VLOG: Weer bloedprikken #327

Gisteren had ik eindelijk mijn afspraak bij de internist en ik besloot eens niet de hele avond op de bank te hangen met Netflix.

Delen:

5 Reacties

 1. Ilse
  november 24, 2017 / 21:26

  Leuke dag zo alleen balen dat je weer moet bloed prikken. Hopelijk weten ze binnenkort wat er is.

 2. Anneleen
  november 26, 2017 / 18:44

  Vervelend dat je weer bloed moet laten prikken! Hopelijk weet je snel vanwaar die hoge ijzer komt! X

 3. Lisette
  november 27, 2017 / 11:33

  Hee. Ik reageer normaal nooit, maar vind dit gewoon toevallig. Die ijzerstapeling (hemochromatose) die is mij mij in een stressvolle periode (toen ik 18 was) vastgesteld, ben nu 24. Ik ka je geruststellen daarvoor, ik mag gewoon alles eten wat ik wil, alles drinken, alle sporten enzovoort. Het is geen belemmering voor het dagelijks leven en alles daaromheen. Het enige wat ik in die 6 jaar heb moeten doen is om de 4-6 maanden een aderlating en elke maand bloedprikken (en dat ik met een relatief zware ijzerstapeling).

  Als een kleine hart onder de riem om te laten weten dat het niet zo erg is als het kan lijken ;-)

  Xx!!

  • Annemerel
   Auteur
   november 27, 2017 / 14:01

   Thanks! dat dieet zou alleen zijn voor mijn darmen, volgens mij niets te maken met ijzerstapeling. Hoop trouwens dat ik dat echt niet heb want ik vind bloedprikken ZO verschrikkelijk, als dat iedere maand zou moeten.. damn. En dat aderlating ik begin al te zweven als ik er over nadenk…

   • Lisette
    november 27, 2017 / 17:48

    Is echt niks ergs hoor. Ik heb het in een wast zwaardere vorm, maar bij de meeste is het maar 1x per jaar en dan 2x per jaar bloedprikken. Dus echt geen zorgen, niks aan ;-)