VLOG: Ik ben een treuzelkont

Dat je de wekker om 6.00u heb staan en dan toch pas om 7.59u begint met hardlopen. Ik ben er niet heel trots op. Maar ik doe mijn best en hopelijk gaat het me komende weken steeds beter af om vroeg op te staan en dan ook daadwerkelijk in actie te komen.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne Pasen. Het zal voor veel mensen een heel ander soort Pasen zijn dan normaal. Geen familiebezoek, geen kerkdienst, maar thuisblijven. Doe het voor jezelf, doe het voor een ander, doe het voor de wereld. Stay safe :). Tot zover mijn zondagse preek (maar ik heb zo’n gevoel dat eigenlijk iedereen die mijn video’s kijkt zich hier wel aan houdt!)

Liefs,

Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. A.
    april 12, 2020 / 18:51

    Podcast was weer tof! Ben dan een echte hardloper want zeg altijd iedereen goededag :-)