dus waar kun je dat beter vieren dan in de ‘stad van de liefde’?

 233. Iris
  januari 6, 2013 / 21:39

  Net een treinreis geboekt naar Parijs, dus die cheque zou meer dan welkom zijn ;)

 234. Vivian
  januari 6, 2013 / 22:24

  Wat een super actie! Als ik de cheque zou winnen zou ik samen met een goede vriendin naar Milaan gaan! We zijn nu aan het kijken voor een weekendje weg, omdat we, voordat ik een paar maanden naar het buitenland ga en haar dus heel erg moet missen, nog eventjes gezellig weg willen. Milaan is al duur genoeg, dus dit zou echt fantastisch zijn!

 235. Charissa
  januari 7, 2013 / 01:09

  Super leuke actie!!
  Ik zou naar Barcelona gaan met mijn vriend, wij zijn dit jaar 5 jaar samen en naar Barcelona gaan staat al een tijd boven aan ons lijstje, dus dat zou heel leuk zijn! :)

 236. januari 7, 2013 / 11:49

  Woow wat een leuke actie! Als ik zou winnen zou ik mijn vriendje mee naar Londen nemen, want daar willen we al zo lang samen naar toe en het is er nog steeds niet van gekomen.

 237. Mirte
  januari 7, 2013 / 14:56

  waaaah wat een super vette winactie!
  Over de bestemming hoefde ik ook niet na te denken.
  Als ik deze voucher zou winnen, zou ik mijn vriend meenemen naar Berlijn waar we elkaar 4 jaar geleden hebben leren kennen.
  Het staat nog altijd op de planning om daar weer eens naar terug te gaan, maar het komt er steeds maar niet van. Daarbij zijn we alle twee studenten, dus beschikken we helaas niet over een enorm reisbudget!
  Ik hoop heeeel erg dat ik binnenkort mijn vriend blij kan maken met een reis naar Berlijn!

  Liefs

 238. januari 7, 2013 / 20:51

  Wat tof Annemerel! Ik kende dit helemaal nog niet. Zat net gisteren nog te denken dat als ik weer naar NY ga (wat hopelijk heel snel is, maar waarschijnlijk nog wel ff duurt), ik liever in een appartementje zou zitten dan een hotelkamer. Maar ja, hoe kom je daaraan? ;-) zo dus! zo’n voucher zou me goed helpen dan in ieder geval!

 239. Felien
  januari 8, 2013 / 11:53

  Wat een leuke site zeg!Daar ga ik zeker gebruik van maken bij een volgende stedentrip!
  Ik zou heel graag met mijn vriend naar Praag willen, dit lijkt ons echt een prachtige stad!We hebben het er al vaak over gehad dat we daar zo graag een keer heen willen samen!

 240. Winnie
  januari 8, 2013 / 19:54

  Super toffe winactie! Het zal sowieso Italië worden. In de zomer ga ik al naar het Gardameer. Rome staat voor 2014 gepland, dus deze voucher zal mee gaan betalen aan mijn reis naar Napels. Waarom Napels? Geschiedenis vind ik super leuk en ik wil heel graag nog een keertje naar de Vesuvius vulkaan gaan en daarbij ook direct naar Pompeï.

 241. Danielle
  januari 8, 2013 / 20:16

  Super leuke actie!
  Ik wil heel graag naar Parijs met mijn vriend! We willen er al heel lang heen, maar als student hebben we gewoon niet genoeg geld om iets te regelen. Met deze voucher zijn we al een stuk verder en kunnen we echt iets plannen! Zo’n romantische stad :)

 242. Nadine
  januari 8, 2013 / 21:35

  Ik zou gaan naar Parijs met mijn nieuwe (oude) vriendje. Mijn lieve ex-vriendje is bij me terug. Dat moeten we vieren met een reisje Parijs. Ik heb zo’n zin om heerlijk een paar dagen met hem te zijn.

 243. Rebecca
  januari 8, 2013 / 22:59

  Hmm.. moelijke vraag! Toen ik jouw posts las over je tripjes naar Parijs, kreeg ik weer helemaal zin om daar rond te paraderen en me als een echte fashionista te wanen. Maar nu heb ik ook een liefde voor Rome en kan ik het niet uitstaan dat m’n vriendje daar wel geweest is met zijn (extreme annoying) exvriendinnetje, maar nog niet met mij! (Hallo?! Rome is MIJN stad!) Dus denk ik dat ik toch voor Rome moet gaan. De mensen, het eten, de architectuur, de modehuizen, de romantische sfeer en nogmaals: het eten! Ik moet weer een keer naar bella Italia, en ik hoop dat dit mij (en mijn studentenportomonnee)kan helpen!

 244. Laura
  januari 9, 2013 / 12:22

  Leuke actie! Volgend jaar slaag ik als het goed is voor de opleiding communicatie. Ik ga dan met mijn moeder een aantal dagen naar Londen. Hier zou ik de bon goed voor kunnen gebruiken!

 245. Lieske
  januari 11, 2013 / 06:34

  Oehh, heel moeilijk om daar één stad uit te kiezen, maar ik zou heel graag naar Londen willen. Ik ben er nog nooit geweest, wel een paar keer bijna, maar dat het op het laatst toch net niet doorging, zooo jammer. Zouden we met school voor de kerst naar Londen gaan, met de bus. Strandden we in een paar meter hoge sneeuw bij Calais, weg tripje naar Londen. Ik zou nu eindelijk wel eens willen zien hoe geweldig mooi Londen is, en wat voor geweldig leuke winkeltraatjes en vintage plekjes Londen biedt.

 246. Emma
  januari 12, 2013 / 14:02

  Jaaaa voor mij ook parijs, ik heb wimbdu al gelijk gecheckt toen ik je artikel zag en heb hele mooie appartementjes gezien dus zo’n bon zou goed uitkomen!