VLOG: Alleen doen wat binnen mijn macht ligt

Gisteren was dé dag, de dag dat ik hoofdstuk 1 van Have a Good Summer Run verstuurde. Ik vond het best wel spannend om op de verzendknop te klikken, maar tot nu toe zijn de reacties gelukkig heel goed. Er waren (en zijn) wel wat opstartprobleempjes waardoor ik de hele dag redelijk wat stress ervoer, waardoor ik aan het eind van de dag weer flinke koppijn had, inclusief overgeven. Niet leuk. Missie voor deze week: relaxt blijven, ook al gaan dingen misschien niet zoals ik gehoopt had. Doen wat binnen mijn macht ligt en wat daar buiten ligt accepteren.

Trouwens, goed nieuws voor de fans van de dagelijkse vlogs, ik wil proberen dagelijks te blijven vloggen. Ik vind het een fijne routine en ik weet van mezelf dat wanneer ik het drie of vier keer per week ga doen, het me meer energie kost dan wanneer ik het dagelijks doe (dan zit het zo ingebakken dat het minder energie kost). 

Liefs,

Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. Kelly
  juni 1, 2020 / 17:20

  Ik vind dat je ongeloofelijk veel werk verzet hebt, zoveel nuttige info in je boek, meerdere versies voor ieder soort computer/telefoon/tablet, alles ingesproken. Maar ook super snelle reacties op de mail, in de FB groep zoveel reacties van jou en tuur. Super gedaan! Niets gemerkt van dingen die minder goed gingen!! Blij dat ik mee doe. Vanavond eerste run :D
  Hoop dat je er nu van kan gaan genieten nu de kop er af is!

 2. A.
  juni 2, 2020 / 08:37

  Dag Annemerel en Arthur,
  Ik snap dat jullie het superdruk hebben op dit moment, maar zou graag willen weten of er nog een nieuwe podcast zal komen?

  Xx

 3. Vera
  juni 2, 2020 / 16:52

  Ah ik leef met je mee, bij mij resulteert stress ook gelíjk in hoofdpijn waar geen ibuprofen tegenop te wassen is. Ik hoop dat de spanningen wat afnemen nu de kop eraf is en de werkzaamheden wat ‘normaler’ gaan worden!