VLOG: Niet dagelijks vloggen in 2018 #322

Gisteren was het perfecte voorbeeld van waarom ik in 2018 niet dagelijks ga vloggen. Mijn excuses voor dit misbaksel van een vlog. Ik had hem jullie beter kunnen besparen, maar ik heb gezegd dat ik een jaar lang iedere dag een video maak, dus dan houd ik me daaraan. Ook al levert het soms dit soort gruwelijke video’s op.

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Hansje
  november 19, 2017 / 21:01

  Hallo Annemerel, ik volg je al een klein jaartje en mede dankzij jou heb ik inmiddels al 2x 5km runs gelopen. Weliswaar geen marathon maar ik heb eigenlijks niks met sport en als alleenstaande moeder met een nog niet schoolgaand kind is het al heel wat. Ik vind je vlogs erg leuk, ook deze “zeik” vlog. Waarom? Omdat je ook maar mens bent en het leven is niet altijd leuk en perfect. Soms zit het gewoon even tegen, bij volgers én bij vloggers. Dus maak je vooral niet druk dat het deze keer niet zo’n leuke vlog is. Je wordt gevolgd omdat je een leuk spontaan mens bent en de meeste zullen er alle begrip voor hebben. Overeind heel begrijpelijk dat je in 2018 niet meer elke dag gaat vloggen. Sterkte met je buikklachten.

  • Ilse
   november 20, 2017 / 17:42

   Nou dit wou ik dus ook precies zeggen.

 2. november 19, 2017 / 22:56

  Ik kan me eigenlijk dus aansluiten bij wat Hansje zegt. Je zeikt niet, je bent gewoon jezelf en normaal en inderdaad gewoon lekker spontaan. Ondanks dat ik 0 met hardlopen heb, kijk ik toch wel elke vlog van je :) gewoon om je persoonlijkheid.

 3. Rachel
  november 23, 2017 / 12:46

  Aah niet stoppen met dagelijks vloggen. Ik kijk ze sinds de zomer en kijk zelfs die van daarvoor nog terug.

 4. Anneleen
  november 26, 2017 / 16:50

  Kan me voorstellen dat het niet fijn is om te vloggen wanneer je je zo slecht voelt, maar toch geniet ik stees van je dagelijkse vlogs hoor! :) En volgens mij nog veel andere mensen ook!!