VLOG: Onzekerheid

Hi lieve mensen, dank voor al jullie lieve berichtjes naar aanleiding van mijn vorige video. Ik voel me gelukkig alweer een stuk beter. Of nou ja, beter… het verdriet van de CPC is totaal verleden tijd, met mijn fysieke letsel gaat het steeds een beetje beter, maar of ik me ook daadwerkelijk beter voel. De situatie in de wereld vind ik dusdanig angstaanjagend dat ik het lastig vind om aan andere dingen te denken. Ik denk dat ik hierin zeker niet de enige ben.

Om de komende weken mijn gedachte wat te verzetten ben ik van plan meer video’s te maken (misschien zelfs wel weer dagelijks, of in ieder geval vijf keer per week) en blogs te schrijven. Hoop dat ik jullie daar ook enigszins ‘blij’ mee maak.

Liefs,

Annemerel
Share:

5 Comments

 1. Maaike
  maart 16, 2020 / 17:25

  Ja, meer video’s. Super leuk!!! ?

 2. Kelly
  maart 16, 2020 / 17:46

  Ook hier veel onzekerheid over wat ons te wachten staat de komende tijd. Ik woon niet in Nederland, familie is ver weg. Broers zussen en moeder wonen hier dus die heb ik gelukkig om me heen.
  Daarnaast hebben we een toeristisch bedrijf en dan vraag je je toch af of je de zomer gaat halen want de vaste lasten gaan door. Zoveel annuleringen, geen aanvragen meer. En dat snap ik, want dat is goed. Maar het geeft je een knoop in je buik.

 3. Judith
  maart 16, 2020 / 19:45

  Yes, blij met meer blogs en video’s want dat is afleiding ? Herken de bezorgdheid die je voelt, en de knoop in m’n maag en olifant die soms op m’n borst komt zitten.

  Doe jij ook een beetje rustig aan? Dat er nu veel tijd is, betekent niet dat jij extra video’s en blogs moet maken, no pressure ?

  Liefs uit Enschede

 4. maart 19, 2020 / 10:36

  Goed idee om lekker te vloggen/bloggen ter afleiding! 🙌🏼 Ik ben af en toe ook zoals jij op het einde, het geeft me aan de ene kant rust om me ingelezen te hebben en te weten wat er ongeveer gebeurt in de wereld en in de politiek maar het is lastig om rustig te blijven onder al die informatie. Vooral omdat je je vaak ook nog meer verantwoordelijk gaat voelen als je meer weet, terwijl je niet altijd iets kan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.