VLOG: GEEN SKIVAKANTIE, GEEN MARATHON, GEEN PROBLEEM

De enige twee personen die ergens wel een beetje blij zijn met het uitstel van onze marathons, dat zijn Tuur en ik. Tuur kan al drie weken niet trainen zoals hij wil door een blessure in zijn voet, ik heb ook al weken niet lekker getraind en sinds mijn val heb ik veel pijn aan mijn ribben tijdens het lopen. Ik weet niet hoe we in vredesnaam een marathon hadden moeten lopen?!

Gister heb ik voor het eerst in lange tijd weer productief gewerkt. Dat voelde goed. Ook ik ben als zzp’er financieel kwetsbaar en zie mijn opdrachten een voor een wegvallen. Ik heb me daar dit weekend best wel een beetje druk om gemaakt, maar ik probeer nu mijn energie te besteden aan de dingen die ik nog wel kan doen. Ook al levert het misschien niet meteen geld op, ik word een stuk blijer van dingen creëren dan van paniekeren. Ik ben blij dat ik überhaupt nog de mogelijkheid heb om mijn werk te kunnen blijven doen, hopelijk ga ik er over niet al te lange tijd ook weer geld mee verdienen.

Om mezelf (en misschien ook jullie) bezig te houden wil ik dus meer video’s gaan maken de komende weken, misschien zelfs wel dagelijks. Maar daar heb ik jullie hulp bij nodig, want als ik wekenlang vlogs moet maken waarbij ik alleen maar binnen zit, gaat het mega snel saai worden. Daarom wil ik bijvoorbeeld deze week een Q&A opnemen samen met Tuur. Heb je een vraag, stel hem dan hieronder in de comments en wellicht hoor je het antwoord snel in een video.

Liefs,

Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. Jolanda
  maart 17, 2020 / 17:51

  Jeeeee voor de havercappuccino’s en meer plantaardig eten! Fijn dat jullie zo positief kunnen zijn over de dingen die je nu mist.

 2. Teha
  maart 17, 2020 / 18:22

  De zon gaat volgens mij om 7 uur 9 op niet 9uur,7….

  • Annemerel
   Auteur
   maart 18, 2020 / 14:10

   Haha als je goed luistert zeg ik ‘negen voor zeven’

 3. Anne
  maart 17, 2020 / 21:41

  Heb jij of iemand die je kent ervaring meet een ‘zweepslag’? Ik vind het lastig veel rust te houden en hier goed mee om te gaan… Wat inspiratie of advies is super welkom:).

  Ook loop ik graag met strava maar heb ik niet helemaal duidelijk hoe het medaille-systeem van strava werkt. Zou je dit een keer kunnen uiteggen?

 4. niels
  maart 18, 2020 / 13:12

  wat een saaie vlog zeg…

  • Annemerel
   Auteur
   maart 18, 2020 / 14:06

   Thanks, maak ook niet zoveel mee hier binnen :)

 5. Ingrid
  maart 18, 2020 / 16:09

  Hoi annemerel en tuur ik volg jullie sinds de midwintermarahton,ik kwam bij toeval jullie youtube filmpjes tegen.
  Momenteel herstel ik van een blessure die ik heb opgelopen van de 2 marahtons die ik in 2019 heb gedaan.6 wkn niet lopen zijn eindelijk voorbij!
  Veel oefeningen gekregen in die 6 wkn van fysio en die zijn zooo saai dat ik jou filmpjes erbij pakte zodat ze iets minder saai waren.
  Deze week begin ik weer voorzichtig met een schema.
  Ik zou het erg leuk vinden als je dagelijks gaat vloggen met oefeningen die ons hardlopers sterker kunnen maken.

 6. Anouk
  maart 22, 2020 / 11:42

  Leuk, weer meer vlogs! Hoe gaan Tuur en jij plannen en trainen nu de marathons verzet zijn? Zowel Boston als Rotterdam worden nu najaarsmarathons, willen jullie Berlijn ook nog doen? Ik kan me voorstellen dat heel veel najaarsplannen nu ook ineens omgegooid moeten worden omdat dat nu een heel vol seizoen wordt. Anyway, hopelijk mogen we zo lang mogelijk door met gewoon rondjes rennen buiten!