VLOG: Een ‘leuke’ verrassing

Ik werd gisterochtend helaas wakker met migraine, wat later ‘gewoon’ spanningshoofdpijn bleek te zijn. Ik had het hele weekend plannen gemaakt om er een productieve maandag van te maken, dat plan heb ik dus helaas niet tot uitvoer kunnen brengen. Een andere leuke verrassing? Onze wasmachine besloot dat het genoeg geweest was. Kostbaar grapje, maar hopelijk kunnen we vanaf morgen gewoon weer de was doen. Stiekem hoop ik dat onze nieuwe wasmachine zo ‘leuk’ is dat wassen automatisch ook leuk wordt. Ik denk dat dat net iets teveel gevraagd is ;-).

Liefs,
Annemerel

Share:

2 Comments

  1. Heidi
    mei 5, 2020 / 17:31

    Ik hoop dat je de beelden van je oefeningen niet voor je eigen deur gemaakt hebt, beetje groot adressen in zicht (sorry waar de ogen van de postbode wel eens heen gaan)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.