VLOG: Het verboden woord

Ik kwam er gisteren achter dat er een bepaald woord is dat je niet op YouTube mag zeggen of schrijven. Doe je dit wel, dan mag je geen geld meer verdienen met je video. Niet dat het echt om veel geld gaat, maar toch… toch twintig kopjes Nespresso koffie (daar zou je Tuur echt mega blij mee maken!). Anyway… best lastig om dat woord niet meer te gebruiken als ons leven er op dit moment zo door wordt beïnvloed.

Verder genieten Tuur en ik van ons wekelijkse ‘uitje’, beantwoorden weer wat vragen (wat wederom veel te veel tijd in de vlog in beslag neemt, sorry daarvoor) en we ontdekken een nieuwe serie op Netflix die we in een avond afkijken. TIP!!!

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Andrea
  maart 29, 2020 / 19:05

  Fonnnnn in da house! Gezellig en motiverend. Hopelijk 1 november beide aan de start ik NY!

 2. Debby
  maart 30, 2020 / 19:55

  Rot dat je het niet meer mag niemand! Waarschijnlijk om fake news tegen te gaan. Moest wel even lachen dat jij zegt au mar “das Frans voor kreeft” terwijl dat niet Frans is voor kreeft maar voor “de zee” 😃

  • Annemerel
   Auteur
   maart 31, 2020 / 10:20

   Haha ik zei Homard, maar sprak het waarschijnlijk verkeerd uit ;-)

   • Debby
    april 2, 2020 / 10:18

    Ah haha ik verstond echt au mar 😁😁

    • Annemerel
     Auteur
     april 2, 2020 / 11:33

     Ik sprak de H ook niet uit. Ik ben een beetje in de war met Spaans denk ik, waar je de H aan het begint van een woord niet uitspreekt. Haha, in het Frans natuurlijk gewoon wel :’)