Vlog: Allemaal voor de baby

Ik had niet mijn beste week en er was eigenlijk niet echt een aanleiding voor. Gewoon wat minder energie en lichtelijk chagrijnig. Ik geef graag het weer de schuld, want dat zou betekenen dat als de zon straks weer gaat schijnen het chagrijn als sneeuw voor de zon verdwijnt. Er kwamen deze week heel veel bestellingen voor de baby binnen en daar word ik tegenwoordig net zo enthousiast van als dat ik vroeger van nieuwe hardloopschoenen werd. Verder heeft Tuur een 10(!) uur durend gevecht met de commode en heb ik een nieuwe knuffelpartner gevonden.

Liefs,
Annemerel

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.