VLOG: NYC #1

Toen ik half maart in New York was dacht ik dat ik écht niet zou kunnen wachten tot 1 november om weer terug te gaan. Ik dacht, hoe ga ik die tijd in vredesnaam overbruggen? In werkelijkheid is de tijd voorbij gevlogen, door alle nieuwe indrukken die ik door mijn ’trainen als een topatleet’ zomer gehad heb, heb ik het idee dat de tijd heeft stil gestaan, terwijl als ik naar de datum kijk (12 november, ik ben vandaag precies 29,5, wat afgerond 30 is… wat dus eigenlijk gewoon OUD is) is die tijd wel degelijk keihard doorgegaan.

Goed, waar wil ik met dit verhaal naartoe? 12 dagen geleden, op 1 november, stond ik op Schiphol om voor de vijfde keer naar New York te vliegen voor de marathon. De marathonbeelden heb ik inmiddels al met jullie gedeeld, de ‘gewone’ vlogs krijgen jullie vandaag en woensdag :). Ik waarschuw alvast, ze zijn niet zo uitgebreid als anders, het weer liet het niet echt toe om lekker relaxt buiten te filmen (zeker de laatste dagen) en ik heb aardig wat tijd in bed gespendeerd met buikpijn en andere ongemakken. Super zonde, maar hé, marathondag was fantastisch. En ik heb ondanks de regen en andere ongemakken toch een mega fijne tijd in New York gehad.

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

 1. Vera Boekelman
  november 12, 2018 / 19:48

  Ik ben al lang fan van je blog én je marathonverhalen (race gelijk om 12:00 naar je blog om de recap te lezen), maar ik vind persoonlijk een Photo Diary I, Photo Diary II, een vlog over de marathon, een blog over de marathon, drie of vier voorbeschouwende blogs én nu een NYC vlog deel 1 (wat misschien betekent dat er ook een tweede komt?) wel een beetje een overkill. Natuurlijk is dit je persoonlijke blog en deel je hier je persoonlijke verhalen, maar ik sla nu content over omdat ik het al bekeken/gelezen heb. Een Photo Diary én een vlog over dezelfde dagen snap ik bijvoorbeeld niet helemaal. Is het misschien een idee om voor één van de twee te kiezen? Of anders een vlog + een blog met daarin een kort lijstje hoogtepunten van de dagen bijvoorbeeld? Dit zodat je niet letterlijk twee keer hetzelfde ziet maar dan in een andere vorm.

  Ik weet niet of ik de enige ben die dit vind en het is slechts één mening, maar ik wilde het toch even met je delen :-)

  • Annemerel
   Auteur
   november 14, 2018 / 11:34

   Hi Vera, weet dat er heel veel mensen zijn die de vlogs leuk vinden, maar ik weet ook dat er mensen zijn die photo diaries nog steeds leuk vinden om te zien. Daarom heb ik het dit keer beiden gedaan. Daarnaast vind ik de vlogs voor mezelf ook een leuke herinnering voor later :)