VLOG: NYC MARATHON

Afgelopen zondag liep ik de New York City marathon als ‘lange duurloop’ richting Málaga. Het was weer een mega bijzondere wedstrijd met ruim 52.000 mensen op het parcours. Ik heb mijn best gedaan de dag zo goed mogelijk vast te leggen op camera :)

(vlogs (enkelvoud of meervoud, ik weet het nog niet) met meer New York beelden volgen dit weekend!)

Liefs,
Annemerel
Share:

2 Reacties

 1. november 9, 2018 / 23:24

  Fantastisch! Ik zou denk ik een hengeltje met een donut voor mijn neus hangen, anders wordt het niks.

 2. Robbert
  november 10, 2018 / 17:40

  Leuk verslag! Je loopt lekker.
  Je mag echt niet ziek worden hoor!
  Veel succes alvast in Malaga.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close