VLOG: Healthy mama, healthy baby

Een beetje beweging en frisse lucht kan een mens echt goed doen, heb ik dit weekend gemerkt. Ik kwam er zondag achter dat ik gewoon bijna een week (!) niet buiten was geweest. Het weer was zeg maar niet heel aanlokkelijk om naar buiten te gaan en ik had ook geen plekken waar ik hoefde te zijn. Iedere keer als ik de regen en wind tegen de ramen hoorde slaan dacht ik, ik zit hier goed. Toch blij dat het zondag even droog was, goed moment voor een korte wandeling door de duinen.

Verder probeer ik wat beter op mijn eten te letten. Wat meer vezels, wat minder simpele koolhydraten. Maar nadat ik maandag had bloed geprikt (wat niet helemaal goed ging) vond Tuur dat ik echt een taartje had verdiend. Ach ja, balans is de sleutel, niet waar?

Liefs,
Annemerel

Delen: