VLOG: Ik maak mezelf helemaal gek #54

Afgelopen vrijdag had ik een tien kilometer wedstrijd om 20.00u ’s avonds. Geloof me, dat is niet OK als je de neiging hebt zenuwachtig te worden voor wedstrijden. Of nou ja, normaal ben ik eigenlijk helemaal niet zo zenuwachtig als nu? Wat is er met me aan de hand?!

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

 1. Thijs
  juni 28, 2018 / 17:03

  Leuke video en herkenbaar. Wat gezonde spanning voor een wedstrijd is alleen maar goed. Ik heb er zelf ook altijd wat last van en dat gaat ook niet helemaal over.
  Zo te zien liep je op de Vaporfly 4%. Wat is volgens jou het verschil met de Zoom Fly? Ik ben heel benieuwd hoeveel je jezelf weet te verbeteren. De tussentijdse wedstrijden geven al een mooi beeld en je zult jezelf wel steeds verbazen.
  Vanuit wetenschappelijk oogpunt valt het e.e.a. te voorspellen. De formule van Riegel zegt dat als de
  afstand verdubbelt, de gemiddelde snelheid vermindert met 5%. Je trainer zal het er ook wel over gehad hebben. Voor de omrekening van 10km naar marathon geld een omrekenfactor van 0.89894. En als je dit uitrekent … Het is natuurlijk allemaal maar theorie, geniet vooral van de weg er naar toe.

 2. Lisa
  juni 28, 2018 / 19:04

  Haha lekker Westlands die Tom, heerlijk.